Recenzija filma šuma sumarum,predstave tko pjeva zlo ne misli i par riječi o domoljublju

05.06.2018.

Ovaj post će biti dvije recenzije u talonu jedan film,jedna predstava.

Prije svega ovim putem želim pozdraviti blogere Lacija i Luki za koju se iskreno nadam da i dalje aktivno čita naše blogove.

Recenzija filma šuma sumarum.
Počinje na nekom team buildingu,a kompletna radnja se svodi na crni humor.Radnja je pomalo identična,nekim američkim horor filmovima tipa pogrešno skretanje sa jednom bitnom razlikom.
Nema,kanibala itd.Oni koji žele pobiti tu komplet ekipu su plaćeni ubojice koji su htjeli maknut s puta sve one koji su razotkrili prljave tajne agencije za snimanje reklamne kampanje čiji su oni bili zaposlenici.
Lokacije snimanja su dosta atraktivne i film obiluje zanimljivom radnjom punom neizvjesnosti.



Sljedeća stavka je recenzija predstave.Po meni je puno bolja u odnosu na film,u principu su razlike samo u nijansama što se scenarija tiče.
Kao komedija mi je imala više efekta od filma ali naravno to ne umanjuje kvalitetu filma.Svi su izvanredno odradili svoje uloge i bili na nivou.
Evo par slika.



I na kraju bi htio još istaknuti jednu vrlo važnu stvar.Pošto ovaj seronja konstantno ističe na blogu svoje navodno domoljublje vrijeđajući druge želim progovoriti i o tome.
Naime za Lacija i mene je govorio kako smo titoisti kurac palac.Ja sam veliki domoljub što se iz priloženog vidi.Obožavam hrvatsku kinematografiju,svoj grad itd.A u nekome od svojih postova o svome gradu pisao je i Laci.To je domoljublje.Vrijeđanje i blaćenje drugih i jebeno desničarenje sigurno nije domoljublje.Tako da smo mi veliki domoljubi za razliku od kojekakvih pokvarenih provokatora.
Još jednom pozdrav Laciju,Luki,shadoe of soul, i u zvijezdama piše.
nastavite ljudi s pisanjem i nedajte pokvarenjacima zadovoljstvo da vas izbace iz blogsfere.
do sljedećeg posta drugarski pozdrav.

Oznake: volim hrvatsku kinematografiju, Luki Laci idemo dalje u inat njima

život je pozornica,dramska umjetnost je njegova projekcija

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.