Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • TEATRALNI

    Oke..ovako Laci slobodno mi javi u komentare na kojem si to blog servisu.
    Ja ovdje ostajem u inat ovima protiv kojih se nažalost moramo borit.
    Čitamo se i dalje!

    avatar

    05.06.2018. (19:23)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    tako je treba pokazati jačinu i ostati
    javiti će se Laci sigurno

    avatar

    05.06.2018. (20:04)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Napisao je u komentare na zadnji post da će javit.Imaš njegovu face stranicu vjerujem da će to tamo objavit.A onaj latentni pederko je mislio da će me izbacit odavdje al se zajebo.

    avatar

    05.06.2018. (20:49)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    U zvijezdama piše
    Vidio sam tvoj post i ovim putem ti želim izraziti moju najiskreniju sućut.Isto tako sam vidio mircetov komentar u kome se nasladuje,a to samo pokazuje koliki je bolesnik.Ovako moj savjet pobrisi njegov degutantni komentar i u blogeditoru mu zabrani komentiranje i ja sam napravio tako.A na svom blogu je između ostalog zabranio komentiranje zbog toga jer sam ga vrijeđao a on je taj koji vrijeđa i još očekuje da ću ja to trpit i na to šutit stvarno je umobolnik pokvareni.

    avatar

    05.06.2018. (20:59)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Nisam gledala film ni predstavu, ne znači da neću
    imati priliku.

    avatar

    05.06.2018. (21:25)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Lastavica
    Film ti je dostupan na youtubu samo ukucaj šuma sumarum
    Što se predstave tiče nisam ziher ali ne isključujem mogućnost da će biti još gostovanja

    avatar

    05.06.2018. (21:37)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Baš ću pokušati :)

    avatar

    06.06.2018. (06:32)    -   -   -   -  

  • Mirče

    Kod ovakvog tvog primitivnog izražavanja u postovima i u komentarima,nije se za čudit što ti se nitko ne javlja.U pisanju lipih postova si nedorasta a da si bistar koliko bezobrazan,stvar bi drugačije izgledala.Andreu sam spomenuo u postu jer podržava tebe,tvoju primitivnost što je odraz da je iz tvog čopora.A ja ne volim vulgarnost.
    Kukala je poput tebe zbog odlaska one Luki 2 koja je anitihrvatski nastrojena i titoizmom zadojena a kakvo zlo je titoizam sa velikosrpstvom nanio zlo Hrvatskoj a ona to u postovima opravdavala....
    Eh,neće to tako kod Mirka.

    avatar

    06.06.2018. (10:25)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Alooo mirče kučo stara koji ti je ovo po redu blog? I ovaj će do ponoći biti 404 not found.Ti si jadnik kakvog nema i nema uopće potrebe da dolaziš ovdje ako te boli istina to si si sam kriv.Koba Polux i Alkion su dali tvoj dobar opis i zato ih izimno poštujem i cijenim.Kad smo kod primitivizma jedini primitivac si ti i tebi slični ti si sve samo nisi Hrvat a osim toga si i umobolnik i titoist je tebe možda napravio.U postu sam jasno opisao što je Hrvatsko domoljublje tvoj debilizam i maloumne provokacije sigurno nisu prema tome ako ti se ovaj blog ne sviđa đada.

    avatar

    06.06.2018. (10:32)    -   -   -   -  

  • Proglasi

    Kako mjerite domoljublje i kako ga dozirate? U litrama, gramima, metrima…?

    avatar

    06.06.2018. (10:51)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    imaš odgovor kod mene

    avatar

    06.06.2018. (11:02)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Proglasi
    Biraj sam nemam određenu mjernu jedinicu
    SAVJET-ponovno pročitati post pa shodno tome donjeti zaključak :)

    avatar

    06.06.2018. (11:27)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Ovakvo ophođenje s ljudima, beskrajna vrijeđanja pripada samo ljudima koji misle da su centar svijeta i da o njima ovisi budućnost svijeta. Ne razumiju da su zapravo na margini društva. Svatko od nas ima pravo na svoje mišljenje, ali to nam ne daje za pravo da na sve strane vrijeđamo one koji misle drugačije.

    avatar

    08.06.2018. (11:51)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    More ljubavi
    Zbog toga se i mircetu konstantno brišu blogovi.On je ovdje očito samo da vrijeđa i provocira.Maloprije je uputio provokatorski komentar i odma sam ga pobrisao i zabranio mu komentiranje.
    Samo od toga nikakva korist jer će sutra imat novi blog.

