Unutar zidina Hogwartsa

28.01.2006., subota


6.2.
Evo,ponedjeljak je vec..Nisam se totalno dugo javljala.Istina je da nisam imala vremena,strebala sam kao luda,svadala sam se i mirila s Dracom,uzaludno smo pokusavali nagovoriti Harry-a da pocne raditi na 2.tromagijskom zadatku...Ma,najbolje bi bilo da vam sve ispricam.
Mislim da bi bilo najbolje da pocnem sa Dracom.
Draco i ja smo prekinuli 18.1. Jednostavno smo se posvadali zbog Pansy.Oni dvoje su u 3.razredu bili zajedno.Prekinuli su prije praznika,a na ove godine na 4.godini,Draco je samnom.
Mi smo se posvadali jer sam mu ja rekla da on jos uvijek nesto osjeca prema Pansy,a on je rekao da mene to previse pogada i da to vise nije bitno.Ja sam mu rekla da je gotovo s nama. I to je bilo to.
U ta dva tjedna Pansy se potrudila da osvoji Draca,napisala mu je i pismo,ali on joj je rekao da koliko god se trudio da pronade nesto sto ga privlaci na njoj,ne moze. Ja sam u ta dva tjedna bila uzasno tuzna,Harry i Hermiona su se zabrinuli kao nikada.Ja se jednostavno nisam ni smijala ni nista,shvatila sam da ga volim,jako.Oliver me nasmijavao,braca Weasley takoder,ali nista.Nista me nije uspjelo nasmijati.Ne znam kako da opisem tu situaciju...Svaki dan se budis sa strepnjom da ce biti zajedno,da ste gotovi zauvijek..svaki put kad ih vidis da pricaju,ne znas sto se dogada,ali znas da ne zelis da budu zajedno.Strah te je,jako te je strah.I ako se cak i smijes,cim ih vidis...sve prestaje.Smiris se i budes ozbiljan..Ma,komplicirano.Nikad vise ne bih htjela to prolaziti..Ali na svu srecu,sve se smirilo.Prije dva dana sam dosla do njega i rekla sam mu da ga volim,da ne mogu bez njega...On me je samo poljubio..
Bila sam najsretnija osoba na svijetu.
Harry-u jos nisam nista rekla u vezi Voldemorta.Ne mogu..Kako me je sve ovo pogodilo s Dracom,ne znam ni kako bih uopce mogla pogledati Harry-a u oci i reci mu da mi je Voldemort u rodu..Ma nema sanse!!! A mozda,mozda ipak...Mozda bih mu mogla reci,ali stvarno ne znam.Shvatila sam da jos nisam dobila Alainovo pismo,a proslo je vec skoro 2 mjeseca.Sad se polako vec i brinem,Nathalie se isto ne javlja..
Djed me je razveselio u subotu,otisli smo do Londona i hodali smo po Hyde Park-u..Sjeli smo na klupu i gledali bezjake kako prolaze i pricali...Ja ne znam sto bih bez njega..Ponekad razmisljam sto bi bilo da nema djeda i da moram biti s Voldemortom...zamislite da se on brine za mene..
Tko zna kakva bih bila?

- 11:11 - Komentari (17) - Isprintaj - #

17.01.2006., utorak


17.1
Emma i ja smo se pomirile danas.Ma u biti nema nista pametno,osim sto me Binns i Snape muce,ali rjesit cemo mi to.Idem sad s Hermionom do knjiznice.
- 20:44 - Komentari (24) - Isprintaj - #

15.01.2006., nedjelja


15.1. - oko 3 sata u noci
Emma i ja smo se pomirile,barem mislim da jesmo.Harry me je nagovorio da odem k njoj.Uputila sam se k njoj s Hermionom,Harryem i Ronom.Opet nas cetvero,bas kao u prvim danima mog boravka u Hogwartsu.Priznajem,zapustili smo nase prijateljstvo,ali mislim da ce opet biti sve kao prije.Fale mi njih troje,posebno Hermiona.Nisam s njom vec jako dugo pricala,a znam da si moramo stosta ispricati.Dosli smo polako do bolnickog krila i vidjeli Emmu kako spava.
Ja ju nisam htjela buditi pa sam joj napisala poruku da mi nedostaje,da nisam trebala tako reagirati i da se zelim pomiriti.Harry,Ron,Hermiona i ja smo izasli te smo se uputili prema Gryffindorskoj kuli.Hermiona se putem predomislila i otisla je u knjiznicu.Nas troje smo se vracali i putem smo sreli prof.Flitwicka i prof.McGonagall.Nesto su uzurbano hodali prema tamnicama.Mozda,mozda se je nesto dogodilo.Harry ih je odmah htio slijediti,a Ron i ja smo pristali.Svi troje smo se sakrili pod Harryev plast nevidljivosti.Moram priznati da je to stvarno neobican osjecaj kad te drugi ljudi ne vide.Suljali smo se polako iza njih i sreli smo Wendy i Joshuu Zasee-a kako se ljube.Skoro sam se opalila smijati jer tko bi ljubio Wendy? Sreli smo i Krvavog Baruna..Kad sam ga vidjela,krv mi se sledila.Uzasan osjecaj.Dosli smo za profesorima do Snapevog kabineta,ali su nam tamo taman zatvorili vrata pred nosom pa nismo mogli uci.Onda sam dobila ideju;zasto ne bismo otisli do Slytherinove drustvene sobe pa da vidimo..Istina,nismo znali lozinku,ali smo naumili otici s nekim Slytherinom unutra.
Kao budale smo cekali da netko naide,a onda su naisli Wendy i Joshua.Nekako smo s njima usli unutra,a ja sam tamo primjetila Draca kako prica sa Shanenom,a pridruzila im se i Pansy.Nista neobicno.U biti,bilo nam je dosadno kod Slytherina,ali nikako nismo mogli izaci.Kao da nijedan Slytherin vise nije htio ici van,a nijedan nije dolazio unutra.Zaglavili smo.Ron je vec poceo panicariti,a Harry je skoro pobjesnio,ali bilo nam je zabavno jer..hm.Ostali smo kod Slytherina dosta dugo,sve dok svi nisu otisli na spavanje.Glupa Pansy je pitala Draca treba li pratnju do sobe.On joj je rekao da treba,ali Summer nazalost nije u Slytherinima.Pansyina faca mi se urezala u pamcenje,bila je uzasno ljuta.Kao sam vrag.Bilo mi je drago,jako drago.
Nas troje smo se isuljali iz njihove drustvene prostorije i vratili smo se u tamnice.Hodali smo polako sve do Gryffindorske kule,a tamo je jos uvijek sjedila Syrin.Ron je odmah otisao u krevet,a Harry i ja smo ostali pricati negdje do tri.Jos uvijek pricamo,samo sam se ja otisla presvuci u pidzamu,a i on.Naci cemo se za 5 min.Mislim da cu mu tada reci sve o sebi,cijelu istinu.
- 21:51 - Komentari (13) - Isprintaj - #

12.1.
Emma je jos uvijek u bolnici,nisam bila kod nje.Svi mi prigovaraju zbog toga,ali to je moja odluka.Joanne i Mary su mi jucer prigovorile da sam preponosna,da ne smijem biti takva.Skoro sam im odbrusila: Sto hocete,Voldemort mi je u rodu,a pogledajte njega.On je takoder preponosan.
Sva sreca,suzdrzala sam se.Osobno mislim da nemam nikakve slicnosti s njim,osim ponosa.Svi Slytherini su ponosni.Pa tako i ja,ali srecom i Gryffindorka sam.
Pisala sam zadacu iz Skrbi o magicnim stvorenjima.Tocnije,o krilatim konjima.I odjednom mi je sletila neka nepoznata sova,a s njom i pismo s jos manje poznatim rukopisom.Bilo je za mene od Olivera.Oliver?!?!? Nisam mogla vjerovati.Oliver?!? No,odusevljenje mi se naglo smanjilo kad me je pitao za Joanne.Joanne?!?!Pa to si mogao pitati Mary,konju glupi.Konju glupi? Cekaj,zasto je meni u biti stalo do toga da se on raspituje kod mene za Joanne? Ma napisat cu mu odgovor.

