27

četvrtak

veljača

2020

Nedostatak muških....

...ili nedostatak muškaraca?????nut
U vrlo kratkom vremenu pričajući sa različitim ženama stekla sam dojam da si žarko žele muškarca pored sebe i da ne znaju gdje ga naći.
Prvo što mi je palo na pamet je da se muški ne nalaze ( valjda) ,to se treba dogoditi. Drugo ,da je stvarno puno žena samo ili nesretno u vezi jer muški nije muškarac.
Pričajući o Malenom ( obožavam pričati o njemu,nama , o tome koliko smo sretni i zadovoljni) žene me u čudu gledaju jer misle da to ne postoji
Postoji...i te kak ali treba puno ljubavi , truda i strpljenja. Nije sve "oš-neš - odoh".
Novi posao,novi ljudi,nove situacije. I nitko nije zadovoljan. Samo ja u nekom svome svijetu uživam,zadovoljna i sretna svojim životom.

I tako...dođu klijenti ,treba ih odvesti u poslovnicu. Ponudim se ja jer ovim malo mlađima je sve ali sve teško i prevrtanje očima im je glavna disciplina.
U poslovnici je trenutno radio presladak dečec oko tridesetak godina. Svi mislimo da je gej ali nas to ne spriječava da s njim poslujemo. Dapaće ....ugodan je suradnik.
Doček je bio više nego ljubazan , stisak ruke potrajao malo duže od uobičajenog , stolica pored njegove je čekala mene i čokolada na stolu. Nekoliko upitnika se pojavilo iznad glave. U jednom trenutku sam uhvatila kako više gleda mene nego klijente , u drugom sam vidjela kako me odmjerava od pete pa do stršečih mi obrva. Oooookeeee......nekaj ni v redu s klimom ili ....????
Izlazeči van tražio me je broj mobitela da možemo direktno surađivati a ne preko kolega.
Ušla sam u ured zbunjena više nego uobičajeno i bubnem.....nekaj fest nije dobro kad su mi se i gejevi počeli upucavati. Šašavi kolega je dodao da to njega uopče ne čudi s obzirom na moje poprsje headbang kaže i sam Papa bi to blagoslovio.
Možda bih to i zaboravila da mi se jučer dotični nije javio da popijemo kavu pod pauzom. Poslala sam curku iz ureda pod izgovorom da imam
puno posla i da se mladi moraju družiti.
I ne bih to bilo ništa čudno da žene ne žude za muškarcima,panično ih traže na sve na načine a ja imam osjećaj da ih je i previše.

Previše muškića , premalo pravih iskrenih muškaraca. Previše usamljenih žena koje onda sipaju svoje nezadovoljstvo po svuda.
Zato dragi blogeri....budite muškarčine , ne bojte se , podajte se...za mir u svijetu , uredu , tramvaju...nemojte previše filozofirati nego se operite i samo klimajte glavom kad sretnete srodnu dušu.

Ovo je ozbiljan post i apel....udružimo snage da dame ne patethumbup yes

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.