Australska pobjeda Bože Mikulića za razminiravanje Hrvatske

28 petak lipanj 2013
Zadarski klub slobodne borbe Bandog nedavno se vratio s gostovanja u Australiji. Borci iz Zadra sudjelovali su na humanitarnom borilačkom eventu 'Night of Mayhem 7 Team Croatia vs Australia' koji se održao u Melbourneu. Hrvatska ekipa je slavila 3-2 pred više od 1500 gledatelja.

Božo Mikulić, prvak Hrvatske MMA lige 2012. u kategoriji do 93 kg, maestralno je pobijedio iskusnijeg domaćeg borca Adriana Leaitvau. Mikulić je svojim nastupom digao publiku na noge, a kaže da mu je posebno drago što su ga u publici bodrili njegovi rođaci iz Australije.

- Moj protivnik je bio iskusan, ali vidio sam da široko boksa i tu sam našao priliku za nokaut. Srušio sam ga na pod, krenuo zadavati udarce i tu je sudac prekinuo meč – izjavio je Božo Mikulić.

Veći dio prihoda od ulaznica ove priredbe namjenjen je udruzi 'Hrvatska bez mina' čime će biti financirano razminiravanje područja oko Zemunika.

Sezonu 2013. Hrvatske MMA lige pratite na OYO!

Prva dostupna scena iz ljetnog blockbustera 'Usamljeni osvetnik'

Za nešto malo manje od tjedan dana u domaća pa tako i u svjetska kina dolazi pravi ljetni blockbuster – 'Usamljeni osvetnik'! Riječ je o novoj suradnji 'zlatne trojke': producenta Jerryja Bruckheimera, redatelja Gorea Verbinskog i holivudske superzvijezde Johnnyja Deppa!

Među prvima u Hrvatskoj predstavljamo prvu dostupnu scenu iz ovog filmskog hita kojeg svakako preporučamo kao savršen bijeg od ljetnih vrućina. Pogledajte kako Usamljeni osvetnik i njegov vjerni pratitelj Tonto započinju surađivati zajedno na krovu vlaka koji juri u vlastitu propast.

O radnji:
Američki ratnik Tonto (Depp) prisjeća se nikad ispričanih priča koje su pretvorile Johna Reida (Hammer), čovjeka koji poštuje zakon, u legendu pravde – noseći pritom publiku na epsko putovanje prepuno iznenađenja i urnebesnih događaja u kojima ovo dvoje naizgled nespojivih junaka moraju naučiti surađivati zajedno kako bi se uspješno borili protiv pohlepe i korupcije.

Scena iz filma
Prilog o filmu
Trailer

OSVOJI NAGRADE: OYO u suradnji s Continental Filmom i ovaj puta nagrađuje vjerne OYO korisnike! Osvoji majicu ili USB na temu filma 'Usamljeni osvetnik'.

Nagradno pitanje: Koja vam je (i zašto) najbolja/najdraža uloga Johnnya Deppa? Odgovore šaljite na natjecaj@novatv.hr, a najbolje odgovore nagrađujemo!

FINALE serije Larin izbor!

Epski završetak mediteranske hit priče omiljene Lare i kapetana Jaše.

U utorak, 2. srpnja na OYO stiže finalna epizoda serije 'Larin izbor' koja će se na malim ekranima Nove TV emitirati u srijedu, 03. srpnja.

Jedna od najgledanijih i omiljenih domaćih serija ove doživljava svoj finale. Serija 'Larin izbor' rušila je rekorde gledanosti te postala jedna od najpopularnijih uradaka hrvatske produkcije. Konačan rasplet uskoro stiže! Hoće li Lara i Jaša konačno biti sretni? Što će se dogoditi s Leilom, Dinkom i ostalim junacima koji su se našli na životnom putu ovog nezaboravnog ljubavnog para? Odgovore potražite u posljednjoj epizodi serije, u utorak na OYO ili u srijedu na Novoj TV.

Glavnu junakinju utjelovila je Doris Pinčić, kojoj je uloga Lare ujedno i prva velika naslovna uloga. Popularnost serije vinula je mladu zadarsku glumicu u zvjezdane visine, a gotovo ne postoji osoba u zemlji, ali i šire, koja ne poznaje lik nježne, romantične, ali i borbene Lare Zlatar. Odlična priča iz pera Jelene Veljače, odličan glumački cast te ljepote Jadrana, omogućile su da Larin izbor zaživi izvan granica Lijepe naše. Tako su zaplete lijepe junakinje pratili i diljem Europe i Bliskog istoka. Serijom 'Larin izbor' Nova TV je započela novi trend u hrvatskoj TV industriji te uspješno plasirala domaću seriju izvan granica Europe.

Ulogu kapetana Jaše imao je najpoželjniji hrvatski glumac Ivan Herceg, dok je njegovog zločestog polubrata maestralno odglumio Filip Juričić.

Saundtrack Tončija Huljića, 'Larin izbor' osim što je donio osjećajne trenutke i 'zaokružilo' melodijama priču, postao je iznimno popularan. Pjesme 'Samo ljubav ostaje' i 'Providenca' postale su veliki hitovi, a ova potonja nominirana je i za Porin.

Serija je snimana na brojnim eksternim lokacijama u Splitu i Lovranu, dok su se scene interijera prostirale kroz 22 seta na 2000 m2 u Zagrebu.

Prva sezona serije okrunjena je filmom: 'Larin izbor: Izgubljeni princ', koji je jedan od najgledanijih hrvatskih filmova u kinima.

U posljednjoj epizodi Karmen, Larina najbolja prijateljica ubrzo očekuje prinovu, a ljubavna priča između Leile i Dinka doživjet će svoj sretan kraj. Kako završava priča naših glavnih junaka Lare i Jakova, doznat ćemo u finalu!

Iskoristi posebnu 2+1 ljetnu ponudu!

Iskoristi posebnu 2+1 ljetnu ponudu! Aktiviraj odjednom 2 mjeseca pretplate na OYO za 2 x 35 kn i OYO ti poklanja treći mjesec korištenja! Ova super ponuda garantirana je za tvoj korisnički račun ZAUVIJEK i neće se mijenjati sve do otkazivanja usluge!

