Nakon dugo vremena došlo je i vrijeme da se uhvatim pisanja bloga. Zar ne :)?
Iako sam već polako i zaboravio sve događaje u proteklih dva mjeseca ali pokušati ću se prisjetiti.

Ispitni rokovi u drugom mjesecu su uspješno prošli za oboje te si krajem mjeseca trebala doći. Nažalost, to se iskompliciralo jer mi je u to vrijeme baka preminula.
Iako je situacija u kući bila prilično loša i tužna, ipak si došla i zbog toga sam bio puno sretniji.

Po prvi puta si došla direktno linijom u moj grad te sam te ja dočekao autom. Čim smo se vidjeli odma smo se nasmijali i poljubili, te zaputili prema mojoj kući.
S obzirom da se dedina i bakina kuća u kojoj smo uvijek bili prodala, bili smo u mojoj sobi.

Prvo smo malo pričali sa mojima, a zatim se otišli odmoriti u sobu. Ostatak dana smo proveli uz poljupce, smijanje i maženje.
Navečer smo išli kod prijatelja u Osijek, jer smo već sutra s njima putovali za Beograd. Putem do tamo išli smo autobusom i tramvajem. Bilo je komično voziti se tramvajem i „umirali smo od smjeha“ cijelim putem.

Kod prijatelja smo se zezali, pili i igrali „domaći“ alias. Nakon zabavne večeri išli smo pokušati malo zaspati. U stanu je bilo prevruće, a trosjed prilično „tvrd“ tako da je bilo gotovo nemoguće zaspati. U pet je već zvonio alarm te smo čak ponešto i uspjeli odspavati. Taksijem smo došli do Zrinjevca odakle je bio pokret za Beograd.

Za tri sata smo bili u Beogradu i imali smo lokalnog vodiča. Na našu sreću, vrijeme je bilo sunčano i toplo.

Prvo smo obišli Hram Sv. Save, Crkvu sv. Marka i ostale crkve, a kasnije se popeli na Kalemegdan. Kalemegdan je predivno uređen te se sa njega vidi cijeli Beograd. Tamo mi je bilo najljepše i osjećao sam se kao u raju. Bio sam jako sretan što sam sa svojom ljubavi, te sam ju stalno ljubio, držao za ruku i „ostale lijepe stvarčice“ na što je ona bila poprilično pozitivno iznenađena.



Nakon četiri sata hodanja i obilaženja svih (za mene nepotrebnih) crkvi, bili smo jako umorni. Krenuli smo u potragu za restoranom gdje bi mogli nešto fino i pojesti. Izabrali smo restoran Lumiere gdje smo jeli Karađorđevu šniclu. Bilo je jako ukusno i obilno te smo na kraju „jedva disali“.
Nakon jela, šetali smo centrom i slavnom Ulicom Kneza Mihajla te smo kupili suvenire (magnet i snježna kugla). S obzirom da nas je šetanje toliko umorilo ostatak vremena smo proveli u jednom parku na klupi. Vratili smo se autobusom isti dan ali kasnije navečer.

Ostale dane smo se družili sa prijateljima, šetali, igrali The Sims 4 i gledali filmove. Jedan dan smo išli u Cinestar gledati 50 nijansi sive sa prijateljima te nakon toga jeli hamburgere i tortilje u American bar Dollar-u.

Za vikend smo opet izašli sa prijateljima. Prvo smo igrali društvene igre a zatim izašli u noćni život. Bilo je preludo kao i uvijek. Plesali smo, pili, zezali se, krali dječje igračke te sam na kraju prozvan i „žvakač“. Na kraju večeri smo zaprljali auto blatom zbog seksa u autu i bilo je presmješno kad si vozila.

Sutradan sam „patio“ i glava me „ubijala“ tako da sam cijeli dan proveo u krevetu i triježnjenju.
Zadnji dan sam morao do faxa, te smo zajedno bili na predavanju a kasnije smo išli u Rustiku na pizzu. Navečer si nažalost, išla kući.

Ostala si skoro dva tjedna. Bilo mi je predivno, prezabavno i nezaboravno.
Sutra putujem za Vodice i jedva čekam nove lijepe trenutke sa tobom. U mislima si mi i obožavan te, pusa :*

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>