Bliži se polufinale Hrvatske MMA lige, svi u Cibonu!

26 ponedjeljak kolovoz 2013

Nakon četvrtfinala u lipnju, poraženi borci su se časno oprostili s MMA kavezom, a dalje idu samo najhrabriji.

Najbolji MMA borci odmjerit će snage u velikom polufinalu Hrvatske MMA lige koje će se odigrat 7. rujna u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat.

Svjedočit ćemo istarskom dvoboju, okršajima zagrebačkih klubova, srazu Zadrana i Zagrepčana, borbi nezaustavljivih Dubrovčana, Osijek želi pojas u super teškoj kategoriji - cijela Hrvatska se bori u MMA kavezu! 20 boraca, 10 borbi, jedan kavez.

Poslastica večeri bit će PRESTIGE FIGHT između, prošlogodišnjeg prvaka Hrvatske MMA lige u teškoj kategoriji, Bože Mikulića i Sándora Ökrösa (Mađarska).

Prijenos UŽIVO je na OYO od 21:00 i na Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.
Potražite ulaznice već od 55 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

Polufinale MMA lige, 7.9. – fightcard:

Laka kategorija (do 70 kg):
Patrick Pereša (Trojan Pula) vs. Burhan Ameti (Prime Poreč)
Filip Pejić (Ban Team) – Ivan Vladimir (Bandog Zadar)

Velter kategorija (do 77 kg):
Anto Radman (UFK Novi Zagreb) – Zdravko Dukić (Bandog Zadar)
Tonći Peruško (Trojan Pula) – Lovre Vrkić (UFK Trešnjevka)
Srednja kategorija (do 84 kg)
Zoran Đođ (Proteh Team Bjelovar) – Matej Jurin (Leon Gym)
Antonio Mijatović (Ban Team) – Hrvoje Martić (Extreme Cro Team)

Poluteška kategorija (do 93 kg):
Kristijan Perak (UFC Gladiator) – Tomislav Burec (MMA klub Sv. Ivan Zelina)
Matej Batinić (Ban Team) – Petar Buljan (Prime Poreč)

Teška kategorija (iznad 93 kg):
Goran Željezić (UFK Trešnjevka) – Dražen Gavaš (Cromma Gym)
Luka Oršanić (UFC Trešnjevka) – Saša Milinković (HK Osijek)

'Elysium' postavio rekord!

12 ponedjeljak kolovoz 2013

Proteklog se vikenda u američkim kinima započeo prikazivati novi futuristički akcijski spektakl redatelja Neilla Blomkampa – 'Elysium' koji je opravdao svoja očekivanja i čvrsto zasjeo na prvo mjesto najboljih kino otvaranja sa zaradom od 30,4 milijuna dolara! Uz to, sa zaradom od 4,9 milijuna dolara, novi film holivudske zvijezde Matta Damona postavio je rekord najboljih otvaranja IMAX filmova u mjesecu kolovozu!

Box-office uspjeh 'Elysiuma' tim je veći kada se uzme u obzir činjenica da se otvorio u strahovito jakoj konkurenciji; naime, uz njega proteklog su se vikenda otvorila još tri filma – Warnerova komedija 'Mi smo Milleri' (26,6 milijuna dolara), Disnyjev hit 'Avioni' (22,5 milijuna dolara) i Foxova avantura 'Percy Jackson: More čudovišta' (14,6 milijuna dolara).

Film 'Elysium' režirao je Neill Blomkamp koji se široj publici predstavio 2009. godine režijom iznenađujućeg hita 'Distrikt 9' koji je osim odličnog uspjeha na svjetskim kino blagajnama polučio i hvalospjeve kritike te bio nominiran za prestižnu nagradu Oscar u kategoriji najboljeg filma godine. Glavne uloge u 'Elysiumu' ostvarili su oskarovci Matt Damon ('Dobri Will Hunting') i Jodie Foster ('Optužena', 'Kad jaganjci utihnu') dok se u ostalim ulogama pojavljuju William Fichtner ('Usamljeni osvetnik'), Alice Braga ('Božji grad') i Sharlto Copley ('District 9').

Film 'Elysium' u domaća kina i IMAX stiže u četvrtak, 15. kolovoza!

Prilog o snimanju i nova kino najava.

Prva kino najava.

Priča o nedostižnoj ljubavi - nova serija 'Zabranjena žena' na Doma TV i OYO!

