Prognoza superfinala: Revanš do revanša za prestižno mjesto u MMA reprezentaciji!

29 petak studeni 2013

Prvi puta u Hrvatskoj imamo superfinale slobodne borbe. Razlog dovoljan da se slijedeću subotu bude u Ciboni ili uz prijenos superfinala. Odvažni prvaci sezone 2012. borit će se protiv neustrašivih prvaka ove sezone za prestižnu titulu pojasa kategorije. Bit će to sudari titana slobodne borbe. Najbolji protiv najboljih.

U uvodnom dijelu večeri čeka nas pet revijalnih borbi, a završnica MMA lige donosi adrenalinski spektakl superfinalnih okršaja u pet težinskih kategorija gdje ćemo napokon znati tko je najbolji u hrvatskom MMA kavezu.

Svakako jedan od sportskih događaja godine, ali i važan trenutak za hrvatski sport jer će se 7. prosinca znati tko su odabrana petorica koji će predstavljati Hrvatsku u MMA reprezentaciji u nadolazećoj Europskoj MMA ligi.

Veliko superfinale Hrvatske MMA lige je pred vratima. Dani nas dijele od adrenalinskog spektakla u Ciboni. Ulog je veliki - mjesto u MMA reprezentaciji. Spektakl zagarantiran.
Teško i nezahvalno je prognozirati ishod superfinalne večeri u Ciboni te nagađati tko će ponijeti pojas kategorije, pa je naš stručni MMA stožer ovaj put bio kratak i jasan.

- Prognozu cijelog superfinala možemo opisati jednom riječju: REVANŠ! Kada pogledamo fight card Superfinala 2013., jasno je da svi koji očekuju vrhunske borbe će ih i dobiti. Burušić i Pejić su se borili prošle godine, tada je slavio Burušić, a sada je Pejić jako 'nabrijan' na osvetu. U meču između Radmana i Vrkića stajat će majstori partera jedan nasuprot drugog, očekujem MMA raskoš na tlu. U ogledu Vasića i Mijatovića, vidljiv je ogroman napredak Mijatovića. On jako samouvjereno traži prolaz u hrvatsku MMA reprezentaciju. Okršaj između Mikulića i Batinića bit će prava poslastica jer je Mikulić taj X factor koji je nanio jedini poraz Batiniću do sada i vjerujem da je to dovoljan razlog da ova borba pruži spektakl. Što reći za Glavaša i Ilića? Ovog puta Ilić se neće 'prošetati' kavezom, Glavaš je u životnoj formi. Bit će to borba za pamćenje. I za kraj, glavno i ono najbitnije - sportski i fer pozdrav nakon borbe. Dostojanstveno čestitati boljem. To je MMA – izjavio je koordinator Hrvatske MMA lige Tomislav Novosel.

Iščekivanje je na vrhuncu. Još malo i čeka nas veliko superfinale Hrvatske MMA lige koje će se održati 7. prosinca u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat. Završnica MMA lige donosi adrenalinski spektakl superfinalnih okršaja u pet težinskih kategorija gdje ćemo napokon znati tko je najbolji u hrvatskom MMA kavezu.

Prijenos UŽIVO je na OYO i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.

Potražite ulaznice već od 40 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

Borbe za pojas kategorije:
Do 70 kg: Marko Burušić - Filip Pejić
Do 77 kg: Anto Radman – Lovro Vrkić
Do 84 kg: David Vasić - Antonio Mijatović
Do 93 kg: Božo Mikulić - Matej Batinić
+ 93 kg: Dorijan Ilić - Dražen Glavaš

Vesela Pčelica Maja dozujala je na Novu TV i OYO

28 četvrtak studeni 2013
Nova TV i OYO uskoro donose 'Pčelicu Maju´, omiljenu crtanu seriju uz koju su odrastale generacije! Pčelica Maja napustila je košnicu kako bi otkrila ljepote i tajne prirode. Dok istražuje livadu na kojoj zapravo živi, upoznaje druge kukce koji ondje žive, igra se do mile volje i svoju radost dijeli s prijateljima. Njezina je otkrića neprestano oduševljavaju, a njezin je entuzijazam zarazan!

Glavna junakinja, središte svih priča, je Maja, pčelica koja je istog dana kad se rodila napustila košnicu i odlučila živjeti na otvorenom, gdje je očekuju mnoga otkrića i avanture. Nikada joj ne dosade ljepota i tajne prirode, bilo što može potaknuti njezino oduševljenje prema igri i želju da ga podijeli sa svojim prijateljima. Maja nikad ne prestaje istraživati livadu i upoznavati bića koja ondje žive.

Veselu pčelicu u avanture vode emocije i želja za uzbuđenjem. Maja upoznaje druge kukce, pomaže im ili im spašava živote, upoznaje prirodne fenomene koji su opasni za nju, njezine prijatelje, košnicu itd. Kroz njezine avanture, naši mali gledatelji naučit će zanimljive činjenice o prirodi!

Pčelica Maja
Maja je pčelica koja ima oko sedam godina i koja nije poput drugih pčela. Odlučila je živjeti sama, izvan košnice. Živi na livadi, jednim dijelom u vanjskom svijetu, a drugim u košnici, u kojoj je uvijek dobrodošla. Maja je pčelica prepuna znatiželje koja voli istraživanja, otkriva svijet i uči sve o životu.

Pavo, Majin najbolji prijatelj
Pavo je dječak koji je rođen istoga dana kad i Maja te je njezin najbolji prijatelj. Ona ga katkad zadirkuje, ali nikada joj ne može dosaditi. Pavo je divan prijatelj. Uvijek je tu i uvijek će biti tu kad ga Maja treba. Zapravo, Pavo je u svemu Majina sušta suprotnost. Kad je ona ushićena i oduševljena nečim, on se žali. Kad se ona želi igrati, on želi spavati. Kad ona želi ići van, on bi radije ostao u košnici. Kad se ona žuri pomoći nekomu, on samo razmišlja o tome koliko bi to moglo biti opasno...

Ben, mali kotrljan
Ben je kotrljan. Kao takav, uvijek sa sobom ima kuglu izmeta i smeća prema kojoj je pretjerano brižan. Kao i svi kotrljani, Ben ima zadaću da čisti livadu. Njegova kugla njegov je ponos i dika... Sanja da će jednoga dana biti snažan poput njegova strica Kurta... Ben je Majin i Willyjev dobar prijatelj. Kad može, rado ide s njima. Po prirodi je nježan i veseo. Veoma je odan prijatelj na kojeg se može osloniti. Voli sudjelovati u Majinim igrama i planovima. Može letjeti, iako teško.

Maks, glista
Maks je jako sramežljiva glista koja se uvelike divi Maji. Njegova sramežljivost izvor je humora. Plašljiv je i skrije se uvijek kad čuje glasnu buku ili osjeti neku prijetnju. Živi pod zemljom i poznaje podzemni dio livade kao svoj džep. Voli biti u društvu i igrati se s prijateljima. Ne voli sunce, radije boravi u svojim mračnim i vlažnim tunelima. Ondje se osjeća izvrsno. Kad je na otvorenom, uvijek traži neku pukotinu u sjeni u kojoj se može zakloniti.

Elio, puž
Elio je puž. Njegova priroda ne dopušta mu da trči, ali iz želje da učini dobro i da se druži katkad zaboravi da je zalijepljen za tlo poput priljepka.
Pesimist je po prirodi, što znači da u sve ulazi nevoljko jer se boji neuspjeha. Na kraju je uvijek zadovoljan što su ga prijatelji odvukli u avanturu.

Biba, leptirica
Biba je prekrasan leptir, graciozna i otvorena srca. Tinejdžerica je i ima različite brige od svojih mlađih prijatelja. Utjelovljenje je krhke ljepote i tinejdžerskih osjećaja i uzbuđenja.

Bobi, muha
Bobi je mlada, hiperaktivna muha. Uvijek želi da ostali misle da ima pravo i postavlja se kao ´onaj koji zna´. Naravno, čini to na djetinji način. Mnogo govori i misli da zna sve, ali teško razabire što je ispravno, a što pogrešno. Ostali ga slušaju s dozom sumnje.

Lara, bubamara
Lara je pomalo tašta bubamara, kojoj je najveći cilj da privuče pozornost i da joj se dive. Naravno, pomalo je ljubomorna na Maju i njezinu skromnost nakon nekog uspjeha. Želi biti u središtu svih događanja i koristi svaku priliku da privuče pozornost na sebe. Zna biti pravi davež, ali uvijek to skupo plati.

Ne propustite dogodovštine vesele pčelice Maje od ovog vikenda na OYO i od ponedjeljka, 2. prosinca na Novoj TV!

Braća Vrkić se ipak ne bore u superfinalu, Lovru čeka 'Minotauro iz Lučkog'


Okršaj braće Vrkić ipak nećemo gledati u superfinalu. Iako su obojica bili spremni 'bratski' se potući u kavezu MMA lige, presudila je ozljeda koljena Luke Vrkića. Kako je Luka morao odustati od borbe, majstor poluga Lovro će snage odmjeriti s miljenikom Cibone, Antom Radmanom. Anto će se boriti za titulu pojasa kategorije kao zamjena, što je u skladu s pravilnikom Hrvatske MMA lige. Radman je viceprvak prošle sezone u velteru, ove godine je osvojio treće mjesto i smatramo da je sportski zasluženo dobio priliku još jednom pokazati zašto ga zovu 'Minotauro iz Lučkog'.

- Nije mi žao što je ovako ispalo. Uvijek je bolje ne boriti se s bratom. Jedino mi je žao što Luka neće dobiti priliku u Europskoj MMA ligi. Anto je definitivno zanimljiv protivnik. Smatram ga favoritom jer je iskusniji od mene. Bit će to jako interesantan meč jer smo obojica parteraši. Što se tiče Luke, htio sam vidjeti tko je od nas dvojice bolji, ali nisam se htio boriti protiv ozlijeđenog brata. Kako je kavez otpao, morat ćemo nas dvojica organizirati jedan sparing za javnost u našem klubu UKF Trešnjevka – obećao je Lovro Vrkić.

Anto Radman kaže da ga je šokirala vijest da ima priliku boriti se za titulu pojasa kategorije.