Svim korisnicima koji ovog ljeta svoju pretplatu na OYO aktiviraju karticom ili PayPal računom, OYO osigurava posebnu 2+1 ljetnu ponudu! Uz aktivaciju 2 mjeseca pretplate za 2 x 35 kn, OYO poklanja treći mjesec. Uz prijavu na OYO tijekom ljeta, neograničen pristup ponudi omiljenih filmova serija i emisija je još povoljniji.

Kako iskoristiti 2+1 ljetnu ponudu?
Za korištenje 2+1 ljetne ponude potrebno se prijaviti na OYO.hr, odabrati aktivaciju po posebnoj ponudi i kao način aktivacije odabrati PayPal ili karticu. Ponudu mogu iskoristiti svi korisnici koji nemaju trenutno aktivnu pretplatu.

Korisnici koji imaju pravo na probnih 7 dana, odabirom 2+1 ljetne ponude i dalje mogu iskoristiti probni period, a pri završetku 7 dana bez naknade, pretplata se automatski aktivira po ljetnoj 2+1 ponudi!

Aktiviraj svoju pretplatu na OYO već danas i uživaj u omiljenim naslovima bez reklama i bez ograničenja, po povoljnijim uvjetima ZAUVIJEK (sve do otkazivanja usluge).

Sve informacije o korištenju OYO usluge dostupne su u rubrici POMOĆ.

U slučaju dodatnih pitanja, kontaktiraj oyo.podrska@novatv.hr

Predstavljamo novu kino najavu za film 'One Direction: This is us'!

26 srijeda lipanj 2013
O popularnosti skupine One Direction u svijetu ne treba trošiti puno riječi. Dovoljno je reći da se radi o trenutno najslušanijoj glazbenoj grupi koja je u roku od samo dvije godine izdala dva albuma i prodala ih u preko 8 milijuna primjeraka. Skupina One Direction također je upisana i u Guinessovu knjigu rekorda kao prvi bend iz Velike Britanije koji je uspio doći direktno na prvu poziciju američke Billboard ljestvice sa svojim albumom „Up All Night“.

Za točno dva mjeseca, krajem kolovoza, u Cineplexx i CineStar kina dolaze One Direction sa svojim glazbeno-filmskim spektaklom – 'One Direction: This is Us'. Radi se o dokumentarno-koncertnom prikazu u kojem će gledatelji i obožavatelji saznati sve o podrijetlu petorice članova benda – od njihovih samih početaka i organizacije sa Simonom Cowellom nakon njihovog nastupa na X-Factoru, međusobnog upoznavanja obitelji, istraživanja vlastitih snova pa sve do megalomanskog uspona do samog vrha glazbene estrade.

U najnovijoj kino najavi, možete se uvjeriti kakav nas spoj spektakla, iznenađenja i emocija čeka dok se skupa s Niallom, Liamom, Harryjem, Zaynom i Louisom upuštamo u avanturu i istražujemo na koji se način mladići i njihove obitelji nose s uspjehom i slavom.

Film 'One Direction: This is Us' u hrvatska kina stiže 29. kolovoza!

Necenzurirana kino najava za komediju godine!

Uz urnebesni trailer pogledajte i kratki prilog o filmu 'Ovo je kraj'!

Ovakve kino najave su rijetke, ali kad se naprave – onda su zbilja urnebesne! Ekipa koja nam se predstavila odličnim komedijama 'Pineapple Express' (dostupna na OYO ovdje) i 'Superbad' ove se godine vraća jača nego ikad prije – apokaliptičnom komedijom 'Ovo je kraj'! Iz kratkog priloga o snimanju filma kojeg možete pogledati uz kino najavu vidljivo je da su se kreatori filma Ewan Goldberg i Seth Rogen odlično zabavljali dok su osmišljavali radnju, ali unaprijed upozoravamo da kino najava za film nije za svakoga.

Naime, rijetke su kino najave u kojima možete čuti jednu psovku, ali trailer za komediju 'Ovo je kraj' ih je doslovno prepun. Stoga upozoravamo gledatelje 'slabijeg srca' ili 'tankih živaca' da je možda i ne pogledaju, ali svima ostalima je toplo preporučujemo.

Film 'Ovo je kraj' započinje velikim tulumom kojeg priprema James Franco, a na koji upravo stižu Seth Rogen i njegov najbolji prijatelj Jay Baruchel. Nakon kratkog uvoda u kojem prisustvujemo pravoj holivudskoj zabavi (prepunoj alkohola, droge i prostakluka) započinje se događati niz kataklizmičnih situacija nakon kojih šestorica preživjelih prijatelja (uz spomenutu trojicu tu su još i Jonah Hill, Craig Robinson i Danny McBride) ostaju zatočeni u kući i moraju naučiti surađivati zajedno kako bi preživjeli. Naravno, zbog različitosti njihovih karaktera i iznenadnog upada Emme Watson u njihovu grupu to neće biti nimalo lagan zadatak...

Jedna od najvećih zanimljivosti (osim činjenice da se radi o potpuno netipičnom filmskom žanru) jest i ta da svi glumci u filmu zapravo glume sami sebe što cijelu radnju i humoristične situacije koje iz nje proizlaze dižu na jedan poseban nivo.

Kratki prilog o filmu i kino najavu možete pogledati na OYO:
Prilog o filmu
Kino najava

Prvi pogled na novi film Johnnyja Deppa!

24 ponedjeljak lipanj 2013
Zavirite u blockbuster 'Usamljeni osvetnik' tijekom čijeg se snimanja ozlijedio Johnny Depp!

Nadolazeće filmsko ljeto prepuno je blockbustera koji će se redati iz tjedna u tjedan, ali jedan je ipak posebniji od ostalih. Radi se o novom filmu iza kojeg stoji ekipa filmske franšize „Pirati s Kariba“! Svi su tu – od producenta Jerryja Bruckheimera, redatelja Gorea Verbinskog pa do holivudske superzvijezde Johnnyja Deppa! Deppu se u glavnoj ulozi pridružuje i Armie Hammer („Društvena mreža“) kao novi/stari junak „Usamljeni osvetnik“! Ovaj avanturistički spektakl u domaća kina dolazi dan ranije nego u američka – od 4. srpnja!