09 petak kolovoz 2013
Nova, uzbudljiva telenovela 'Zabranjena žena' dostupna je na OYO, a prva epizoda na Doma TV emitira se danas u 16.35.

O radnji:
Ana Paula živi u Chiapasu i studira za medicinsku sestru. Ljubav prema poslu medicinske sestre i požrtvovnost prema bolesnicima razvila je njegujući bolesnu majku u zadnjim danima njenog života. Tik prije svoje diplome upoznaje Brunu, odvjetnika Rogelija Montera, koji joj pronalazi posao. Ana Paula će raditi kao njegovateljica njegova šefa koji je, nakon nesreće, ostao paraliziran i prikovan za invalidska kolica. Ana Paula prihvaća posao zbog primamljive novčane ponude kojom bi financijski mogla pomoći teti Rosauri, koja je od najranijeg djetinjstva bila poput majke njoj i njezinu bratu Miguelu.

Ubrzo Ana Paula stiže na hacijendu 'Del Fuerte' kako bi njegovala Rogelija te se iznenadi kad otkrije da je ogorčen i kivan na sve. Razlog Rogelijeve ogorčenosti je najvećim dijelom Vanesa, njegova plitka zaručnica koja ga je ostavila nakon nesreće. Na hacijendi živi Rogelijeva sestra Cynthia, koju je brat prisilio da ostane ondje živjeti i brinuti se za njega u zamjenu za luksuzni život na koji je bila naviknuta. Da izbjegne dosadu, započinje vezu s Efraínom, predradnikom na hacijendi. On se zaljubljuje u nju, ali njoj on služi samo za zabavu.

O glavnim glumcima:
Ana Brenda Contreras je meksička pjevačica i glumica rođena 24. prosinca 1986. godine u Rio Bravu, Meksiko. Karijeru je započela sa samo 15 godina kad se, kako bi sudjelovala u reality showu Pop Stars, preselila u Mexico City. Na showu se plasirala kao finalistica te postala članicom benda 't'detila', koji je kasnije izdao album istog naziva. Nešto kasnije, 2003. godine, pridružuje se Televisinom centru za umjetnost kako bi studirala glumu. Dvije godine nakon se pojavljuje u ulozi telenoveli 'Barrera de amor' producenta Ernesta Alonsa, a njene uloge se nakon toga samo nastavljaju nizati. U svojoj bogatoj glumačkoj karijeri ostvarila je mnoge uloge među kojima su one u telenovelama 'Teresa', 'Magična privlačnost', 'Zauvijek zaljubljeni' i 'Dvoboj strasti'.

José Ron je meksički glumac rođen 8. kolovoza 1981. godine u Guadalajari, Meksiko. Glumačku karijeru je započeo 2004. godine ulogom u seriji 'Srce u plamenu', a nakon toga su uslijedile uloge u nekoliko tinejdžerskih telenovela poput one koje je ostvario u seriji 'Rebelde'. Nekoliko godina kasnije, 2008. godine producentica serije 'Zauvijek zaljubljeni' Martha Patricia López de Zatarain njemu i Ani Brendi Contreras dodjeljuje vodeće uloge. U svojoj karijeri se ostvario više od deset uloga u televizijskim serijama i telenovelama.

Seriju 'Zabranjena žena' možete pratiti na OYO i na Doma TV.

Kapetan Phillips - film koji slovi kao jedan od glavnih kandidata za nagradu Oscar!


Dvostrukom Oskarovcu Tomu Hanksu ('Philadelphia', 'Forrest Gump') smiješi se treći zlatni kipić za njegovu fantastičnu ulogu u akcijskom trileru 'Kapetan Phillips' koji ove jeseni dolazi u domaća (i svjetska) kina! Ono malo kritičara koji su već imali prilike vidjeti film na preliminarnim projekcijama složni su da se radi o još jednom vrhunskom filmskom ostvarenju u kojem Hanks nastupa u svojoj punoj snazi, a i režija Paula Greengrassa ('Let 93') nimale ne zaostaje u kvaliteti.

Pogledajte službenu kino najavu za film 'Kapetan Phillips' kojeg se već sada smatra jednim od glavnih kandidata za najvažnije nominacije i nagrade za prestižnu nagradu Oscar sljedeće godine.