- Nisam se tome nadao. No u treningu sam, sada ću još samo jače stisnuti. Pripremit ću se jako dobro, u to budite sigurni. Ovakva prilika se ne propušta. Kada su me nazvali i kada sam shvatio da ću se boriti u superfinalu po prvi puta u životu me 'oprao' adrenalin. Mislit ćete da lažem, ali ja nikad u mečevima ne osjećam adrenalin. Uvijek sam smiren. Sama pomisao na Europsku MMA ligu je sjajna. Mislim da će to biti na svjetskom nivou! U svemu tome je najvažnije ostati smiren – pribran je Anto Radman.

Prvaku prošle sezone MMA lige, Luki Vrkiću je najviše žao zbog potencijalne prilike u skoroj Europskoj MMA ligi.

- Presudila je ozljeda koljena. Vučem tu ozljedu već neko vrijeme. Ali, kada bolje razmislim, drago mi je da se nas dvojica nećemo boriti za ozbiljno. Zadnje dvije borbe koje sam imao, nisam s njima zadovoljan, u budućnosti želim agresivnije nastupati. A, protiv brata to ne bi mogao napraviti. Najviše mi je žao zbog prilike u Europskoj MMA ligi. Kada je Lovro izgubio od Zdravka Dukića, imao sam podijeljene emocije, s jedne strane mi je bilo žao što je izgubio, a s druge strane drago što se ne moram boriti protiv rođenog brata. Kada sam čuo da je Dukić odustao, nastao mi je košmar u glavi. I inače puno važem, ova ozljeda je donijela odluku umjesto mene i olakšala mi vaganje. Ne znam što me čeka, budućnost je neizvjesna i kao takvu je volim i prihvaćam – iskren je bio Luka Vrkić.

Iščekivanje je na vrhuncu. Još malo i čeka nas veliko superfinale Hrvatske MMA lige koje će se održati 7. prosinca u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat. Završnica MMA lige donosi adrenalinski spektakl superfinalnih okršaja u pet težinskih kategorija gdje ćemo napokon znati tko je najbolji u hrvatskom MMA kavezu.

Prijenos UŽIVO je na OYO i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.

Potražite ulaznice već od 40 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

Fight card superfinala Hrvatske MMA lige:

Do 70 kg: Marko Burušić - Filip Pejić
Do 77 kg: Anto Radman – Lovro Vrkić
Do 84 kg: David Vasić - Antonio Mijatović
Do 93 kg: Božo Mikulić - Matej Batinić
+ 93 kg: Dorijan Ilić - Dražen Glavaš

Uskoro stižu prve najave za film 'Čudesni Spider-Man 2'


Ljubitelji super-junaka sljedećeg proljeća sigurno neće ostati zakinuti! Naime, krajem travnja u naša kina dolazi „Čudesni Spider-Man 2“ – nastavak super-uspješnog hita iz 2012. godine koji je na svjetskim kino blagajnama utržio preko 750 milijuna dolara, a u domaćim postao jedan od najgledanijih filmova godine. U nastavku se Andrewu Garfieldu i Emmi Stone pridružuje dobitnik prestižne nagrade Oscar Jamie Foxx u ulozi negativca Electra! U četvrtak, 5. prosinca očekuje nas svjetska premijera prvog trailera za ovaj nadolazeći filmski spektakl!

Jedan od najomiljenijih strip-junaka svih vremena u drugom dijelu svoje uspješne filmske franšize suprotstavit će se opasnom Rhinu i moćnom Electru dok će istovremeno pokušati održati obećanje koje je dao Gwen Stacey o tome da je drži dalje od svog opasnog života. Pored već spomenutih Garfielda, Stone i Foxxa u filmu „Čudesni Spider-Man 2“ glume Sally Field, Dane DeHaan, Paul Giamatti i Chris Zylka.

Film „Čudesni Spider-Man 2“ prvi je film o super-junaku Spider-Manu koji se u cijelosti snimao u New Yorku, a studio Sony Pictures potvrdio je da se radi o najvećoj filmskoj produkciji u povijesti snimanoj u tom gradu. Redatelj filma je Marc Webb koji je osim prvog nastavka široj publici vjerojatno najpoznatiji po režiji hvaljene romantične dramedije „500 dana ljubavi“. Scenarij za film napisali su Jeff Pinkner (televizijske serije „Alias“ i „Izgubljeni“), Alex Kurtzman i Roberto Orci („U tami: Zvjezdane staze“).

Avanturistički spektakl „Čudesni Spider-Man 2“ u domaća kina dolazi 24. travnja – čak tjedan dana prije američkog otvaranja!

Svjetska premijera prvog trailera filma je u četvrtak, 5. prosinca!

Pejić: 'Ja bi jako volio dobar fajt, osim ako on neće bježati po kavezu!'

27 srijeda studeni 2013

O Filipu Pejiću (Ban Team) ne treba puno govoriti. On je sve već 'rekao' u kavezu MMA lige. Eksplozivan, brz, učinkovit – borac koji zrači pobjedničkom energijom. Miljenik Cibone, neugodan protivnik. U finalnom okršaju u atraktivnoj lakoj kategoriji protiv Patricka Pereše (Trojan Pula), maestralno je slavio Pejić koji je Pereši zadao brutalnu seriju udaraca u glavu zbog kojih je sudac prekinuo borbu. Time je najbolje dao do znanja koliko može biti 'ubojit' u kavezu.

- Čekao sam tu borbu smiren. Jedva sam čekao da krenem jer sam zapravo u svojoj glavi već vidio superfinale. Promatrao sam Perešin stil i htio sam ući agresivno. Odlučio sam se odmah na ekploziju i upalilo je – ispričao je Filip Pejić.

Temperamentan kakav je s nestrpljenjem čeka revanš s prvakom Markom Burušićem. Pejić tvrdi da mu ništa drugo nije na pameti već da samo želi tu borbu, 7. prosinca, u Ciboni. Kada Pejić i Burušić otvore večer okršaja za pojas kategorije, sigurni smo da spektakl neće izostati.

- Ban nas ubija treninzima. Mentalno sam super. Nabrijan taman. Čekam tu borbu godinu dana. Ja bi jako volio dobar fajt, osim ako on neće bježati po kavezu – samouvjeren je Pejić.

Spektakularno finale Hrvatske MMA lige je iza nas. Hrvatska je dobila svoje prvake slobodne borbe, a sada je pred nama sportski događaj godine – prvi puta u Hrvatskoj imamo superfinale MMA lige!

Odvažni prvaci sezone 2012. borit će se protiv neustrašivih prvaka ove sezone za prestižnu titulu pojasa kategorije. Bit će to sudari titana slobodne borbe. Pojas može ponijeti samo onaj koji ide na sve ili ništa. Bez kalkulacija. Traži se čista snaga, srčanost i stav pobjednika. Tko će biti najbolji MMA borac u Hrvatskoj?

Iščekivanje je na vrhuncu. Još malo i čeka nas veliko superfinale Hrvatske MMA lige koje će se održati 7. prosinca u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat.

Završnica MMA lige donosi adrenalinski spektakl superfinalnih okršaja u pet težinskih kategorija gdje ćemo napokon znati tko je najbolji u hrvatskom MMA kavezu.

Prijenos UŽIVO je na OYO i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.

Potražite ulaznice već od 40 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

Vjenčanje Kike i Orsata donosi radost, ali i nove zaplete

26 utorak studeni 2013

Gledatelji glazbeno-dramskog spektakla ’Stella’ u dvanaestoj će epizodi svjedočiti onome što se nestrpljivo iščekivalo! Simpatični ljubavni par iz žirija napetog natjecanja, stat će pred oltar kako bi ostavili prošlost iza sebe i okrenuli se sretnoj budućnosti ispunjenoj ljubavlju. Na intimnu ceremoniju zaljubljeni par pozvao je bliske ljude, ali i neke drage sa ’Stelle’. Gavran to saznaje i ne može podnijeti da Kika pripada drugom. Valerija je očito jedina osoba kojoj je stalo do njega, ali on to ne shvaća. Uz to, ohrabren alkoholom odlučuje sretnim mladencima pokvariti planove. Jasminina emotivna izvedba Ave Marije na svadbi gane sve prisutne, a najviše Kristijana koji ne može sakriti koliko je obožava.

Lana slučajno posvjedoči skrivenom talentu Gavranove sramežljive asistentice Maje. Odlučuje joj pomoći da ostvari svoj san i napokon zapjeva pred publikomZabrinuta Ela traži kćer i pokušava od Miće saznati gdje je. Više joj je stalo doznati što je s Lanom nego sakriti činjenicu da joj je ona majka, što neugodno iznenadi Miću. Razočaran što to nije doznao od Lane, suočava je sa svojim otkrićem i ostavlja je zatečenu. Ela se odlučuje na očajnički potez, odlazi kod Gavrana i moli ga za pomoć. Zajedno odlaze u kafić u kojem Lana nastupa, ali situacija se ne odvija onako kako se nadala.

Jagodino stanje se pogoršava, pitanje je trenutka kad njezino slabo srce može zauvijek prestati kucati. Očajni Franjo i Jasmina shvaćaju da imaju sve manje vremena. U posjet im dolazi Amar koji ima posebno iznenađenje za Jasminu. ’Stella’ se bliži samom kraju, a slomljena Ela donosi odluku koja će šokirati sve prisutne i promijeniti tijek natjecanja…

Svakako budite i dalje uz velike događaje u spektaklu ’Stella’ - uživajte uz poznate melodije i usavršene izvedbe naših junaka u epizodi spektakla ’Samo jednom se ljubi’ u nedjelju u 20.05 sati na Novoj TV ili već sredinom tjedna na OYO!

Marko Burušić: 'Smirit ću Pejića, vidim se u našoj MMA repki!'


Tko je bio na finalu Hrvatske MMA lige 2012. zapamtio je Marka Burušića. Večer su tada, u lakoj kategoriji, otvorili Patrick Pereša iz pulskog Trojana i Marko Burušić iz UFK Novi Zagreb. Iako su svi davali prednost snažnom Pereši, ostao je zapamćen gard mladog Burušića – u kavez je ušao fakinski ponosno i sa stavom pobjednika. Veliko je samopouzdanje u tog dvadesetogodišnjaka, što je dokazao u finalnoj borbi gdje je Perešu uspio uhvatiti u 'giljotinu'. Borca iz Pule tada je spasilo zvono. Iako je Pereša imao inicijativu u stojci i na tlu, na kraju ga je Burušić maestralno 'ugušio' i tako postao prvakom Hrvatske MMA lige u lakoj kategoriji.

