LUDILO ZA ´SILOM´ NE PRESTAJE!

18 srijeda prosinac 2013
Turska serija ´Sila koju možete gledati na OYO, još je jednom potvrdila status miljenice publike, ovaj put s visokim prvim mjestom kao pojam koji su Hrvati najviše puta upisali u svoje Google tražilice u ovoj godini. Prema podacima ovog Internetskog diva, ´Sila´ je na prvom mjestu, a iza sebe je čak ostavila pojmove kao što su Eurobasket 2013., Gangam style i Paul Walker. U top 10 najtraženijih pojmova u 2013., na visokom petom mjestu našla i hit serija ´Djevojka imena Feriha´ koju su gledatelji također imali prilike gledati na Novoj TV. Serija ´Sila´ već je u samom početku emitiranja srušila sve rekorde gledanosti turskih serija u Hrvatskoj, a bila je i odskočna daska za prekrasnu glumicu Cansu Dere koja je jedna od najplaćenijih i najpopularnijih glumica svoje zemlje.
Serije Nove TV odlično kotiraju i u kategoriji sapunica gdje su visoka mjesta zauzele ´Stella´, ´Zora dubrovačka´, ´Kako vrijeme prolazi´ i ´Da sam oblak´. Sve ove serije možete pogledati na OYO.

PRVI SLUŽBENI TRAILER: Montevideo, vidimo se!

12 četvrtak prosinac 2013

OYO vam predstavlja prvi službeni trailer za film „Montevideo, vidimo se!“ redatelja Dragana Bjelogrlića. Radi se o nastavku popularnog filma „Montevideo, bog te video“ iz 2010. godine koji je u našoj regiji postao veliki kino hit, a prema kojemu je snimljena i istoimena televizijska serija. Njezin filmski nastavak u hrvatska kina dolazi već u veljači sljedeće godine!

Radnja filma „Montevideo, vidimo se!“ fokusirana je na igrače jugoslavenske nogometne reprezentacije koji su došli u poznati grad u Urugvaju gdje se održalo prvo Svjetsko nogometno prvenstvo 1930. godine. Osim samih utakmica koje je tadašnja reprezentacija odigrala tijekom prvenstva, u filmu paralelno pratimo i nekoliko drugih zanjavascript:%20void(0);imljivih priča (što ljubavnih, što nacionalnih, što nogometno-poslovnih), a sve pod redateljskom palicom poznatog glumca Dragana Bjelogrlića.

U filmu „Montevideo, vidimo se!“ glavne su uloge ostvarili Miloš Biković, Petar Strugar, Branko Đurić, Viktor Savić, Nebojša Ilić, Vojin Četković i Predrag Vasić, dok se u jednoj od sporednih uloga pojavljuje i poznati holivudski glumac Armand Assante u ulozi nogometnog menadžera. Nakon velikog uspjeha filma „Montevideo, bog te video“ te kasnije televizijske serije koja je prikazana i kod nas, redatelj Bjelogrlić je u potpunoj tajnosti snimio film „Montevideo, vidimo se!“, a sama produkcija jedna je od najskupljih ikada snimljenih na ovim prostorima.

Filmski hit „Montevideo, vidimo se!“ u hrvatska kina stiže tijekom veljače sljedeće godine, a do tada uživajte u prvom službenom traileru za film!




Christian Bale zavodi na bazenu - novi detalj iz filma 'Američki varalice' stigao je na OYO

11 srijeda prosinac 2013

Na jednoj od mnogobrojnih zabava koje su se priređivale u to vrijeme, Christian Bale zapazio je prezgodnu Amy Adams. Točnije, zapazio je njezinu narukvicu na kojoj se nalazi Duke Ellington – jedan od najpoznatijih glazbenika 20. stoljeća. U svom prvom razgovoru oboje će priznati da im je upravo Ellington spasio živote mnogo puta, točnije njegova pjesma „Jeep's blues“ nakon čega će ju oboje otići poslušati u privatnosti, daleko od znatiželjnih pogleda ostalih prijatelja i poznanika na zabavi. I upravo će se tu roditi velika ljubav...

