Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/summermay

Marketing

20.2

Hej,javljam se sva sretna..Harry je prosao i 2.zadatak!!!!!!!!! U 2.zadatku je morao spasiti Rona kojeg su pod jezerom drzali vodenljudi. Svi prvaci su prosli,presuper. Totalno mi je drago zbog Harry-a.
No dobro,neki dan sam dobila prijetece pismo. U pismu pise da se trebam maknuti od Draca,da on nije moj...i takve gluposti. Bacila sam pismo i jednostavno sam se nasmijala na to. No sljedeci dan sam dobila jos par takvih pisama,a onda sam otisla kod Filcha s Mary i Larom. Nece meni nitko prijetiti,nema sanse..Glupi Filch je spremio pisma i rekao da nist ne zna. Budala. Anyway,otisla sam s Emmom kod Joanne da joj dam knjigu,kad li se je ispred mene stvorio Oliver. Opet on. Samo smo se pozdravili i to je bilo to...Eh,kad sam vec kod pisama..dobila sam Nathalieno pismo...

Draga Summie

Sorry sto ti se nisam dugo javljala. Ovdje je prava ludnica. Nema Madame (no dobro,i sama znas gdje je...) pa je sve naopako. Ali opet drzimo sve pod kontrolom. Moram ti reci da sam s Pierrom...Vec 2 tjedna.Presretna sam. E,savrsen je. Najbolji je. Obozavam ga.. (sad cu prestati... :D).
Alain je oke,izlazi s Theom Horcerx vec tjedan dana,ali nedostajes mu jako. To se vidi.
Javi mi se brzo...

Tvoja Nathalie


Hm,zato mi se Alain ne javlja.Izlazi s Horcerxicom. A dobro,mislim nije da mi je krivo,ali ono.Uvijek cu ga voljeti pa onda..
Draco i ja smo totalno zaljubljeni jedno u drugo jos uvijek..Vec smo 5,5 mjeseci zajedno. Mozes li to vjerovati? Ja bas i ne,ali hej,bitno da je nama dobro. :)
Jucer mi je djed ispricao kako mnoge carobnjacke obitelji izmisljaju kako su u rodu s mnogim poznatim carobnjacima,recimo s osnivacima Hogwartsa ili cak sa samim Merlinom. Rekao je da smo Voldemort i ja jedini zivuci potomci Salazara Slytherina, a da smo djed i ja jedini potomci Gryffindorovi.Negdje u Juz.Americi zive pravi potomci Rawenclawke,a zadnju clanicu obitelji Hufflepuff je ubio hm..tko drugi nego moj ujak.
Ja sam totalno ponosna na svoje podrijetlo,ali ponekad pozelim da nisam to sto jesam.

Post je objavljen 02.02.2006. u 15:37 sati.