Riječ je o istinitom događaju iz 2009. godine o američkom teretnom brodu Maersk Alabama kojeg su oteli somalijski gusari. Kroz jedinstvene leće redatelja Greengrassa, ovo je istovremeno napeti triler i kompleksni portret bezbrojnih posljedica svjetske globalizacije. Radnja filma fokusirana je na odnos između kapetana broda Alabama, Richarda Phillipsa (Hanks) i somalijskog vođe gusara Musea (Barkhad Abdi). Njih dvojica uskoro će shvatiti da su samo mali pijuni puno većih gospodarskih snaga koje se u potpunosti nalaze izvan njihove kontrole.

Scenarij za film napisao je Billy Ray, a temeljen je na knjizi 'A Captain's Duty: Somali Pirates, Navy SEALs and Dangerous Days at Sea' autora Richarda Phillipsa.

Film 'Kapetan Phillips' u domaća kina dolazi 24. listopada!

Kino najavu za film pogledajte OVDJE.

Održana svjetska premijera filma 'Elysium'


Manje od tjedan dana preostalo je da futuristički spektakl 'Elysium' zaigra u našim kinima (15. kolovoza), a ovih dana održana je svjetska premijera ovog novog filma redatelja Neilla Blomkampa ('Distrikt 9') u Los Angelesu. Crveni tepih preplavile su holivudske zvijezde među kojima su se najviše istaknuli upravo glavni glumci filma – Matt Damon sa svojom suprugom, Jodie Foster, Alice Braga, William Fitchner i Sharlto Copley.

Godina je 2154. i na svijetu postoje dvije vrste ljudi: oni vrlo bogati koji žive na ljudski izgrađenoj svemirskoj postaji imena Elysium te ostali koji žive na prenapučenoj, gotovo uništenoj Zemlji. Stanovnici Zemlje očajni su i žele pobjeći od kriminala i siromaštva, a većini je nužno potrebna i vrhunska medicinska skrb koja je dostupna, naravno, samo na Elysiumu. Međutim, određeni stanovnici Elysiuma ne prežu ni pred čim kako bi prisilili donošenje anti-imigrantskih zakona i sačuvali svoj luksuzan način života. U cijelom tom paklu jedini čovjek koji može donijeti ravnotežu između ova dva potpuno različita svijeta jest Max (Damon), običan građanin u očajničkoj potrebi da dođe do Elysiuma. Dok mu život visi o koncu, on nevoljko prihvaća opasnu misiju – misiju koja će ga staviti u direktan sukob s tajnicom Delacourt (Foster) i njezinim opasnim snagama Elysiuma... Ali ako uspije, neće spasiti samo svoj život, već i živote milijuna ljudi na Zemlji.

Dobitnici nagrade Oscar Matt Damon ('Dobri Will Hunting') i Jodie Foster ('Optužena', 'Kad jaganjci utihnu') tumače glavne uloge u filmu 'Elysium', dok se u ostalim ulogama pojavljuju William Fichtner ('Usamljeni osvetnik'), Alice Braga ('Božji grad') i Sharlto Copley ('District 9'). Nakon što je 2009. godine debitirao s hvaljenim filmom 'District 9' koji je dobio četiri nominacije za Oscara uključujući one za najbolji film i najbolji adaptirani scenarij, Neill Blomkamp se ove godine vraća s još jednim zanimljivim znanstveno-fantastičnim filmom koji progovara o jednom drugačijem društvenom poretku koji se u nekoj dalekoj budućnosti možda i neće činiti toliko nemogućim.

Film 'Elysium' u domaća kina i IMAX stiže 15. kolovoza!

Kino najavu i prilog o snimanju filma pogledajte na OYO.

Štrumpfovi 2 srušili rekord!

06 utorak kolovoz 2013


Sa zaradom od sveukupno 729.034 kune, 'Štrumpfovi 2' potvrdili su status najvećeg animiranog hita posljednjih godina i premoćno zauzeli prvo mjesto na domaćoj box-office listi ne samo ovog vikenda već i najboljih kino otvaranja animiranih filmova godine! Samo u Hrvatskoj film je u prvom vikendu pogledalo 21.189 gledatelja! Ovim box-office rezultatom 'Štrumpfovi 2' nadmašili su ovogodišnje velike animirane hitove 'Croods' i 'Čuvari šume: Tajanstveni svijet'!