Ovim putem predstavljamo novu scenu iz nadolazećeg hita „Američki varalice“ kojeg je prošloga tjedna Udruženje filmskih kritičara New Yorka proglasilo najboljim filmom ove godine. Osim nagrade za najbolji film, „Američki varalice“ osvojile su još dvije nagrade: Jennifer Lawrence proglašena je najboljom sporednom glumicom, a David O. Russell i Eric Singer pokupili su nagradu za najbolji originalni scenarij. Ovoga četvrtka, 12. prosinca službeno se objavljuju nominacije za Zlatni globus, a već sada je izgledno da će „Američki varalice“ biti jedan od najozbiljnijih kandidata za spomenute nagrade.

Film „Američki varalice“ režirao je David O. Russell koji se proslavio prošle godine režijom izrazito hvaljenog filma „U dobru i zlu“ (Silver Linings Playbook) za kojeg je Jennifer Lawrence nagrađena Oscarom u kategoriji najbolje glavne glumice. Uz Christiana Balea, Amy Adams i Jennfer Lawrence u „Američkim varalicama“ glavne su uloge ostvarili Jeremy Renner i Bradley Cooper, a u sporednim se pojavljuju Louis C.K., Elisabeth Röhm, Alessandro Nivola, Michael Pena i Robert De Niro.

Film „Američki varalice“ u domaća kina dolazi 23. siječnja, a najavu za film možete pogledati na OYO.

Radnja filma je smještena u zavodljivi svijet jednog od najpoznatijih skandala koji su potresli američku naciju. Film „Američki varalice“ priča priču o briljantnom prevarantu Irvingu Rosenfeldu (Bale) koji je skupa sa svojom jednako briljantnom britanskom partnericom i ljubavnicom Sydney Prosser (Adams) prisiljen raditi za divljeg rastrojenog agenta FBI-a Richieja DiMasa (Cooper). DiMaso ih oboje gura u podzemni svijet Jerseyja prepunog mafije koji je opasan koliko i zavodljiv. Renner glumi Carmena Polita, strastvenog, promjenljivog političara New Jerseyja uhvaćenog između prevaranata i Federalaca. Irvingova nepredvidljiva supruga Rosalyn (Lawrence) mogla bi biti karika koja nedostaje da se cijeli njihov svijet u potpunosti sruši...

Bernard Ban: Treba mi sjesti vijest o prijenosu na Eurosport Asia, to je kao da sam dobio sedmicu na lotu!

06 petak prosinac 2013

Završeno je službeno vaganje Hrvatske MMA lige. Nije bilo problema po pitanju kilaže, svi borci, i prošlogodišnji i ovogodišnji prvaci prošli su vagu, tj. zadovoljili dozvoljenu kilažu po kategorijama. Borci su bili zadovoljni odlukom organizatora da vaganje održe dan prije eventa, a i imali su priliku vidjeti raskošni pojas prvaka kategorije Hrvatske MMA lige. Ni treneri nisu odoljeli da ga ne isprobaju.

Sve je spremno za spektakl superfinala MMA lige u Ciboni, borci jedva čekaju 'uletjeti' u kavez. Većini još izgleda nestvarna činjenica prijenosa na Eurosport Asia u 62 države svijeta. Dečki s Trešnjevke ili Dubrave gledat će se u dalekoj Australiji primjerice, zvuči filmski nestvarno. Napokon jedna dobra priča iz Hrvatske. Na povijesni prijenos jedne domaće lige osvrnuo se legendarni hrvač i trener Bernard Ban.

- Moja očekivanja od ovog superfinala su da će biti jednako napeto kao i finale, ako ne i još zanimljivije. Očekujem da moji dečki pobijede atraktivno kao i uvijek. Uvjeren sam da će sve borbe biti sjajne. A, što se tiče informacije da prijenos ide na Eurosport Asia, to je nevjerojatna vijest! Treba mi sjesti ta informacija, to je kao da sam dobio sedmicu na lotu! Još uvijek procesuiram tu moćnu vijest – izjavio je Bernard Ban.

Iščekivanje je na vrhuncu. Još malo i čeka nas veliko superfinale Hrvatske MMA lige koje će se održati 7. prosinca u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat.

Završnica MMA lige donosi adrenalinski spektakl superfinalnih okršaja u pet težinskih kategorija gdje ćemo napokon znati tko je najbolji u hrvatskom MMA kavezu.

