Izbornik Srbije: Slobodan prolazi prvi krug, u Zagrebu očekujem spektakl slobodne borbe!

31 petak siječanj 2014
Španjolac Jordi Vinyals u srednjoj kategoriji na prvom eventu Europske MMA lige snage će odmjeriti sa srpskim borcem Slobodanom Jankovićem. Izbornik MMA reprezentacije Španjolske, Ramon Boixader za svoje dečke tvrdi da su sjajni u stojci, garantira zanimljive borbe i očekuje siguran prolaz Vinyalsa. Njegov srpski MMA kolega ne bi se s tom zadnjom opaskom složio.

- Od prvog nastupa srpske MMA reprezentacije očekujemo uspješan start i prolaz u drugo kolo Europske MMA lige. Ovo ne kažem iz razloga mog položaja u Serbian MMA TOP TEAM, već sagledavam stvari realno. Pripreme Slobodana Jankovića teku po unaprijed utvrđenom rasporedu te bez povreda ili nekih drugih otežavajućih okolnosti. Sam Slobodan, kao čovjek i kao borac jako je posvećen svom cilju, a lična skromnost i samodisciplina mu sigurno u tome uvelike pomažu. U Zagrebu očekujem spektakl slobodne borbe – izjavio je srpski MMA izbornik Saša Vulović.

Prvi event prvog kruga Europske MMA lige na rasporedu je 8. veljače 2014., Cibona će ovog puta biti dom odvažnih europskih gladijatora. Ne sumnjamo da će srpski navijači doći podržati svog MMA predstavnika, u Draženovom domu uskoro će ponovno postati vatreno.
Pet kategorija, pet boraca koji brane boje svoje zemlje, MMA 'bitke' mogu početi! 16 europskih država dio je najvećeg MMA podviga na tlu Europe. Dvorana Dražena Petrovića postaje dom odvažnih europskih gladijatora.

Prijenos UŽIVO je na Oyo.hr.


Paul Ivens: Oba moja borca će učiniti sve da donesu pobjedu Ujedinjenom Kraljevstvu!

30 četvrtak siječanj 2014
Predstavnika nacionalnog tima Ujedinjenog Kraljevstva Rikkija Fortunu, u prvom krugu Europske MMA lige, u lakoj kategoriji čeka naš dečko iz Dubrave Filip Pejić. Britancu zadatak neće biti lak jer dobro je poznato koliko Pejić može biti eksplozivan i ubojit. Izbornik Ujedinjenog Kraljevstva, Paul Ivens svjestan je ozbiljnosti ovog MMA zadatka, pa je odlučio ostati tajnovit.

- Postoji dosta video materijala s borbama Pejića. On se čini jako vješt i obećavajući borac, tako da će to biti težak meč za Fortunu, ali imamo spreman 'game plan', koji nemam namjeru otkriti – jasan je bio Paul Ivens.
Uz nastup Fortune u prvog krugu, u velter kategoriji, bori se još jedan Britanac – Marvin Vettori. On će u kavezu Cibone čekati Slovaka Radovana Uškrta. Izbornik Ivens i njegova dva borca s nestrpljenjem čekaju prvi event Europske MMA lige u Draženovom domu.

- Uz cijeli trud koji su organizatori do sada uložili u pripremu eventa, mislim da će se ta profesionalnost odraziti na samu priredbu te da će sve biti jako dobro organizirano i na visokom nivou. Jedva čekam dolazak u Zagreb! Pripreme za moje dečke teku dobro. Njih dvojica trenutno treniraju s različitim timovima, ali obojica su spremni za teške borbe. Nema puno podataka o Radovanu, ali Marvin je dobar i kompletan borac koji je spreman na sve. Oba moja borca će učiniti sve da donesu pobjedu svojoj zemlji! Čvrsto vjerujem da će obojica proći ovaj prvi krug – tvrdi izbornik Paul Ivens.
Iščekivanje je na vrhuncu. Još malo i čeka nas prvi krug Europske MMA lige koji će se održati 8. veljače u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat.

Prijenos UŽIVO je na Oyo.hr, a očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.

Potražite ulaznice već od 75 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.
16 država. Jedan kavez. Jedan pobjednik. Povijest pišu pobjednici. Budi i ti dio MMA povijesti!
Neka igre MMA lige počnu!


Slovački izbornik: Imamo jednog 'dark horsea' za utrku, ime ću prešutjeti da ga ne ureknem!

29 srijeda siječanj 2014
- Smatram da je dosadašnja organizacija evenata MMA lige nadišla sva očekivanja, gotovo sve je bilo na vrlo profesionalnoj razini, pa tako očekujem i ubuduće. Mislim da će ova Europska MMA liga otvoriti prostor za neke nove borce koji nisu bili do sada u mogućnosti pokazati svoje kvalitete široj javnosti, te će napokon moći pokazati i dokazati svoj potencijal i vrijednost, a sebi utrti put ka samom vrhu MMA scene.