Na četvrtfinalu MMA lige u lipnju imao je prestige fight protiv Dževada Muftića (BiH). Pred više od tri tisuće ljudi u Ciboni svjedočili smo borbi koja nije pokazala atraktivnost koja se očekivala. Muftić je tada predao borbu zbog ozljede, a mi smo od pravaka Burušića navikli na bolje.

- Drago mi je da ste me pitali za tu borbu. Ljudi su me poslije pitali zašto tada nisam više napadao. Radio sam točno koliko mi je bilo potrebno za pobjedu. Dobar sam u presretanju protivnika u naletu, a ja kao prvak sam imao dosta za izgubiti u toj borbi. Išao sam više taktički, a ne bezglavo pobjednički. U biti ne volim takve mečeve, ali i to je dio karijere svakog pravog MMA borca – objasnio je Burušić.

Burušić zadnjih mjeseci ubitačno trenira, zna koliko je važna borba za pojas kategorije. Kickboxing je dodatno pojačao, pa posljednja dva mjeseca radi s braćom Ivić u ARMUS-u. Kaže da je sve stavio na čekanje, živi samo trening, a nedjelja mu je jedini dan odmora. Nakon takve spartanske stege u superfinalu ga čeka eksplozivni Filip Pejić (Ban Team). Njih dvojica su prošle sezone jednom odmjerili snage, tada je slavio Burušić, a poznato je da je Pejić jako 'nabrijan' na ovaj revanš. Zbog svega toga, 7. prosinca, u Ciboni s pravom očekujemo borbu za pamćenje.

- Borili smo se već jednom. Očekujem sličan meč. On će naglo ići u prvoj rundi. Za to sam spreman. Vjerujem da će ga publika ponijeti. Ali, ja neću srljati. Ja ću ga smiriti. Vidim se u našoj MMA repki. Kada pogledam iza, pred par godina nije ništa bilo od MMA događanja u Hrvatskoj. Ovo je super! Ljudi nas napokon gledaju kao sportaše, a ne kao ulične udarače. Ovo i Europska MMA liga koja dolazi je velika stvar za hrvatski sport – izjavio je Marko Burušić.

Iščekivanje je na vrhuncu. Još malo i čeka nas veliko superfinale Hrvatske MMA lige koje će se održati 7. prosinca u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat. Završnica MMA lige donosi adrenalinski spektakl superfinalnih okršaja u pet težinskih kategorija gdje ćemo napokon znati tko je najbolji u hrvatskom MMA kavezu.

Prijenos UŽIVO je na OYO i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.

Potražite ulaznice već od 40 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.
Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

Fight card superfinala Hrvatske MMA lige:
Do 70 kg: Marko Burušić (UFK Novi Zagreb)- Filip Pejić (Ban Team)
Do 77 kg: Luka Vrkić (UFK Trešnjevka)- Lovro Vrkić (UFK Trešnjevka)
Do 84 kg: David Vasić (Trojan Pula) - Antonio Mijatović (Ban Team)
Do 93 kg: Božo Mikulić (Bandog Zadar) - Matej Batinić (Ban Team)
+ 93 kg: Dorijan Ilić (Gim Gym)- Dražen Glavaš (Cromma Gym)

Održana premijera filma 'Slaughtera Nicka za predsjednika'

25 ponedjeljak studeni 2013

Od ovoga tjedna ekskluzivno u Cineplexx kinima u Hrvatskoj započeo se prikazivati hit „Slaughtera Nicka za predsjednika“, jedan od pobjednika Zagreb Film Festivala. Prošloga je tjedna u punoj dvorani kina Cineplexx Centar Kaptol održana premijera za uzvanike kojoj su prisustvovali i članovi glazbene skupine Atheist Rap koji se u filmu pojavljuju u sporednim ulogama, a čija je snimka koncerta kojom su proslavili 20 obljetnicu postojanja također prikazana u sklopu premijere.

Pored članova glazbene skupine Atheist Rap, svečanoj premijeri prisustvovali su i članovi glazbenih skupina Brkovi, Stillness i Mašinko, a poseban gost bio je i glumac Mile Biljanović najpoznatiji po ulazi mladog Šegrta Hlapića – hita koji se trenutno prikazuje u domaćim kinima. Ovim putem šaljemo Vam fotografije s premijere i barem dašak odlične atmosfere koja je obilježila premijeru ovog novog filmskog hita.

Film „Slaughtera Nicka za predsjednika“ pogledajte već danas ekskluzivno u kinima Cineplexx Centar Kaptol!

O filmu:
Rob Stewart, nekoć poznati kanadski glumac, nakon 20 godina u poslu dolazi u situaciju da opet mora živjeti kod svojih roditelja. Igrom slučaja na Facebooku otkriva da je on još uvijek nevjerojatno popularan... u Srbiji. Nemajući pametnijeg posla, odlučuje otputovati u tu balkansku državu da bi utvrdio o čemu se radi. Robova davno zaboravljena glavna uloga, Nick Slaughter – detektiv s konjskim repom i "galeb" s plaže iz američke TV serije Tropical Heat – daleko je najpopularnija serija u povijesti srpske televizije. Ali stvar postaje još bizarnija – Stewart saznaje za prosvjede koje su studenti bili organizirali protiv bivšeg srpskog diktatora Slobodana Miloševića te da je Nick Slaughter postao simbol slobode i demokracije za taj pokret, koji je naposljetku doveo do Miloševićevog pada.

Kino najavu filma pogledajte na OYO.

Superfinale MMA lige: Sudari titana za prestižnu titulu pojasa kategorije!


Spektakularno finale Hrvatske MMA lige je iza nas. Hrvatska je dobila svoje prvake slobodne borbe, a sada je pred nama sportski događaj godine – prvi puta u Hrvatskoj imamo superfinale MMA lige!

Odvažni prvaci sezone 2012. borit će se protiv neustrašivih prvaka ove sezone za prestižnu titulu pojasa kategorije. Bit će to sudari titana slobodne borbe. Pojas može ponijeti samo onaj koji ide na sve ili ništa. Bez kalkulacija. Traži se čista snaga, srčanost i stav pobjednika. Tko će biti najbolji MMA borac u Hrvatskoj?

Iščekivanje je na vrhuncu. Još malo i čeka nas veliko superfinale Hrvatske MMA lige koje će se održati 7. prosinca u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat.

Završnica MMA lige donosi adrenalinski spektakl superfinalnih okršaja u pet težinskih kategorija gdje ćemo napokon znati tko je najbolji u hrvatskom MMA kavezu.

Prijenos UŽIVO je na OYO od 21:30 i na Novoj TV od 23:30. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.

Potražite ulaznice već od 40 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.
Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

Fight card superfinala Hrvatske MMA lige:

Borbe za pojas kategorije:
Do 70 kg: Marko Burušić (UFK Novi Zagreb)- Filip Pejić (Ban Team)

Do 77 kg: Luka Vrkić (UFK Trešnjevka)- Lovro Vrkić (UFK Trešnjevka)

Do 84 kg: David Vasić (Trojan Pula) - Antonio Mijatović (Ban Team)

Do 93 kg: Božo Mikulić (Bandog Zadar) - Matej Batinić (Ban Team)

+ 93 kg: Dorijan Ilić (Gim Gym)- Dražen Glavaš (Cromma Gym)

Prvi pogled na film 'Visoka modna napetost'

21 četvrtak studeni 2013

Izabrana domaća publika već ga je imala prilike vidjeti na ovogodišnjem filmskom festivalu u Puli, a od četvrtka 28. studenog široka javnost ekskluzivno u Cineplexx kinima moći će vidjeti najnovije redateljsko ostvarenje Filipa Šovagovića – hvaljeni film „Visoka modna napetost“! U filmu su glavne uloge ostvarili Bojan Navojec, Goran Navojec, Marija Škaričić, Mijo Jurišić, Leon Lučev i mnogi drugi doajeni hrvatske kinematografije, a posebna je zanimljivost da se u jednoj od sporednih uloga pojavljuje bivši hrvatski Predsjednik Stjepan Mesić. Ovim putem predstavljamo vam kino najavu za film!

U ambijentu zabačenog jadranskog otoka, jednu obitelj polako rastače prestanak komunikacije. Pero (Goran Navojec), načelnik otočnog mjestašca Bura, jedini je član obitelji koji, više-manje, nema problema s komunikacijom. Obuzet je političkom misijom da njegovo selo dobije status mjesta i istovremeno rastrgan između problematične braće Čobija i Bubija (Bojan Navojec i Mijo Jurišić), bolesne majke (Ingeborg Appelt), ljubavnih jada (Marija Škaričić, Bojana Petrović) te obećavajućeg dolaska slavnog talijanskog kreatora (Petar Mišo Mihočević). Načelnik Pero ne može izdržati toliki pritisak, pa se njegov san o boljoj budućnosti pretvara u noćnu moru...

Ova komedija katastrofe na rubu je eksperimenta u gotovo svim segmentima filmskog stvaranja: od načina izlaganja radnje do glumačke podjele u kojoj brojne naturščike predvodi bivši predsjednik Stjepan Mesić. „Visoka modna napetost“ poziv je da dobro razmislite prije nego što s nekim prestanete razgovarati. Pogotovo na dalmatinskom otočiću.

Film „Visoka modna napetost“ redatelja Filipa Šovagovića u Cineplexx kina dolazi u četvrtak, 28. studenog, a na OYO možete pogledati kino najavu filma.

Ximena Navarrete uvela je Mexico City u božićni ugođaj


Prelijepa Ximena Navarrete, glavna junakinja hit-telenovele ’Oluja u srcu’ koju možete pratiti na OYO i na Doma TV-u, prošlog je tjedna imala glavnu ulogu u svečanom paljenju rasvjete na velikom božićnom drvcu u središtu Mexico Cityja. Tradicija paljenja božićne rasvjete i prenošenja dobrih želja svake godine postaje sve popularniji događaj, a ovo je već druga godina u kojoj to čini upravo Miss Universe 2010. Štoviše, prelijepa je Ximena u potpunosti zasjenila samo drvce, jer su sve oči uprte bile u - nju!

Drvce koje je Ximena predstavila ove je godine najraskošnije dosad, a uz to postaje u potpunosti interaktivno koristeći tehnologiju i društvene mreže putem kojih će svatko moći ostaviti neku dobru želju.