Prijenos UŽIVO je na OYO i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.

Potražite ulaznice već od 40 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

Objavljen prvi službeni trailer iz filmskog spektakla 'Čudesni Spider-Man 2'


Ljubitelji super-junaka sljedećeg proljeća sigurno neće ostati zakinuti! Naime, krajem travnja u naša kina dolazi „Čudesni Spider-Man 2“ – nastavak super-uspješnog hita iz 2012. godine koji je na svjetskim kino blagajnama utržio preko 750 milijuna dolara, a u domaćim postao jedan od najgledanijih filmova godine. U nastavku se Andrewu Garfieldu i Emmi Stone pridružuje dobitnik prestižne nagrade Oscar Jamie Foxx u ulozi negativca Electra! Ovim putem predstavljamo vam prvi službeni trailer za ovaj nadolazeći avanturistički spektakl!

Oduvijek smo znali da se najveća bitka Spider-Mana odvija u njemu samom: bitka između običnih obaveza Petera Parkera i nevjerojatnih mogućnosti Spider-Mana. Ali u filmu „Čudesni Spider-Man 2“, Peter Parker shvatit će da se pred njim nalazi njegova do sada najveća bitka.

Super je biti Spider-Man (Andrew Garfield). Za Petera Parkera ne postoji bolji osjećaj od onoga kada se njiše između nebodera, kada ga svi prihvaćaju kao junaka i kada vrijeme provodi s Gwen (Emma Stone). Ali biti Spider-Man nije nimalo lak zadatak... jer samo Spider-Man može zaštiti svoje sugrađane od užasavajućih neprijatelja koji prijete gradu. S dolaskom Electra (Jamie Foxx), Peter će se morati suočiti sa zlotvorom puno moćnijim od njega samog. A kada se u grad vrati i njegov stari prijatelj Harry Osborn (Dane DeHaan), Peter će shvatiti da sve njegove neprijatelje povezuje jedna stvar: korporacija OsCorp.

Film „Čudesni Spider-Man2“ prvi je film o super-junaku Spider-Manu koji se u cijelosti snimao u New Yorku, a studio Sony Pictures također je službeno potvrdio da se radi o najvećoj filmskoj produkciji u povijesti snimanoj u tom gradu. Redatelj filma je Marc Webb koji je osim prvog nastavka široj publici vjerojatno najpoznatiji po režiji hvaljene romantične dramedije „500 dana ljubavi“. Scenarij za film napisali su Jeff Pinkner (televizijske serije „Alias“ i „Izgubljeni“), Alex Kurtzman i Roberto Orci („U tami: Zvjezdane staze“).

Avanturistički spektakl „Čudesni Spider-Man 2“ u domaća kina dolazi 24. travnja – punih tjedan dana prije nego što će ga pogledati u SAD-u!

Matej Batinić: Prošli put sam s Božom 'silio' hrvanje, ovaj put radim sve s njim!


On slovi za jednog od najperspektivnijih boraca Hrvatske MMA lige. Čak 12 pobjeda, jedan poraz. On je Matej Batinić i trenira u Banovoj 'manufakturi prvaka'. Nezaustavljiv, fokusiran i znalci bi rekli 'posjeduje mentalni stav šampiona'. Jedini poraz mu je zadao Božo Mikulić u prošlogodišnjem finalu MMA lige. Sutra će se u kavezu Cibone njih dvojica ponovno sresti, ogromnu podršku tribina imaju i jedan i drugi, pa ne sumnjamo da će Cibona gorjeti.

- Da, Božo je moj jedini poraz. Makar se ne osjećam poraženim u tom meču, jer stvarno meč je bio dosadan s obje strane tako da i nisam dao sve od sebe, a suci su morali nekom dati pobjedu. Ovaj put očekujem drugačiju borbu, aktivniju i atraktivniju. Ovaj put radim sve s njim! Prošli put sam silio hrvanje jer smo imali krivu taktiku. Sad radim sve, ako ne ide jedno, ići će drugo. Tako da mislim da će biti odlična borba za sve prisutne. A, da li će to biti borba za pamćenje pokazat ćemo sutra – staložen je Matej Batinić.