    avatar

    08.06.2018. (12:26)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    to bi se imao ljutit? To što su njegov stil pisanja takve konotacije to nije moj problem jer niti ja komentiram njegov blog niti on moj.A mirce je uporan u korist svoje štete jer i ovaj blog će mu biti obrisan.Vjerujem da nitko od nas normalnih nema problema sa onime što drugi pišu problem počinje kad se krene vrijeđati druge jer nemisle kao oni što mirce aktivno radi i pored toga što mu se blogovi brišu.
    Ja sam uvijek za konstruktivne i argumentirane rasprave.Ako su takve sa neistomišljenicima nemam problema štoviše sviđa mi se rasprava sa njima i različiti pogledi na stvari ali kad netko počne neargumentirano vrijeđat onda nema druge nego uzvratit istom mjerom jer nitko od nas ne piše blog da bi ga se pljuvalo.Pozdrav i nema govora o ljutnji.
    Ps,Luki je bila tipičan primjer neargumentiranog vrijeđanja i drago mi je da smo joj stali u obranu kod Lacija.

    avatar

    08.06.2018. (19:18)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Mirče
    Vezano uz tvoj komentar kod ludog života.Ne dokazuje se domoljublje mržnjom prema drugim narodima to sigurno nije domoljublje.I ako nemaš namjeru kulturno i civilizirano komentirat i držati se teme u okvirima posta lijepo bi te zamolio da odjebeš sa mog časnog bloga u protivnom ću te brutalno izvrijeđati i zabraniti ti komentiranje.Preko mog bloga se sigurno nečeš obračunavat niti samnom niti sa bilo kime drugime ovo je moj blog i ja to ne dopuštam ponavljam ako ti se ovaj blog ne sviđa crta.

    avatar

    09.06.2018. (13:33)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    imaš odgovor kod mene

    avatar

    09.06.2018. (16:09)    -   -   -   -  

  • Locco88

    Lucid - nemoj se dati provocirati... nisam imala namjeru se uplitati, ali moram jer vidim koliko vas količinski jedna osoba uspjeva izbaciti iz takta. Hajde ovako... Koliko sam shvatila veliki domoljub je otišao u njemačku... Moje pitanje je ljubi li on svoju zemlju iz sigurnosti socijalno uređene države ili se vratio u svoju rodnu grudu??
    Pomaže li na ikoji način svojoj domovini osim "obranama" od ljudi koji u njoj ostaju i bore se da prežive? Domoljublje se odražava i djelima, ne riječima!!

    sada moram ići, ali kada se vratim očekuj jedan poučan post bez javnog prozivanja i vrijeđanja ikoga... ako pročitaš, shvatit ćeš!

    Shvaćam zašto vas ljuti... ali, molim te, spuštanje na nivo te ne čini različitog od samog provokatora! Budi što jesi i budi ponosan zbog toga što jesi! Nije bitno tuđe mišljenje, kada cijeniš svoje!!

    Isto tako, tko god smatra da ima pravo reći suprotno, neka slobodno! Ne brani, ne odbacuj... Nikada nije bilo bitno šta se govori, nego tko govori...

    avatar

    09.06.2018. (16:17)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    U zvijezdama piše ok.
    Ludi život
    To svi na ovom blogu znaju da je u Njemačkoj bio prije nego je prvi metak grunuo.Nije meni do njegovog pisanja samone dozvoljavam da mi uzurpira moj blog prostor pisanjem svojih kretenarija.Ustase cetnici i o čemu sve ne tepe takvim raspravama (ako ih uopće tako mogu i nazvat) ovdje na mom blogu nema mjesta.Zašto dozvoljavati tako nekome da ti vrijeđa inteligenciju? Riješit ću to ja kako sam i obećao dobit ce zabranu komentiranja ne smanji li doživljaj i temperament.Jer niti moj niti tvoj niti bilo čiji blog ne postoji zbog toga da se pljuje i vrijeđa nego da vodimo konstruktivno-argumentirane rasprave a što se samog mudoljuba tiče on valjda misli da ako mi uputi par uvreda jer to jedino zna da ću prekinut sa pisanjem.Ne shvaća da ću sad biti još žešći i intenzivniji nego ikad prije.
    Nitko od nas se ne spušta na njegov nivo pokušali smo mu svi mi na sve moguće načine objasnit što lijepim što ružnim tonom ali očito da ispravljamo krive drine a to se ne isplati.
    Zato te ovim putem savjetujem da mu i ti zabranis komentiranje jer zašto bi njegovi komentari zarađivali tvoj prostor?
    I svakako cu rado pročitati taj post,i ja sam prije koji dan u jednom od postova nastojao uputit apel na neprihvatljivo vrijeđajuće ponašanje pojedinaca.
    Nije stvar u tome što piše stvar je u tome što je red da se poštuje ono što ja ti ili bilo tko drugi na svom blogu uvjetujemo.A to je konkretno da se ne vrijeđa niti se ratuje sa nekim skroz desetim preko bloga.
    Takvi me nemogu isprovocirati ali ipak mora biti reda i neke kulture.

    avatar

    09.06.2018. (17:23)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Zagađivali,

    avatar

    09.06.2018. (17:26)    -   -   -   -  

  • Mirče

    Ne luduj neprestano.

    avatar

    10.06.2018. (03:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...