petak, 20.09.2019.

Otkrivanje vlastite vrijednosti

"Svoju vrijednost u vašim očima mogu stvoriti na razne načine: mogu biti autoritet u nečemu, mogu nuditi nešto što nitko drugi ne nudi, mogu nuditi nešto vrijedno za manju novčanu vrijednost od drugih.
Ali najsigurniji način da razumijete moju vrijednost jest da ja uistinu volim ono što radim. Da, u svakom sam pogledu uvjerljiviji ako to volim. Ali, stvari idu i dublje - posrijedi je element "istine". Kada činim ono što volim, sve što činim proizlazi iz istine i prožeto je istinom. To znači da sam u svakom pogledu autentičan. Ne radi se o lažnoj autentičnosti, nego o autentičnoj autentičnosti. Suprotno onome što bi vam rekao neki trgovac, ljude je veoma teško prevariti: većina nas može prepoznati, još bolje, osjetiti - razliku između autentične osobe/ponude i lažne osobe/ponude."

Parkin (Fuck it, Do what you love)


Ne kroji čovjeka prema platnu. (sufijska izreka)


There will never be
Another one like you
There will never be
Another one who can
Do the things you do


- 07:49 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

Opis bloga

Ekspresije o temama osobnog razvoja.




Pitanja i informacije:
alen1zoric@gmail.com



Manje je često dovoljno, a više previše. Umijeće je pronaći pravu mjeru i vlastiti put.






"Inspire (from the Latin inspirare) means to breathe life into another."
































"Tehnologije koje smo stvorili i neprestana poplava takozvanih informacija koje nam se nameću toliko nas odvlače i proždiru da se, više nego ikada, čini društveno korisnim uroniti u knjigu kojom ste okupirani... Mjesto mira na koje morate "otići" kako biste mogli pisati, ali i ozbiljno čitati, mjesto je gdje zapravo možete donositi odgovorne odluke, na kojem se zapravo možete produktivno suočiti s inače zastrašujućim i nesavladivim svijetom..."
Jonathan Franzen