Seriju 'Oluja u srcu' možete pratiti na OYO.

Scarlett Johansson proglašena najboljom glumicom!

20 srijeda studeni 2013

Spike Jonze vratio se u velikom stilu! Tako je najlakše opisati novi film ovog vrhunskog i originalnog redatelja čiji su filmovi „Biti John Malkovich“ (1999.) i „Adaptacija“ (2002.) privukli pozornost ne samo filmske kritike već i šire javnosti. Opisan kao jedan od najoriginalnijih filmova posljednjeg desetljeća, film „Ona“ svakako već sada spada u sam vrh redateljskih ostvarenja ovog istaknutog filmaša. Na popularnoj internetskoj stranici koja se bavi prikupljanjem filmskih kritika (www.rottentomatoes.com) film „Ona“ trenutno ima 100% pozitivnih kritika što ove godine nije uspjelo niti jednom filmu.

Glavni glumac filma je Joaquin Phoenix, a u sporednim ulogama pojavljuju se Amy Adams, Rooney Mara i Scarlett Johansson. Upravo je potonja ovoga vikenda proglašena najboljom glumicom na netom završenom filmskom festivalu u Rimu, a posebna je zanimljivost to što se prvi puta u povijesti dogodilo da nagradu za najbolju glumicu dobiva osoba koja se u filmu uopće ne pojavljuje. Johansson je jedna od glavnih kandidata za nominaciju za istu ulogu za prestižnu nagradu Oscar, a hoće li inače tradicionalna Akademija napraviti presedan – ostaje nam tek vidjeti.

Radnjom smješten u bliskoj budućnosti u Los Angelesu, film prati Theodorea Twomblyja (Phoenix), kompleksnog duhovnog čovjeka koji za život zarađuje pišući dirljiva, osobna pisma za druge ljude koji mu taj posao plaćaju. Slomljenog srca nakon što mu je propala dugačka ljubavna veza, Theodora zaintrigrira novi napredni operativni sistem – koji je zapravo samostalna umjetna inteligencija. Nakon što ga pokrene upozna „Samanthu“ (Johansson), bistar ženski glas koji je ujedno pronicljiv, osjećajan i iznenađujuće humorističan. Kako njezine potrebe i želje rastu u tandemu s njegovim, njihovo prijateljstvo se produbljuje u ljubavnu vezu...

Film „Ona“ u distribuciji Continental filma u domaća kina stiže u veljači 2014. godine, a kino najavu možete pogledati na OYO.

Nova epizoda ´Stelle´ donosi emotivne trenutke omiljenih junaka

19 utorak studeni 2013

Iako je glazbeno natjecanje u samoj završnici, uzbuđenja u ’Stelli’ još su veća! Svake nedjelje ispred malih ekrana vjerno se okupljaju obožavatelji naših junaka kako bi uživali u njihovim izvedbama poznatih melodija, ali i dočekali rasplete u njihovim privatnim odnosima.

Lana donosi odluku koja će dotući ionako nesretnu Elu. Pokupila je svoje stvari, i želi zauvijek napustiti dom koji je dijelila s majkom.

Kristijan shvaća da previše voli Jasminu da bi mogao samo tako otići. Odlučuje ostati u gradu i očajnički traži bilo kakav drugi posao. Pomoć mu nudi Kika, koja je svjesna koliko se on i Jasmina vole i ne želi da im nedostatak novca stoji na putu sreći.

Valerija prisluškuje Jasminu dok uvježbava ´Čaroliju´ i ostane zatečena njezinom emotivnom izvedbom. Iako djeluje iskreno dok joj dijeli komplimente, njezine namjere su daleko od plemenitih. Želi ´Čaroliju´ za sebe, i odlučuje je sama izvesti u finalnoj emisiji. Pero i Franjo lagano stežu obruč oko Martina, ali im nedostaju dokazi za podizanje optužnice. Franjo odluči uzeti stvari u svoje ruke i nabaviti ih pod svaku cijenu. Nera se boji da bi Martin mogao ponovno pokušati napasti Jasminu sad kad nje više nema da joj pomogne. Iako je Jasmina molila da o nemilom događaju ne govori nikome, odlučuje sve priznati Kristijanu. Lud od brige za Jasminu, dotrčava u pekaru taman u trenutku kad je Martin počeo ostvarivati svoje prijetnje.

Orsat shvaća da je Kika žena njegovog života i odlučuje je zaprositi. Lana se miri s Matijom koji joj nudi utjehu i krov nad glavom. Kada je shvatila da Lana ne misli promijeniti odluku Ela se slama od očaja. Shvaća da je bila toliko slijepa od vlastitih ambicija, da nije vidjela kako gubi jedino vrijedno u životu…

Ne propustite neodoljivu kombinaciju emocija, pjesme i plesa koju vam donose naši junaci u jedanaestoj epizodi ’Stelle’ u nedjelju u 20.05 sati na Novoj TV ili već sredinom tjedna na OYO!

Neočekivano finale serije ´Djevojka imena Feriha´ ovog četvrtka na Novoj TV, već danas na OYO!


Turska dramska serija ´Djevojka imena Feriha´ dirljivom je pričom o ljubavi između kućepaziteljeve kćeri i ´zlatnog dečka´ Emira osvojila srca gledatelja koji su iz dana u dan pratili neočekivane obrate u životima mladog para.

U posljednjoj epizodi serije, koja je na OYO dostupna već danas, a na programu Nove TV će se emitirati ovog četvrtka u 21 sat, veza lijepe Ferihe i zgodnog Emira, još je uvijek na kušnji. Ipak, njihova je ljubav jača od svih nedaća. Emir i Feriha shvate da su zbog nesporazuma proveli posljednje tri godine udaljeni jedno od drugog, a Leventa boli što se godinama ne uspijeva približiti voljenoj Ferihi. Emir raskida zaruke s Edže te se s Ferihom nalazi na njihovom posebnom mjestu, dječjem igralištu ispred njezine zgrade gdje su se prvi put poljubili. Emir i Feriha iza sebe ostavljaju prošlost punu gorčine te se nakon velikih zapreka i nesporazuma ponovno približavaju jedno drugome. Zaključe kako više ne mogu živjeti jedno bez drugoga te se odluče ponoviti svadbeno slavlje. Čini se da je sve kao u bajci, a Feriha i Emir su sretni kao nikad prije. Ali, dva hitca koja se odjednom začuju, zauvijek će promijeniti njihove živote…

Ne propustite pogledati šokantno finale serije u četvrtak u 21 sat na Novoj TV ili već danas na OYO.

Na OYO ovaj tjedan pronađite i najbolje trenutke serije u posebnim video kompilacijama koje su dostupne ekskluzivno za OYO korisnike!


Nova turska serija 'Milost' već danas na OYO!

18 ponedjeljak studeni 2013

Predstavljamo priču o prekrasnoj mladoj djevojci Narin koja je junački i s ponosom prevladala sve prepreke koje je život stavio pred nju. Dolazak iz malenog gradića do Istanbula za nju nije bio nimalo lagan te je iza sebe ostavila bolna sjećanja iz prošlosti, nasilnog oca i majku koja nije mogla zaštiti ni sebe ni svoju djecu. Ali ipak, kad napokon dođe u Istanbul i postane uspješna odvjetnica, sreća joj se konačno počne osmjehivati, sve do jednog dana, kad se u njezinom životu pojavi njezina ljubav iz prošlosti, a Narin izgubi tlo pod nogama! Serija ´Milost´ rađena je prema romanu Kahperengi autorice Hande Altayl1.

O radnji:
´Milost´ je priča o mladoj ženi Narin, koja počinje u malom selu, a završava u Istanbulu. Ona je zahvaljujući svojoj odlučnosti, čvrstom karakteru i napornom radu uspjela izaći na kraj s brojnim poteškoćama i nedaćama koje su je u životu slijedile. Sad je na putu da sama, bez ičije pomoći, postane jako uspješna.

Sudbina Narin spoji s Deniz, čija je obitelj jako imućna, te se njih dvije odmah sprijatelje. Deniz pomaže Narin da se što bolje navikne na život u velikom gradu, a od Narin zauzvrat dobiva iskreno prijateljstvo.

Ali, u njihovo prijateljstvo odluči se umiješati Denizina ljubomorna sestra Irmak, koja je odlučna pod svaku cijenu vratiti sestru koju je izgubila zbog Narin. Napušta svoj raskošan život u Švicarskoj i vraća se u Istanbul, gdje i ostaje.

Međutim, Irmak nije sama, već je u vezi s naočitim Firatom, koji radi kao pomoćnik upravitelja jedne banke. Narin uskoro shvati da je Firat njezina davno izgubljena ljubav koja je ne prepoznaje, što je jako boli. Odvjetnički ured u kojem Narin radi preuzima slučaj prevrtljivog Sermeta Karajela kojem je Firatova banka odobrila kredit. Jednom kad Narin preuzme parnicu, shvati da je i Sermet osoba iz njezine prošlosti. Narin će uskoro saznati da nije bila u pravu, a ljubavna vatra za koju je mislila da se ugasila, ponovno će zaplamtjeti… Hoće li sjene prošlosti ostaviti Narin na miru?

O likovima:
Narin je jedna od istaknutih odvjetnica u pravnoj tvrtki koja je među vodećima u zemlji. Ona je snažna, marljiva, poštena, poduzetna i neopisivo tajanstvena žena. Zahvaljujući svojoj tvrdoglavosti, nepokolebljivosti, inteligenciji i radišnosti, uspjela je iza sebe ostaviti svoju prošlost prepunu trauma i održati se na životu. Započela je život u Istanbulu oslanjajući se na vlastite snage i uz potporu Deniz, koja joj je najbolja prijateljica još od studentskih dana. Narin ne dopušta nikomu da razori njezin novi svijet za koji se grčevito izborila. To će potrajati sve dok se u njezinu životu iznenada ne pojavi Firat, njezina prva ljubav. Nakon toga Narin će se morati suočiti i uhvatiti u koštac s duhovima prošlosti koje skriva od svih i kojih se čak ni sama ne želi prisjećati.

Firat je sin najimućnije obitelji u Jaslihanu i mladić koji je tijekom života imao sve što je mogao poželjeti. Firat je visokoobrazovan i radi kao pomoćnik glavnog direktora zaduženog za izdavanje kredita u jednoj međunarodnoj banci. Očekuje ga veliko iznenađenje jedne večeri kada upoznaje stariju sestru svoje djevojke s kojom se planira vjenčati. Deniz je starija sestra njegove djevojke Irmak i ujedno Narinina najbolja prijateljica pa se Firat u posve neočekivanom trenutku susreće s Narin.