U ovom ekskluzivnom prilogu o snimanju filma „Usamljeni osvetnik“ možete pogledati koliko je zapravo utrošeno vremena i truda u izgradnu kompletnih gradova i željeznice koji sačinjavaju važan dio radnje samog filma, a posebna je zanimljivost što je prikazan trenutak u kojem Johnny Depp prilikom snimanja jedne od scena pada s konja i ozlijedi rebro. Naravno, sve je prošlo u najboljem redu i Johnny je vrlo brzo nastavio sa snimanjem ovog filma koji će mrak kino dvorana u Hrvatskoj ugledati već za dva tjedna – točnije od 4.7.!

Radnja:
Američki ratnik Tonto (Depp) prisjeća se nikad ispričanih priča koje su pretvorile Johna Reida (Hammer), čovjeka koji poštuje zakon, u legendu pravde – noseći pritom publiku na epsko putovanje prepuno iznenađenja i urnebesnih događaja u kojima ovo dvoje naizgled nespojivih junaka moraju naučiti surađivati zajedno kako bi se uspješno borili protiv pohlepe i korupcije.

Prilog o snimanju filma možete pogledati na OYO ovdje, a u Promo rubrici možete pronaći i kino najavu filma!

Za početak ljeta gledatelji odabrali seriju 'Da sam oblak'

Intrigantna serija 'Da sam oblak', koja se emitira na Novoj TV i koja je dostupna na OYO, postala je najgledanija serija prošlog tjedna. Priča o opsesivnoj ljubavi Mustafe Buluta, odnosno nagrađenog glumca Engina Akyureka, prema turskoj Audrey Hepburn svakodnevno je pratilo gotovo pola milijuna gledatelja.

Ova intrigantna priča osvojila je gledatelje u Hrvatskoj, a u njoj sudjeluje krema turske produkcije. Ulogu majke Indži u seriji tumači scenaristica serije, preminula Meral Okay, koja je radila i na 'Sulejmanu Veličanstvenom'.

Narinina rastava od posesivnog Mustafe, dolazak fatalne Bahar u živote obitelji Bulut te vjenčanje između profesora Haruna i glavne protagonistice serije donijelo je seriji 'Da sam oblak' status najgledanije u Hrvatskoj. Prelijepa Narin, koju tumači glumica Melisa Sozen, za prvi dan ljeta je pred malim ekranima Hrvatske obukla vjenčanicu te tako potvrdila svoju sličnost s ikonom Audrey Hepburn.

Gotovo pola milijuna gledatelja svaki dan s velikim žarom prati ovu neobičnu priču. Niti u daljnjim nastavcima serije neće nedostajati uzbuđenja, a lavinu događaja pokrenut će Mustafina otmica Narin s njezinog medenog mjeseca. Mustafa će se zajedno s otetom Narin zaputiti prema minskom polju na kojem će stradati. Mustafa će biti u kritičnom stanju. Nove epizode serije 'Da sam oblak' možete već danas pogledati na OYO!

Filmski blockbuster ljeta: Usamljeni osvetnik

Početkom srpnja, 4.7., u svjetska pa tako i u hrvatska kina stiže pravi filmski ljetni blockbuster – „Usamljeni osvetnik“!

Riječ je o novoj suradnji redatelja Gorgea Verbinskog, producenta Jerryja Bruckheimera i glumačke super-zvijezde Johnnyja Deppa u kojoj njih trojica na potpuno novi način oživljavaju ikonske likove Usamljenog osvetnika i njegovog partnera Tonta u akcijskoj avanturi prepunoj humora i prave filmske zabave kakvu samo tvorci filmske franšize „Pirati s Kariba“ mogu isporučiti gledateljima diljem svijeta!

Američki ratnik Tonto (Depp) prisjeća se nikad ispričanih priča koje su pretvorile Johna Reida (Hammer), čovjeka koji poštuje zakon, u legendu pravde – noseći pritom publiku na epsko putovanje prepuno iznenađenja i urnebesnih događaja u kojima ovo dvoje naizgled nespojivih junaka moraju naučiti surađivati zajedno kako bi se uspješno borili protiv pohlepe i korupcije.

Iz kino najave jasno je da se radi o još jednom potencijalnom blockbusteru u kojem su glavne uloge ostvarili Johnny Depp (franšiza „Pirati s Kariba“) i Armie Hammer („Društvena mreža“). Uz njih dvojicu u filmu se u ostalim ulogama pojavljuju William Fichtner (TV-serija „Zakon braće“), Tom Wilkinson („Michael Clayton“), Helena Bonham Carter („Kraljev govor“) i Ruth Wilson (TV-serija „Luther“). Film je režirao Gore Verbinski („Meksikanac“, „Krug“, trilogija „Pirati s Kariba“), a producirao Jerry Bruckheimer („Zločesti dečki“, „Hrid“).

Trailer novog ljetnog hita pogledajte na OYO.

Hrvatska MMA liga dobila je svoje polufinaliste u vatrenoj Ciboni

više od tri tisuće ljudi u Ciboni smo svjedočili deset borbi hrvatskih gladijatora i prestige fightu koji nije pokazao atraktivnost koja se očekivala. Od prvaka Burušića naučili smo na bolje, dok je Muftić pokazao da je MMA nada Bosne i Hercegovine u kategoriji do 70 kg.

Večer su otvorili Ivan Vladimir i Danijel Stanić u kategoriji do 70 kg. U dinamičnoj izmjeni udaraca oba borca činila su se podjednaka, a zatim se borba preselila u parter te je Vladimir napravio preokret i izveo atraktivnu polugu na ruci.

Žestok početak najavili su i Luka Vrkić i Ivan Smolčić, ali je Vrkić ekspresno nakon svega 25 sekundi savladao Smolčića polugom na nozi.

