Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/d-mol

Marketing

Mašta u mojoj glavi...

Bilo je ljeto, i bili smo u stanu. Ona je nosila ljetnu haljinicu i bila naslonjena na ploču, praveći ručak. Svako malo se saginjala i smješkom me gledala, ne bi li mi pokazivala kako ne nosi gačice i kako bi joj mogao vidjeti njenu najslađu pičkicu. Ufff, kako li me to samo izluđivalo…

Sjedio sam na kauču, a napaljene misli prolazile su mi kroz glavu.



Nisam više mogao izdržati, dignuo sam se, i tvrdog dignutog kurca, krenuo prema njoj.
Okrenula se i počeli smo se žvaliti, lagano se oslobađajući odjeće. Čvrsto mi je rukom uhvatila kurac i stiskala ga. Haljina joj je ubrzo zatim skliznula na pod, kao i moje bokserice. Ugrizla me za vrat i tiho šapnila:
- Hoćemo li u sobu da mi poližeš pičkicu?
- Rekoh „Mmm jedva ju čekam osjetiti“

Odnio sam ju u sobu i bacio na krevet. Odmah sam joj krenio ispunjavati želju.
Dlanovima sam joj raširio guzove i pičku. Bila je puna sokova . Pička joj je bila tako vlažna da su njeni sokovi curili do pola bedara. Počeo sam je divljački lizati, a ona se žestoko trljala o moje lice. Pica joj je izvrsno je mirisala. Cijelo mi je lice bilo mokro od njezinih sokova. Uhvatio sam je rukom i čvrsto stisnio guzove. Stenjela je sve glasnije i glasnije. Palcem lijeve ruke igrao sam se njenim klitorisom, dok mi je jezik skupljao sokove iz pičkice, a kažiprst desne polako ali sigurno sve dublje ulazio u njenu guzu. Držala se čvrsto s obje ruke za moju kosu i najjače me čupala.

-Oh, V.... tooo - uzdisala je dok sam je lizao uživajući u mirisu njene pičketine.
“Aaahhh kako je ovo dobro, hoću ovako svršiti!!!” Privlačila me je sve jače ka svojoj pizdi, što je bio znak da je blizu svršavanja. Naglo sam prestao i okrenuo je na stomak.
Kurac mi je bio tako ogroman, vlažan i tvrd da sam pomislio da će puknuti od napaljenosti…



Spustila je glavu i ramena na krevet, visoko podigla guzu, stavila si prst u pičku i zavikala – Jebi me jako, molim te. Samo sam ga stavio u mokru pičku i počeo da jebem.
Vrh mog glavića nježno se naslonio na rozu raširenu rupicu i lagano kliznuo u potpuno navlaženu pičku. Divljački sam ju jebao. Rukama sam joj držao ruke i glavu da se ne može micati. Vikao sam joj „droljo osjeti ga“. To ju je strašno palilo.

Ošamario sam ju i rekao da smjesta sjedne na moju batinu.
Počela se tresti od napaljenosti.
-Oooh, bit ću samo tvoja kurvetina-sad ćeš me osjetiti!!! - vriskala je, a ja sam se trudio da joj što više rasturim tu kurvinsku pičku. Mmmm kako li je plesala po meni. Bilo je to veličanstveno. Osjetila je da mi se vrhunac približava i htjela je da joj svršim u usta, ali sam nabio svoje nokte u njeno predivno dupe i navlačio na sebe ne dajući joj da siđe.
Viknula je „ V..... nemoj mi to radit, znaš da te želim kao nikada“.
A tada je uslijedilo :
-Aaaa, sad sam isključivo tvoja kurva, molim te obilježi me kao svoju droljetinu…
-Ooooh, - dahtala je, grčeći se pičkom u orgazmu.

Više nisam mogao izdržati i počeo sam da je punim svojom spermom. Štrcalo je po njenoj picki, uživao sam…
Ulazio sam jos neko vrijeme, dok nisam izbacio i posljednju kap sperme iz jaja.



“Baš si me lijepo napunio” nasmijala se. Poljubila me je i nježno pomazila po kosi. Okrenuo sam se prema njoj i oboje smo se polako i dugo mazili. Privukao sam ju sebi i ljubili smo se i mazili do jutra.


Post je objavljen 08.09.2013. u 16:18 sati.