nedjelja, 29.12.2019.

Jutro kao stvoreno za trčanje

Ujutro je bilo relativno hladno, u mom kraju oko nule. Već dugo nisam imao prilike za trčanje po takvom tipu vremena, pa sam ju iskoristio, za relativno kraću dionicu, od oko 7 km. Ne želim duže pauze u rekreiranju, jedino ako je ekstremno vrijeme, to može proći kao razlog, ali ono ne traje ne znam koliko.
Na dijelu staze koji je zaklonjen od sunca osjećaj je kao da se prolazi kroz frižider, ali čim se ponovo dođe na sunce, to je potpuna druga pjesma. S vremenom se sunce dizalo na nebu i postalo je više nego ugodno, rekao bih idealni uvjeti. Izaći van na zrak, u prirodu ili blizu nje trebalo bi svakome biti dio dnevne rutine. Biti sam sa sobom u toku dana, pogotovu ujutro, za mene je nešto nezamjenjivo i neusporedivo s bilo čim.

- 12:00 -

Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

Opis bloga

Ekspresije o temama osobnog razvoja.




Pitanja i informacije:
alen1zoric@gmail.com



Manje je često dovoljno, a više previše. Umijeće je pronaći pravu mjeru i vlastiti put.






"Inspire (from the Latin inspirare) means to breathe life into another."
































"Tehnologije koje smo stvorili i neprestana poplava takozvanih informacija koje nam se nameću toliko nas odvlače i proždiru da se, više nego ikada, čini društveno korisnim uroniti u knjigu kojom ste okupirani... Mjesto mira na koje morate "otići" kako biste mogli pisati, ali i ozbiljno čitati, mjesto je gdje zapravo možete donositi odgovorne odluke, na kojem se zapravo možete produktivno suočiti s inače zastrašujućim i nesavladivim svijetom..."
Jonathan Franzen