Unutar zidina Hogwartsa

09.02.2006., četvrtak


10.3
Eto,zivot tece dalje. Draco i ja smo jos uvijek skupa,vec 6 mjeseci...Tko bi rekao,ha? Hehe...
Ma super je nama,dobro se slazemo. Ni Pansy nas nije uspjela rastaviti...
Listala sam danas svoj dnevnik i vratila sam se u 6.mjesec kad je bilo Svjetsko prvenstvo u metloboju i prisjetila sam se svega...
U Beauxbatonsu skola zavrsava 10.6. i nakon zavrsetka skole ja sam trebala ici sa svojima u Keniju na safari. Tata je morao nesto slikati, a mama uvijek ide s njim. Inace,moj tata je prava umjetnicka dusa.Pjevac je jednog od najboljih bendova u car.svijetu "Merlin pepper doubt",a i jedan je od najboljih fotografa na svijetu. Dakle, u Keniju smo trebali ici 14.6.,ali kako Nathalieni roditelji nisu mogli ici u Kinu zbog prvenstva, Nathalie i ja smo odlucile da bi bilo dobro da provedemo 2 tjedna kod djeda na Azurnoj obali. Moji roditelji su otisli,a Nathalie i ja smo ostale kod mog djeda Albusa.
U 6.mjesecu su na prvenstvu bile smrtonose i kako sam cula,bilo je uzasno.
No 25.6. dogodilo se jos nesto gore, moji roditelji su nestali... Jos uvijek nisu pronadena tijela,nista.
Ali zna se da su nestali. Ja ne znam u sto da vjerujem, ne znam da li ih je Voldemort ubio..ne znam.
Duboko u sebi se nadam da ce se Voldemort promijeniti...ili da on to ne bi mogao uciniti vlastitoj obitelji, ne znam. Ne znam vise nista...

Image Hosted by ImageShack.us

Slika moje mame..

Image Hosted by ImageShack.us

Tata..

Image Hosted by ImageShack.us

Evo jedna moja novija slika.. :)

Image Hosted by ImageShack.us

Slika mojih staraca...
Ta slika tj. taj okvir sa te 2 slike se nalazi u nasem domu u Londonu


- 18:55 - Komentari (23) - Isprintaj - #

07.02.2006., utorak


6.3
Svaki dan pusu vjetrovi,hladno je,ali nasrecu,nema kise.
Harry i ja jos uvijek ne pricamo,ne kuzim zasto je takav.Pa rekla sam mu,a Ron i Hermiona su takoder saznali,njima sam isto rekla.Njihove reakcije su bile ocekivane,Hermiona je ostala normalna,a Ron se zbunio. Ali nisu reagirali kao Harry. Pricala sam s djedom i rekao je da ce on porazgovarati s Harryem.
U skoli je sve normalno, sredinom mjeseca idemo u Hogsmeade, ne mogu docekati. Danas sam isla sa Emmom i Seamusom na Carobne napitke,a ispred nas su isli Ron,Hermiona i Harry. Pred ucionicom su stajali Draco,Crabbe,Goyle,naravno i Pansy,Wendy i Michelle. Svi su se smijali,a onda su bacili casopis Hermioni. Nisam imala blage veze o cemu se radi,ali je Emma skuzila da je to Vjesticji tjednik.Maya i J.J. su dotrcale do nas i pitale nas o cemu se radi, no mi nismo imali blage veze.Usli smo u ucionicu,a Draco je sjeo s Pansy. Pogledala sam Lavender i Parvati koje su se takoder zacudile. Poceli smo s nastavom. Svi su Slytherini napeto buljili u Hermionu i Harrya,a ona je nesto listala pod klupom. Odjednom je mahnula rukom i nastavila vaditi stvari. Okrenula sam se naprijed i pocela raditi,kad je odjednom Snape rekao: "Iako ne sumnjam da imate fascinantan drustveni zivot,gospodice Granger,moram Vas zamoliti da o njemu ne raspravljate na mom satu.Deset bodova manje za Gryffindore."A onda je skuzio casopis i poceo citati naglas. Rita Skeeter je napisala članak pod nazivom "Slomljeno srce Harrya Pottera".Harry je bjesnio,a Slytherini su se smijali.Zatim ih je premjestio; Ron je ostao na mjestu i kod njega je dosao Draco,a Hermiona je otisla kod Pansy.Harrya je premjestio u klupu bas ispred njegova stola.Na svu srecu,nedugo poslije je zvonilo.Izasla sam iz ucionice sa Larom,Mary i Mayom.Draco je izasao s Pansy. Nije me ni primjetio.Odjednom je do mene dosla Hannah i upitala me da li smo prekinuli.Naravno,rekla sam da nismo.Ali ipak,ne znam.Danas ce nam biti 6 mjeseci,u pola 12 navecer.Ne mogu vjerovati,brzo je proslo.Vec sam 6 mjeseci u Hogwartsu...
Krenuli smo na rucak i rekla sam usput Lari da cu sve srediti danas s Dracom.Prije nego sto je odgovorila,pridruzio nam se Ron. Vec smo jeli,a u dvoranu su dosli Draco i Pansy. Ja sam ustala i krenula prema njima i odvukla Draca iz dvorane.