U kategoriji do 84 kg Antonio Mijatović i Anđelko Kitić pružili su atraktivnu borbu . Mijatović se pokazao nadmoćan, no Kitić je izrazito žilavo odoljevao udarcima Mijatovića. Druga runda je pokazala da je Mijatović konkretniji te je odlukom sudaca odnio pobjedu.

Peter Buljan u ogled s Kristijanom Svrtanom ušao je toliko nadmoćno najavivši skoru pobjedu. Nakon razorne serije udaraca Buljana, Svrtan je vrlo brzo predao borbu.

U okršaju superteškaša Luke Oršanića i Damira Tovarovića, dečko s Trešnjevke se pokazao nadmoćnijim. Uputio je nekoliko atraktivnih high-kickova. Tovarović se branio i uputio nekoliko moćnih udaraca što ga je dovelo u drugu rundu. Oršanić je u nastavku zadao ozbiljan niz udaraca u glavu Oršanića te jednoglasnom odlukom sudaca odnio pobjedu.

Uz gromoglasnu podršku tribina Filip Pejić je nokautom pobijedio Antonija Majksnera.

Atraktivan meč pružili su i Tonči Peruško i Ivan Zovko. Zovko se pokazao kao izuzetno snažan protivnik, ali je Peruško ipak bio dominantniji te slavio odlukom sudaca.

U napetoj borbi koja je digla publiku na noge snage su odmjerili Matej Batinić i Ivica Tadijanov. Borba puna preokreta, međusobnih pokušaja rušenja i izmjena udarca s obje strane, na kraju je jednoglasnom odlukom sudaca otišla u korist Batinića.

U najiščekivanijem srazu večeri između Tea Radnića i Kristijana Peraka, pobjedu gušenjem odnio je Perak u prvoj rundi.

Hrvatska MMA liga dobila je svoje polufinaliste. Slijedi nam ljetna stanka, a gladijatori se ponovno vraćaju u grad u rujnu kada nas čeka veliko polufinale.

Službeni rezultati prvog kruga Hrvatske MMA lige:
1) Ivan Vladimir, 2R, 1:06, poluga na ruci
2) Lovro Vrkić, 1R, 0:25, poluga na nozi
3) Antonio Mijatović, 2R, 5:0, odluka sudaca 3:0
4) Peter Buljan, 1R, 1:44, TKO
5) Luka Oršanić, 2R, 5:0, odluka sudaca 3:0
6) Filip Pejić, 1R, 4:03, TKO
7) Tonči Peruško, 2R, 5:0, odluka sudaca 2:1
8) Matej Batinić, 2R, 5:0, odluka sudaca, 3:0
9) Kristijan Perak, 1R, 1:58, gušenje
10) Burušić, 2R, 3:25, predaja zbog ozljede

Sve borbe četvrtfinala Hrvatske MMA lige možete gledati na OYO:
1. event
2. event

Milinković želi superfinale s Dorijanom Ilićem!

21 petak lipanj 2013
Cibona je spremna, a spremni su i naši superteškaši. Snage u kavezu u kategoriji preko 93 kg će odmjerit Osječanin sa zagrebačkom adresom Danilo Popović (Huber Team) i Osječanin Saša Milinković (HK Osijek). Tko će u ovom slavonskom dvoboju odnijeti pobjedu saznat ćemo uskoro. Milinković je uvjeren u svoje slavlje u kavezu, a otkrio nam je i da već gleda prema velikom finalu najesen.

- Kontinuirano sam u treningu, ritam je ubitačan. U Zagreb dolazim super spreman. O protivniku ne znam puno, čuo sam da je dobar dečko. Pokušat ću tu borbu riješiti što prije. Pokupiti što manje “štete“ i ići dalje. Nadam se da ću uspjeti povjeđivati do kraja godine. Vidim se u finalu Hrvatske MMA lige, a jako mi je milo i superfinale. Gledao sam Dorijana Ilića na nedavnom FFC-u, bio je sjajan. Volio bi imati borbu s Ilićem – otkrio je Saša Milinković.

Do superfinala Hrvatske MMA lige u prosincu i potencijalnog okršaja s opakim Dorijanom Ilićem, Milinković ima još tri velike prepreke. Sutra ćemo vidjeti da li će savladati prvu.

Drugi krug četvrtfinala Hrvatske MMA lige odigrat će se 22. lipnja u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat.

Svjedočit ćemo istarskom dvoboju, okršajima zagrebačkih klubova , srazu Splita i Dubrovnika, borbi Osječana – cijela Hrvatska se bori u MMA kavezu! 22 boraca, 11 borbi, jedan kavez.

Prijenos UŽIVO je na OYO od 21:30 i na Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.
Potražite ulaznice već od 45 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!


Pejić: Ove godine uzimam pojas Burušiću!

20 četvrtak lipanj 2013
Da s dečkima iz Ban Teama nema šale u prvom krugu Hrvatske MMA lige demonstrirao je Filip Pejić koji je Donatu Rapiju zadao seriju udaraca protiv kojih ovaj nije imao šanse. Nadmoćno je pobijedio nokautom nakon prve minute. Pejića u kavezu Cibone u četvrtfinalnom srazu čeka Antonio Majksner (Cromma Gym) koji je četvrtfinale izborio nokautiravši svog protivnika. Publika Cibone s pravom može očekivati vatromet u stojci ove dvojice.



- Prošle godine sam bio malo ozlijeđen, ali zato sam ove sezone 100 posto spreman. Mislim da sam već u prvoj borbi pokazao što mogu. Gledao sam Majksnerove borbe. Imam za njega plan A i plan B, svjedno mi je na koji način ću ga riješiti. Nadam se još jednom nokautu. Zahvaljujući svom treneru Bernardu Banu, uvijek imam asa u rukavu. Njemu sam najviše zahvalan. Pružit ću jako dobru borbu, znam što mogu i idem do kraja. Idem uzeti Burušiću pojas – najavio je Filip Pejić.

Majksner ne želi gledati tako daleko, koncentrira se isključivo na nadolazeću borbu.