Olivere,pa Joanne je fora cura.Cetvrti razred je kao i ja.Voli metloboj,nema decka.Ako te to zanima. ;)
Pozdrav,Summer


Hm,zbunjena sam.Sjedila sam tako zadubljena u svoje misli kad se odjednom Neville spotaknuo,a zatim pretvorio u kanarinca,a ubrzo u Nevilla.Opet je pojeo Fredove i Georgeove kremsnite.Lara je dosla i sjela do mene.Pricala mi je o Ronu,kako joj je super s njim,ali misli da to smeta Hermioni i te stvari.Otisla sam se prosetati po skoli i naisla sam na Draca sa Shaneom.Nest su pricali,a kad su mene primjetili odmah su se pozdravili pa je Draco dosao k meni.Otisli smo do astronomskog tornja pa smo se tamo zabavljali.Ljubili smo se,zezali...Kad smo se vracali,spazili smo Georga i Diadru.Oni se ne mogu odljepiti jedno od drugoga.Stalno se navlace,natezu..Uzasno su smijesni.Sreli smo Christiana i Michelle,pricali smo s njima.A onda...onda je dosao Oliver.

- 11:25 - Komentari (8) - Isprintaj - #

14.01.2006., subota


8.1.
Emma je u komi ili tako nesto,barem mi je tako rekla Hermiona.Iskreno,ne zanima me.Pokusala mi se ispricati prije par dana..Pocela je pricati nesto da joj je djed umro,a ja sam samo izasla.Mislim,zao mi je zbog njenog djeda,ali ne mora se zato iskaljivati na meni.Sad sam se vratila s Carolija s Mary.Inace,Mary hoda s Raabom (Robert D.).Uzasno je otkacen tip,prelud je.I tako smo se mi vracale s Carolija i vidjele smo Raaba s njenim bratom i nekim likom.Prisle smo im i ona me je upoznala s njima,s Raabom,njenim bratom Christianom i onim likom;Oliverom.E pa hm,Raab je lud,Christian je totalno sladak,ali hoda s Michelle Humberg iz Slytherina.A Oliver...Pa Oliver je..Oliver. :) Oliver je super.Ostale smo pricati s njima i onda su Mary i Raab negdje nestali,ali Mary mi je rekla da ju cekam tu.Christian se otisao naci s Michelle i tako sam ja ostala sama s Oliverom.Oliver je bezjak i ima sestru Moiru.Buduci da je bezjak napricali smo se o Red Hot Chilli Peppersima i Coldplayu.Iznenadio se kad sam mu rekla da sam cula za njih.Rekla sam mu da svasta znam o bezjacima,a on se tada nasmijao.Kako ima lijep osmijeh,neopisivo.Sjeli smo na stepenice u glavnom predvorju i poceli smo se zezati.Pricali smo o svemu,pa i o ljubavi.Rekao mi je da nema vise curu,a zatim je mene upitao imam li ja decka.Rekla sam mu da sam s Dracom vec 4 mjeseca..Upitao me zatim jesam li sretna.Nisam znala sto da mu odgovorim,a tada su se na svu srecu pojavili Mary i Raab.Svi smo se pozdravili,a Mary i ja smo se uputile do drustvene prostorije.Tamo su bili Ron,Lara,Serena,Syrin,Harry...svi..Pricala sam malo s Harryem o zadatku.Rekao je da jos uvijek nista ne radi,ima vremena.Ah,dobro..Hermiona se je mucila s Krivonjom,opet je nesto napravio.Taj prizor je bio jako smijesan. :)
Ah,sreca...odmah sam pomislila na Olivera i na njegovo pitanje.Mislim da sam sretna,valjda.
- 22:23 - Komentari (12) - Isprintaj - #

1.1.
Nova godina...Proslavila sam je na velikom doceku u Velikoj dvorani.Svi koji su za vrijeme praznika ostali u Hogwartsu,bili su tu.Predobro nam je bilo na doceku,jedino smo se Emma i ja posvadale.I to jako.Pricala sam s Nickom (Jakeovim mladjim bratom) i odjednom je dosao Jake do nas i mene prijateljski zagrlio.Nas troje smo se salili,kad je odjednom dosla Emma i napravila scenu.Pocela se je derati na mene da ja uvijek moram sve upropastiti,da imam svog decka,da se prestanem petljati u njen zivot..Jake,Nick,ja i cijela skola smo samo gledali u nju.Pokusala sam joj objasniti da to nije ono sto ona misli,ali nije me slusala..Jake joj je takoder rekao da smo samo prijatelji,ali ona nije reagirala.Onda mi je pocela govoriti kako je Draco los,kako ga mrzi.Draco je dosao do nje i rekao joj da zasuti,a ona je samo odtrcala,a Maya je otisla za njom.Ja nisam znala sto napraviti.Draco me je zagrlio i rekao da ce biti sve dobro,Jake je rekao da nije znao da je tako ljubomorna.Hannah je dosla do mene i rekla mi kako Emma nije vrijedna mog prijateljstva ako se tako ponasa prema meni.Ne znam,uzasno me razocarala.Ne znam da li cu joj moci oprostiti.Preselila sam se ove noci k Hermioni,Parvati i Lavender u sobu.Ne zelim vise spavati tamo.Ne mogu.

- 17:09 - Komentari (20) - Isprintaj - #

13.01.2006., petak


26.12.
Probudila sam se rano ujutro,oko pola devet.Zacudujuce,ipak su praznici.Ustala sam se i namjeravala reci curama da ne idem na bal,stala sam pred ogledalo i pocela vjezbati govor,bas mi i nije islo.Bojala sam se njihove reakcije,a i svi ovi prosli dani nisu bili bas najbolji za mene.Mislim,cure su super,decki su super,Draco je predobar,ali proslost me proganja.Gledala sam se u ogledalu,promatrala svoje lice.Pogledala sam Emmu i Mayu,obje su cvrsto spavale.Vjerovatno su sanjale Jake-a i Draca.Emma je s Jakeom,napokon.Uzivale su u spavanju.Obukla sam se s namjerom da odem do djeda.Sisla sam u drustvenu prostoriju,a tamo je bila samo Syrin.Otkacena je ona zena,pisala je pismo,barem mi se tako ucinilo.Nije me primjetila.Izasla sam u hodnik i krenula prema djedu.Putem sam razmisljala kako reci Dracu da ne idem na bal.Nemam ni haljinu,ali nije u tome stvar.Jednostavno ne mogu,nisam raspolozena.Znam da cu ih sve razocarati,ali htjela bih da me barem malo pokusaju shvatiti.Usla sam k djedu u ured,a on je vec sjedio tamo i citao neku knjigu.Pozdravio me i tu je zapoceo nas razgovor..

