Schweppes, omiljeno piće kraljeva, slavi svoj 230 rođendan!

14 petak lipanj 2013
Schweppes ove godine slavi svoj 230 rođendan. Osim toga, Schweppes je prvo, a to znači i najstarije osvježavajuće piće na svijetu. Od trenutka kada je nastao Schweppes je jedinstven po mnogočemu. Malo se koje osvježavajuće piće može pohvaliti činjenicom da ga je izumio urar ili da Schweppes Indian Tonic Water sadrži kinin, upravo onaj sastojak koji je ključan u liječenju malarije. Osim toga, još krajem 18. stoljeća, Schweppes je u svom asortimanu nudio i Schweppes Ginger Ale, osvježavajuće bezalkoholno pivo, neodoljivog okusa đumbira. Njegova posebnost očarala je i kraljicu Victoriu kojoj je postao omiljeno piće.

Ali, britanski kralj Edward VIII otišao je korak dalje te je 1936. godine proglasio Schweppes službenim pićem kraljevske obitelji!

Schweppes je oduvijek bio simbol stila i originalnosti, inteligentan, elegantan, duhovit, lagano ironičan, ali uvijek pozitivan te vrlo iskusan – baš kao i osobe koje uživaju u Schweppesu.

U sklopu proslave svojih 230 godina, Schweppes svoje vjerne obožavatelje nagrađuje besplatnim filmom i pretplatom na OYO!

Pretplatu na OYO možete osvojiti na portalu Dnevnik.hr (ovdje), a film 'Pratnja za vjenčanje' možete pogledati OVDJE.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.