Vjenčanje Kike i Orsata donosi radost, ali i nove zaplete

26 utorak studeni 2013

Gledatelji glazbeno-dramskog spektakla ’Stella’ u dvanaestoj će epizodi svjedočiti onome što se nestrpljivo iščekivalo! Simpatični ljubavni par iz žirija napetog natjecanja, stat će pred oltar kako bi ostavili prošlost iza sebe i okrenuli se sretnoj budućnosti ispunjenoj ljubavlju. Na intimnu ceremoniju zaljubljeni par pozvao je bliske ljude, ali i neke drage sa ’Stelle’. Gavran to saznaje i ne može podnijeti da Kika pripada drugom. Valerija je očito jedina osoba kojoj je stalo do njega, ali on to ne shvaća. Uz to, ohrabren alkoholom odlučuje sretnim mladencima pokvariti planove. Jasminina emotivna izvedba Ave Marije na svadbi gane sve prisutne, a najviše Kristijana koji ne može sakriti koliko je obožava.

Lana slučajno posvjedoči skrivenom talentu Gavranove sramežljive asistentice Maje. Odlučuje joj pomoći da ostvari svoj san i napokon zapjeva pred publikomZabrinuta Ela traži kćer i pokušava od Miće saznati gdje je. Više joj je stalo doznati što je s Lanom nego sakriti činjenicu da joj je ona majka, što neugodno iznenadi Miću. Razočaran što to nije doznao od Lane, suočava je sa svojim otkrićem i ostavlja je zatečenu. Ela se odlučuje na očajnički potez, odlazi kod Gavrana i moli ga za pomoć. Zajedno odlaze u kafić u kojem Lana nastupa, ali situacija se ne odvija onako kako se nadala.

Jagodino stanje se pogoršava, pitanje je trenutka kad njezino slabo srce može zauvijek prestati kucati. Očajni Franjo i Jasmina shvaćaju da imaju sve manje vremena. U posjet im dolazi Amar koji ima posebno iznenađenje za Jasminu. ’Stella’ se bliži samom kraju, a slomljena Ela donosi odluku koja će šokirati sve prisutne i promijeniti tijek natjecanja…

Svakako budite i dalje uz velike događaje u spektaklu ’Stella’ - uživajte uz poznate melodije i usavršene izvedbe naših junaka u epizodi spektakla ’Samo jednom se ljubi’ u nedjelju u 20.05 sati na Novoj TV ili već sredinom tjedna na OYO!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.