Kako se snimao akcijski spektakl 'Misija: Bijela kuca'

18 utorak lipanj 2013
Među prvima pogledajte prilog o snimanju novog filma redatelja Rolanda Emmericha!

Dobitnik prestižne nagrade Oscar Jamie Foxx i akcijska zvijezda Channing Tatum udružuju svoje glumačke snage u novom filmu redatelja Rolanda Emmericha, najpoznatijeg po režiji epskih blockbustera „Dan nezavisnosti“, „Dan poslije sutra“ i „2012.“! Riječ je o akcijskom spektaklu „Misija: Bijela kuća“ koji u domaća kina dolazi 18. srpnja!

Iako je do početka kino distribucije ostalo još mjesec i pol dana, među prvima u Hrvatskoj, na OYO pogledajte prilog o snimanju ovog sigurnog ljetnog kino hita u kojem glavni glumci, redatelj i ostatak glumačke postave govore o snimanju spektakularnih akcijskih vratolomija.

Radnja filma 'Misija bijela kuća' prati policajca Johna Calea (Tatum) koji je upravo dobio odbijenicu za svoj posao snova – rad u Tajnoj službi koja se isključivo bavi zaštitom Predsjednika SAD-a Jamesa Sawyera (Foxx). Ne želeći ovom vijesti razočarati svoju malu kćerku, on je vodi na razgledavanje Bijele kuće koju baš u tim treucima napadaju do zuba naoružani pripadnici paravojne skupine. Uslijed kaosa koji će prouzročiti pad vlade i u utrci s vremenom, Cale postaje jedina nada za spas Predsjednika, svoje kćerke, ali i čitave zemlje.

Prilog o snimanju filma pogledajte na OYO u rubrici PROMO, gdje možete pronaći i kino najavu ovog filma.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.