Djed: Summer,pa sto te dovodi tako rano k meni?
Ja:(prilazim mu i sjedam u krilo): Djede,ne mogu vise.Strah me....
Djed (zagrli me): O Summie,sto je bilo?
Ja: Voldemort.
Djed: Opet te muci?
Ja: Pa djede,on mi je ipak rodjak.Meni je to nestvarno.Nosim i Gryffindorovu,a i Slytherinovu krv u sebi.Ponekad se osjecam kao cudakinja.Ja to ne mogu.A njihovih tijela nema,pa...
Djed: Voldemort je daleko,Summer.On je u takvom obliku da ih nije mogao ubiti.
Ja: Ali,djede.On je to napravio! Znam.Osjecam to.
Djed: Summer,smiri se.Ponosi se svojom krvi,plemenita je to krv.Jaca si od Voldemorta,ti znas voljeti,on to ne zna.
Ja: Ne mogu se smiriti.Drago mi je sto sam po tati i tebi podrijetlom Gryffinodorove krvi, a po mami imam Slytherinove.Nije to lose,drago mi je.Pa ipak su oboje osnovali Hogwarts.I sam znas da sam skoro upala u Slytherine..Ja ne zelim biti zlocesta i losa.
Djed: Oh,Summer.Nisi ti to.Nisu svi Slytherini takvi,davno sam imao jednu ucenicu Sarlene.Ona je bila Slytherinka,ali ipak se je razlikovala od svih njih.
Ja: Pa da,ali ja sam jedini zivi rod lorda Voldemorta.On je ipak najveci crni mag ikada.
Djed: Ali si moja unuka.
Ja: Jesam...
Djed: Summer,ponavljam ti jos jednom.Ti znas voljeti,Voldemort to ne zna.Razlika.A sad idi na dorucak,a onda se spremi za bal.Zelim vidjeti osmijeh na tvome licu,siguran sam da gospodin Malfoy jedva ceka da te vidi.
Ja: Pa da...ali ovaj,ne namjeravam ici na bal.Nemam ni haljinu,a i...ne zelim zbog mame i tate.Pa njihova tijela jos uvijek nisu pronadena.
Djed: Summer,rekao sam ti da to znaci da su mozda i zivi jos uvijek.Nada umire zadnja.A sto se tice haljine...nema veze.Samo idi na dorucak sada.( poljubi me u obraz)
Ja: Hocu,nadati cu se. (odlazim)


Izasla sam van iz ureda,a hodnici su bili puni ljudi.Pogledala sam na sat,vec je bio jedan sat popodne.Pozurila sam na rucak,a tamo sam naisla na Harrya.Pricali smo o balu,a i o Voldemortu.Harry ga mrzi,svi ga mrze.100% bi i mene mrzili da im kazem da sam mu u rodu.Zato moram sutiti,nitko ne smije saznati,nikada.Otisli smo se prosetati do staklenika,a onda smo se vratili u drustvenu prostoriju.Bila je puna,svi su se spremali za bal.Koji je pocinjao tek u osam. A sad je 3.Otisla sam s Ronom,Harryem,Fredom,Georgeom i Emmom van se grudati.Grudali smo se oko 6,a onda smo otisli unutra,tj.samo Emma i ja.Oni su ostali.Isla sam joj pomoci da se spremi.Ja nisam namjeravala ici,makar mi je djed rekao da idem.Maya je imala prelijepu plavu haljinu,predivno joj je stajala.Kad sam ih ovako gledala,i sama sam pozeljela otici na bal.No nazalost to je bilo nemoguce.Odlucila sam leci na krevet i spavati.Polako sam pomaknula zastor,a ono..crveni paket omotan zlatnom vrpcom i s velikom zlatnom masnom na vrhu.Cure nisu ni skuzile,obadvije su se sminkale.Polako sam ga odmotala i imala sam sto vidjeti,prelijepa crvena haljina,a pokraj nje bio je i zlatni prsten sa prelijepim smaragdom.Uz to je bila poruka: Summer,ponosi se svojim podrijetlom.Djed Cure su vec izasle,a ja sam se brzo spremila.Moram priznati,stajala mi je savrseno,a prsten je bio jos ljepsi na mojoj ruci.Vec je bilo 7:50. U drustvenoj prostoriji nije bilo vise nikoga.Na brzinu sam jos upitala Debelu damu kako izgledam,rekla mi je savrseno.Peeves je fuckao za mnom po hodnicima.Dosla sam do predvorja i ugledala Draca kako nestrpljivo ceka.Kasnila sam vec 5 minuta.Spustila sam se glavnim stepenicama i onda me je ugledao.Doslovno su mu se usta spustila do poda,bio je iznenaden.Rekao mi je da predobro izgledam.Usli smo zadnji,djed mi je mahnuo,a ja sam mu poklonila najveci osmijeh dosada.Plesala sam kao nikada,super mi je bilo.Maya i Harry su super izgledali zajedno,Emma se rasplesala s Jakeom,Hermiona i Viktor su plesali kao navijeni.Fred je plesao s Angelinom,a George i Diadra su opet nestali.Ron i Lara su sjedili i pricali kao nikada u zivotu,a onda su cak i oni izasli na plesni podij.Lavender i Parvati su sa svojim komadima otisle van.Prekrasno nam je bilo.Harry mi se u jednom trenu tako nasmijesio,prelijepo.Naravno,uzvratila sam mu osmijeh,ali sam pomislila: Da znas tko sam,ne bi me ni pogledao.
- 19:58 - Komentari (10) - Isprintaj - #

21.12
Jos 4 dana do tog glupog bala.Nemam ni haljinu ni nista,97% sam sigurna da ne idem.Ne zelim ici,ovih dana me muci nesto gore.
Djed mi je rekao da tijela jos uvijek nisu pronadena,strah me je.100% sam sigurna da...da to ima, recimo ovako,veze s mojim podrijetlom koje je stvarno komplicirano.Ne mogu shvatiti zasto sam ja to sto jesam,zasto sam im svima u rodu?
Joj,upravo je dosla Emma.Opet isprobava svoju haljinu i opet zapitkuje da li ja joj stoji dobro.Odgovaram joj: DA. Ali ona opet govori kako izgleda predebelo.Izluduje me vise...idem negdje gdje mogu pisati u miru,idem kod djeda u ured.Rekao mi je da uvijek mogu doci tamo ako trebam nesto,a njega ionako nema.Bit ce mir.

****************

Evo me.Uvijek se divim njegovom uredu,presavrsen mi je.Fawkes je tu,prelijep je.Kad bolje pogledam,nemam sto za napisati.Ali jednostavno,tesko mi je.Sve ima veze s njim,ljudi..ljudi umiru...a krv..tece.......
- 16:52 - Komentari (3) - Isprintaj - #

15.12
12.12. Emma je proslavila 14.rodjendan napokon.Dobila je mnostvo darova,a ja sam joj poklonila jedan veliki buket.I da,mislim da je dobila najljepsi dar koji je mogla pozeljeti; Jake Flawless ju je pozvao na ples.JAKE FLAWLESS!!!!!!!!!Komad i pol.Nagovorila sam Draca,Crabbe-a i Goylea da joj otpjevaju "Happy birthday".Nije im se dalo,ali ipak su to zbog mene napravili.Emma je dobila i prekrasnu crnu haljinu za bozicni bal,savrsena joj je.Predivno izgleda u njoj.Ja jos uvijek nemam haljinu ni nista.Razmisljala sam da ju sama kreiram jer inace volim crtati,jako.A mozda djed i ja skoknemo do Londona ili Pariza.Iskreno,ne da mi se bas ni ici na bal.No,moram.Idem s Dracom,a Harry je pozvao Mayu.Valjda ce nam biti lijepo,ne da mi se bas razmisljati o tome.Moram s nekim razgovarati,moram pronaci Harrya ili Hermionu,ne mogu vise ovako.Moram nekome reci.
- 12:52 - Komentari (4) - Isprintaj - #

8.12
Danas se odrzao prvi zadatak tromagijskog turnira.Ron i Harry jos uvijek ne pricaju,nazalost.Harry je otisao rano ujutro.Ja sam cekala Lavender,svi ostali su takoder otisli.Lavender se napokon spremila i mi smo potrcale za ostalima.Sustigle smo Emmu i Mayu,a onda sam se ja nakratko odvojila od njih i jedan dio puta sam isla s Dracom.Na tribinama sam sjela pokraj Hermione i Rona,svi smo cavrljali,kad smo odjednom primjetili zmaja,tocnije doveli su zmajicu.A onda je izasao Cedric.Gosp.Bagman,koji je bio komentator,otkrio nam je da moraju zmajici uzeti zlatno jaje.Cedric je pretvorio kamen u psa pa je zmajica trcala za psom,ali se na pola puta predomislila i opet pocela trcati za Cedricom,ali on je uzeo jaje i prosao prvi zadatak.Pogledala sam Emmu tad i primjetila da ju to bas i nije zanimalo,stalno je brbljala sa Seamusom.Tada je izasla Fleur,ona je takoder uspjela doci do zlatnog jajeta.A onda je nastupio Viktor,imao je oke pristup,takoder je prosao.Zadnji je bio Harry.S pomocu svoje vatrene munje takoder je dosao do zlatnog jajeta.Svi su prosli,a Harry je dijelio prvo mjesto s Viktorom.Kakvo je to slavlje bilo u Gryffindorima,ludnica.Ah da,Harry i Ron su se pomirili.Lara i Ron se vole,to se vidi..stalno su zajedno.Kasnije sam se isla naci s Dracom i tako.Ma nista posebno,uglavnom sve se svelo danas na prvi zadatak.Harry mi je rekao da drugi zadatak ima veze sa jajetom.Navecer,poslije vecere,sam isla kod djeda.Djed i ja uvijek imamo nase male razgovore o kojima nikome ne govorim,nikome.Pricali smo o svemu,a odjednom mi rekao je da tijela jos uvijek nisu pronadena.
- 09:29 - Komentari (8) - Isprintaj - #