Na pitanje kakav je osjećaj biti prvakom Hrvatske MMA lige u kategoriji do 93 kg, talentirani Batinić skromno odgovara.

- Prvakom MMA lige je lijepo biti, mada se ništa nije posebno promijenilo. Jednako treniram za svaki meč, jednako me Mijat i Bruno ubijaju na treningu, jednako mi se neda kada dođe vrijeme pred meč i skidanje kila. Tako da mi ta titula ništa ne olakšava, opet se moram jako truditi i biti uporan u tome što radim da bi išao naprijed. Ali, lijepa je nagrada za sav uložen trud da te netko zove prvakom – izjavio je Batinić.

Iščekivanje je na vrhuncu. Još malo i čeka nas veliko superfinale Hrvatske MMA lige koje će se održati 7. prosinca u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat.

Završnica MMA lige donosi adrenalinski spektakl superfinalnih okršaja u pet težinskih kategorija gdje ćemo napokon znati tko je najbolji u hrvatskom MMA kavezu.

Prijenos UŽIVO je na OYO i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.

Potražite ulaznice već od 40 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

Povijesni trenutak za hrvatski sport: Čak dvije i pol milijarde ljudi putem Eurosport Asia pratit će superfinale Hrvatske MMA lige!

05 četvrtak prosinac 2013

Sportska priča Hrvatske MMA lige, odaziv publike i medijska praćenost svjedoče o ogromnom interesu koji vlada za slobodnu borbu. Sve je vodilo tome da Hrvatska MMA liga može reći da je ostvarila nezapamćen uspjeh u svjetskim razmjerima.

Pred nama je povijesni trenutak za hrvatski sport: Superfinale Hrvatske MMA lige, 7. prosinca, UŽIVO će prenositi Eurosport Asia.

Pored standardnog prijenosa u zemljama regije, cijela Azija, uključujući Indoneziju, Singapur, Maleziju, Tajland, Vijetnam, Laos, Kambodžu, Mianmar, Filipine, Indiju, Koreju, Oceaniju, Australiju, Hong Kong izuzev Kine i Japana, točnije, ukupno 62 države moći će svjedočiti majstorstvu hrvatskih MMA boraca.

Govoreći u brojakama, prijenos superfinala Hrvatske MMA lige na Eurosport Asia bit će dostupan čak dvije i pol milijarde ljudi. U Hrvatskoj smo i do sada bili ponosni na izuzetne sportske podvige pojedinaca i kolektiva, a ovo je još jedan takav trenutak od velikog značaja za hrvatski sport.

Naime, nikada do sada niti jedna domaća liga (primjerice, nogometna, košarkaška, rukometna) nije u televizijskom prijenosu obišla svijet. Stoga ponosno možemo reći da će prvi puta u povijesti Hrvatske jedna domaća liga zaista obići svijet.

- Najprije bi htio pohvaliti sve klubove i borce u našem sustavu MMA lige. To su dečki koji su predani sportu, jako su mladi i čeka ih perspektivna budućnost. Zadnje dvije godine po svijetu hvalim borce Hrvatske MMA lige, a sada je velika prilika da pokažu cijelom svijetu koliko su stvarno dobri borci. Hrvatska MMA liga kao organizacija nakon ovog televizijskog prijenosa se penje u prvih pet organizacija s najvećim dosegom gledatelja na svijetu. Tako da je to još jedan povijesni trenutak za nas jer ipak razgovaramo o prilici da 2 500 000 000 ljudi pogleda hrvatske borce. Bilo mi je ugodno iznenađenje saznati da će prijenos SUPERFINALA Hrvatske MMA lige biti povijesni trenutak za hrvatski sport. Kada smo krenuli prije dvije godine u projekt Hrvatske MMA lige, nadali smo se uspjehu na regionalnoj razini, no nakon dvije godine dosegli smo svjetski uspjeh i stvaramo povijest za hrvatski sport
– izjavio je Goran Husić, direktor Hrvatske MMA lige.

Prijenos UŽIVO superfinala standardno ćete moći gledati i na OYO u subotu, 7. prosinca od 21:30!

Što je zajedničko Williamu Levyju, Angelini Jolie i Johnu Travolti?


Zajednička im je ljubav prema letenju!

