William Levy razveselio dječji odjel bolnice u Veracruzu

05 utorak studeni 2013
Svaka čast Williamu Levyju na njegovoj prelijepoj gesti! Naime, prije dva mjeseca, ovaj je ljepotan u pauzi između snimanja ’Oluje u srcu’ , najiščekivanije telenovele ove godine, našao vremena posjetiti i uveseliti bolesnu djecu u Veracruzu, gdje se snima ova popularna telenovela. Planetarno popularni Levy obradovao je djecu svojom pojavom u bolnici, pružio im puno osmijeha, a svima je također s radošću podijelio autograme.

Djecu je osim njegovih ohrabrujućih poruka i podrške najviše oduševilo što se mogu fotografirati sa svojim junakom. ´Dijelim ove fotografije kako bih vam svima dao dodatan razlog za osmijeh u životu. Ako je ovoj djeci unatoč svim teškoćama na licu toliko osmijeha, prestanimo se žaliti i očajavati oko nekih tako nevažnih stvari u životu... Djeco, hvala što sam vas mogao upoznati, volim vas!´ , objavio je Levy na svojem Twitter profilu.

’Oluja u srcu’, serija koja je od nedavno dostupna na OYO, a počela se i prikazivati na programu Doma TV-a, već je na samom početku potvrdila svoj status, a kako i ne bi kad glavni protagonist serije, ljepotan William Levy, ovako dokazuje kako prvenstveno ima dobro srce i da zna kako prenijeti pozitivne emocije drugima.

Svakako ne propustite nove nastavke serije 'Oluja u srcu' svaki tjedan na OYO!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.