Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oyo

Marketing

CRO COP u Moskvi: gledaj 'Legend 2' UŽIVO, ekskluzivno na OYO!


S druge je strane trebao biti Fedorov brat Aleksandar, ali njegov fizički obračun u jednom baru izbacio ga je s Legend 2 spektakla. Mirko Filipović odmah je dobio novog protivnika, Alekseja Oleinika – i prihvatio je novi izazov. Radi se o jednom od najboljih ruskih teškaša, majstoru za sambo i općenito borbu na tlu.

Bit će to žestoka borba u glavnoj poslastici ovog spektakla. Cro Cop je najveća zvijezda večeri, no neće biti jedina. U publici će biti i Alistair Overeem, koji je trenirao upravo s Oleinikom prošlih mjeseci tako da ruski borac stiže spreman!

Osim Mirka i Overeema, tu je i zločesti dečko kick-boxinga Badr Hari. On se bori protiv opasnog Bjelorusa Alekseja Ignašova. Hari je podršku za meč dobio iz Madrida, od Cristiana Ronalda, Karima Benzeme i Marcela.

Tu je i Paul Daley, još jedan 'bad boy' koji je izbačen iz UFC-a. Atraktivni engleski udarač u ring će sa Aleksandrom Jakovljevom, također dobrim nokauterom.

Zanimljivo, tijekom večeri vidjet ćemo i mini turnir četvorice kick-boxinga majstora. Samedov protiv Manhoefa i Žuravljev protiv Parparyana su polufinala, a finale ćemo vidjeti uoči borbe Cro Copa, dakle i u prijenosu (tri zadnje borbe) na OYO uživo od 18:45 i na Novoj TV od 21:00.

Mirko neće biti jedini Hrvat u Moskvi. Večer otvara talentirani Agron Preteni koji se u rezervnoj borbi za spomenuti mini turnir bori s Rumunjem Stoicom.

Legend 2, Moskva 8.11., PETAK (UŽIVO OYO.hr od 18.45, Nova TV od 21.00)

MMA: Cro Cop – Aleksej Oleinik
KB: Big4 final K-1
KB: Badr Hari – Aleksej Ignašov
MMA:Paul Daley – Aleksandar Jakovljev
KB: Sahak Parparyan – Pavel Žuravljev
KB: Zabit Samedov – Melvin Manhoef
MMA: Eduard Vartanyan - Florent Betorangal
KB: Čingiz Alazov - Warren Stevelman
KB: Agron Preteni - Andrei Stoica

Post je objavljen 06.11.2013. u 16:57 sati.