Štrumpfovima očigledno nije zasmetala niti sezona godišnjih odmora, jer bez obzira gdje se nalazile generacije gledatelja očigledno su jedva dočekale da pogledaju novu avanturu svojih omiljenih animiranih likova koja se, ovoga puta, odvija u Parizu. Prvi nastavak iz 2011. godine u domaćim kinima pogledalo je nešto malo više od 135 tisuća gledatelja što je bilo dovoljno da te godine postane najgledaniji kino film općenito u Hrvatskoj. Sudeći prema rezultatima prvog vikenda, 'Štrumpfovi 2' sigurnim koracima idu u istom smjeru.


O filmu:
U ovom nastavku akcijsko-animirane obiteljske hit komedije koji nam u kina dolazi od četvrtka, 1. kolovoza, zli čarobnjak Gargamel kreira dvoje zločestih likova nalik Štrumpfovima i daje im imena 'Vragolani' kako bi ostvario svoj novi zlobni plan. Ali nakon što otkrije da će mu u njegovoj nakani biti potreban pravi Štrumpf (i to nitko drugi nego Štrumpfeta koja jedina zna tajnu čaroliju kako Vragolane pretvoriti u prave Štrumpfove) Gargamel je otima i dovodi u Pariz gdje je već zadobio povjerenje milijuna ljudi kao najveći svjetski čarobnjak. I tako dok Gargamel zajedno sa svoja dva zločesta kvazi-Štrumpfa i Štrumpfetom luduje po Parizu, Papa Štrumpf, Trapavi, Mrgud i Licko se moraju vratiti u naš svijet, udružiti se sa svojim prijateljima Patrickom i Grace Winslow te dati sve od sebe kako bi spasili Štrumpfetu!

Kino najavu za film 'Štrumpfovi 2' možete pogledati na OYO.

Posljednje zavođenje kralja Henrika

02 petak kolovoz 2013
Doma TV svojim gledateljima donosi pravu poslasticu, miljenika žena Jonathana Rhys Meyersa u povijesnom spektaklu 'Tudori'!

I na završetku sage 'Tudori' intrige na dvoru kralja Henrika ne prestaju. Kralj ima novu vezu s tinejdžerkom Katherine Howard (Tamzin Merchant), a njen dolazak na dvor se niti malo ne sviđa njegovoj kćerki Mary koju je utjelovila talentirana irska glumica Sarah Bolger.

O radnji:
Nakon kratkog braka s Annom, kralj Henrik ima novu vezu s tinejdžerkom Katherine Howard. Dok je njezin dolazak na dvor ugrožen gnušanjem Henrikove kćerke Mary, engleski kralj se mora suočiti s krvavom religijskom reformacijom, lošim odnosima sa Škotskom te intrigama na dvoru koje uzrokuju pretendenti na prijestolje. Nakon što ne uspijeva Henriku dati nasljednika, kralj se oženi Catherinom Parr te tako Engleska uđe u rat s Francuskom koji zadaje udarac krhkom zdravlju Henrika te snazi njegove vojske. Zbog Henrikovog pomahnitalog ega njegovo se Kraljevstvo polako počinje urušavati.

Uživajte u ekranizaciji burnog života Henrika VIII. od ove subote u 23.30 sati na Doma TV-u, a za one nestrpljive, sve četiri sezone serije dostupne su na OYO.

Krenula pretprodaja kino ulaznica za glazbeni događaj generacije


Iako su do početka prikazivanja ostala još puna četiri tjedna, od jučer je u multipleksima Cineplexx i CineStar započela pretprodaja kinoulaznica za glazbeni događaj generacije – film 'One Direction: This is us 3D'! Riječ je o glazbenom spektaklu o trenutno najpopularnijoj glazbenoj skupini na svijetu koji prati njihove pripreme za nadolazeću svjetsku turneju. Film 'One Direction: This is us 3D' u domaća kina dolazi 29. kolovoza!

Multipleksi Cineplexx i CineStar postavili su po dvije projekcije dnevno, a u nekim kinima čak i tri projekcije dnevno za koje oni najnestrpljiviji kinoulaznice mogu kupiti već danas. Jednostavnim odlaskom na službene web stranice naših multipleksa možete rezervirati/kupiti svoju kinoulaznicu i na taj način već danas osigurati svoje mjesto te postati jednim od prvih gledatelja u svijetu koji će uživati u ovom jedinstvenom glazbeno-filmskom događaju.

Film 'One Direction: This is us 3D' u domaća kina dolazi 29. kolovoza!