- Ja sam miran dečko i ne razbacujem se izjavama. Gledam na ovu borbu kao i na svaku drugu. Pejića sam proučavao i imam taktiku s kojom ću ući u taj meč – kratak je bio Antonio Majksner.

Drugi krug četvrtfinala Hrvatske MMA lige odigrat će se 22. lipnja u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat.

Svjedočit ćemo istarskom dvoboju, okršajima zagrebačkih klubova , srazu Splita i Dubrovnika, borbi Osječana – cijela Hrvatska se bori u MMA kavezu! 22 boraca, 11 borbi, jedan kavez.

Prijenos UŽIVO je na OYO od 21:30 i na Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.
Potražite ulaznice već od 45 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

Ulaznice za MMA četvrtfinale možete osvojiti i na OYO! Pošaljite nam na e-mail natjecaj@novatv.hr odgovor na slejdeće pitanje: Koja će borba (i zašto) biti najatraktivnija u ovom polufinalu?

Najbolje odgovore nagrađujemo s po 2 ulaznice za MMA četvrtfinale 22. lipnja!

Burušić: Prestige fight bit će poruka ostalima da pojas ostaje kod mene

19 srijeda lipanj 2013
Iznenađenje večeri i prava „poslastica“ slobodne borbe četvrtfinala Hrvatske MMA lige bit će PRESTIGE FIGHT između Marka Burušića (CRO) i Dževada Muftića (BiH) u kategoriji do 70 kg.

Marko Burušić (UFK Novi Zagreb) prvak je Hrvatske MMA lige 2012. u lakoj kategoriji. Svojom fizičkom spremnošću, sjajnom tehnikom i eksplozivnošću prošle je sezone stekao brojne fanove.

Okršaj protiv izvrsnog Muftića (MMA Pretorian Sarajevo) pokazat će koliko je čvrsta njegova titula hrvatskog prvaka.
- Super sam se spremio za tu borbu. On je nešto teži od mene, pa sam dodatno radio na snazi. Kako je moja borba zadnja borba večeri u Ciboni, zadnjih dana imam sparinge u ponoć da mi se tijelo privikne. Muftić je jako dobar borac, što je pokazao pobjedama nad našim sjajnim borcima Kosićem i Pejićem. Ali, za mene će se morati potruditi malo više. Želim poslati poruku drugim borcima u svojoj kategoriji da će pojas ostati kod mene – samouvjereno je najavio Marko Burušić.

Sarajliji Muftiću je drago da je dobio priliku boriti se u zagrebačkoj Ciboni.
- Moje pripreme za ovu borbu su dobro prošle. Čast mi je da ću se boriti protiv vašeg prvaka Burušića i to u središtu Zagreba. Velika je to prilika. U borbi se nikad ne zna, uvijek može proći neki udarac da “zaspe“ on ili da “zaspem“ ja. On je na domaćem terenu, ali i ja vodim svoje drugove iz kluba. Bit će to vatrena borba – izjavio je Dževad Muftić.

Drugi krug četvrtfinala Hrvatske MMA lige odigrat će se 22. lipnja u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat.

Svjedočit ćemo istarskom dvoboju, okršajima zagrebačkih klubova , srazu Splita i Dubrovnika, borbi Osječana – cijela Hrvatska se bori u MMA kavezu! 22 boraca, 11 borbi, jedan kavez.

Prijenos UŽIVO je na OYO od 21:30 i na Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.
Potražite ulaznice već od 45 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

Ulaznice za MMA četvrtfinale možete osvojiti i na OYO! Pošaljite nam na e-mail natjecaj@novatv.hr odgovor na slejdeće pitanje: Koja će borba (i zašto) biti najatraktivnija u ovom polufinalu?

Najbolje odgovore nagrađujemo s po 2 ulaznice za MMA četvrtfinale 22. lipnja!

Moderna ljubavna priča kakva još nije ispričana u filmu 'Sedam duša'

Will Smith i prelijepa Rosario Dawson u hitu koji će vas taknuti u dušu… Zanimljiv film i prava poslastica talijanskog redatelja Gabriela Muccina. Film 'Sedam duša' je životna, topla priča u kojoj glavnu ulogu utjelovljuje redateljev prijatelj Will Smith.

Osim izuzetne tople i ljudske priče film prati i onu ljubavnu između glavnih protagonista Will Smitha i Rosario Dawson, koju su nakon sedam godina i filma 'Ljudi u crnom' ponovno pred kamerama odglumili ljubavni par. Zanimljivo je i da ulogu mladog Bena Thomasa, lika kojeg u starijim danima glumi Will Smith tumači sin njegovog velikog prijatelja,Toma Cruisa.

Film je 2009. godine osvojio nagrade 'Image' i BET.

U ovom filmskom hitu možete uživati i u liku izvrsnog Woodyja Harrelsona, koji tumači Ezru. Ezra na hebrejskom znači 'pomoć', što implicira i na samu radnju filma. Naime, glavni junak 'Sedam duša' želi se iskupiti te spasiti živote sedam dobrih ljudi.

SADRŽAJ:
Prije dvije godine Tim Thomas (Will Smith) prouzročio je prometnu nesreću, jer je pisao poruku dok je vozio. Sedam je ljudi poginulo: šest nepoznatih osoba i njegova zaručnica Sarah Jenson (Robinne Lee). Želeći se iskupiti, Tim želi spasiti živote sedam dobrih ljudi.

Godinu nakon nesreće, nakon što je dao otkaz na mjestu aeronautičkog inženjera, Tim svom bratu Benu (Michael Ealy), djelatniku porezne uprave, donira jedan režanj plućnog krila. Šest mjeseci poslije donira dio jetara socijalnoj radnici Holly (Judyann Elder). Nakon toga počinje tražiti još kandidata koji bi primili njegove organe. Nalazi Georgea (Bill Smitrovich), trenera hokeja mlađih dobnih skupina, i donira mu bubreg. Koštanu srž donira dječaku po imenu Nicholas (Quintin Kelley). Dva tjedna prije smrti naziva Holly i pita je poznaje li nekoga tko zaslužuje pomoć. Ona predlaže Connie Tepos (Elpidia Carrillo), djevojku koja živi s nasilnim dečkom.

