Marko prevario curu sa seksi Leonom Paraminski

14 četvrtak studeni 2013

Poznata domaća glumica Leona Paraminski koja je pozornost na sebe skrenula nastupom u filmovima („Prezimiti u Riju“, „Seks, piće i krvoproliće“, „Ispod crte“) i popularnim televizijskim serijama („Obični ljudi“, „Dobre namjere“ i „Loza“) u trileru „Nije sve u lovi“ tumači ulogu Dijane, djevojke koja je slaba na Robija (Marko Cindrić). Ovim putem donosimo vam prvu scenu iz filma u kojoj se Leona pojavljuje.

Podsjetimo, film „Nije sve u lovi“ je triler redatelja Darija Pleića u kojem su glavne uloge ostvarili Nikša Butijer, Sara Stanić i Marko Cindrić. Riječ je o filmu koji govori o mladom paru – Ines i Robiju – koji imaju 7 dana da otplate Robijev dug kamatarima ili će oboje nastradati. Kada upoznaju imućnog bankara Marka koji bi ih pozajmicom mogao spasiti, Ines i Marko se zbližavaju. U suludoj utrci s vremenom stvara se ljubavni trokut čudnih emocija, laži i strasti koji može završiti na samo jedan način...

Film „Nije sve u lovi“ možete u domaćim kinima pogledati već danas, a scenu iz filma s Leonom Paraminskih pronađite na OYO.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.