Ja: Sto to mutis s Pansy?
Draco: Sto bih mutio?
Ja: Pa svaki odmor si s njom,sjedis s njom..Ja kao da sam nevidljiva.
Draco: Ljubomorna si?
Ja: Draco,sta ti je?
Draco: Summer,ohladi.
Ja: Molim?
Draco: Gle,Pansy je ljubav mog zivota.Ne mogu bez nje.
Ja: Molim?
Draco: Volim ju.Volim Pansyin glas koji je poput slavuja,volim njenu andeosku pojavu...
Ja: Draco,nama je sutra 6 mjeseci.Jos do jucer si meni sve to govorio.
Draco: Pansy je ljubav mog zivota.Ne mogu bez nje...
Ja: Ti ides samnom kod Madame Pomfrey.
Draco: Vodis me k Pansy?
Ja: Da,vodim te k Pansy.


I tako smo krenuli,sada sam bila sigurna da je Pansy napravila neki ljubavni napitak.
Ne mogu vjerovati.Kako je ta cura odvratna i odurna.Cijelim putem mi je pricao o Pansy..Pansy ovo,Pansy ono,tj.Pansy je savrsena.
Napokon smo dosli kod Madame i moje sumnje su bile potvrdene,Draco je zaista popio ljubavni
napitak.Srecom,Madame mu je ubrzo dala protulijek,ali on je morao ostati u bolnici par sati.Ostala sam s njim sve do pola 11 kada ga je Madame pustila.
Sve sam mu rekla i on je rekao da je Pansy gadura. U pola 12 smo dosli bas ispred sobe potrebe i shvatili da smo zajedno tocno 6 mjeseci..Pao je poljubac,pa jos jedan,pa jos jedan..
- 09:38 - Komentari (12) - Isprintaj - #

06.02.2006., ponedjeljak


25.2
Pricala sam danas sa Harryem o dogadajima na 2.godini. Ispricao mi je sve o bazilisku,odaji tajni i dnevniku Toma Marvola Riddle-a. Cula sam sve o tome kako je napao Ginny i ostale ucenike koji su bili okamenjeni..Rekao mi je kako ga je razredbeni klobuk htio staviti u Slytherine,ali ipak je otisao u Gryffindore..Znala sam da je pravi trenutak da Harry-u to kazem. Ne volim ljudima pricati kako sam u rodu s Voldemortom,ali dosta ljudi to zna,mislim stariji carobnjaci znaju..
Nas dvoje smo se setali oko jezera i pricali, a onda sam odjednom rekla:

Ja: Harry,moram ti nesto reci.
Harry: Meni? Sto to?
Ja: Ma nesto o meni..
Harry: Pa dobro, pricaj..
Ja: Gle, vi svi znate da je moj djed Albus Dumbledore,jedan od najvecih carobnjaka ikada...
Harry: Sorry sto upadam,ali najveci je..
Ja: Pa da..No,to je samo jedan dio moje obitelji. Imam i drugu stranu,majcinu.Vidis,po ocu sam unuka Dumbledora, podrijetlom sam Gryffindorka. No,po majci sam...
Harry: Po majci si...
Ja: Pa, po majci sam.. po majci pripadam Slytherinovoj lozi.
Harry: Cekaj..Slytherinima? Pa to znaci...
Ja: Da sam u rodu s Voldemortom..
Harry: Kako?
Ja: Pa, moja prabaka s mamine strane i Voldemortov djed su brat i sestra.
Harry: Ne mogu vjerovati...Zasto ti to meni govoris?
Ja: Pa htjela sam da znas. Gledaj, ja Voldemorta nisam nikada upoznala. On zna za mene,znam i ja za njega. Jedino sto Voldemort i ja dijelimo je da oboje znamo govoriti parselskim,oboje imamo smaragdno-zelene oci i imamo istu krv..
Harry: Pa da,imate istu krv.
Ja: Da,ali to nas ne spaja.
Harry: Krv nije voda.
Ja: Cekaj,ti mislis da cu ja postati kao Voldemort?
Harry: Pa ne znam. Imam osjecaj kao da si ti ponosna na svoje podrijetlo.
Ja: Pa jesam. Ti ne bi bio ponosan da su ti Slytherin i Gryffindor preci?
Harry: Bio bih,ali Slytherin je mrzio bezjake,on je volio samo cistokrvne carobnjake,volio je crnu magiju.A Voldemort je jako ponosan na svoje podrijetlo.Vidio sam to u odaji tajni..
Ja: Pa Harry, ja nisam kao on. Inace bih upala u Slytherine.
Harry: Pa zasto nisi?
Ja: Pa zato sto sam izabrala Gryffindore. Odmalena sam htjela biti Gryffindorka,iako se ponosim time sto sam Slytherinka podrijetlom. Gle..
Harry: Summer.. Ne mozes se ponositi svojim podrijetlom. Slytherinka si!
Ja: Jesam,da jesam. I ponosna sam na to. Slytherini su odvazni,snalazljivi,lukavi,pametni i ponosni. Ja sam ponosna na to. Ali ponosna sam i na Gryffindore..
Harry: Ali ipak biras Slytherine..
Ja: Ne..
Harry: Pa s Malfoyem si.
Ja: Kakve to..
Harry: Izabrala si Slytherine..Gotovo je. Ne kuzim kako Dumbledore moze biti ponosan na tebe...
Ja: Ne mogu vjerovati, Harry, da to govoris...
Harry: Pa cujes me...


