Da. Ljeto nam se vratilo. Više ne, nego da. Kiša skoro svakodnevno neprestano pada, a poplave nikad nisu bile brojnije u zemlji…a sunce, tu i tamo, ponekad proviri. Želim pravo ljeto, svi ga želimo...
Iako nam vrijeme i financije nisu išle u prilog, ovo ljeto mi je bilo jako lijepo jer sam ga proveo sa svojom ljubavi, kao i svake godine.



u vrelim ljetnim danima
ništa me ne zanima,
ni oni provodi ludi
kada ona se budi
budi kraj mene

Ispitni rokovi prošli su bolje nego ikada. Ona je uspjela položiti sve predmete i očistiti godinu a ja sam položio dva, te mi je ostao još jedan za jesen.
Zbog toga sam došao ranije nego inače u Split, rano ujutro kao i uvijek. Ne moram ni govoriti da je i taj dan padala kiša. Dočekala me na vratima i izljubila te sam bio jako sretan što ju vidim.
Nakon pričanja, ljubljenja, maženja i ostalog…uspjeli smo zaspati, napokon jedno pored drugog. Kasnije smo ručali i šetali gradom a navečer gledali film uz kokice. U prvih tjedan dana mog boravka uspjeli smo se „čak“ dvaput okupat zbog nikad lošijeg vremena. Gledali smo
filmove, izlazili, družili se sa prijateljima, gledali utakmice svjetskog prvenstva i najviše od svega uživali u krevetu u nježnostima.

U to vrijeme odvijao se i svjetski poznat festival Ultra na Poljudu i htjeli smo biti gdje i svi partijaneri. Problem su bile preskupe karte tako da smo se probali provući besplatno. Prvi dan smo samo promatrali mjesta na kojima se može ući i gdje se nalaze redari. Ljudi su masovno preskakali, provlačili se ispod ograde po blatu, bljuvotini a redari bi neke vratili a neke ne. Ipak smo odlučili da nam se ne isplati biti sav uprljan blatom na koncertu ili završiti u policijskim postajama te smo krenuli prema stanu.

U to vrijeme, moj brat je sa prijateljima bio u Splitu i imao je narukvicu za ulaz na festival. Dogovorili smo se da se nađemo sa njim prije koncerta i da nam dobaci narukvicu preko ograde. Uz mnogo problema sa skenerom, smijeha, trčanja i panike uspjeli smo ući. Prvo smo plesali i bili na vanjskim pozornicama, ali htjeli smo ući na Poljud gdje je bio spektakl. Nakon mnogo razmišljanja odlučili smo se upasti u gužvu te tako prošli pored redara. Na Poljudu je bilo oko 100 tisuća ljudi. Bili smo na tribinama, plesali, skakali i uživali u pjesmama i efektima. Najluđe je bilo kad se pojavio Steve Aoki i krenuo bacati torte po publici. Pobacao ih je sigurno desetak i svi su bili u transu. Trajalo je do pet ujutro i to je bio zadnji koncert Ultre u Splitu ovo ljeto.



Još nekoliko dana smo ostali u Splitu a zatim se uputili prema Vodicama.
U Vodicama nas je dočekalo nešto ljepše vrijeme pa smo se najviše kupali, a šetali smo još do Srime i Tribunja, gledali filmove na tv-u,, proslavili moj rođendan uz tortu koju si mi napravila J.
Jedan dan smo odlučili otići u Šibenik i Solaris. U Šibeniku smo se slikavali pored razno raznih spomenika, crkve a najviše nas je oduševila fontana sa kornjačama. Kad smo došli u Solaris oduševile su nas razne atrakcija poput vulkana, gusarskih brodova, etno sela, a nakon toga otišli smo se okupati na plažu te smo potom i pogorili od sunca.

Zatim je došla i Vodička fešta. Proslavili smo naše četiri godine uz tvoje prijateljice koje su došle u stan. Ta noć mi je bila najzabavnija ovo ljeto jer smo svi bili dobro raspoloženi. Prvo smo pili na zidiću a zatim plesali i pjevali na koncertu Colonije sa strancima koji su stalno dolazili do nas. Slijedeća dva dana smo igrali razne društvene igre u stanu sa prijateljicama.
Kad su one otišle, došla nam je moja rodbina, točnije stric, strina i bratić na jedan dan. S njima smo izašli van na pizzu a zatim bili na koncertu Kuzme i Shaka Zulu koji su me oduševili.

Slijedećih nekoliko dana izašli smo sa bratićem van a zatim su stigli moji roditelji sa sestrom.
Ja sam ostao još jedan dan sa njima a ti si morala ići u Split.

Bilo mi je predivno biti uz tebe. S tobom se osjećam tako sigurno i ništa mi ne fali. Svaka sekunda provedena uz tebe ovo ljeto mi je bila prekrasna..Onako čvrsto kad te zagrlim a ti se sklupčaš kao „malo dijete“ uz mene. Volim te što me voliš. Ja bih te kraj sebe…svaki dan…svaku sekundu…Ah, volim te i fališ mi puno ljubavi.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>