Dobro jutro Osiječe!!
Po prvi put ove godine, osmijeh se opet vratio u moj rodni grad. Kao u nekom ljubavnom romanu, baš za Valentinovo. Vrijeme je bilo jako lijepo i sunčano, kao da je znalo da "naša bajka" treba početi.
Stigao sam autom pred kolodvor, te krenuo prema njenom autobusu a ona je istrčala sa jednih vrata i vuknula "Ej, tu sam :) !!". Bio sam iznenađen i jako sretan što je vidim, a usta su mi odmah poprimila osmjeh poput Jokera iz Batmana. Poljubili smo se i zagrlili, kao i one noći prije tri i pol godine, onako najjače kako samo mi znamo, a ja sam se osjećao kao da sanjam i bio potpuno njen. Te oči tamno-smeđe, usne najslađe i najljepši osmjeh. Ne, nije se promijenio, ni sekunde. I dalje je najljepši, i idalje me osvaja....

Nakon toga sjeli smo u auto i otišli u trgovinu kupiti par stvarčica, a zatim otišli provesti malo vremena sa mojom obitelji. Nakon toga smo otišli u kuću, raspremili se te ušli u krevet. Napokon smo bili sami te smo mogli što želimo. Pričali smo, smijali se, ljubili se, grlili se i zatim vodili ljubav. Bilo je jako lijepo i sa prepuno strasti i ljubavi.

Uzet ću te u naručje
Da te čuvam od te zime
Grijat će te moje tijelo
Zagrli me, zagrli me


Ostatak dana smo proveli odmarajući, a navečer smo otišli u restoran i jeli pizzu. Bilo je jako ukusno i ugodno. Najeli smo se ko mali prasci i nismo mogli disati nakon toga.

Ostale dana smo provodili igrajući stolni tenis sa prijateljima, roštiljanju na vikendici, gledanju filmova, kavama, ugodnim trenucima u autu, šetnjama, večerama te izlascima.
Moram spomenuti da smo bili u Osijeku kod prijatelja te smo prenoćili. Prvo smo otišli na večeru na mesnu platu, zatim igrali Pictionary a kasnije otišli u Tvrđu van.
Iako je kiša lijevala cijelo veče, nama je bilo super i noć smo proveli plešući i pjevajući po brojnim kafićima, te na kraju sa finim hamburgerima zaključili jako lijepo provedenu večer.



Pred kraj tvog boravka išli smo na naše prvo zajedničko putovanje, u Veneciju. Bili smo jako sretni i uzbuđeni zbog toga. Putem do tamo smijali smo se veseloj ekipi iz Sombora, slušali pjesme na mp3 i malo spavali. Došli smo rano ujutro te sa brodom stigli u stari dio grada. Tamo smo vidjeli Duždevu palaču, Baziliku svetog Marka, Santa Mariu della Salute, razno razne mostove od kojih najbolje zvući "Most uzdaha" :D.
Kupili smo razno razne suvenira. Od magneta, sniježne kugle, lepeze pa do maski.

Vrijeme je bilo lijepo do podneva a zatim je počela jaka kiša koja nije prestala cijeli dan. Venecija je poplavila te smo se sakrivali od kiše gdje god smo stigli. Ušli smo u restoran te htjeli pojesti jednu pizzu ali bahati konobar nam to nije dopustio jer nas je bilo dvoje. I tako pokisli tražili smo mjesta koja su natkrivena jer su nam kišobrani popucali a noge bile mokre kao nikad. Jedva smo dočekali 18h da krenemo na brod prema autobusu. Kad smo došli do tamo nisu se svi pojavili na mjestu na kojem smo se trebali naći pa je uslijedila panika, očaj i slično jer smo trebali sačekat ostale da se skupe pa da krenemo.

I tako, taman kad je brod došao pojavili su se i ostali od nekud i napokon smo krenuli prema autobusu. Kad smo ušli u autobus, svi se presvukli i bili polugoli putem do Osijeka. Stigli smo u jutarnjim satima te nas je moj tata odvezao do kuće. Sutradan je došao nažalost i naš zadnji dan te smo se morali rastati. Nismo bili svijesni što se odvajamo i sa smješkom na licu i sa vjerom u nas smo se razišli različitim putevima.



A kako se osjećam sada? I tužno i sretno. Tužno jer mi neizmjerno fališ i jedva čekam dan kad ćemo stalno biti zajedno bez odvajanja. A sretno? Sretan sam što te imam i što sam pronašao svoju ljubav života. I volim te, volim naše šale, zezanja, prepucavanja, svađice, volim sve vezano za nas, volim što smo djeca koja vole iste stvari, volim što si ti osoba, normalna osoba, moj najveci oslonac i moja beba, moje sve, sve sto me cini takvim kakav i jesam. i hvala ti na tome...

...and I'm your little boy, I'll always be your little boy.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>