Sermet je od djetinjstva zaljubljen u Narin i cijeli je svoj život posvetio toj ljubavi. Narin slijedi u stopu, štiti je i motri. Sermetu njegova ljubav nikada nije uzvraćena. Napušta Jaslihan i odlazi u Istanbul gdje se upleće u prljave poslove. Zahvaljujući tim poslovima u koje se upleo da bi zadobio Narin, pretvara se jednog imućnog i pohlepnog mafijaškog šefa. Sermet koji je opsesivna i psihopatska ličnost, izmišljajući pravne probleme, planira eliminirati Firata i pridobiti naklonost Narin, koju pak unajmljuje kao svoju odvjetnicu.

Deniz dolazi iz imućne obitelji. Ona je živahna djevojka koja voli društveni život i poznata je po luksuznim i ludim tulumima koje priređuje u svom stanu. Ukrštavanje životnih putova promijenit će živote i Narin, koja je odrasla u provincijalnom gradiću u siromaštvu, i Deniz, koja pripada imućnoj obitelji. Narin i njezina najbolja prijateljica iz studentskih dana Deniz međusobno se štite i podupiru. Deniz je kao djevojčica izgubila oba roditelja i, a osim strica i sestre, od obitelji nema nikoga. Deniz doživljava Narin kao članicu obitelji i svima oko sebe daje do znanja da je smatra najdragocjenijom osobom u svom životu. Deniz ne podnosi nepravdu i uvijek će stati na stranu onih koji imaju pravo, suprotstavljajući se, ako treba, i svojoj obitelji. Zbrka u ljubavnom trokutu Narin, Firata i Irmak bit će prekretnica u njezinu životu.

Irmak je Denizina mlađa sestra. Završila je srednju školu i fakultet u Švicarskoj, a potom se preselila u Ženevu. Ona je djevojka koja želi da sve u njezinu životu bude organizirano i savršeno. Ljubomorna je na Narin misleći da je zauzela njezino mjesto u Denizinu životu od koje je dugo vremena bila razdvojena. Irmak vjeruje da je pronašla idealnog muškarca u Firatu, pritom ne znajući da je Narin Firatova ljubav.

O glavnim glumcima:
Prekrasna zvijezda serije ´Milost´, Özgu Namal rođena je 28. prosinca 1978. godine u Istanbulu. Ova turska glumica proslavila se u ulozi Güllü u televizijskoj seriji ´Polja nade´ (´Han1m1n Çiftlii´), koja u Turskoj glasi za jednu od najgledanijih serija ikad.

Već od ranog djetinjstva Özgu je pokazivala veliki interes za glumu, a prve glumačke korake odrađuje u kazalištu Masal Gerçek. Diplomirala je na kazališnom odjelu Državnog konzervatorija Sveučilišta u Istanbulu.

Osim po brojnim ulogama u turskim dramskim serijama, Özgu je svoj filmski debi odigrala u filmu Sir Çocuklar1 2002. god. Od tad se ova turska ljepotica pojavljuje u nekoliko filmova kao što su Anlat Istanbulu, Büyü, Beynelmilel itd.

Özgu je za svoja glumačka postignuća dosad nagrađena četirima nagradama na filmskim festivalima u Ankari, Istanbulu i Antalyi.

Lijepa glumica je više od 6 godina bila u vezi u s turskim glumcem Oktayjem Kaynarcom, javnosti najpoznatijem po ulozi u popularnoj TV seriji ´Kurtlar Vadisi´ (´Dolina vukova´), a trenutno je u sretnoj vezi s Başarem Savurom.
Zanimljivo je čak i značenje njezinog imena. Naime, na prijevodu s turskog, Özgu znači ´osobita, posebna´.

Šarmantni turski glumac 0brahim Çelikkol rođen je 14. veljače 1982. godine u industrijskom gradu Izmitu, stotinjak kilometara udaljenom od Istanbula.

0brahimovo odrastanje nije bilo lako. S osamnaest godina je ostao bez oca, pa je morao brinuti za majku i sestru. Za vrijeme svog djetinjstva i u mladim danima trenirao je košarku te radio kao model. Prije nekoliko mjeseci raskinuo je dvogodišnju vezu s Deniz Cakir, zvijezdom serije ´Kad lišće pada´.

Seriju 'Milost' već sada možete gledati na OYO, a će se početi emitirati na Novoj TV od 25. studenog.

'Štrumpfovi 2' najgledaniji animirani film u posljednjih 19 godina!


Premda je sa službenom kino distribucijom započeo prije tri i pol mjeseca, animirani hit „Štrumpfovi 2“ punih se 16 tjedana ne skida s vrha najgledanijih filmova u domaćim kinima. Do danas ga je sveukupno vidjelo 203.835 gledatelja, čime su „Štrumpfovi 2“ postali uvjerljivo najgledaniji animirani film u posljednjih 19 godina! Što se tiče razdoblja od osamostaljenja Hrvatske, jedini animirani film bolji od „Štrumpfova 2“ još uvijek je „Kralj lavova“ kojeg je u domaćim kinima pogledalo preko 300 tisuća ljudi.

Animirani super-hit „Štrumpfovi 2“ u službenu kino distribuciju u Hrvatskoj krenuo je u četvrtak, 1. kolovoza, a na prvom mjestu domaćeg box-officea zadržao se čak sedam tjedana. Svojim trenutačnim kino rezultatom od 203.835 gledatelja ne samo da je uvjerljivo premašio prvi nastavak iz 2011. godine (134.926 gledatelja), već je porazio i dosadašnjeg rekordera „Ledeno doba: Zemlja se trese“ koji je 2012. završio na prvom mjestu najgledanijih filmova godine s ukupno skupljenih 203.610 gledatelja.

„Štrumpfovi 2“ sigurno kroče prema prvom mjestu najgledanijih filmova 2013. godine i teško da će se do kraja godine pojaviti neki film koji ih može dostići. Zanimljivo je da je i 2011. godine prvi nastavak Štrumpfova bio najgledaniji na velikim platnima što je dovoljan pokazatelj da naši najmlađi vole mala plava stvorenja kao što smo ih nekad davno voljeli i mi gledajući ih na malim ekranima.

Filma 'Štumpfovi 2' prisjetite se uz kino najavu koja je dostupna na OYO.

Pobjednik Zagreb film festivala u domaćim kinima


Ljubitelji odličnih filmova i obožavatelji glazbene skupine Atheist Rap ovoga će tjedna doći na svoje! U domaćim se kinima, naime, od ovoga četvrtka, 21. studenog započinje prikazivati jedan od pobjednika prošlogodišnjeg Zagreb Film Festivala„Slaughtera Nicka za predsjednika“! Film će se prikazivati ekskluzivno u Cineplexx kinima!

„Slaughtera Nicka za predsjednika“ film je o propalom kanadskom glumcu koji igrom sudbine postane glavna zvijezda u Srbiji, a jedan od glavnih događaja u filmu svakako je i koncert glazbene skupine Atheist Rap održan 2009. godine povodom proslave 20-e godišnjice osnivanja ovog popularnog benda. Koncert je poseban zbog toga što mu je prisustvovao Rob Stewart, glavni lik filma „Slaughtera Nicka za predsjednika“, a kojeg su članovi skupine opjevali u jednoj od svojih pjesama.

U četvrtak, 21. studenog u zagrebačkom kinu Cineplexx Centar Kaptol održat će se svečana premijera filma „Slaughtera Nicka za predsjednika“ povodom koje će, uz niz poznatih domaćih (glazbenih) lica, u Zagreb stići i članovi skupine Atheist Rap. Tom prilikom uz sam film, posjetitelji će moći uživati i u snimci koncerta Atheist Rapa snimljenog 2009. godine u Novom sadu kojim su proslavili 20 godina svog postojanja.

Film „Slaughtera Nicka za predsjednika“ u službenu kino distribuciju dolazi u četvrtak, 21. studenog ekskluzivno u Cineplexx kina!

O radnji:
Nekoć poznati kanadski glumac Rob Stewart nakon 20 godina u poslu dolazi u situaciju da opet mora živjeti kod svojih roditelja. Igrom slučaja na Facebooku otkriva da je on još uvijek nevjerojatno popularan... u Srbiji. Nemajući pametnijeg posla, odlučuje otputovati u tu balkansku državu da bi utvrdio o čemu se zapravo radi. Robova davno zaboravljena glavna uloga, Nicka Slaughtera – detektiva s konjskim repom iz američke televizijske serije „Tropska vrućina“ – daleko je najpopularnija serija u povijesti srpske televizije. Ali, stvar postaje još bizarnija... Stewart saznaje za prosvjede koje su studenti organizirali protiv bivšeg srpskog diktatora Slobodana Miloševića te da je lik Nicka Slaughtera postao simbol slobode i demokracije za taj pokret koji je naposlijetku doveo do Miloševićevog pada...

Kino najavu filma pogledajte na OYO.

Propali glumac glavna zvijezda u Srbiji

14 četvrtak studeni 2013

Da, i to je moguće! Rob Stewart, nekad popularni glumac televizijske trash serije „Tropska vrućina“ u Srbiji je postao glavna zvijezda! Njegova popularnost u Srbiji otišla je posljednjih nekoliko dana toliko daleko da je naslovnice tamošnjih novina i raznih internetskih portala preplavila vijest u kojem nemali broj ljudi zagovara njegovu kandidaturu za gradonačelnika Beograda!

Nekoć poznati kanadski glumac Rob Stewart nakon 20 godina u poslu dolazi u situaciju da opet mora živjeti kod svojih roditelja. Igrom slučaja na Facebooku otkriva da je on još uvijek nevjerojatno popularan... u Srbiji. Nemajući pametnijeg posla, odlučuje otputovati u tu balkansku državu da bi utvrdio o čemu se zapravo radi. Robova davno zaboravljena glavna uloga, Nicka Slaughtera – detektiva s konjskim repom iz američke televizijske serije „Tropska vrućina“ – daleko je najpopularnija serija u povijesti srpske televizije. Ali, stvar postaje još bizarnija... Stewart saznaje za prosvjede koje su studenti organizirali protiv bivšeg srpskog diktatora Slobodana Miloševića te da je lik Nicka Slaughtera postao simbol slobode i demokracije za taj pokret koji je naposlijetku doveo do Miloševićevog pada...