12.01.2006., četvrtak


1.12.
Ah,Draco i ja smo se pomirili.Sve smo si objasnili i dalje smo skupa.Kad je bio onda s Pansy,oni su bili u setnji s Wendy,a onda je ona ostala s nekim ljudima vani,a oni su se vracali u dvorac. Ne mogu bez njega.Bili smo jucer u Hogsmeadu.Presuper nam je bilo,super je.Ja sam cijelo vrijeme bila s Dracom,setali se smo se po Hogsmeadu,pricali,otisli smo do Medicarnice pa smo se opet setali.Otisli smo u neki park i tamo smo se ljubili i ljubili i ljubili.Draco se predobro ljubi,uzivam s njim.I tako smo se mi ljubili i zezali,jednom rijecju uzivali smo,kad smo odjednom nesto culi.Draco i ja smo se pogledali i nista...sve tiho opet.Mi nastavili sa svojim hm,"radnjama"..A onda su se ispred nas pojavili George i Diadra.Napaljeni kao nikada.Draco i ja smo se pogledali,nasmijali i uhvatili za ruke i pobjegli.Kad smo izasli iz grada,otisli smo do Medicarnice,opet.Putem smo sreli Emmu i Mayu s Deanom i Seamusom kako spijuniraju Parvati i Tima,hehe.Da,zajedno su i oni.S njima je bila i Serena,a i Ginny.Kako mrzim tu curu,uf.Odjednom su se stvorili i Ron i Lara.Sami ljubavni parovi.Ocito su njih dvoje isto zajedno.Vidjeli smo i Cho i Cedrica,Lavender i Henrya,ma uzivali smo.Draco se nije mogao odljepiti od mene,volim to.Volim njega,jako.Ljubili smo se i nasred Hogsmeada.Stali smo na glavnom trgu i odjednom se dogodilo nesto cudesno.Stajali smo zagrljeni pokraj fontane i vjetar je zapuhao i meni je cijela kosa pala na lice.Draco mi je stavio ruke na lice,pomaknuo kosu,pogledao me i poljubio.Tada mi je rekao: Volim te. I onda me je opet poljubio.Ja sam njemu rekla da i ja njega volim,jako.Prvi put mi je to rekao u lice sad,svida mi se to.Ne volim kad mi decko kaze nakon dva dana da me voli,mislim da je to cesto neiskreno.Kad mi je to rekao,imala sam osjecaj da je cijeli svijet nas.Da mozemo sve.Nije me bilo briga ni za koga,bila sam s Dracom.
Za tjedan dana je prvi zadatak tromagijskog turnira.Nadam se da ce Harry proci.Imala sam jucer Obranu od mracnih sila,kad je Moody odjednom rekao:Ron,prestani buljiti u Laru.Kako se je Ron zacrvenio,a i Lara takoder.Emma i ja smo se pocele smijati,Harry takoder.
- 21:35 - Komentari (3) - Isprintaj - #

15.11.
Bozicni ples je 25.12.a vec se svi pripremaju uzurbano za to,pa imaju jos vremena.Ja ne znam s kim cu ici,Draco i ja bas ne funkcioniramo posljednjih dana.Samo se svadamo,imam osjecaj kao da cemo prekinuti,ne znam.Necu razmisljati o tome.A ne znam kako,ali cuo je da mene i Harrya zovu Potter i Dumbledorova,sad misli da ga varam s Harryem iza leda.To sam rekla samo Lavender.Necu misliti na to,necu,necu i necu.Pokusala sam napisati Alainu pismo i uspjela sam.Prvo mi je pomagala Emma,ali je ona odustala.Ne krivim ju,ipak u posljednje vrijeme nije sva svoja.Nakon prekida s Cedricom (on je s Cho,a to opet smeta Harrya,ali u posljednje vrijeme sve manje),zacarala je one Dracove znacke u: Svi za Harrya,Cedric smrdi.Povrijedena je,pa i ja bih bila.No sto da kazem,ne mogu nista.Cini se da Cedric vise ne osjeca nista prema Emmi,sretan je s Cho.Primjetila sam takoder da se Emma pocela druziti s Seamusom sve vise,on je meni prezabavan.Tako mi je slatko zabavan.Eh da,moja sova.Zove se Azra i prelijepe je snijezne boje,bas kao i Harryeva Hedviga.Lijepa je i zabavna,Parvati je rekla da je jako umiljata.Ron i Harry ne pricaju,nikako.Ali Ron prica s Larom,a Harry..pa samnom.. :)
Upoznala sam Hermionu i Viktora,dobro se slazu.Setala sam se danas s Harryem po Hogwartsu i isli smo do Hagrida,a Draco se bas vracao odnekud s Pansy.Samo smo se pogledali,nisam znala sto da mu kazem.Ne znam ni da li me je prevario ni nista,ja njega nisam.Ne bih nikada mogla.

Pismo Alainu

Alain,

Nisam znala sto da ti napisem,nisam znala sto reci.Razocarao si me,ali to je tvoja odluka.Mislim,ne moras mi vjerovati,volim te.Jako te jako volim i uvijek cu.Ja to znam.Uvijek ces imati veliko mjesto u mom srcu.Alaine,bilo bi mi jako drago kad bi dosao tu za Bozic.Zeljela bih te vidjeti.

Summie


Ovaj zadnji dio ni sama ne znam zasto sam napisala.Nedostaje mi,ocito je.
- 20:29 - Komentari (4) - Isprintaj - #