(Seven Pounds), SAD, 2008., drama
Redatelj: Gabriele Muccino
Glume: Will Smith, Rosario Dawson, Woody Harrelson, Michael Ealy, Barry Pepper

Film 'Sedam duša' gledajte na OYO ili u nedjelju, 23. lipnja u 22:00 na Novoj TV.

Posljednje utočište (Last resort) - hrvatska premijera serije!

OYO predstavlja izuzetno napetu priču smještenu u potencijalnu budućnost u kojoj posada najmoćnije podmornice svijeta, naoružane nuklearnim oružjem, odbija izvršiti naredbu za nuklearni napad i time postaje glavni državni neprijatelj.

'Posljednje utočište' je napeta triler serija koja se događa u bližoj budućnosti. Posada američke podmornice Colorado koja nosi nuklearno oružuje dobije naredbu da napadne Pakistan. S obzirom da je kapetan Marcus Chaplin (Andre Braugher) dobio tu zapovijed preko komunikacijskih kanala koji su se koristili tijekom Hladnog rata, on odbija izvršiti naredbu. Nakon njega i drugi zapovjednik XO Sam Kendal (Scott Speedman) odbije napasti nuklearnim oružjem. Posada Colorada od tada je proglašena neprijateljem države.

Nemajući izlaza Chaplin i Kendal odvode posadu podmornice na egzotičan, ali opasan otok. Tamo će pronaći utočište, romansu i priliku za novi život. Posada Colorada tako će postati svjetski najmanja nuklearna sila koja je došla na jedino preostalo utočište na svijetu.. Posljednje utočište…

GLUMAČKA POSTAVA:
SCOTT SPEEDMAN (XO Sam Kendal)
Scott Speedman glumio je u filmu 'The Vow', nasuprot Rachel McAdams i Channing Tatum. Drugi blokbusteri u kojem je Scott glumio su 'Underworld' te 'Underworld:Evolution' s Kate Beckinsale te 'The Strangers' Liv Tyler. Speedman je odrastao u Kanadi. Studirao je na 'Neighborhood Playhouse' u New Yorku prije nego što je dobio ulogu u popularnoj seriji 'Felicity'. Majka mu je olimpijska atletičarka te je dobar prijatelj s Kate Beckinsale. Išao je na audiciju za ulogu Robina u seriji 'Batman zauvijek'.

CAMILLE de PAZZIS (Sophie Girard)
Sophie je otkrivena na ulicama Pariza u dobi od 15 godina kada ju je tamo spazio sam Jean Paul Gaultier. Njezina televizijska karijera započela je naslovnom ulogom u hit seriji 'La Vie Deavant Nous' na francuskoj TV. Ostvarila je uloge u filmovima te je surađivala s Xavier Giannolijem ('The Singer'), Harmony Korine ('Mr. Lonely') i Remi Bezançon ('The First Day of the Rest of Your Life'). Također glumila je u filmu 'Zig Zag Kid' s Isabellom Rossellini.



DAISY BETTS (Grace Shepard)
Daisy Betts ostvarila je mnogobrojne uloge, a hrvatska je publika poznaje po ulozi u 'Đavoljoj odvjetnici' koja se emitirala na Doma TV-u. U seriji 'Persons Unknown' imala je naslovnu ulogu. Daisy je rođena u Australiji. U Australiji' lijepa Daisy ostvarila je vodeće ulogu kao Peta u 'Out of the Blue', te kao Sally Blake u 'Sea Patrol'. U njezin filmski opus ubraja se uloga Sam u trileru 'Caught Inside'. Ovaj triler osvojio je nagradu na Sydney Film Festivalu 2010. godine.


DICHEN LACHMAN (Tani Tumrenjack)
Dichen (Dee-Chen) Lachman je rođena u Nepalu gdje je živjela do 1989. godine. Nakon Nepala njezina obitelj se preselila u Australiju. Sudirala je na Parsons te joj je bio san postati slikaricom. Ipak život ju je odveo u drugom smjeru te se priključila castu 'Neighborsa'. Kasnije, Lachman je glumila u 'Dollhouse' te je prihvatila ulogu vampirice u američkoj verziji 'Being Human'. Nedavno se okušala i kao producentica.



SAHR NGAUJAH (Julian Serrat)
Sahr Ngaujah (Saw En-Gow-Ja) je kazališni redatelj i glumac podrijetlom iz Sierra Leonea. Svoju karijeru je počeo u kazalištu, radeći u Atlanti s Freddie Hendricks ansamblom. Ngaujah je diplomirao na DASARTS-u , te je u Amsterdamu nagrađen s nagradom Obie za ulogu Anikulapo –Kuti u projektu 'Fela'. Na Broadwayu 'Fela' je zaradila 11 Tony nominacija, a Ngaujah je nominiran u katerogoriji glavnog glumca.



JESSY SCHRAM (Christine Kendal)
Od princeze iz bajke 'Once Upon a Time' do zarobljenice izvanzemaljaca 'Falling Skies' glumica - kameloen glumi u seriji 'Posljednje utočište'. Rođena u Chicagu, Jesse je odmalena ima strast prema glumi. Već u dobio od 10 godina snimila je svoju prvu reklamu za Chucky-Cheesea. Nakon srednje škole, Schram je nastavila svoju glumačku karijeru. Ostvarila je uloge u 'Bostonsko pravo', 'CSI:Miami', te utjelovila mlađu verziju Alisson u seriji 'Medij'. U privatnom životu glumica radi u Corazon De Vida, neporfitnoj organizaciji koja se skrbi o siročadi.

ANDRE BRAUGHER (Marcus Chaplin)
Dobitnik Emmyja Andre Braugher poznat je po svojoj ulozi 'Muškarci u krizi'. Glumio je s Angelinom Jolie u filmu 'Salt'. U njegov zaista bogat glumački opus spada i film 'Passengers', u kojem je glumio s novom oskarovkom Anne Hathaway. Uloga u mini seriji 'Thief' donijela mu je nagradu Emmy i nominaciju za Zlatni globus. Na velikom platnu ostvario je ulogu u filmu in “City of Angels,” s Nicolasom Cageom, Meg Ryan i Dennis Franz. Rođen je u Chicagu, a ima diplome sa Stanforda i Juilliarda.

