bartimej croata

18.10.2020., nedjelja


Kako bi se mogla nazvati koalicija HDZa i SDSSa?
Danas se obilježava stradanje civila u Lovasu. Četnici su ih natjerali u minska polja pri čemu su im rekli da se drže za ruke. Bolesno!
Hosovcima (čiju je ploču Plenković maknuo iz Jasenovca) su četnici vadili oči šarafcigerima dok su još bili živi, kako svjedoče forenzičari.
Četnici u Škabrnji su tjerali ljude da legnu ispred tenkova te ih tako ubijali, kako svjedoči zapovjednik obrane Škabrnje.
Partizani i četnici slave dan oslobođenja 27.07.41. kad su ubili 200 civila, a svećenika Gospodnetića su okrenuli na ražnju.

Katolička crkva na bolestan način traži da se to zaboravi. Traži pomirenje, a da se četnici i SPC nisu ispričali za okrutne psihopatske zločine. Diplomatski klauni iz Vatikana sve predvode radi nekog višeg cilja koji je samo njima poznat. Kao, radi se o miru i pomirenju. Njih naravno istina ne zanima niti im je palo napamet da za velečasnog Gospodnetića započmu proces beatifikacije.

Prije nego odgovorim na postavljeno pitanje iz naslova referirat ću se na poznatu tv seriju -Laži mi-.
U jednoj od epizoda Cal Lightman, psiholog i detektiv kaže sljedeću rečenicu "Psihologija kaže da su nakaze ljudi koji uživaju u tuđoj patnji".
Shodno tome za četnike (ne sve naravno) se može reći da su nakaze jer uživaju u tuđoj patnji. Od njihovih psihopatskih nedjela nije se ogradila ni Srpska pravoslavna crkva, a izgleda ne namjerava se ni ograditi. Naravno nije se ogradila ni Republika Srbija.

HDZ koalira s nakazama pa se može reći da su i sami nakaze, dakle koalicija HDZea i SDSSa može se nazvati -KOALICIJA NAKAZA-


- 20:00 - Komentari (18) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.