bartimej croata

16.06.2013., nedjelja


Zagreb pride
Ne treba se puno gubiti u objašnjavanju je li može proći istospolni brak. Naravno da ne može, jer je pogrešno ispred imenice BRAK stavljati pridjev, bilo istospolni bilo raznospolni. Jer je brak institucija. Pa je jedino ispravno reći Brak kao zajednica žene i muškarca, kako je to i eu sud ustvrdio.
Usporedbe radi mogli bi reći da mi manjina želimo biti saborski zastupnici. A Sabor je institucija. Ja npr imam ljudsko pravo biti saborski zastupnik, iako nisam biran, jer je to moje ljudsko pravo da budem saborski zastupnik. I hajdemo u prosvjede jer imamo ljudsko pravo biti saborski zastupnici.

Jadni ljudi koji imaju sklonosti prema istome spolu. Još ako su prešli rub provalije i deklarirali se kao homoseksualci. Tek će tada kad budu ‘priznati’ u ‘društvu’ imati problem. Mnogi ohrabruju ljude koji imaju sklonost istome spolu da ustraju u toj sklonosti i time ih guraju u psihološku dramu koja nema kraja, guraju ih u često mijenjanje partnera što onda prerasta u promiskuitet i obolijevanje od AIDSA.

Postoje mnoge terapijske zajednice i udruge u inozemstvu gdje se homoseksualci mogu liječiti. Uostalom svi pošteni psihijatri znaju za te terapije, pa homoseksualce treba poticati da se okrenu osobama suprotnog spola, jer ih jedino to može ispuniti kao ljude, i izliječiti im teške emocionalne i duhovne rane. Težak je to put, ali nema drugog puta, jer ovaj liberalni put vodi u pakao, u povećanje ionako teških patnji tih dragih ljudi.

- 02:22 - Komentari (94) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.