12.11.
Ovi skolski dani su tako usporeni,nemam snage za nista,kao ni pola ljudi oko mene.Jedino je Hermiona i dalje vrijedna i pametna.Samo uci,ne znam kako joj to uspijeva.Mislim da su ovi dani zapravo najtezi Harry-u.Svi ga gledaju kao izdajicu.Hufflepuffi su totalno hladni prema nama,cak i Emily i Hannah.Slytherini nas i dalje ne vole,ali i Rawenclawi su takvi,no ne svi,nasrecu.Diadra je recimo ok,pricala sam s njom jucer.Najgore mi je sto je Draco napravio s onim znackama od Z.B.LJ.U.V.-a.Sad pise na njima Potter smrdi.Ne mogu vjerovati da je to napravio,znam da se mrze,ali on uopce nema postovanja prema meni.Zajedno smo vec 2 mjeseca,a on je tako promjenjiv.Ne znam sto da napravim.Volim ga,jako.Ali sve ovo vec postaje tesko,pretesko.Moram nesto uciniti.
Cedric i Emma se svadaju,izgleda da se njemu svida Cho,bas kao i Harry-u.Meni ona nije lijepa,nimalo.Ali ovako je ok cura.Lavender je izgleda upecala novog tipa,zove se Henry Macmillian i iz Rawenclawa je.Ide u 6.razred i sladak je,barem meni.Parvati je konacno upoznala Tima,ali jos nista nije sigurno.Mora ga i dalje bariti.Ron jos uvijek ludi za Fleur,a Lari to smeta.Ne moze podnijeti Fleur.Kad smo vec kod Fleur,dogovorile smo se da cemo se naci jucer.Pricale smo o svemu,na francuskom naravno.Upitala me da li znam da Alain pati.Nisam znala sto bih joj rekla,fali mi on.I jos uvijek mu nisam odgovorila na pismo.Srela sam i Viktora.Napricali smo se jucer,nismo se vidjeli od svjetskog prvenstva.Inace,nasi roditelji su bili prijatelji pa se mi znamo.Malo me je ispitivao o Hermioni.Cini se da mu se svida.Jucer je Fred napravio nesto ludo,preludo.Odveo nas je u kupaonicu za prefekte (u kojoj ne bismo smjeli biti).Kak je to nesto prekrasno.Bazeni na sve strane,pjena u svim bojama...Isli su Harry,Lavender,Parvati,Maya,Emma,Dean,Seamus,George,Fred,Lee i jos par starijih ljudi.Kako je bilo preludo.U parovima smo ulazili u kupaonicu.Isle su Lavender i Parvati,Maya i Emma,Harry i ja...I tako,mi smo usli unutra.Odjednom sam se ja poskliznula i kako sam stajala pokraj Harry-a,povukla sam i njega sa sobom i oboje smo pali u bazen u obliku srca s crvenom pjenom.Harry se samo nasmijesio,a ja sam se zacrvenila.Onda je Dean povikao: Novi par.Potter i Dumbledorova.Parvati ga je tad gurnula u bazen,a Emma i Seamus su skocili odmah iza njih.Lee je tad povikao: Sezona je otvorena,svi u bazen..Kupali smo se i zabavljali dugo,dugo u noc..Kad sam se vratila u spavaonicu,malo sam razmisljala.Potter i Dumbledorova.Pa,ne zvuci lose.
- 12:34 - Komentari (12) - Isprintaj - #

1.11
LUDNICA!!!!!! Od jucer nista nije kao prije,nista.Zasto?
E,pa od jucer je poznato tko su natjecatelji u tromagijskom turniru.Treba ih biti troje i ne smiju imati manje od 17.Ali njih je 4 i jedan ima manje od 17,tocnije ima 14.
Jucer smo sjedili za vecerom i jedva cekali da moj djed objavi te rezultate.Maya,koja je sjedila pokraj mene,bila je tako nervozna.Nije mogla docekati rezultate,stalno se micala i sve nas je gnjavila.Harry je takoder sjedio do mene i nesto pricao s Seamusom,a ja sam pricala s Hermionom i Emmom,nasuprot mene.I odjednom je Lara povikala: Pogledajte pehar..Mi smo svi automatski okrenuli glave prema peharu koji je bacio prvi komadic pergamenta van,tj.mom djedu. Djed je ubrzo procitao da je prvak Durmstronga Viktor Krum.Totalno mi je bilo drago zbog njega.Zatim prvakinja Beauxbatonsa je Fleur Delacour.Fleur!!!!!!Super,ona je predobra osoba.Skrenula sam pogled prema ostalima iz Beauxbatonsa,Christie i Thea su plakale.A onda je djed rekao da je prvak Hogwartsa,Cedric Diggory.Svi su glasno zapljeskali,svi su bili sretni.Pogledala sam na tren Emmu,bila je crvena kao paprika.A Lavender? Pa Lavender je potapsala Cedrica po ramenu,a on joj se osmjehnuo.Sva sreca da to Emma nije vidjela.Gledala sam Cedrica kako odlazi u tu odaju,a moj djed je nesto pricao.Odjednom je naglo zasutio,a i mi svi ostali.Plamen u peharu opet se zacrvenio.I izbacio jos jedan komadic pergamenta.Svi smo bili zbunjeni,nikome nista nije bilo jasno.Nakon kratkotrajne sutnje,djed je procitao: Harry Potter.
Pogledala sam u Harrya,a on je nepomicno sjedio.Odjednom nam je svima poceo govoriti da se nije prijavio.Nisam znala sto da mu kazem.Hermiona mu je na kraju rekla da ode u odaju,a ja sam ga primila za ruku i rekla mu kako ce sve biti dobro.Iako ni sama nisam vjerovala u to.Pogledala sam djeda,a on je bio sav ozbiljan.Nedugo poslije,Harry je zatvorio vrata odaje.Cim je to napravio,svi su poceli glasno komentirati,pricati,vikati.Pogledala sam Draca,a on je bio ljut.Mi smo svi,Gryffindori,bili u soku.Ali ipak smo bili sretni sto imamo prvaka.Fred i George su odlucili pripremiti zabavu u Gryffindorima pa su prvi izasli iz velike dvorane.Hufflepuffi su nas gledali puni mrznje,barem sam ja dobila takav dojam.Nedugo poslije,svi smo se morali vratiti u domove.Vracala sam se s Deanom i Parvati,kad li me je odjednom zaustavio Draco.Odvukao me na stranu i upitao me sto to Potter smjera.Gledala sam ga na sekundu,rekla sam mu da ne smjera nista,poljubila sam ga i otisla.Dosla sam u drustvenu prostoriju,a tamo je bila ludnica.Svi su slavili,osim Rona.Ron se povukao odmah u spavaonicu.Pocela sam i ja slaviti,zasto ne?Ali opet bilo me je strah svega toga,nije to bilo najnormalnije.Harry nije mogao prevariti plameni pehar,ali netko drugi je.Samo tko?
Kada je Harry dosao,nastao je pravi urnebes.Svi su mu cestitali,ali njemu nije bilo do slavlja.Otisao je gore u spavaonicu...Danas sam se probudila i otisla sam na dorucak s Emmom.Rekla mi je da je preuzbudena zbog Cedricove pobjede.Za doruckom je sam sjedio Ron,pa smo sjele do njega.Bio je nekako mrzovoljan.Harrya i Hermionu nisam primjetila.S Hermionom sam se nasla kasnije u drustvenoj prostoriji i rekla mi je da joj se cini da je Ron malo ljubomoran na Harrya.Nisam znala sto da kazem.Harry nam se ubrzo pridruzio i rekao nam da jedva ceka da dobije Siriusovo pismo.
- 11:24 - Komentari (4) - Isprintaj - #

11.01.2006., srijeda


31.10
Danas je noc vjestica,ah.Meni je to ironicno.Danas bezjaci slave nas dan,tj.nas praznik odjeveni u suludu odjecu.Bezveze.Ovih dana se jako puno dogodilo,izgleda da nemam ja jedina briga.Lavender,Emma..nakupilo se dosta ovih dana.Onaj fajt,Dracov i Harryev,prosao je u redu,valjda.Obadvoje su morali pomoci Snape-u,mislim da je to Harry-u teze palo,ali dobro.Sto se mora,nije tesko.Valjda.Draco i ja smo se pomirili.Rekao mi je da jednostavno nije mogao prijeci preko Harrya,zna da je on moj prijatelj,ali da se njihov odnos ne moze promijeniti.Tako je vec 3.godine.
Donekle se i slazem s njim,ipak..ipak je to sve pocelo prije mene,prije nase ljubavi i mog i Harryevog prijateljstva.Onda dalje.Pa,Lavender i Cedric su prekinuli.Nazalost,meni su bili super par,ali ako je nestalo ljubavi medu njima onda je to najbolje,iako mislim da Lavender to ne moze prihvatiti.Cedricu se svida Emma,zajedno su.Meni je super sto je Cedric bio otvoren prema Lavender i sve joj rekao u lice.Pa bolje to nego da joj laze.Jucer su se jako posvadale,ne znam sto da napravim.Obje su mi zaista super,ali mislim da je najbolje se ne mijesati.Emma je nekako ucinila da Lavender nestane kose.Ja sam onak ostala sva zacudena,a onda je dosla McGonallica i obje ih odvela k sebi.Bilo mi ih je zao,ali opet krivo mi je sto sam se smijala Lavender,prijateljica mi je,a prijatelji to ne rade.Bit ce sve bolje.Nadam se.
E da..danas su dosli ucenici iz Durmstranga i Beauxbatonsa.Dosao je Viktor,nisam ga vidjela jako dugo,a iz Beauxbatonsa su dosle Fleur,Christie i jos par cura.Super.Alain nije dosao,ali nema veze,i bolje.Jos mu nisam odgovorila na pismo,zapravo ne znam sto napisati.Moram pitati cure.Uglavnom,plameni pehar je postavljen i sada se ucenici,koji zele sudjelovati na turniru,moraju prijaviti.Postavljena je neka starosna crta,tako da se ucenici koji nemaju 17.godina ne mogu prijaviti.Naravno,Fred i George su pokusali odmah jucer,ali nisu uspjeli.Rezultati ce valjda biti objavljeni danas,nadam se.Zanima me tko ce biti predstavnik Hogwartsa.Primjetila sam da se Ronu jako svidjela Fleur,mogla bih i upoznati.Cijelu mi je vecer pricao o njoj,a i danas ujutro.Skoro sam zaboravila,djed mi je poklonio sovu.Prekrasna je,slicna je Harryevoj.Ah,idem sad.Moram se naci s Dracom u knjiznici.Samo da ne vidim Pansy i sve ce biti super.
- 22:53 - Komentari (5) - Isprintaj - #

