Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oyo

Marketing

Lana se sve više zbližava s konobarem Mićom


Kako se natjecanje u 'Stelli' sve više zahuktava, svi se kandidati trude biti sve bolji i bolji, a prekrasnih plesnih i pjevačkih točaka neće nedostajati ni u novoj epizodi. U ´Stell´ se pojavljuje novu zvijezda koja ima skrivene planove, Jasmina svjedoči svađi Kristijana i Gavrana, a Lanu muče svakakve misli koje pokušava odagnati napornim vježbanjem. Ali rezultati vježbanja za nju neće biti onakvi kakve je očekivala jer padne i ozlijedi zglob što dovodi u pitanje njezin ostanak u ´Stelli´.

U devetoj epizodi ´Stelle´ Lana se sve više zbližava s konobarom Mićom. Čini joj se kako je on jedini razumije, ili barem to pokušava. Dok se ona sve teže nosi s bijesom koje osjeća prema majci, i razočarenjem zbog odnosa s Brautom, Ela pokušava zadržati kontrolu nad situacijom u ´Stelli´ u svojim rukama. To joj ide sve teže jer joj se Lana počela otvoreno suprotstavljati, a Valerija, nova zvijezda koju je Gavran doveo u show, ima svoje skrivene planove. Kako bi barem nakratko pobjegla od misli koje ju muče, Lana bjesomučno vježba, padne i ozljedi zglob. To dovodi u pitanje njezin daljnji nastup na ´Stelli´, što više zabrine zaprepaštenu Elu nego nju.

Kristijan i Jasmina zajedno provode prekrasne trenutke, ali njihovu idilu kvari nenajavljeni gost - Gavran, koji je došao poravnati račune sa sinom. Zaprepaštena Jasmina svjedoči njihovoj svađi, koja u Kristijanu dodatno učvrsti odluku da napusti grad i ode što dalje od njega. Iako bi najviše od svega željela otići s njim, Jasmina je svjesna što bi njezin odlazak značio Franji i Jagodi, i teška srca odlučuje ostati. U pekari je dočeka ugodno iznenađenje, Kika je došla posjetiti i objasniti prave razloge Kristijanovog bijega. U razgovoru s njom Jasmina otkriva tajnu koja Kristijana, ali i Kiku, muči godinama.

Martin zatiče Jasminu samu u pekari i obuzet ludilom nasrće na nju. U tome ga sprječava Nera koja je naišla u pravom trenutku. Suprotstavi se Martinu i prijeti mu kako će sve otkriti Franji. Jasmina je odgovara od toga jer se boji reakcije svog oca.

Iako bi najradije odustala, Lana ipak odlučuje ostati u ´Stelli´, a njezin emotivan nastup natjera Elu da po prvi put pokaže emocije koje se uporno trudi skrivati…

Glazbeno – dramski spektakl ´Stella´ iz tjedna u tjedan svojim gledateljima donosi sve više neodoljivih melodija i pregršt emotivnih trenutaka, a nove događaje u životu vaših omiljenih junaka ne propustite već ove nedjelje u 20.05 sati na Novoj TV ili već sredinom tjedna na OYO!

Post je objavljen 05.11.2013. u 16:15 sati.