O filmu:
Film 'One Direction: This is us' režirao je Morgan Spurlock (Supersize Me, Freakonomics, The Greatest Movie Ever Sold), a radi se istovremeno o dokumentarnom prikazu i koncertnom spektaklu u kojem će gledatelji saznati sve o podrijetlu petorice članova benda – od njihovih samih početaka i organizacije sa Simonom Cowellom nakon njihovog nastupa na X-Factoru, međusobnog upoznavanja obitelji, istraživanja vlastitih snova pa sve do megalomanskog uspona do samog vrha glazbene estrade. Na određeni način film je također i ljubavno pismo svim obožavateljima skupine One Direction. Redatelj Morgan i njegov tim producenata slijede bend u planiranju i organiziranju njihove nadolazeće svjetske turnere i putem pronalaze zanimljive priče.

Najavu filma 'One Direction: This is us' možete pogledati OVDJE.

OYO od sada i na Android tabletima i pametnim telefonima!

01 četvrtak kolovoz 2013
Korisnici Android uređaja od nedavno na svojim mobilnim uređajima mogu bilo kad i bilo gdje gledati program Nove TV i Doma TV-a, ali i mnoge filmove i serije čije gledanje omogućuje samo OYO aplikacija.

Brz, jednostavan, ali i legalan način gledanja više od 3.500 sati sadržaja svi budući korisnici mogu isprobati 7 dana bez naknade. Osim što omogućuje gledanje svih sadržaja bez reklama, OYO donosi mnoge naslove unaprijed, ali i nakon njihova emitiranja na TV-u.

Korisnicima OYO aplikacija omogućuje jednostavan pristup do brojnih hrvatskih i stranih filmova, serija, emisija Nove TV i Doma TV-a, sportskih događaja, vijesti i dječjih sadržaja. Pristup svim ovim sadržajima osiguran je za jedinstvenu mjesečnu cijenu, a sadržaji se mogu gledati bilo kad i bilo gdje, bez reklama. Svim korisnicima OYO je dostupan na računalima, tabletima, Smart TV-ima, pametnim telefonima te na iPhone i iPad uređajima.

Sve informacije o OYO aplikacijama za mobilne i tablet uređaje možete pronaći OVDJE.

Štrumpfovi zaplavili hrvatska kina


Iako sa svojom službenom kino distribucijom kreće tek danas, jučer su se u domaćim kino dvoranama započele prikazivati pretpremijerne projekcije animiranog hita 'Štrumpfovi 2 (3D)' koje je posjetilo čak 2.527 gledatelja! Uspjeh je time veći što se radilo o ograničenoj distribuciji, odnosno niti u jednom kinu nisu prikazane više od tri projekcije ovog ljetnog blockbustera koji je već sad na pravom putu da postane najgledaniji film u domaćim kinima ove godine.

'Štrumpfovi 2 (3D)' nastavak su velikog hita iz 2011. godine kojeg je u našim kinima vidjelo preko 135 tisuća gledatelja i koji je te godine bio uvjerljivo najgledaniji kino film. Da su Štrumpfovi još uvijek omiljeni animirani likovi ne samo starijim generacijama gledatelja, već i onim najmlađim svjedoče i izvrsno posjećene premijere koje su se ove nedjelje održale u čak 162 grada diljem svijeta u preko 60 država među kojima su bili Zagreb i Split odnosno Hrvatska.

Film 'Štrumpfovi 2 (3D)' u domaća kina dolaze sinkronizirani na hrvatski, a našoj će publici najzanimljivija vijest svakako biti da je jednom potpuno novom liku – zločestom Štrumpfu imena Hakus – svoj glas posudio Mile Kekin, pjevač popularne skupine Hladno pivo.

Multipleksi Cineplexx u Zagrebu, Osijeku i Splitu samo su za one najštrumpfastičnije posjetitelje organizirali posebnu nagradnu igru u kojoj je moguće osvojiti Sony Xperia Tablet Z! Naime, svatko onaj tko kupi kinoulaznicu za hit 'Štrumpfovi 2 (3D)' dobit će prijavnicu koju mora ispuniti i ubaciti u štrumpfastičnu kutiju koja se nalazi u predvorju kina. Nagradna igra traje u razdoblju od 1. do 30. kolovoza nakon čega slijedi izvlačenje tri sretna dobitnika.

Film 'Štrumpfovi 2' u službenu kino distribuciju diljem Hrvatske kreće od danas, 1. kolovoza, a najavu filma možete pogledati na OYO!

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.