Predstavljamo novu kino najavu za film 'One Direction: This is us'!

26 srijeda lipanj 2013
O popularnosti skupine One Direction u svijetu ne treba trošiti puno riječi. Dovoljno je reći da se radi o trenutno najslušanijoj glazbenoj grupi koja je u roku od samo dvije godine izdala dva albuma i prodala ih u preko 8 milijuna primjeraka. Skupina One Direction također je upisana i u Guinessovu knjigu rekorda kao prvi bend iz Velike Britanije koji je uspio doći direktno na prvu poziciju američke Billboard ljestvice sa svojim albumom „Up All Night“.

Za točno dva mjeseca, krajem kolovoza, u Cineplexx i CineStar kina dolaze One Direction sa svojim glazbeno-filmskim spektaklom – 'One Direction: This is Us'. Radi se o dokumentarno-koncertnom prikazu u kojem će gledatelji i obožavatelji saznati sve o podrijetlu petorice članova benda – od njihovih samih početaka i organizacije sa Simonom Cowellom nakon njihovog nastupa na X-Factoru, međusobnog upoznavanja obitelji, istraživanja vlastitih snova pa sve do megalomanskog uspona do samog vrha glazbene estrade.

U najnovijoj kino najavi, možete se uvjeriti kakav nas spoj spektakla, iznenađenja i emocija čeka dok se skupa s Niallom, Liamom, Harryjem, Zaynom i Louisom upuštamo u avanturu i istražujemo na koji se način mladići i njihove obitelji nose s uspjehom i slavom.

Film 'One Direction: This is Us' u hrvatska kina stiže 29. kolovoza!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.