Seriju 'Posljednje utočište' gledajte na OYO. Nova epizoda serije stiže svake subote.

Kako se snimao akcijski spektakl 'Misija: Bijela kuca'

18 utorak lipanj 2013
Među prvima pogledajte prilog o snimanju novog filma redatelja Rolanda Emmericha!

Dobitnik prestižne nagrade Oscar Jamie Foxx i akcijska zvijezda Channing Tatum udružuju svoje glumačke snage u novom filmu redatelja Rolanda Emmericha, najpoznatijeg po režiji epskih blockbustera „Dan nezavisnosti“, „Dan poslije sutra“ i „2012.“! Riječ je o akcijskom spektaklu „Misija: Bijela kuća“ koji u domaća kina dolazi 18. srpnja!

Iako je do početka kino distribucije ostalo još mjesec i pol dana, među prvima u Hrvatskoj, na OYO pogledajte prilog o snimanju ovog sigurnog ljetnog kino hita u kojem glavni glumci, redatelj i ostatak glumačke postave govore o snimanju spektakularnih akcijskih vratolomija.

Radnja filma 'Misija bijela kuća' prati policajca Johna Calea (Tatum) koji je upravo dobio odbijenicu za svoj posao snova – rad u Tajnoj službi koja se isključivo bavi zaštitom Predsjednika SAD-a Jamesa Sawyera (Foxx). Ne želeći ovom vijesti razočarati svoju malu kćerku, on je vodi na razgledavanje Bijele kuće koju baš u tim treucima napadaju do zuba naoružani pripadnici paravojne skupine. Uslijed kaosa koji će prouzročiti pad vlade i u utrci s vremenom, Cale postaje jedina nada za spas Predsjednika, svoje kćerke, ali i čitave zemlje.

Prilog o snimanju filma pogledajte na OYO u rubrici PROMO, gdje možete pronaći i kino najavu ovog filma.

Mijatović: Nemam 'game plan' u glavi, u borbi se oslanjam isključivo na svoje instinkte

Dio priprema za prijenos četvrtfinala Hrvatske MMA lige koji je ovu subotu na OYO od 21:30, svakako je i pregled izjava boraca koji se za četvrtfinale jačaju fizički, ali se obično ne štede ni u izjavama.

Antonio Mijatović (Ban Team) prošlogodišnji je viceprvak Hrvatske MMA lige u kategoriji do 84 kg. U finalu je tada izgubio od Davida Vasića pokazavši da je odvažan borac vrijedan respekta. Svog protivnika u prvom krugu MMA lige pobijedio je gušenjem u prvoj rundi. U subotu ga u kavezu Cibone čeka Anđelko Kitić (UFK Novi Zagreb) koji, također, svoje protivnike voli „gušiti“. Kitić opušteno čeka tu borbu iako zna da s momcima iz Ban Team-a nema šale.

- Znam da je on favorit. Pripremam se 100 posto, imam sjajne sparinge. Mislim da će on tražiti parter. Meni je svejedno, parter ili stojka, spreman sam. Dat ću sve od sebe, nikoga ne potcjenjujem, ali nikoga niti ne veličam. U kavezu smo svi jednaki do konačne pobjede ili poraza – izjavio je Anđelko Kitić.

Mijatović je poznat po dozi prgavosti koju unosi u kavez bez obzira tko mu stoji u kutu.

- Dobro sam pripremljen. Za svaku borbu imam uvijek isti ubitačni spartanski ritam. Nije mi bitno tko je moj protivnik, uvijek u borbu idem kao da je protiv svjetskog šampiona. No prema svakom borcu imam dozu poštovanja. Bez obzira što sam ja favorit, on je dečko koji je pokazao da ima srca. Svjestan sam da će to biti dobar meč. Nemam “game plan“ u glavi, prestao sam na takav način pripremati se za mečeve. Kada borba krene oslanjam se isključivo na svoje instinkte – ispričao je Antonio Mijatović.


Drugi krug četvrtfinala Hrvatske MMA lige odigrat će se 22. lipnja u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat.

Svjedočit ćemo istarskom dvoboju, okršajima zagrebačkih klubova , srazu Splita i Dubrovnika, borbi Osječana – cijela Hrvatska se bori u MMA kavezu! 22 boraca, 11 borbi, jedan kavez.

Poslastica večeri bit će PRESTIGE FIGHT između prošlogodišnjeg prvaka Hrvatske MMA lige Marka Burušića i Dževada Muftića (BiH).

Prijenos UŽIVO je na OYO od 21:30 i na Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.
Potražite ulaznice već od 45 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

Ulaznice za MMA četvrtfinale možete osvojiti i na OYO! Pošaljite nam na e-mail natjecaj@novatv.hr odgovor na slejdeće pitanje: Koja će borba (i zašto) biti najatraktivnija u ovom polufinalu?

Najbolje odgovore nagrađujemo s po 2 ulaznice za MMA četvrtfinale 22. lipnja!

'Mustafa će bez obzira na sve uvijek voljeti Narin' - Engin Akyurek o liku koji mu je obilježio karijeru!

Zanimljiva vijest za obožavatelje turske serije 'Da sam oblak' - jedan od glavnih glumaca iz navedene serije osvrnuo se na lik Mustafe koji mu je obilježio karijeru, a podijelio je i svoja razmišljanja o snimanju serije.

Engin Akyurek se u jednom intervjuu osvrnuo se na klimu grada Midjata u kojem se snimala serija 'Da sam oblak'. Za vrijeme snimanja serije u kojoj tumači ludog Mustafu, glumac se teško naviknuo na vremenske prilike u ovom pustinjskom području. 'Dok je u Istanbulu pada kiša u ovom dijelu Turske vrijeme je bilo izrazito vruće. Vrijeme je ovdje interesantno. Po noći kada sunce zađe postane nevjerojatno hladno', priznao je Engin u intervjuu.