Šarmantni zavodnik William Levy, osim što u telenoveli ’Oluja u srcu’ koju gledamo na OYO i na Doma TV-u hrabro i čvrsto upravlja brodom kao kapetan Damián, privatno doslovce obožava i - letjeti! I to ne samo kao putnik, već kao i njegovi kolege Angelina Jolie i John Travolta, kao pilot! Iskaznicu pilota još ipak ne posjeduje, ali vjerojatno je samo pitanje vremena kada će i to doći na red, s obzirom da je William itekako ’zapeo’ za svoju novu ljubav.

Dokazao je to ovog ljeta, kad se tijekom dvosatnog leta iz Toluce na otok Conzumel iskušao u ulozi kopilota, s čime se odmah pohvalio na svom Twitteru gdje je postavio i fotografiju ovog velikog pothvata.

Serije Oluja u srcu, Pobjeda ljubavi te Oprezno s anđelom s Williamom Levyjem u glavnoj ulozi možete gledati na OYO!

Mikulić: Divno je bilo vidjeti punu Cibonu, a ovaj put dolaze dva autobusa mojih Zadrana!

04 srijeda prosinac 2013

- Siguran sam da je Batinić nabrijan na tu borbu i drago mi je da je tako. To će biti vrhunski meč, spreman sam sto posto. On je parteraš, a ja sam zadnje vrijeme dosta radio parter. Reći ću samo neka pobijedi bolji – izjavio je Božo Mikulić.

Prošle godine u finalu Hrvatske MMA lige, upravo je Mikulić osvojio pojas prvaka u kategoriji do 93 kg i tako nanio jedini poraz, u dosadašnjoj karijeri, nezaustavljivom Batiniću. Pa, s pravom očekujemo nemilosrdnu borbu za pamćenje. Mikulić kaže kako mu je primamljiva pomisao na mjesto u hrvatskoj MMA repki.

- To je sjajna ideja. Nadam se prolasku u MMA reprezentaciju. Super način da se mi borci pokažemo van granica Hrvatske. Bit će to još viši rang boraca, ma odlična prilika za naše sportske karijere. Na finalu u studenome je bilo divno vidjeti pune tribine u Ciboni, a ovaj put dolaze i dva autobusa mojih navijača iz Zadra – najavio je Mikulić.

Spektakularno finale Hrvatske MMA lige je iza nas. Hrvatska je dobila svoje prvake slobodne borbe, a sada je pred nama sportski događaj godine – prvi puta u Hrvatskoj imamo superfinale MMA lige!

Odvažni prvaci sezone 2012. borit će se protiv neustrašivih prvaka ove sezone za prestižnu titulu pojasa kategorije. Bit će to sudari titana slobodne borbe. Pojas može ponijeti samo onaj koji ide na sve ili ništa. Bez kalkulacija. Traži se čista snaga, srčanost i stav pobjednika. Tko će biti najbolji MMA borac u Hrvatskoj?

Iščekivanje je na vrhuncu. Još malo i čeka nas veliko superfinale Hrvatske MMA lige koje će se održati 7. prosinca u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat.

Završnica MMA lige donosi adrenalinski spektakl superfinalnih okršaja u pet težinskih kategorija gdje ćemo napokon znati tko je najbolji u hrvatskom MMA kavezu.

Prijenos UŽIVO je na OYO i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.

Potražite ulaznice već od 40 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.
Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

Ozlijeđeni Mijatović: Unatoč svemu što se događa u Hrvatskoj, volim ovaj naš mentalitet!

- Ljut sam i razočaran, ali trudim se obuzdati to. Na sparingu, u hrvačkom zahvatu mi se noga izokrenula. Ligamenti u koljenu su se istegli, nadam se da nisu pukli. Danas idem na magnetsku rezonacu. Toliko sam htio tu borbu s Vasićem i onda se dogodi ovo. Kao Bruce Lee u 'Igri smrti', idem stepenicu po stepenicu i sve savladam i onda ostanem bez glavnog 'skalpa' – razočaran je Antonio Mijatović.

Mijatović zbog ozljede neće moći nastupiti na superfinalu Hrvatske MMA lige gdje se trebao boriti protiv Davida Vasića. Umjesto njega nastupit će drugoplasirani Zoran Đođ i okušati svoju šansu u okršaju za pojas kategorije i mjesto u hrvatskoj MMA reprezentaciji.