Film „Slaughtera Nicka za predsjednika“ premijerno se prikazao u kinu Cineplexx Centar Kaptol u sklopu sedme po redu revije dobrog filma – MAXtv Filmomanije. Od četvrtka, 21. studenog ovaj dobitnik nagrade na Zagreb Film Festivalu kreće u redovnu kino distribuciju, a hoćeš li Nick Slaughter zbilja postati novi gradonačelnik Beograda samo će vrijeme pokazati.

Kino najavu filma možete pogledati na OYO.

Marko prevario curu sa seksi Leonom Paraminski


Poznata domaća glumica Leona Paraminski koja je pozornost na sebe skrenula nastupom u filmovima („Prezimiti u Riju“, „Seks, piće i krvoproliće“, „Ispod crte“) i popularnim televizijskim serijama („Obični ljudi“, „Dobre namjere“ i „Loza“) u trileru „Nije sve u lovi“ tumači ulogu Dijane, djevojke koja je slaba na Robija (Marko Cindrić). Ovim putem donosimo vam prvu scenu iz filma u kojoj se Leona pojavljuje.

Podsjetimo, film „Nije sve u lovi“ je triler redatelja Darija Pleića u kojem su glavne uloge ostvarili Nikša Butijer, Sara Stanić i Marko Cindrić. Riječ je o filmu koji govori o mladom paru – Ines i Robiju – koji imaju 7 dana da otplate Robijev dug kamatarima ili će oboje nastradati. Kada upoznaju imućnog bankara Marka koji bi ih pozajmicom mogao spasiti, Ines i Marko se zbližavaju. U suludoj utrci s vremenom stvara se ljubavni trokut čudnih emocija, laži i strasti koji može završiti na samo jedan način...

Film „Nije sve u lovi“ možete u domaćim kinima pogledati već danas, a scenu iz filma s Leonom Paraminskih pronađite na OYO.

Williamu Levyju najdraža je uloga brižnog oca

13 srijeda studeni 2013

Neustrašivi i snažni kapetan Damian kojega gledamo na ekranima Doma TV-a i na OYO u hit telenoveli ’Oluja u srcu’ pokazao je kako provodi svoje slobodno vrijeme u dirljivoj igri sa svojom najvećom ljubavi - trogodišnjom kćerkicom Kailey Alexandrom. Na radost svoje partnerice Elizabeth Gutierrez, s kojom ima i sedmogodišnjeg sina Christophera Alexandra, ovu ulogu brižnog oca prihvaća s oduševljenjem i velikom posvećenošću. Inače, prekrasni glumački par nedavno je objavio kako uskoro ne namjeravaju svoju ljubav potvrditi i pred oltarom.

Potvrdili su i kako je moguće da se to uopće neće dogoditi jer smatraju da je ionako najvažnija obitelj, a ne papiri koji bi je potvrđivali u očima okoline. Sudeći po fotografijama, William i Elizabeth i bez toga neizmjerno uživaju u sreći svog obiteljskog života

Seriju 'Oluja u srcu' možete gledati na OYO prije Doma TV-a.

'Stella' se bliži kraju i jasno je da će se u finalu boriti Jasmina i Lana

12 utorak studeni 2013

Kako se natjecanje ´Stella´ bliži kraju, žiriju je sve jasnije da će se borba za pobjedu odvijati između Jasmine i Lane.

Lanu muče posljedice njenih postupaka zbog čega odlučuje u potpunosti promijeniti svoj odnos s majkom. Svjesna je da nema ni jednog prijatelja, i da je to samo jedna u nizu stvari koje je žrtvovala zbog svojih i majčinih ambicija. Jedina utjeha joj je Mićo, koji očito u njoj vidi nešto dublje ispod savršene slike koju se trudi pokazati ostalima.

Lana se sve teže nosi s time i istresa se na Elu, koja je napokon počela pokazivati iskrenu brigu za kćer koju više ne može prepoznat. Usputno otkriće na audiciji iz temelja će potresti Elu. Suočava se s bolnim podsjetnikom na dio svoje prošlosti koji je i dalje proganja. Nesretna i očajna utjehu traži u Lani, ali ona donosi odluku koja će Elu dovesti do ruba živčanog sloma…

Jagoda i Franjo se ponovno zbližavaju i ona se odluči vratiti kući. Dok Franjo i Jasmina misle da će joj obiteljska atmosfera goditi i pomoći da lakše dočeka operaciju, ona samo želi zadnje trenutke života provesti s najmilijima.

Ne propustite niti ove nedjelje u 20.05 sati na Novoj TV te već sredinom tjedna na OYO nove zaplete u životima omiljenih junaka koji će vas u desetoj epizodi spektakla ’Stella’ zabaviti plesom i odličnim odabirom poznatih melodija!

Dukić otkazuje borbu: 'Selim u Beograd, ali Pula ostaje u srcu!'

11 ponedjeljak studeni 2013

Priča o Zdravku Dukiću priča je o hrvatskom Rockyju. Bez pretjerivanja, ovaj borac zadarskog Bandoga, s adresom u Puli, u kratkom periodu prošao je sve elemente tog filmskog klasika. Od teških uvjeta treniranja (dobro, Dukić ipak nije udarao u svinjske polovice poput gore spomenutog filmskog junaka, op.a.), podsmijeha okoline da nije dovoljno dobar, dramatičnog ljubavnog prekida, novinarske stigme “underdoga“ do osvajanja pojasa prvaka Hrvatske MMA lige i pronalaska nove ljubavi.

Već u prvom krugu Hrvatske MMA lige u velter kategoriji Zdravko Dukić pokazao se paklenim udaračem. Borbu protiv Josipa Šituma završio je nokautom nakon samo dvije minute i tako najavio ostalima da ne okoliša puno u kavezu. Pripreme prije četvrtfinala Dukić je odrađivao u Beogradu s najboljim srpskim borcima, spariranja su mu bila ubitačna, a u pauzama treninga dogodila mu se ljubav s Tijanom.

U četvrtfinalu Dukić borio se protiv izvrsnog Saše Drobca. Ta borba bila je adrenalinski vrhunac večeri koji cijelu Cibonu digao na noge. Drobac je bio maestralan, no Dukić je moćno došao u “ground and pound“ poziciju te preokrenuo borbu u svoju korist i odnio pobjedu. U polufinalu MMA lige u kavezu Cibone čekao ga je miljenik zagrebačke publike i “kralj partera“ Anto Radman.

U tom ogledu između parteraša Radmana i udarača Dukića, slavio je Dukić koji je vješto izbjegavao Radmanove pokušaje svladavanja u parteru te se pokazao mnogo konkretnijim što je potvrdila jednoglasna odluka sudaca.

U finalnoj borbi u protivničkom kutu mu je bio talentirani Lovro Vrkić. Mladi Vrkić imao je previše pokušaja koje nije uspio realizirati, dok je Dukić bio vidno spremniji i naplatio sve greške Vrkića. Tako je u velteru MMA lige slavio Zdravko Dukić koji je još jednom pokazao da je beskompromisan borac - jednoglasnom odlukom sudaca, zasluženo je ponio pojas prvaka u sezoni 2013.

- Sjajno se osjećam kao prvak. Povrijeđeno mi je koljeno, pa sada odmaram. Odustajem od borbe za pojas kategorije. Prebrzo je taj meč, a ja upravo selim u Beograd. MMA je moj život, ali ovog puta su prevladali osobni razlozi. Još uvijek ne mogu živjeti od slobodne borbe, a moja djevojka Tijana i ja pokušavamo nešto stvoriti. Pokrenut ćemo posao zajedno. I dalje nastavljam trenirati, za godinu dana vidjet ćete puno boljeg borca. Iako, nisu me jako smetali neki kritički napisi. Ja sam svoje dokazao u kavezu. Selim u Beograd, ali Pula ostaje u srcu – izjavio je Zdravko Dukić.

Pogledajte trailer za novog 'Robocopa'


Ekskluzivno vam donosimo prvi pogled na najnoviji trailer koji je danas objavljen za akcijski spektakl „Robocop“! Film „Robocop“ u domaća kina stiže 6. veljače 2014. godine – tjedan dana prije nego će ga moći vidjeti gledatelji u SAD-u!

U ovoj novoj verziji klasika iz 80-ih godina prošlog stoljeća, radnja filma odvija se 2028. godine, a multinacionalni konglomerat OmniCorp nalazi se u centru robotske tehnologije. Njihovi dronovi pobjeđuju u američkim ratovima diljem svijeta, a sada bi tvrtka željela ovu tehnologiju dovesti i na domaći teren. Alex Murphy je suprug, otac i dobar policajac koji čini sve što je u njegovoj moći kako bi se suprotstavio kriminalu i korupciji u Detroitu. Nakon što je kritično ozlijeđen na dužnosti, tvrtka OmniCorp uz pomoć svoje nevjerojatne robotske znanosti spašava Alexov život. On se potom vraća na ulice svog voljenog grada s novim nevjerojatnim mogućnostima, ali i s problemima s kojima se normalan čovjek nikada ranije nije morao susresti...

U novoj verziji „Robocopa“ naslovnu ulogu tumači Joel Kinnaman, široj publici vjerojatno najpoznatiji po ulozi Stephena Holdera u američkoj verziji serije „Ubojstvo“. Uz njega su mu se u ostalim ulogama pridružili Samuel L. Jackson, Gary Oldman, Michael Keaton, Jackie Earle Haley, Jay Baruchel i Abbie Cornish. Film je režirao Jose Padilha, redatelj iznimno hvaljenih filmova „Elitna postrojba“ i „Elitna postrojba 2“.

„Robocop“ u domaća kina stiže 6. veljače, a kino najavu filma pogledajte na OYO.

Faruk Fazlinović na velikom platnu!

08 petak studeni 2013

Tijekom 80-ih godina prošlog stoljeća jedna od najpopularnijih televizijskih serija prikazivanih na domaćim malim ekranima svakako je bila „Top lista nadrealista“ – svojevrstan jugoslavenski odgovor na jednako popularnu seriju Monty Python. Jedan od redatelja i scenarista te serije bio je i Miroslav Mandić koji je ove godine snimio svoj prvi dugometražni igrani film nakon više od 20 godina – „Adria Blues“!