I onda je otisao...Nisam znala sto da napravim..Vratila sam se u sobu i evo me, pisem...Ne mogu vjerovati kako je sebican. Pa zasto djed ne bi bio ponosan na mene?
Pa moje podrijetlo je dobro,a to sto mi je Voldemort u rodu...a sto da radim? Pa nisam rekla da sam na to ponosna. Ne mogu vjerovati kako Harry mrzi Slytherine. Mislim da je totalno ljut na mene...bolje da mu nisam rekla...
- 13:50 - Komentari (9) - Isprintaj - #

02.02.2006., četvrtak


20.2
Hej,javljam se sva sretna..Harry je prosao i 2.zadatak!!!!!!!!! U 2.zadatku je morao spasiti Rona kojeg su pod jezerom drzali vodenljudi. Svi prvaci su prosli,presuper. Totalno mi je drago zbog Harry-a.
No dobro,neki dan sam dobila prijetece pismo. U pismu pise da se trebam maknuti od Draca,da on nije moj...i takve gluposti. Bacila sam pismo i jednostavno sam se nasmijala na to. No sljedeci dan sam dobila jos par takvih pisama,a onda sam otisla kod Filcha s Mary i Larom. Nece meni nitko prijetiti,nema sanse..Glupi Filch je spremio pisma i rekao da nist ne zna. Budala. Anyway,otisla sam s Emmom kod Joanne da joj dam knjigu,kad li se je ispred mene stvorio Oliver. Opet on. Samo smo se pozdravili i to je bilo to...Eh,kad sam vec kod pisama..dobila sam Nathalieno pismo...

Draga Summie

Sorry sto ti se nisam dugo javljala. Ovdje je prava ludnica. Nema Madame (no dobro,i sama znas gdje je...) pa je sve naopako. Ali opet drzimo sve pod kontrolom. Moram ti reci da sam s Pierrom...Vec 2 tjedna.Presretna sam. E,savrsen je. Najbolji je. Obozavam ga.. (sad cu prestati... :D).
Alain je oke,izlazi s Theom Horcerx vec tjedan dana,ali nedostajes mu jako. To se vidi.
Javi mi se brzo...

Tvoja Nathalie


Hm,zato mi se Alain ne javlja.Izlazi s Horcerxicom. A dobro,mislim nije da mi je krivo,ali ono.Uvijek cu ga voljeti pa onda..
Draco i ja smo totalno zaljubljeni jedno u drugo jos uvijek..Vec smo 5,5 mjeseci zajedno. Mozes li to vjerovati? Ja bas i ne,ali hej,bitno da je nama dobro. :)
Jucer mi je djed ispricao kako mnoge carobnjacke obitelji izmisljaju kako su u rodu s mnogim poznatim carobnjacima,recimo s osnivacima Hogwartsa ili cak sa samim Merlinom. Rekao je da smo Voldemort i ja jedini zivuci potomci Salazara Slytherina, a da smo djed i ja jedini potomci Gryffindorovi.Negdje u Juz.Americi zive pravi potomci Rawenclawke,a zadnju clanicu obitelji Hufflepuff je ubio hm..tko drugi nego moj ujak.
Ja sam totalno ponosna na svoje podrijetlo,ali ponekad pozelim da nisam to sto jesam.
- 15:37 - Komentari (12) - Isprintaj - #