Mijatović kaže kako je grozan osjećaj kada žrtvuješ sve za nešto i onda na kraju ostaneš bez toga.

- Pokušavam ostati pozitivan. Nadam se da će se ozljeda uspješno sanirati i da ću nastaviti s treninzima. Trenutno me jedino veseli put u Ameriku, idem kod prijatelja u Oregon. Moji su svi raseljeni. Ja bih volio ostat ovdje. Ne želim otići za parama i onda biti usamljen. Unatoč svemu što se događa u Hrvatskoj, volim ovaj naš mentalitet – izjavio je Mijatović.

Iščekivanje je na vrhuncu. Još malo i čeka nas veliko superfinale Hrvatske MMA lige koje će se održati 7. prosinca u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat.

Završnica MMA lige donosi adrenalinski spektakl superfinalnih okršaja u pet težinskih kategorija gdje ćemo napokon znati tko je najbolji u hrvatskom MMA kavezu.

Prijenos UŽIVO je na OYO i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.

Potražite ulaznice već od 40 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa. Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

Iščekivanje finala 'Stelle' na samom je vrhuncu

03 utorak prosinac 2013

Finale je pred vratima, a nestrpljenje među kandidatima i žirijem sve više raste. Svi imaju svoje razloge zašto jedva čekaju kraj ’Stelle’. Jasmina jedino osvajanjem novčane nagrade može pomoći sve slabijoj majci, Kristijan se samo želi maknuti što dalje od oca, Kika i Orsat ne mogu dočekati da otputuju na medeni mjesec, a Gavranu ambiciozna Valerija sve više ide na živce.

Čini se kako je jedino Eli svejedno. Na najteži je način shvatila kako je platila preveliku cijenu za uspjeh u ’Stelli’, izgubila je ljubav i poštovanje jedinog djeteta. Zbog njezinog priznanja Gavran je odlučio diskvalificirati Lanu. Iako joj je natjecanje zbog majčinih ambicija i vlastitih krivih odluka odavno prisjelo, ipak joj nije svejedno. Utjehu traži kod Miće koji joj je odlučio pomoći na svoju ruku, dogovorio joj je nastup koji bi je mogao lansirati na estradno nebo. Lana napokon preuzima kontrolu nad svojim životom. Odlučuje ispraviti greške iz prošlosti s Elom, ali i Gavranom. Još jednom odlazi do njegovog stana, ali ovaj put su drugačiji ulozi u igri.

Jasmina odlučuje priznati Kristijanu tajnu svog porijekla i vodi ga u lunapark. Nakon ludog noćnog provoda s Amarom, Kristijan je vidi u nekom novom svjetlu. Još je sigurniji u njihovu ljubav i njezinu pobjedu, pa donosi naizgled bezazlenu odluku koja će imati puno teže posljedice nego što je mogao zamisliti. Jagoda je na rubu snaga, strahuje da neće dočekati Jasminin nastup.

Nemojte propustiti trinaestu, pretposljednu epizodu glazbeno-dramskog spektakla ’Stella’ u nedjelju u 20:05 na Novoj TV ili već sredinom tjedna na OYO. Pred sam kraj i dalje je Stella prepuna uzbudljivih događaja u životima naših junaka praćenih pjesmom!

Vasić: MMA repka je povijesni trenutak za borilačke sportove u Hrvatskoj!


Prošle sezone Hrvatske MMA lige, publika je imala priliku upoznati impresivnog parteraša koji borbe završava u prvoj rundi - Davida Vasića iz Pule. Slijedom ždrijeba, protivnici su mu mahom bili iz Ban Teama, a treći kojeg je porazio u finalu srednje kategorije bio je Antonio Mijatović. Vasić je tako stekao opravdani nadimak Ban hunter i osvojio pojas prvaka u sezoni 2012. Ove godine, Mijatović je pokazao da mu nema ravnog i u superfinalu, 7. prosinca, u kavezu Cibone čeka baš Vasića. Spektakl zagarantiran.