10.01.2006., utorak


23.10.
Jos uvijek nisam poslala Alainu pismo,ali to je sada najmanje vazno.Zapravo,sjedila sam jucer s Mayom u drustvenoj prostoriji,malo smo pricale i promatrale Rona i Emmu kako pokusavaju napisati zadacu iz Preobrazbe,tj.Emma se trudila pomoci Ronu,ali bas mu i nije islo.I tako smo Maya i ja pricale,kad li je odjednom dosao do mene Fred i rekao mi da se Harry i Draco svadaju u dvoristu,zapravo izgleda kao da ce se svaki tren potuci.Brzo sam ustala s fotelje,projurila pokraj Lare i Lavender za Fredom.Trcala sam kao nikada dosad,osjetila sam kako mi srce lupa.Prosla sam pokraj nekih Hufflepuffa i izasla sam u dvoriste.Odmah sam ih spazila pokraj jezera,iskre iz stapica su frcale na sve strane.Nisam znala sto da napravim,gdje da krenem,na ciju stranu da stanem;Dracovu ili Harryevu?Spazila sam na jednoj strani Hermionu,Lee-a,Nevilla,Parvati i Georga,a na drugoj Pansy,Crabbe-a,Goylea,Wendy,Seana,Lucasa....A u sredini su bili Draco i Harry,bilo me je strah.Samo sam povikala odjednom: Prestanite,uzasni ste!!! Okrenuli su se prema meni oboje,ali kao da me nisu culi.Samo su nastavili.To me je najvise zaboljelo.Okrenula sam se i krenula prema Hogwartsu.Usla sam i srela Hannah kako prica sa Cedricom o turniru.Nisam znala sto da im kazem pa sam samo rekla: Bok. Hodala sam tako i naisla na Snape-a.Zamalo sam se sudarila s njim.Samo me je pogledao i nastavio.Zacudila sam se,jako.Mislila sam da ce mi odmah poceti prigovarati,ali ocito sam se prevarila.Nastavila sam hodati po Hogwartsu,a kad sam se vratila u Gryffindorsku kulu,svi su se okupili oko Harry-a.Mene su pogledali kao da sam smrt.Otisla sam u sobu i sjela na krevet i izvadila album sa slikama.Promatrala sam mamu,tatu,djeda,Nathalie,Alaina..i nisam znala sto napraviti.Odjednom su dosle Maya i Hermiona i rekle su mi da ce sve biti dobro.Nadam se.
- 21:31 - Komentari (11) - Isprintaj - #

16.10
Napokon je stiglo..Sjedila sam danas za doruckom s Hermionom i Parvati i odjednom su samo pocele dolaziti sove...Hrpa njih,nesto velicanstveno.Vidjela sam i da je Harry dobio pismo,brzo ga je procitao,pokazao Ronu i onda su njih dvoje negdje zbrisali.Inace,Harry ima najljepsu sovu koju sam ikada vidjela.Zove se Hedviga i bijela je poput snijega,umiljata je i tako lijepa.Predivna je.Ja sam dobila Alainovo pismo.Presretna sam bila,ali mi je pogled odmah otisao na Draca.Sjedio je s Goyleom i s Pansy.Pansy?!? Kako ne shvaca da smo Draco i ja zajedno,a ne ona i Draco.S njom je bila jos jedna cura,Wendy Miles.Draco je uglavno sjedio s njima i zabavljao se,bio mi je okrenut ledima,ali svejedno.Pogled na Draca mi je dragocjen,mislim da ga totalno volim,ali opet...Alain i njegovo pismo.Procitala sam pismo:

Summer,

drago mi je sto ti je lijepo u Hogwartsu,iako bih volio da nije.Zasto? Znam da se ovo cini sebicnim,jako,i jesam sebican sada.Mozda bi se vratila u Beauxbatons kad ti se Hogwarts ne bi svidio.Ali,citajuci tvoje pismo vidim da te nista vise ne veze za Beuxbatons,nasla si odmah i drugoga.Da,znam da imam uspjeha s curama,ali za mene postojis samo ti.Da me volis,ne bi bila s njim..ali ocito me ne volis.

Alain


i pokazala sam ga curama.Suza mi je potekla niz lice,nisam znala sto reci.Hermiona me je ubrzo utjesila i rekla da ce sve biti dobro,da on shvaca to na svoj nacin.Rekla sam joj da nista vise nece biti dobro i otisla sam.Trcala sam po skolskim hodnicima i bas me je bilo briga za sve,nisam se bojala ni Filcha ni nikoga.Trcala sam sve dok se nisam sudarila s Larom.Zamalo sam ju srusila,jadnica je opet nosila knjige iz knjiznice.Ona uvijek cita.Ispricala sam joj se,a ona se nasmijesila.Cudno,nikad ju nisam vidjela da se smije.Znam da dosta prica s Hermionom,a rijetko s ostalima.Pomogla sam joj pokupiti knjige i skupa smo otisle do Gryffindorske kule.Pred ulazom su sjedili George,Fred,Lee i Angelina.Upitale smo ih zasto ne udu unutra,a oni su odgovorili da je Debela dama otisla na caj.I tako smo mi sjedili i pricali,a najvise o Tromagijskom turniru.Angelina je rekla da ce se prijaviti.Za par dana ce navrsiti 17 godina i moci ce sudjelovati.Angelina je super djevojka,odlicno igra metloboj.Ah da,skoro sam zaboravila.Ove skolske godine nece biti metloboja zbog turnira.Dosta ljudi je nezadovoljno,ljuti su.A onda su dosli Harry i Ron i pridruzili su nam se,primjetila sam da se Lara zacrvenila cim su dosli,mozda joj se netko svida,samo tko? Harry ili Ron?
Harry me je odvukao na stranu i predlozio mi setnju do Hagrida.Jos nikada nisam bila kod njega,ali evo mi prilike pa sam pristala.Putem mi je pricao o Siriusu Blacku,sve o prosloj godini i saznanju da mu je Sirius kum i o tome da je na slobodi.Iznenadio se kad sam mu rekla da znam to.Stvarno se iznenadio.Pitao me da li mi je to djed rekao,na sto sam ja odgovorila da nije bilo potrebno jer sam Sirius mi je rekao ovog ljeta.Objasnila sam mu da je Sirius bio kod djeda i kod mene u nasem dvorcu na Azurnoj obali,a zatim sam mu rekla da je njegova tajna sigurna samnom.
- 15:45 - Komentari (9) - Isprintaj - #

