Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oyo

Marketing

Održana premijera filma 'Slaughtera Nicka za predsjednika'


Od ovoga tjedna ekskluzivno u Cineplexx kinima u Hrvatskoj započeo se prikazivati hit „Slaughtera Nicka za predsjednika“, jedan od pobjednika Zagreb Film Festivala. Prošloga je tjedna u punoj dvorani kina Cineplexx Centar Kaptol održana premijera za uzvanike kojoj su prisustvovali i članovi glazbene skupine Atheist Rap koji se u filmu pojavljuju u sporednim ulogama, a čija je snimka koncerta kojom su proslavili 20 obljetnicu postojanja također prikazana u sklopu premijere.

Pored članova glazbene skupine Atheist Rap, svečanoj premijeri prisustvovali su i članovi glazbenih skupina Brkovi, Stillness i Mašinko, a poseban gost bio je i glumac Mile Biljanović najpoznatiji po ulazi mladog Šegrta Hlapića – hita koji se trenutno prikazuje u domaćim kinima. Ovim putem šaljemo Vam fotografije s premijere i barem dašak odlične atmosfere koja je obilježila premijeru ovog novog filmskog hita.

Film „Slaughtera Nicka za predsjednika“ pogledajte već danas ekskluzivno u kinima Cineplexx Centar Kaptol!

O filmu:
Rob Stewart, nekoć poznati kanadski glumac, nakon 20 godina u poslu dolazi u situaciju da opet mora živjeti kod svojih roditelja. Igrom slučaja na Facebooku otkriva da je on još uvijek nevjerojatno popularan... u Srbiji. Nemajući pametnijeg posla, odlučuje otputovati u tu balkansku državu da bi utvrdio o čemu se radi. Robova davno zaboravljena glavna uloga, Nick Slaughter – detektiv s konjskim repom i "galeb" s plaže iz američke TV serije Tropical Heat – daleko je najpopularnija serija u povijesti srpske televizije. Ali stvar postaje još bizarnija – Stewart saznaje za prosvjede koje su studenti bili organizirali protiv bivšeg srpskog diktatora Slobodana Miloševića te da je Nick Slaughter postao simbol slobode i demokracije za taj pokret, koji je naposljetku doveo do Miloševićevog pada.

Kino najavu filma pogledajte na OYO.

Post je objavljen 25.11.2013. u 12:26 sati.