- Ja na tu borbu gledam kao i na svaku drugu. Četiri mjeseca sam u intenzivnom treningu. Od početka smo znali da je Mijatović lagani favorit, tako da me veseli ta borba. Sto posto sam spreman, ozljeđen nisam, čiste sam glave – smiren je David Vasić.

Njegova zadnja borba bila je na FFC-u i tada je ubilježio poraz jer je kako kaže bio 'više posvećen svom djetetu, nego treningu'. Što je dokaz da MMA borci nisu fanatici koji samo udaraju u vreću, već mogu biti i brižni očevi.

- U toj borbi sam se borio u kategoriji do 81 kg, što nije moja prirodna kilaža. Ali, zapravo da budem iskren, tada sam dobio dijete, više sam bio posvećen svojoj obitelji. No sada sam apsolutno spreman, sada se baš osjećam moćno! Bilo bi super kada bi ušao u MMA repku, to je povijesni trenutak za borilačke sportove u Hrvatskoj. Uzbuđen sam oko cijele te priče s Europskom MMA ligom. Bilo bi super iskoristiti tu šansu. U subotu očekujte borbu za pamćenje – ispričao je Vasić.

Iščekivanje je na vrhuncu. Još malo i čeka nas veliko superfinale Hrvatske MMA lige koje će se održati 7. prosinca u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat. Završnica MMA lige donosi adrenalinski spektakl superfinalnih okršaja u pet težinskih kategorija gdje ćemo napokon znati tko je najbolji u hrvatskom MMA kavezu.

Prijenos UŽIVO je na OYO i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.
Potražite ulaznice već od 40 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

Borbe za pojas kategorije:
Do 70 kg: Marko Burušić - Filip Pejić
Do 77 kg: Anto Radman – Lovro Vrkić
Do 84 kg: David Vasić - Antonio Mijatović
Do 93 kg: Božo Mikulić - Matej Batinić
+ 93 kg: Dorijan Ilić - Dražen Glavaš

Mijatović: Vasića očekuje najteža borba u životu, mrtvog ćete me izvaditi iz tog kaveza!

02 ponedjeljak prosinac 2013

- Vasića očekuje najteža borba u životu! Mrtvog ćete me izvaditi iz tog kaveza, ništa osobno, već čisto onako sportski to kažem. U subotu je sve na meni – nije okolišao Antonio Mijatović.

Kroz cijelu sezonu MMA lige pratio ga je epitet favorita, a pojas prvaka Hrvatske MMA lige u srednjoj kategoriji ponio je jednoglasnom odlukom sudaca nakon što se u oštroj borbi protiv Zorana Đođa pokazao nadmoćniji.

Prošle godine u finalu MMA lige, poraz polugom na ruci u prvoj rundi mu je nanio upravo David Vasić, pa je razumljiva Mijatovićeva 'nabrijanost' na taj okršaj.

- U tom finalu nisam bio svoj. Taj poraz protiv Vasića me zapravo dodatno motivirao. Zato sam se i prijavio u drugu sezonu MMA lige. Htio sam sebi dokazati da sam najbolji. U meču protiv Đođa nije bilo nekog naboja jer smo se tijekom lige sprijateljili. Tu sam odradio točno onoliko koliko je trebalo. Ali, borba protiv Vasića, to će biti druga priča. Pejić, Batinić i ja treniramo zajedno, ekipa smo. Tako samo nabrijani na ovo superfinale da je to ludilo, sada će se pokazati pravi spektakl. Pucat ćemo iz svih topova – samouvjeren je Mijatović.

Iščekivanje je na vrhuncu. Još malo i čeka nas veliko superfinale Hrvatske MMA lige koje će se održati 7. prosinca u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat.

Završnica MMA lige donosi adrenalinski spektakl superfinalnih okršaja u pet težinskih kategorija gdje ćemo napokon znati tko je najbolji u hrvatskom MMA kavezu.

Prijenos UŽIVO je na OYO i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.

Potražite ulaznice već od 40 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

Fight card superfinala Hrvatske MMA lige:
Do 70 kg: Marko Burušić - Filip Pejić
Do 77 kg: Anto Radman – Lovro Vrkić
Do 84 kg: David Vasić - Antonio Mijatović
Do 93 kg: Božo Mikulić - Matej Batinić
+ 93 kg: Dorijan Ilić - Dražen Glavaš

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.