10

četvrtak

siječanj

2019

Gledam Provjereno...

...gledam i ne vjerujem!!!!! Ma majku vam j.... idiotsku. Ko vam dao diplomu da radite ko suci?Ponavlja se to svako malo i oni opet po svom. Pa u kojoj jebenoj, šugavoj državi mi živimo?!?!?!
Prije svega oprostite na psovkama i gramatici ali pišem kako se osjećam a bjesna sam ko ris.
Slušam ženu kroz šta je sve prolazila, prolaze mi slični isječci iz života kroz glavu. Tresem se sva i onda ono na kraju.... Puste oni njega uz zabranu prilaska!!!! Koju zabranu prilaska, jebemvamsuncekojevasgrije na ovoj kugli zemaljskoj. Koju zabranu, idioti jedni!!!! Ko će mu zabraniti????
Pa dokle ljudi moji??? Do kada će ljudski život biti samo slovo na papiru? Do kada će ovakvi ljudski isprdci biti zaštićeni bolje nego lički medvjed?
I nemojte mi slučajno reči pta je trpila to dvadeset godina, šta se vračala? Jel ko nije bio u takvoj situaciji, tko to prošao nije ne može ni suditi.
Neke žene nisu psihički jake da se nose s onim šta život nosi kada te sigmatiziraju kao žrtvu nasilja. A u ovoj državi nosi samo hrpu sranja, problema i neugodnih iskustva.
Rijetko koja udruga će pomoći. Oni su samo glasni kada se treba čuti za njih radi državno poticajnih srestava. Za one male, samofinancirajuče i volonterske rijetki saznaju. Ali oni, osim psihološke pomoći puno ne mogu učiniti.
Umiru nam djeca radi nečijeg nemara, ubijaju se žene radi nečijeg bolimebriga a šta mi radimo? Blejimo ko ovce na paši samo šta više i nemamo šta pasti.
Sad ću u maniri prave vjernice reći Dao Netko da svi suci, sutkinje, ovi i oni odgovorni za ovo sve krepaju u najgorim mukama. I voljela bih da ja budem taj Netko!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.