Glavnu ulogu u filmu „Adria Blues“ ostvario je Senad Bašić, domaćoj publici vjerojatno najpoznatiji po ulozi Faruka Fazlinovića u popularnoj humorističnoj televizijskoj seriji „Lud, zbunjen, normalan“. U filmu Bašić glumi ostarjelog rokera Tonija Riffa kojem njegova supruga pokušava organizirati koncert zahvaljujući kojem bi se Toni mogao vratiti na glazbenu scenu.

Film „Adria Blues“ prema riječima redatelja Mandića priča je o generaciji ljudi koji su na početku 90-ih bili dovoljno stari da ih je raniji sistem vrijednosti oblikovao, ali i dovoljno mladi da ih je različito poimanje tranzicijskih promjena bitno diferenciralo jedne od drugih. Uz dvoje glavnih glumaca koje tumače rokera i njegovu suprugu, ostali zanimljivi likovi su pripadnici generacije koja je odrastala uz Tonijevu glazbu, a koji će svoje konflitke i vlastite međusobne probleme spoznati na, često, tragi-komične načine.

Humoristična drama „Adria Blues“ u domaća kina stiže u četvrtak, 14. studenog!

Kino najavu filma pogledajte na OYO.

Feriha u borbi za velike mačke

Hazal Kaya, glumica poznata po ulozi ’Ferihe, jedna je od poznatih turskih ličnosti iz svijeta televizije, glazbe, sporta i mode koje su stale pred objektiv uspješnog fotografa Mehmeta Turguta kako bi pružile potporu kampanji za zaštitu životinja.

Akcija National Geographica osmišljena je kako bi se zaštitilo velike mačke kojima u Africi prijeti izumiranje, a u Turskoj su kampanju proširili i na sve napuštene životinje kojima je potrebna pomoć i sve vrste kojima prijeti izumiranje.

Stoga omiljena Feriha, kao i brojni drugi poznati glumci, glazbenici i novinari, svima poručuju: ’Reagiraj u ime životinjskih vrsta kojima zbog narušavanja prirodnih uvjeta u našoj zemlji prijeti izumiranje. Rikni za životinje!’ National Geographic Turska iskoristit će donacije i pomoć svojih poslovnih partnera i građana, kako bi se u prihvatilišta smjestilo što više životinja kojima je potrebna pomoć, u čemu je popularna Feriha uvelike pomogla.

Seriju 'Djevojka imena Feriha' gledaj na OYO.

Stižu nove epizode crtanog filma o obitelji praščića

07 četvrtak studeni 2013

Nova TV i OYO svojim najmlađim gledateljima predstavljaju crtić koji ih na zabavan način uči pristojnom ponašanju. Peppa je mali praščić koja živi s roditeljima i bratom Georgeom, a najviše se voli igrati i skakati u blatu. Njezine avanture uvijek završavaju sretno i roktanjem do suza radosnica!

Ovaj je crtić 2005. godine osvoji nagradu BAFTA za najbolju crtanu seriju za predškolsku dob te nagradu Annecy International Animated Film Festivala za najbolju televizijsku produkciju

Likovi:
PEPPA - ima pet godina i živi s mamom, tatom i bratom Georgeom. Voli se igrati s prijateljicom kozicom Suzy, posjećivati baku i djeda i brinuti se za Georgea. Najdraže joj je ipak skakati u blatu, smijati se i roktati do suza radosnica.

GEORGE je Peppin mlađi brat. Obožava se igrati sa starijom sestrom, iako se prema njemu ponekad ponaša šefovski. Njegova najdraža igračka je dinosaurus kojeg nosi svuda sa sobom.

PEPPINA MAMA voli skakutati po blatnjavim lokvama jednako kao i kćerkica Peppa. Radi od kuće na svome računalu i ponekad dopušta Peppi i Georgeu da joj pomognu, samo ako ne zaprljaju tipkovnicu. Zna odgovor na gotovo svako Peppino pitanje.

PEPPIN TATA je vrlo veseo i zabavan otac koji se stalno smije, osobito kad se igra s djecom. Često čita novine i uzbuđen kada se ide na put obiteljskim autom. Obožavatelj je kolača i bučnice, a Peppa ga zafrkava zbog okruglog trbuščića. Ponekad je čangrizav, a to se događa kad ne može pronaći svoje naočale.

Ne propustite nove zgode malene Peppe već ove subote u 8.10 sati na Novoj TV, a epizode crtanog serijala moći ćete pronai i na OYO u rubrici 'Za djecu'!

CRO COP u Moskvi: gledaj 'Legend 2' UŽIVO, ekskluzivno na OYO!

06 srijeda studeni 2013

S druge je strane trebao biti Fedorov brat Aleksandar, ali njegov fizički obračun u jednom baru izbacio ga je s Legend 2 spektakla. Mirko Filipović odmah je dobio novog protivnika, Alekseja Oleinika – i prihvatio je novi izazov. Radi se o jednom od najboljih ruskih teškaša, majstoru za sambo i općenito borbu na tlu.

Bit će to žestoka borba u glavnoj poslastici ovog spektakla. Cro Cop je najveća zvijezda večeri, no neće biti jedina. U publici će biti i Alistair Overeem, koji je trenirao upravo s Oleinikom prošlih mjeseci tako da ruski borac stiže spreman!

Osim Mirka i Overeema, tu je i zločesti dečko kick-boxinga Badr Hari. On se bori protiv opasnog Bjelorusa Alekseja Ignašova. Hari je podršku za meč dobio iz Madrida, od Cristiana Ronalda, Karima Benzeme i Marcela.

Tu je i Paul Daley, još jedan 'bad boy' koji je izbačen iz UFC-a. Atraktivni engleski udarač u ring će sa Aleksandrom Jakovljevom, također dobrim nokauterom.

Zanimljivo, tijekom večeri vidjet ćemo i mini turnir četvorice kick-boxinga majstora. Samedov protiv Manhoefa i Žuravljev protiv Parparyana su polufinala, a finale ćemo vidjeti uoči borbe Cro Copa, dakle i u prijenosu (tri zadnje borbe) na OYO uživo od 18:45 i na Novoj TV od 21:00.

Mirko neće biti jedini Hrvat u Moskvi. Večer otvara talentirani Agron Preteni koji se u rezervnoj borbi za spomenuti mini turnir bori s Rumunjem Stoicom.

Legend 2, Moskva 8.11., PETAK (UŽIVO OYO.hr od 18.45, Nova TV od 21.00)

MMA: Cro Cop – Aleksej Oleinik
KB: Big4 final K-1
KB: Badr Hari – Aleksej Ignašov
MMA:Paul Daley – Aleksandar Jakovljev
KB: Sahak Parparyan – Pavel Žuravljev
KB: Zabit Samedov – Melvin Manhoef
MMA: Eduard Vartanyan - Florent Betorangal
KB: Čingiz Alazov - Warren Stevelman
KB: Agron Preteni - Andrei Stoica

Superfinale MMA lige


Eventi Hrvatske MMA lige su spektakl do sada neviđen na ovim prostorima, a tko god je uživo gledao borbe hrvatskih gladijatora osjetio je “zapaljivi“ adrenalin zbog kojeg se vraća na svaki slijedeći okršaj u vatrenom kavezu MMA lige.

Veliko finale MMA lige u subotu samo je potvrdilo status sportskog događaja koji se ne propušta. Svjedočili smo sjajnim borbama, velikim preokretima, nokautima, efektnim polugama, majstorstvu u parteru – svjedočili smo svemu onome zbog čega volimo MMA.

Hrvatska MMA liga iznjedrila je neustrašive prvake slobodne borbe u sezoni 2013. Njih petorica, svaki u svojoj kategoriji, snage će odmjeriti s prošlogodišnjim prvacima MMA lige 2012. na superfinalu, 7. prosinca, u dvorani Dražena Petrovića.

Ulog je veliki. Njih desetorica borit će se za pojas kategorije, ali i mjesto u MMA reprezentaciji Hrvatske i tako predstavljati svoju zemlju na skoroj Europskoj MMA ligi.

Nadamo se da će MMA fanovi doći podržati svoje favorite, a posebno za ovaj event od velike važnosti za hrvatski MMA odlučili smo cijenu karte učiniti jedinstvenom – 40 kuna bit će cijena cijelovečernjeg adrenalina u Ciboni. Ulaznice potražite u sustavu Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

- Hrvatska je nepresušna zemlja sportskih talenata. Only Men Stuff je slobodnu borbu u Hrvatskoj podigao na izrazito profesionalnu razinu, a Hrvatsku MMA ligu približio široj publici, pa je pokretanje Europske MMA lige logičan nastavak ove uspješne sportske priče. Hrvatska tako postaje centar MMA događanja u Europi, a grad Zagreb domaćin najbrže rastućeg sporta današnjice. I baš zato bi nam bilo jako drago da fanovi dođu u velikom broju podržati svoje favorite, jer od njih deset samo petorica će predstavljati Hrvatsku na Europskoj MMA ligi. Stvaramo MMA reprezentaciju, mislim da bi svaki MMA fan htio biti dio toga
– izjavio je Goran Husić, direktor Hrvatske MMA lige.

Lana se sve više zbližava s konobarem Mićom

05 utorak studeni 2013

Kako se natjecanje u 'Stelli' sve više zahuktava, svi se kandidati trude biti sve bolji i bolji, a prekrasnih plesnih i pjevačkih točaka neće nedostajati ni u novoj epizodi. U ´Stell´ se pojavljuje novu zvijezda koja ima skrivene planove, Jasmina svjedoči svađi Kristijana i Gavrana, a Lanu muče svakakve misli koje pokušava odagnati napornim vježbanjem. Ali rezultati vježbanja za nju neće biti onakvi kakve je očekivala jer padne i ozlijedi zglob što dovodi u pitanje njezin ostanak u ´Stelli´.

U devetoj epizodi ´Stelle´ Lana se sve više zbližava s konobarom Mićom. Čini joj se kako je on jedini razumije, ili barem to pokušava. Dok se ona sve teže nosi s bijesom koje osjeća prema majci, i razočarenjem zbog odnosa s Brautom, Ela pokušava zadržati kontrolu nad situacijom u ´Stelli´ u svojim rukama. To joj ide sve teže jer joj se Lana počela otvoreno suprotstavljati, a Valerija, nova zvijezda koju je Gavran doveo u show, ima svoje skrivene planove. Kako bi barem nakratko pobjegla od misli koje ju muče, Lana bjesomučno vježba, padne i ozljedi zglob. To dovodi u pitanje njezin daljnji nastup na ´Stelli´, što više zabrine zaprepaštenu Elu nego nju.