11.10
U Hogwartsu je predobro.Sve je bas kako treba.Odnosi s djedom su fantasticni,Draco i ja smo jos uvijek zaljubljeni i to jako,vec smo mjesec dana zajedno,tocnije mjesec i 5 dana.Kad vec pricam toliko o ljubavi,Emily i Harry su prekinuli.Rekli su da bolje funkcioniraju kao prijatelji.Lavender i Cedric su i dalje zajedno,totalno mi je drago zbog njih.E,ovih dana u skoli se dogada nesto jako zanimljivo;Tromagijski turnir.Sudjeluju ucenici iz 3 skole; Beauxbatonsa,Durmstranga i Hogwartsa.Ucenici moraju imati navrsenih 17 godina da bi sudjelovali.Ucenici iz Beauxbatonsa i Durmstranga dolaze 30.10. u petak.Jako me zanima tko ce doci iz Beauxbatonsa,iz Durmstranga znam samo Kruma i Horvatinova.Viktor Krum je predobar prijatelj,a Sasa Horvatinov je isto ok.A iz Beauxbatonsa,pa najradije bi htjela da dode Nathalie,ali ona ne moze jer ima 14 godina kao i ja.A mozda dode Alain.Mozda dode...ah,zasto se nadam.Jos nisam ni njegovo pismo dobila,ako ga uopce dobijem.Bas me zanima tko ce doci,jedva cekam da vidim.
To je najzanimljivije sto se dogada.Da,skoro sam zaboravila.Hermiona nas sve gnjavi da pomognemo kucnim vilenjacima,osnovala je Z.B.LJ.U.V. Kako ne razumije da vilenjaci vole raditi?? Ah,bas me briga.Ne zelim o tome razmisljati.Djed i ja smo danas odigrali partiju saha,vec dugo nismo.Bilo nam je zabavno,pricali smo o svemu pa tako i o Harryu.Vidim da djed jako voli Harrya,i sama shvacam zasto.Harry je predobar,skroman je.Skoro sam danas zakasnila na Obranu od mracnih sila jer smo se Harry i ja zapricali.Rekao mi je da mi mora nesto vazno reci,jako vazno.A onda odjednom smo samo culi Moody-a i odmah smo usli u razred.Moody je predobar profesor,zaista.Volim obranu od mracnih sila.Skupljam samo tako bodove za Gryffindore,zelim da djed bude ponosan na mene.
- 12:04 - Komentari (7) - Isprintaj - #

09.01.2006., ponedjeljak


29.9.
U ovih tjedan dana puno se toga dogodilo.Recimo,sredila sam Emily s Harryem.Zajedno su vec 2 dana,a Cedric i Lavender su jos uvijek zajedno od onog tuluma.Jos samo da sredimo Ronu i Hermioni.Kad bolje razmislim,oni bi bili super par.Ali obadvoje kazu da njih to ne zanima.Ah,dobro.Ron,Hermiona i Harry su u posljednje vrijeme nekako jako tajanstveni.Nagovaram ih da mi kazu,ali kazu da moraju razmisliti.Nemam blage veze o cemu pricaju,ali dobro.Bila sam danas s Parvati u setnji Hogwartsom,komentirale smo decke.I ima jedan zaista lijep; Tim Nicholson.Ide u 6.razred,tj.stariji je od nas dvije godine.Ide u Rawenclawe.Parvati kaze da je njoj super,a bome ni meni nije los.Zakljucak je da nikako nije za baciti.Parvati i ja smo sjele ispod jednog drveta i uzivale u prvim danima jeseni.Pricale smo i zabavljale smo se,a onda su nam se pridruzile i Hermiona i Lavender.Totalno nam je super bilo,sve dok nam se nije odlucila pridruziti Ginny.Ne znam zasto,ali ja tu curu organski ne podnosim.Jednostavno,sama njena pojava me zivcira.Pridruzili su nam se zatim Draco,Emily,Harry,Ron i Hannah.Lijepa ekipica,ne? Harry i Draco na istom mjestu bez svade.Mislim da nam je bilo prelijepo.Hannah je glasno komentirala kako joj je Ron sladak,a Ron je bio sav crven.Mislim da smo svi uzivali,barem jesmo dok nije dosla Pansy po Draca i rekla mu kako je Crabe napravio neko sranje.Draco me je poljubio i pozdravio sve i otisao.Pansy je tada napravila takvu facu kao da me namjerava ubiti.Hermiona je rekla kako ne moze vjerovati kako se Draco promjenio uz mene.Ja sam se samo smijala.Nevjerojatan je osjecaj kad si zaljubljen.Samo da mi se Hermiona zaljubi i to ubrzo.Bit ce sve super,ali imam osjecaj kao da je nju strah ili tako nesto.Trebala bih s njom popricati.
- 21:07 - Komentari (5) - Isprintaj - #

22.9.
Malo pomalo mislim da Harry napokon prihvaca Draca,vec je i vrijeme.Draco je moj izbor i meni se jako svida.Vec je 22.,ne mogu vjerovati.Brzo je proslo,a uz Draca jos brze.Sve vrijeme koje provedem s njim dragocjeno mi je.Totalno sam pala na njega. :) Setali smo se neki dan po skoli drzeci se za ruke.Sjala sam od srece,a jos uvijek sjajim.Puno ljudi mi je reklo da se Draco promijenio nabolje otkad je samnom.To je lijepo za cuti.Popodne sam otisla s Emily i Dracom do metlobojskog igralista.Emily mi je priznala da joj se svida Harry,ali da zna da ne moze biti s njom jer on trza na nekog drugog.Rekla sam joj da se ne prestane nadati,da uvijek ima sanse.Rekla je valjda i odjurila nekamo.Draco me je otpratio do hola i poljubio me i tu smo se rastali.Naisla sam na Hermionu i Ginny.E kako tu malu ne mogu podnijeti,totalno me zivcira.Tako je dosadna,ali braca su joj super.Isle su do knjiznice,a ja sam odlucila krenuti s njima.Tamo sam dosla i sjele smo za stol,a do mene je odjednom sletila sova s pismom.Nathaliena sova.Dobila sam pismo od Nathalie!!!!!!!!!!!!!!Otisla sam malo dalje od cura,sjela na fotelju i pocela citati:

Draga Summer,

jako sam se obradovala tvome pismu.Nisam ocekivala da ces mi ga tako brzo poslati.U Beauxbatonsu je oke,svima nam nedostajes,a posebno Alainu.Nisam mu nista rekla za Draca,bezbrige,ali vidi se da mu jako nedostajes.Kuja Barbeilla mu se cijelo vrijeme nabacuje,a i jos hrpa cura.Na tvome mjestu,poslala bih mu pismo.Obraduj ga malo,znam da ga jos uvijek volis.Ipak ste bili zajedno godinu dana.On tebe jako voli.Ja jos uvijek barim Pierra,ali taj se ne da.Nikako.Bas je glup.Ali ipak ga volim.Htjela sam ti reci jos da te svi pozdravljaju;Alain,Pierre,Monique,Adriana,Jean,Thierry,Ivan,Daniel i hrpa ostalih ljudi.Ej,odgovori mi brzo...

Tvoja Nathalie


Alain.Oh,moj Alain.Volim ga jos uvijek,naravno.Uvijek cu ga voljeti,ali ljubav na daljinu jednostavno ne ide.Pokazala sam Hermioni pismo i Alainovu sliku,rekla je da je pravi komad.Odlucile smo da mu posaljem pismo.Tako sam odlucila i Nathalie i njemu poslati pismo jos danas.

Draga Nathalie,

ni sama ne znas kako sam bila sretna kada sam vidjela tvoje pismo.Naravno da jos volim Alaina,u to ne moras sumnjati,ali mislim da je to gotovo.Pozdravi i ti meni sve,a Pierra ces zbariti,znam ja to.Draco je savrsen,super mi je s njim.Moram te jednom upoznati s njim.Htjela sam ti reci da pricam s Harryem,dobri smo si i sve je oke...

pusa,Summer


Alain,

pisem ti jer mi nedostajes.U Hogwartsu je super,sve je u redu.Prijatelji su super,druzim se s Potterom,njega znas.Ljubav,pa da..upoznala sam nekog.Zove se Draco Malfoy,ima 15 godina bas kao i ja.Budi i ti s nekim,molim te.Znam da te cure vole,a i sam to znas.
Jos uvijek te volim,mislim da cu te uvijek voljeti,nikada necu prestati.Ali ljubav na daljinu ne uspijeva.
Oprosti mi,

tvoja Summie.


