Izbornik Srbije: Slobodan prolazi prvi krug, u Zagrebu očekujem spektakl slobodne borbe!

31 petak siječanj 2014
Španjolac Jordi Vinyals u srednjoj kategoriji na prvom eventu Europske MMA lige snage će odmjeriti sa srpskim borcem Slobodanom Jankovićem. Izbornik MMA reprezentacije Španjolske, Ramon Boixader za svoje dečke tvrdi da su sjajni u stojci, garantira zanimljive borbe i očekuje siguran prolaz Vinyalsa. Njegov srpski MMA kolega ne bi se s tom zadnjom opaskom složio.

- Od prvog nastupa srpske MMA reprezentacije očekujemo uspješan start i prolaz u drugo kolo Europske MMA lige. Ovo ne kažem iz razloga mog položaja u Serbian MMA TOP TEAM, već sagledavam stvari realno. Pripreme Slobodana Jankovića teku po unaprijed utvrđenom rasporedu te bez povreda ili nekih drugih otežavajućih okolnosti. Sam Slobodan, kao čovjek i kao borac jako je posvećen svom cilju, a lična skromnost i samodisciplina mu sigurno u tome uvelike pomažu. U Zagrebu očekujem spektakl slobodne borbe – izjavio je srpski MMA izbornik Saša Vulović.

Prvi event prvog kruga Europske MMA lige na rasporedu je 8. veljače 2014., Cibona će ovog puta biti dom odvažnih europskih gladijatora. Ne sumnjamo da će srpski navijači doći podržati svog MMA predstavnika, u Draženovom domu uskoro će ponovno postati vatreno.
Pet kategorija, pet boraca koji brane boje svoje zemlje, MMA 'bitke' mogu početi! 16 europskih država dio je najvećeg MMA podviga na tlu Europe. Dvorana Dražena Petrovića postaje dom odvažnih europskih gladijatora.

Prijenos UŽIVO je na Oyo.hr.


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.