Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oyo

Marketing

Neočekivano finale serije ´Djevojka imena Feriha´ ovog četvrtka na Novoj TV, već danas na OYO!


Turska dramska serija ´Djevojka imena Feriha´ dirljivom je pričom o ljubavi između kućepaziteljeve kćeri i ´zlatnog dečka´ Emira osvojila srca gledatelja koji su iz dana u dan pratili neočekivane obrate u životima mladog para.

U posljednjoj epizodi serije, koja je na OYO dostupna već danas, a na programu Nove TV će se emitirati ovog četvrtka u 21 sat, veza lijepe Ferihe i zgodnog Emira, još je uvijek na kušnji. Ipak, njihova je ljubav jača od svih nedaća. Emir i Feriha shvate da su zbog nesporazuma proveli posljednje tri godine udaljeni jedno od drugog, a Leventa boli što se godinama ne uspijeva približiti voljenoj Ferihi. Emir raskida zaruke s Edže te se s Ferihom nalazi na njihovom posebnom mjestu, dječjem igralištu ispred njezine zgrade gdje su se prvi put poljubili. Emir i Feriha iza sebe ostavljaju prošlost punu gorčine te se nakon velikih zapreka i nesporazuma ponovno približavaju jedno drugome. Zaključe kako više ne mogu živjeti jedno bez drugoga te se odluče ponoviti svadbeno slavlje. Čini se da je sve kao u bajci, a Feriha i Emir su sretni kao nikad prije. Ali, dva hitca koja se odjednom začuju, zauvijek će promijeniti njihove živote…

Ne propustite pogledati šokantno finale serije u četvrtak u 21 sat na Novoj TV ili već danas na OYO.

Na OYO ovaj tjedan pronađite i najbolje trenutke serije u posebnim video kompilacijama koje su dostupne ekskluzivno za OYO korisnike!




Post je objavljen 19.11.2013. u 13:23 sati.