Jako puno znači za borce mogućnost dokazivanja pred brojnim televizijskim auditorijem, te stoga očekujem da će do kraja Euro lige barem dva do tri borca pokazati vrijednost svjetske klase – uvjeren je Zvonimir Brala, izbornik slovačke MMA reprezentacije.

Njegovi momci, moći će pokazati što znaju već na prvom eventu Europske MMA lige koji je na rasporedu 8. veljače. U vatrenom kavezu Cibone nastupit će čak trojica Slovaka. U kategoriji do 77 kg nastupa Radovan Uškrt protiv Marvina Vettorija iz Ujedinjenog Kraljevstva. Za Uškrta izbornik Brala kaže da će 'svakom protivniku bit će tvrd orah na kojem će polomiti zube'.
Slovak Peter Čapkovič, kojeg je hrvatska publika imala prilike vidjeti u Zatonu na Gladiator Fightu, čeka sraz s belgijskim borcem Adamom Mutalievim. Slovački teškaš Štefan Krajči odmjerit će snage s Viktorom Vasićem iz susjedne Bosne i Hercegovine. Na prognoze za slovački MMA team, Zvonimir Brala odgovara iskreno, ostavljajući svojeg MMA asa zasad u rukavu.

- Zbog izmjena u sustavu natjecanja unutar Slovačkog MMA saveza, u posljednji tren smo bili prisiljeni izmijeniti listu boraca koja će zastupati Slovačku. Imali smo prošli tjedan seminare i sparinge u Košicama i Bratislavi na kojima je odlučeno koji će borci nastupiti. Nažalost team Slovačke neće nastupiti u najjačem sastavu, ali vjerujem da će ostaviti svoj trag. Imamo jednog 'dark horsea' za utrku, čije ću ime prešutjeti da ga ne ureknem, ali od njega očekujem da ide do kraja – ispričao je Zvonimir Brala.

Iščekivanje je na vrhuncu. Još malo i čeka nas prvi krug Europske MMA lige koji će se održati 8. veljače u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat.

Prijenos UŽIVO je na OYO.


Europska MMA liga: MMA 'bitke' mogu početi!

28 utorak siječanj 2014
Sve je spremno za najveći MMA pothvat u Europi. Superfinale Hrvatske MMA lige u prosincu 2013. iznjedrilo je pet hrvatskih MMA reprezentativaca. Oni će sada ukrstiti rukavice s nacionalnim MMA timovima 15 europskih država u Europskoj MMA ligi.
Pet kategorija, pet boraca koji brane boje svoje zemlje, MMA 'bitke' mogu početi! 16 europskih država dio je najvećeg MMA podviga na tlu Europe. Dvorana Dražena Petrovića postaje dom odvažnih europskih gladijatora.
Iščekivanje je na vrhuncu. Još malo i čeka nas prvi krug Europske MMA lige koji će se održati 8. veljače u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat.Prijenos UŽIVO možete pogledati ekskluzivno na OYO.hr.
Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.
Potražite ulaznice već od 75 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

16 država. Jedan kavez. Jedan pobjednik. Povijest pišu pobjednici. Budi i ti dio MMA povijesti!

Neka igre MMA lige počnu!


´Dila´ - dramatična ljubavna priča o ljubavi i mržnji, zločinu i kazni, osveti i oprostu

02 četvrtak siječanj 2014

U novoj, 2014. godini možete pratiti snažnu, nezamislivu ljubavnu priču koja nikog neće ostaviti ravnodušnim.
Dramska serija Dila utemeljena je na istoimenom filmu iz 1977. godine, priču o ljubavi koja ne poznaje granice! Dila i Ihsan prekrasan su mladi par koji se upoznao za vrijeme studija, a Dila se u Ihsana zaljubila na prvi pogled. Nakon par godina hodanja, mladi par se vjenčao. U trenutku kad se činilo da njihovoj sreći nema kraja, Dila izgubi Ihsana… Polako, Dilino srce osvoji šarmantni Riza, a ono što Dila ne zna jest da je upravo Riza krivac za smrt njenog muža!

O radnji:

Obitelj Barazoglu smjestila se u Sarigol prije gotovo dva duga stoljeća, u vrijeme kada su begovi otkupljivali imanja na konjima. To je bilo vrijeme kad je dana riječ bila svetinja, a kad bi se preko nje prešlo, stvari su se rješavale oružjem. Sejit-beg je bio glava obitelji, poznat u čitavom kraju i okolici po svojoj pravednosti, obzirnosti i velikodušnosti te je tako za života ušao u legendu. Uvijek je bio pravedan i dobar prema svima: od onih koji su živjeli na imanju, onih koje je uzdržavao, pa sve do običnog seljaka. Koliko su ga seljaci cijenili, dokazuje i to da bi se posvađali i porječkali ali ne bi išli pred sud, već pred gospodina Sejita. Sejit je ostao bez svoje supruge Sedžide prije mnogo godina te se iz ljubavi i poštovanja prema njoj nije ponovno ženio. S pokojnom je ženom imao dva sina: starijeg Ihsana i mlađeg Azera.
Ihsan je upisao studij prava u Istanbulu. Azer pak nije imao ni najmanju namjeru studirati. Ono što ga zanima jest prostrana zemlja koja pripada njegovoj obitelji, bogatstvo koje je njome stečeno i način na koji se tim bogatstvom upravlja. Azer nije zadovoljan načinom na koji njegov otac upravlja zemljom.
Dila je Ihsana upoznala na fakultetu. Dok je Dilin otac još uvijek bio živ, a Dila je bila dijete, živjeli su u malenom radničkom smještaju s vrtom. Lijepu Dilu do fakulteta nisu zanimali muškarci, a unatoč svojoj očaravajućoj ljepoti ni na koga nije obraćala pozornost. Međutim, u Ihsana se zaljubila na prvi pogled. Nakon godinu-dvije zaruka, uz odobrenje obitelji su se vjenčali. Mladoj Dili nije bilo lako donijeti odluku te je morala birati između dobro plaćenog posla u Italiji i vjenčanja s Ihsanom. Dila je odabrala Ihsana, ali niti jedno od njih ne zna da će njihovoj sreći uskoro doći kraj….

O likovima:

RIZA-BEG je muškarac u četrdesetim godinama života. Glava je obitelji Selamoglu te je na sebe preuzeo odgovornost za svoju obitelj. Zbog svog junaštva i poštenja je cijenjen kao beg. Njegov otac, Arslan-beg, koji je preminuo prije tri godine, osim plodne zemlje Rizi je ostavio i dvije majke.

DILA je mlada djevojka u dvadesetim godinama. Njen otac je izgubio život u nesreći na poslu pa se njena majka brinula kako bi ona i Dila mogle preživjeti. Budući da je imala težak život odrastajući bez oca, Dila se još u ranoj dobi naučila biti snalažljiva te je odrasla u zrelu i razumnu djevojku. Sve do fakulteta nije imala dečka jer, unatoč svojoj očaravajućoj ljepoti, ni na jednog nije obraćala pozornost. Za vrijeme studija je upoznala Ihsana u kojeg se zaljubila. Mladi par se vjenčao te su se preselili u obiteljski konak u Sarigolu.

SEJIT-BEG je glava obitelji Barazoglu. U čitavom je Sarigolu i okolici poznat po svojoj pravednosti, obzirnosti i velikodušnosti. Sejit je beg koji je postao živa legenda. Uvijek je bio pravedan i prema svima se lijepo ophodio: kako prema ljudima koji su živjeli na njegovu imanju i koje je uzdržavao, tako i prema do svakom drugom seljaku. Svoju ženu, Sadžide, izgubio je još prije mnogo godina te se iz poštovanja i ljubavi prema njoj više nikada nije oženio. S pokojnom ženom imao je dva sina: starijeg sina Ihsana i mlađeg Azera.

IHSAN je stariji sin gospodina Sejita. Ima 25 godina. Ihsan je pohađao pravni fakultet te je pet – šest godina dolazio u konak samo za vrijeme ljetnih mjeseci. Zemlja, imanje, novac i ostala dobra ga nisu pretjerano zanimali, a pogotovo nakon što se na posljednjoj godini studija zaljubio preko ušiju. Naime, na fakultetu upoznaje ljepoticu nad ljepoticama, Dilu, te se zaljubi u nju. Nakon godinu – dvije zaruka, mladi par se vjenča i preseli u konak.

AZER je mlađi sin gospodina Sejita. Za razliku od starijeg brata Ihsana, studiranje i obrazovanje ga nije niti najmanje privlačilo. Nema nikakve manire i nezreo je. Ono što ga zanima je prostrana zemlja koja pripada njegovoj obitelji, bogatstvo koje je njome stečeno i način kojim se tim bogatstvom upravlja. Azer nije zadovoljan očevim načinom na koji upravlja zemljom.

SULTAN je Azerova žena koja je s vremenom počela sličiti svome mužu. Nekoć je Sultan bila obična djevojka iz sela, ali kad je postala snaha Barazogluovih, zaboravila je svoju prošlost. Smatra da bi imanjem i obitelji Barazoglu trebao upravljati Azer.

MELIKE je Rizina majka. Rizin otac, Arslan-beg, nakon svoje je smrti iza sebe ostavio dvije žene, a Melike je Rizina majka.

FATMA je Rizina mlađa sestra. Ima osamnaest godina. Mezimica je mame Melike koja smatra da nitko nije dovoljno dobar za nju i koja je drži kao kap vode na dlanu. Jednom davno vidio ju je Azer iz obitelji Barazogluovih i ludo se zaljubio.

Dramatičnu ljubavnu priču koja će nas naučiti da prava ljubav nikada ne poznaje granice možete pratiti na OYO.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.