Ovaj popularni i nagrađivani glumac osvrnuo se i na svoj lik koji mu je obilježio karijeri te njegovu opsesivnu ljubav prema junakinji Narin: 'Narin i Mustafa će uvijek biti u priči, bez obzira na radnju, bez obzira na sve loše stvari unatoč opiranju glavne junakinje Mustafa će ostati tvrdoglav te će nastojati voljeti Narin.'

Engin je rekao i o kritikama ljudi na Ludog Mustafu i uvjeren je da su gledatelji različito reagirali na njega: 'On radi puno štete, ali on ima i svoju stranu koja je šarmantna. Na njegovoj drugoj strani mi imamo dio njega zbog kojeg mu opraštamo, volimo i povezani smo s njim.'

LIJEPA NARIN BILA U ŠIBENIKU
Mustafina slaba točka je Narin, plaha djevojka koju tumači glumica Melisa Sozen, rođena je 1985. godine u Istanbulu. Studirala je na Pera Fine Arts College. Svoj debi je imala u filmu 'Çaan Irmak's Bana Şans Dile'. Dobitnica je mnogobrojnih nagrada poput omiljene TV glumice na 'Ismail Dümbüllü Awards' za 'Blade Runnera', zatim dobila je nagradu za najbolju sporednu glumicu na '4 Yeşilçam Awards' za ulogu u 'Hunting Season'.

Sa svojim velikim očima neodoljivo podsjeća na Audrey Hepburn. Utjelovila je Hrvaticu Noru u 'Sulejmanu Veličanstvenom'. Odrasla je u skladnoj obitelji, a ljubav prema umjetnosti usadila joj je majka umjetnica. Kao mala plesala je balet, a nedavno je posjetila i Šibenik. Njezina zaljubljenost u filmu počela je s 10 godina kada je lijepa glumica gledala film 'Leon' s Natalie Portman u glavnoj ulozi.

Seriju 'Da sam oblak' možete pratiti na OYO, unaprijed u odnosu na Novu TV, a podsjećamo i na još jednu seriju u kojoj smo uživali uz talentiranog Engina Akyureka, a to je 'Izgubljena čast'.

Održana svjetska premijera animiranog hita "Čudovista sa sveučilišta"!

16 nedjelja lipanj 2013
Novi animirani dragulj studija Disney/Pixar od ovog četvrtka i u domaćim kinima!

Jučer je u Los Angelesu održana svjetska premijera novog animiranog hita iz studija Disney/Pixar – 'Čudovišta sa sveučilišta'! Radi se o nastavku jednog od najvoljenijih i najboljih Pixarovih animiranih filmova svih vremena – 'Čudovišta iz ormara' (Monsters Inc.), a radnja se zapravo vrti oko toga kako su se kasniji najbolji prijatelji i suradnici Mate i Sale upoznali tijekom njihovog studija na Sveučilištu za čudovišta.

Svjetskoj premijeri nazočili su mnogi poznati holivudski glumci na čelu s Johnom Goodmanom i Billyjem Crystalom koji su u engleskoj verziji posudili svoje glasove Čudovištima Mati i Saletu. Od ostalih glumaca koji su se pojavili na svjetskoj premijeri 'Čudovišta sa sveučilišta' svakako se trebaju izdvojiti Cierra Ramirez, Adrian Pasdar, Caroline Sunshine, Sean Hayes, Jason Reitman, Ed Begley, Bobby Moynihan, Ming-Na, Joel Murray, redatelj filma Dan Scanlon i mnogi drugi.

Animirani hit 'Čudovišta sa sveučilišta' u hrvatskim kinima počet će se paralelno prikazivati kad i u ostatku svijeta, a posebna zanimljivost je i ta što će u kinima uz sinkroniziranu verziju zaigrati i originalna pa će svi oni koji to žele moći uživati i u originalnim glasovima 'Čudovišta'.

Film 'Čudovišta sa sveučilišta' u hrvatska kina dolazi u četvrtak, 20. lipnja.

[OSVOJI NAGRADE] Continental film i OYO vas nagrađuju simpatičnim sitnicama vezanim za film 'Čudovišta sa sveučilišta', a evo i nagradnog zadatka:


Pošaljite svoje podatke (ime, prezime i adresu) na natjecaj@novatv.hr uz odgovor na pitanje 'Tko je u vašoj obitelji i zašto najveći obožavatelj simpatičnih čudovišta iz ovog filma?' Najbolje odgovore nagrađujemo jednom od nagrada:
- boca za vodu
- bilježnica
- sat za djecu
- majica za djecu
- japanke koje svijetle u mraku

Schweppes, omiljeno piće kraljeva, slavi svoj 230 rođendan!

14 petak lipanj 2013
Schweppes ove godine slavi svoj 230 rođendan. Osim toga, Schweppes je prvo, a to znači i najstarije osvježavajuće piće na svijetu. Od trenutka kada je nastao Schweppes je jedinstven po mnogočemu. Malo se koje osvježavajuće piće može pohvaliti činjenicom da ga je izumio urar ili da Schweppes Indian Tonic Water sadrži kinin, upravo onaj sastojak koji je ključan u liječenju malarije. Osim toga, još krajem 18. stoljeća, Schweppes je u svom asortimanu nudio i Schweppes Ginger Ale, osvježavajuće bezalkoholno pivo, neodoljivog okusa đumbira. Njegova posebnost očarala je i kraljicu Victoriu kojoj je postao omiljeno piće.

Ali, britanski kralj Edward VIII otišao je korak dalje te je 1936. godine proglasio Schweppes službenim pićem kraljevske obitelji!

Schweppes je oduvijek bio simbol stila i originalnosti, inteligentan, elegantan, duhovit, lagano ironičan, ali uvijek pozitivan te vrlo iskusan – baš kao i osobe koje uživaju u Schweppesu.

U sklopu proslave svojih 230 godina, Schweppes svoje vjerne obožavatelje nagrađuje besplatnim filmom i pretplatom na OYO!

Pretplatu na OYO možete osvojiti na portalu Dnevnik.hr (ovdje), a film 'Pratnja za vjenčanje' možete pogledati OVDJE.

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.