bartimej croata

20.10.2014., ponedjeljak


Teror i ideologija milosrđa

Papa Franjo Prvi (i posljednji) je pokazao svoje pravo lice na Sinodi o obitelji. Umjesto da sam iznese svoju protukatoličku nauku za to je zadužio tajnika sinode i još nekoliko kardinala Juda iskariotskih (iz grada Keriota- čitaj Berlina) poput kardinala Waltera Kaspera. Koji je bio 'udarni' kardinal za promoviranje nove Franjine ideologije milosrđa gdje bi se grijeh bluda opraštao bez kajanja i gdje bi se grijeh koji vapije u nebo (sodomija koja je u rangu ubojstva i nedavanja plaće radnicima) proglasio normalnim 'bezgrješnim' stanjem, toliko normalnim da bi mi katolici od te silne normalnosti trebali i nešto naučiti.
Ovo što se dogodilo na Sinodi je pokušaj da im se što više katolika pridruži u neoprostivom grijehu protiv Duha Božjega. Grijehu koji dobro proglašava za zlo i zlo proglašava za dobro.
Ali nije im uspjelo srušiti Nauku Isusa Krista, iako su sporni zaključci ušli u završni tekst, kao nagovještaj da će se rješavati na idućem zasjedanju na jesen 2015.
Kasper tkz kardinal je najavio da će trebati sto godina da se ovo što je ovdje počelo i dovrši. Znači sto godina da se od Svete katoličke crkve napravi sotonina sinagoga.
Ma neće toliko trebati. Njofra će to ubrzati. Nema on strpljenja toliko čekati.
Ovo još nisam provjerio. Kažu da je trećina kardinala bila nazovi liberalna i da su Isusovu nauku htjeli srušiti. Onda se to uklapa u apokaliptični tekst koji glasi ovako: (Otkr 12,3 - 4)
Zatim se pokaza drugo znamenje u nebu: velik Zmaj plamene boje sa sedam glava i deset rogova. Na glavi mu sedam kruna. Rep mu pomete TREĆINU NEBESKIH ZVIJEZDA i obori ih na zemlju.------------------------

ovo- trećinu - danas označava pale kardinale.

Oznake: oboreni


- 16:53 - Komentari (59) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.