Kristijan i Jasmina zajedno provode prekrasne trenutke, ali njihovu idilu kvari nenajavljeni gost - Gavran, koji je došao poravnati račune sa sinom. Zaprepaštena Jasmina svjedoči njihovoj svađi, koja u Kristijanu dodatno učvrsti odluku da napusti grad i ode što dalje od njega. Iako bi najviše od svega željela otići s njim, Jasmina je svjesna što bi njezin odlazak značio Franji i Jagodi, i teška srca odlučuje ostati. U pekari je dočeka ugodno iznenađenje, Kika je došla posjetiti i objasniti prave razloge Kristijanovog bijega. U razgovoru s njom Jasmina otkriva tajnu koja Kristijana, ali i Kiku, muči godinama.

Martin zatiče Jasminu samu u pekari i obuzet ludilom nasrće na nju. U tome ga sprječava Nera koja je naišla u pravom trenutku. Suprotstavi se Martinu i prijeti mu kako će sve otkriti Franji. Jasmina je odgovara od toga jer se boji reakcije svog oca.

Iako bi najradije odustala, Lana ipak odlučuje ostati u ´Stelli´, a njezin emotivan nastup natjera Elu da po prvi put pokaže emocije koje se uporno trudi skrivati…

Glazbeno – dramski spektakl ´Stella´ iz tjedna u tjedan svojim gledateljima donosi sve više neodoljivih melodija i pregršt emotivnih trenutaka, a nove događaje u životu vaših omiljenih junaka ne propustite već ove nedjelje u 20.05 sati na Novoj TV ili već sredinom tjedna na OYO!

William Levy razveselio dječji odjel bolnice u Veracruzu

Svaka čast Williamu Levyju na njegovoj prelijepoj gesti! Naime, prije dva mjeseca, ovaj je ljepotan u pauzi između snimanja ’Oluje u srcu’ , najiščekivanije telenovele ove godine, našao vremena posjetiti i uveseliti bolesnu djecu u Veracruzu, gdje se snima ova popularna telenovela. Planetarno popularni Levy obradovao je djecu svojom pojavom u bolnici, pružio im puno osmijeha, a svima je također s radošću podijelio autograme.

Djecu je osim njegovih ohrabrujućih poruka i podrške najviše oduševilo što se mogu fotografirati sa svojim junakom. ´Dijelim ove fotografije kako bih vam svima dao dodatan razlog za osmijeh u životu. Ako je ovoj djeci unatoč svim teškoćama na licu toliko osmijeha, prestanimo se žaliti i očajavati oko nekih tako nevažnih stvari u životu... Djeco, hvala što sam vas mogao upoznati, volim vas!´ , objavio je Levy na svojem Twitter profilu.

’Oluja u srcu’, serija koja je od nedavno dostupna na OYO, a počela se i prikazivati na programu Doma TV-a, već je na samom početku potvrdila svoj status, a kako i ne bi kad glavni protagonist serije, ljepotan William Levy, ovako dokazuje kako prvenstveno ima dobro srce i da zna kako prenijeti pozitivne emocije drugima.

Svakako ne propustite nove nastavke serije 'Oluja u srcu' svaki tjedan na OYO!

Ubojiti udarci Glavaša ipak su ostavili posljedice na bradi Milinkovića

04 ponedjeljak studeni 2013

Slavlje nakon spektakla u Ciboni još se nije niti slegnulo, a nažalost iz Osijeka nam dolazi tužna vijest. Saša Milinović (HK Osijek), koji je u subotu slavio protiv Dražena Glavaša (Cromma Gym) te se okitio pojasom prvaka u superteškoj kategoriji Hrvatske MMA lige u sezoni 2013., pretrpio je puknuće čeljusti na dva mjesta. Zbog te ozljede neće moći nastupiti u superfinalu 7. prosinca kada se trebao boriti protiv prvaka prošle sezone Dorijana Ilića.

- Saša je nakon pretrpljenih udaraca poslije borbe osjetio jaku bol u čeljusti. Drugi dan je shvatio da bol ne popušta i otišao u bolnicu. Zaključeno je da mu je slomljena vilica na dva mjesta. Nakon njegove odlične borbe u finalu MMA lige nama je jako žao što se neće moći boriti u superfinalu. Sigurni smo da bi i u borbi protiv Ilića pokazao svu srčanost i spremnost – izjavio je Vedran Budetić, predsjednik HK Osijek.

Okršaj titana koji su pružili sjajnu borbu u finalu tako je završio Pirovom pobjedom za Milinkovića.

- Tek kada je sav adrenalin popustio, osjetio sam bol. Prekosutra idem na operaciju čeljusti. Ne dolazi u obzir ni treniranje, a kamoli borba. Žao mi je, ali pokušavam zadržati hladnu glavu. Vjerujem da ćemo se Dorijan Ilić i ja već sresti negdje u kavezu. Za finalnu borbu mogu reći da sam prihvatio “kaos“ Glavaša, a za mene je to na kraju bilo loše. S moje strane, mislim da sam imao dosta rupa u borbi, zato sada i imam posljedice. On se bori dosta kaotično, ide skroz srčano u meč. Moj stil je bitno drugačiji, ali nisam ga uspio nametnuti. Sretan sam da sam pobijedio u toj borbi, ali iskustvo se plaća. Sada sam bogatiji za još jedno iskustvo. Napredujem ja, a napreduje i MMA liga – ispričao je Saša Milinković.

Snimku finala Hrvatske MMA lige možete pogledati na OYO.

Upoznajte 'Američke varalice'


Zvjezdana glumačka postava okupila se u novom filmu Davida O. Russella, „Američki varalice“! Tu su dobitnici prestižne nagrade Oscar Christian Bale, Jennifer Lawrence i Robert De Niro te nominirani za nagradu Oscar Amy Adams, Bradley Cooper i Jeremy Renner! Uz sporedne uloge Michaela Pene, Alessandra Nivole, Louisa C.K.-a i Elisabeth Rohm neupitno je riječ o novom potencijalnom kino hitu i glavnom pretendentu u predstojećoj sezoni filmskih nagrada. Pogledajte prvu kino najavu za film „Američki varalice“ i prosudite sami radi li se o hitu.

Smješten u zavodljivi svijet jednog od najpoznatijih skandala koji su potresli američku naciju, film „Američki varalice“ priča priču o briljantnom prevarantu Irvingu Rosenfeldu (Bale) koji je skupa sa svojom jednako briljantnom britanskom partnericom i ljubavnicom Sydney Prosser (Adams) prisiljen raditi za divljeg rastrojenog agenta FBI-a Richieja DiMasa (Cooper). DiMaso ih oboje gura u podzemni svijet Jerseyja prepunog mafije koji je opasan koliko i zavodljiv. Renner glumi Carmena Polita, strastvenog, promjenljivog političara New Jerseyja uhvaćenog između prevaranata i Federalaca. Irvingova nepredvidljiva supruga Rosalyn (Lawrence) mogla bi biti karika koja nedostaje da se cijeli njihov svijet u potpunosti sruši...

Redatelja Davida O. Russella najviše pamtimo po njegova dva posljednja remek-djela: „Boksač“ iz 2010. te „U dobru i zlu“ iz 2012. godine. Pod njegovom redateljskom palicom čak je četvero glumaca koji nastupaju u filmu „Američki varalice“ bilo nominirano za prestižnu nagradu Oscar (Bale, Lawrence, Adams i Cooper) od kojih su Bale i Lawrence nagradu i osvojili u svojim kategorijama. Nesumnjivo je da će film „Američki varalice“ postati novi dragulj u opusu ovog odličnog redatelja koji se u svojim filmovima voli poigravati sa žanrovima hvatajući se na surove emocije i pitanja života i smrti.

Film „Američki varalice“ u domaća kina stiže u siječnju!

'MMA Liga Prvaka': 16 zemalja u Europskoj MMA ligi!

03 nedjelja studeni 2013
Čini se da je sve spremno za najveći MMA pothvat u Europi. Čak 16 zemalja sa svojim MMA reprezentacijama sudjelovat će u europskoj MMA ligi...

Čeka se još službena potvrda, ali iz to je zapravo samo formalnost i pitanje dana. Nakon što se bliže posljednje priredbe druge sezone hrvatske MMA lige, paralelno posljednjih mjeseci se završavaju i posljednji dogovori i pregovori oko gigantskog projekta europske MMA lige.

Cijeli sustav je posložen na iznimno zanimljiv način, da objasnimo u najkraćim crtama. 16 država sudjelovat će sa svojim reprezentacijama u ovoj ligi. Znači svaka država će imati pet MMA reprezentativaca. Najboljih boraca u lakoj, velter, srednjoj, poluteškoj i teškoj kategoriji. S obzirom da je slobodna borba najbrže rastući sport na svijetu i u Europi je sličan trend. Samo se u Hrvatskoj prve sezone na MMA ligi prijavilo 68 boraca, već godinu dana poslije bilo ih je 139.

Europska liga trebala bi krenuti od iduće godine. Turnirskim sistemom, borile bi se reprezentacije protiv reprezentacija. U pet mečeva, kroz pet kategorija imali bi pobjednika. Hrvatsku reprezentaciju činit će pobjednici superfinala MMA lige koje ćemo znati u prosincu. U superfinalu borit će se pobjednici od prošle i od ove sezone. Ulog je tako osim pobjede i novca i mjesto u reprezentaciji.

Europska liga će zasigurno postati veliki mamac za najveće svjetske organizacije. U pitanju je ogromno tržište jer kao reprezentacije će sudjelovati i Njemačka, Velika Britanija, Francuska, Nizozemska, Austrija, naravno i zemlje iz naše regije Srbija, Bih, Mađarska itd...

Ono što je najveći plus je da će se prve borilačke priredbe održavati u Zagrebu, u Draženovom domu kao i do sada. Only Men Stuff je slobodnu borbu podigao na veću profesionalnu razinu u Hrvatskoj, što je prepoznato u Europi. Uz vrlo dobru posjećenost i odličnu gledanost na Novoj TV i OYO, organizatori vjeruju da je europska MMA liga projekt koji će oduševiti sve ljubitelje slobodne borbe.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.