Nadam se da ce mi Alain odgovoriti,bila bih sretna.Hermiona i Emily kazu da sam malo preizravna u pismu i da sam ga trebala drugacije napisati,ali vidjet cu sto ce odgovoriti.
- 19:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

12.9.
Harry je prevrsio svaku mjeru.Ponasa se kao da sam nevidljiva.Prof.Sprout nas je jucer poslala da odemo s Nevillom do madame Pomfrey.Neville je cijelim putem isao ispred nas,a Harry i ja smo sutjeli.
Odjednom sam odlucila prekinuti sutnju pa sam ga direktno pitala:
Ja: Harry,zasto vise ne pricas samnom?
Harry: Ja?Nije istina.Tko kaze to?
Ja: Pa ti svojim radnjama,kao da me izbjegavas.
Harry: Ne znam,razmisli.
Ja: Pa o cemu? Ti si mi prijatelj,super si.
Harry: Ako si mi prijateljica,zasto si onda s Dracom?!??!??
Ja: Molim?!?
Harry: To sto si cula.Znas da se ne podnosimo.
Ja: Otkud da znam? Vas troje nikad ne pricate samnom.Nikada.
Harry: Summer,ti si super,ali sumnjam da cemo biti pravi prijatelji dok god si s njim.
Ja: Harry,ne mogu vjerovati da to govoris.Pa Draco je samnom,a ne s Vama.Ne morate ga vi trpiti.
Harry: Znam,ali imam svoje razloge.

I onda je pohitao za Nevillom.Ostala sam kao ukopana na mjestu i odlucila sam ne vracati se na travarstvo.Ionako mrzim taj predmet,a i zadnji sat je.Umjesto toga,otisla sam u knjiznicu i napisala pismo Nathalie.Nisam ni cula zvono vec sam primjetila Hannah kako mi se priblizava.Moram priznati da sam se s njom i Emily totalno skompala ovih dana.Hannah mi je rekla kako moram otici kod djeda.
I evo me pred njegovom sobom,lozinka je usecereni ananas.Usla sam,a tamo je bio Fawkes.Obozavam ga,prelijep je.Djed mi je rekao da odlazi ovaj vikend u London i da se ne brinem.Nije mi vise nista rekao,vec mi je dao pusu i izasao.Ostala sam jos par minuta s Fawkesom,a onda sam i ja izasla.Srela sam Crabe-a i Goylea,opet su jeli.Samo to i rade.S njima je bila i Pansy,ali nije bilo Draca.Nisam ga vidjela danas od rucka,nedostaje mi vec.
- 16:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

7.9
Draco je napravio tulum, i to kakav tulum u nekoj prostoriji.Bio je to tulum za pocetak skole.Skoro su svi iz skole dosli,osim naravno Harrya,Rona,Hermione i dosta ostalih Gryffindora.Mislim da smo jedino Lavender i ja dosle iz Gryffindora.Parvati,nazalost,nije mogla.Lavender je dosla zbog Cedrica Diggorya,priznala mi je da joj se svida i tako smo se nas dvije uputile.Draco mi je rekao da samo pozelim tulum i otkrit cu sobu,to sam i napravila i ubrzo smo usle.Draco mi je kasnije rekao da je to soba potrebe.
Hrpa ljudi je vec plesala,zabavljali su se kao nikada.Draco je pricao s nekim starijim Slytherinima,ali odmah je dosao do mene i pitao me hocu li plesati s njim.Odmah sam pristala i plesali smo dosta dugo,bas smo se zabavljali.Oko 11 sam otisla potraziti Lavender i hm..imala sam sto vidjeti;ljubila se je sa Cedricom u kutu.Preokrenula sam ocima i otisla potraziti nekog poznatog,naravno nisam nasla nikoga.Otisla sam do stola sa picem i upoznala se s Emily Richardson.Simpa cura,iz Hufflepuffa.Malo smo pricale,a onda je dosao Draco do mene i upitao me da li bi htjela popricati s njim malo.Pricali smo o svemu,a nakraju me je pitao da li bih htjela biti s njim.Meni su se skoro noge odsjekle.Nisam znala sto da odgovorim,ali rekla sam mu da.I gle,sad smo zajedno.Ispisala sam cijelu biljeznicu Summer & Draco.Na tulumu sam ostala do pola dva (cudim se da nas profesori nisu nasli...),vratila sam se s Lavender,putem smo nastojale biti tihe,bojale smo se da ne naletimo na Filcha ili gosp.Norris..ali na srecu nismo.Kada smo usle u drustvenu prostoriju,pocele smo skakati od srece.Lavender je sa Cedricom,a ja s Dracom..Odjednom su se vrata otvorila i usli su Ron,Hermiona i Harry.Svi smo se medusobno iznenadili.I samo smo sutili...Odjednom je Hermiona pitala kako je bilo,a Lavender i ja smo joj sve uzbudeno ispricale.Harry me je samo pogledao i otisao gore kad sam rekla da sam s Dracom,Ron takoder.Nisam znala sto da napravim.Harry je jos uvijek ljut,kad bi mi barem rekao zasto.Svi sute,i Hermiona i Ron kazu da ne znaju,ali ja mislim da znaju.Samo mi ne zele reci.
- 15:26 - Komentari (3) - Isprintaj - #

6.9.
Subota,napokon.Nisam ju mogla docekati vise.Ovaj tjedan je bio jako naporan.Cudno mi je jos uvijek sto sam tu,ali nema veze.Naviknut cu se,prezivjela sam ja i gore stvari.Upala sam u Gryffindore.I upoznala sam samo Hermionu,Rona i Harrya.Ostali su mi svi super,ali da sam dugo pricala s nekim osim njih troje,ne.Imam osjecaj kao da me ostali cudno gledaju.Ne razumijem zasto.Mozda zbog djeda,ali ne vjerujem.Profesori su mi svi super zasada,ali najbolji mi je prof.Flitwick.Obozavam Carolije,a profesor ne moze biti bolji.Jedino mi je Snape mutav,ali nije ni on los.Sva sreca da sam dobra u Carobnim napitcima.U srijedu sam pricala s Dracom,ali samo na par minuta.Neka cura je dosla do njega i odvukla ga je,mislim da se zove Pansy.Inace,cura je totalno umisljena.Jucer je Draco dosao do mene,a ona mu je rekla: No,Draco,otkad pricamo s Gryffindorima? Draco ju je samo pogledao i nastavio pricati samnom.Hermiona mi je rekla da ne razumije kako se druzim s njim,a pogotovo ne razumije kako se on promijeni svaki put kad je samnom.Rekla je da ga nikad nije vidjela takvog.Zakljucile smo da mu se najvjerovatnije svidam.Ali ja Hermioni jos uvijek nisam nista pricala o tome da se i on meni svida,rekla sam joj samo da smo mi stari prijatelji.Super se slazem s njom i s Ronom,totalno.Ali Harry..super mi je i on,samo ponekad pomislim da mu se ne svidam,kao da mu se ne svida sto sam dosla.Ne znam.Mozda si samo umisljam.Upravo sam isla s Hermionom do knjiznice (uvijek smo u knjiznici) i srele smo Draca.Pozdravio nas je i rekao mi je da dodem danas na tulum,sve mi je objasnio i tako...Jos cu razmisliti hocu li ici,ali ipak zelim vidjeti Draca.. Neprestano mislim o njemu,ali jos uvijek volim malo Alaina (mog bivseg decka s Beauxbatonsa)..
Ehhhhh,ta ljubav.Hermiona mi je rekla kako se njoj nitko ne svida,jednostavno nema vremena za ljubav,tako tvrdi.Ma ne znam.Mislim da bi se i ona voljela zaljubiti,ako vec nije.
- 11:55 - Komentari (0) - Isprintaj - #