Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oyo

Marketing

Hrvatska MMA liga dobila je svoje polufinaliste u vatrenoj Ciboni

više od tri tisuće ljudi u Ciboni smo svjedočili deset borbi hrvatskih gladijatora i prestige fightu koji nije pokazao atraktivnost koja se očekivala. Od prvaka Burušića naučili smo na bolje, dok je Muftić pokazao da je MMA nada Bosne i Hercegovine u kategoriji do 70 kg.

Večer su otvorili Ivan Vladimir i Danijel Stanić u kategoriji do 70 kg. U dinamičnoj izmjeni udaraca oba borca činila su se podjednaka, a zatim se borba preselila u parter te je Vladimir napravio preokret i izveo atraktivnu polugu na ruci.

Žestok početak najavili su i Luka Vrkić i Ivan Smolčić, ali je Vrkić ekspresno nakon svega 25 sekundi savladao Smolčića polugom na nozi.

U kategoriji do 84 kg Antonio Mijatović i Anđelko Kitić pružili su atraktivnu borbu . Mijatović se pokazao nadmoćan, no Kitić je izrazito žilavo odoljevao udarcima Mijatovića. Druga runda je pokazala da je Mijatović konkretniji te je odlukom sudaca odnio pobjedu.

Peter Buljan u ogled s Kristijanom Svrtanom ušao je toliko nadmoćno najavivši skoru pobjedu. Nakon razorne serije udaraca Buljana, Svrtan je vrlo brzo predao borbu.

U okršaju superteškaša Luke Oršanića i Damira Tovarovića, dečko s Trešnjevke se pokazao nadmoćnijim. Uputio je nekoliko atraktivnih high-kickova. Tovarović se branio i uputio nekoliko moćnih udaraca što ga je dovelo u drugu rundu. Oršanić je u nastavku zadao ozbiljan niz udaraca u glavu Oršanića te jednoglasnom odlukom sudaca odnio pobjedu.

Uz gromoglasnu podršku tribina Filip Pejić je nokautom pobijedio Antonija Majksnera.

Atraktivan meč pružili su i Tonči Peruško i Ivan Zovko. Zovko se pokazao kao izuzetno snažan protivnik, ali je Peruško ipak bio dominantniji te slavio odlukom sudaca.

U napetoj borbi koja je digla publiku na noge snage su odmjerili Matej Batinić i Ivica Tadijanov. Borba puna preokreta, međusobnih pokušaja rušenja i izmjena udarca s obje strane, na kraju je jednoglasnom odlukom sudaca otišla u korist Batinića.

U najiščekivanijem srazu večeri između Tea Radnića i Kristijana Peraka, pobjedu gušenjem odnio je Perak u prvoj rundi.

Hrvatska MMA liga dobila je svoje polufinaliste. Slijedi nam ljetna stanka, a gladijatori se ponovno vraćaju u grad u rujnu kada nas čeka veliko polufinale.

Službeni rezultati prvog kruga Hrvatske MMA lige:
1) Ivan Vladimir, 2R, 1:06, poluga na ruci
2) Lovro Vrkić, 1R, 0:25, poluga na nozi
3) Antonio Mijatović, 2R, 5:0, odluka sudaca 3:0
4) Peter Buljan, 1R, 1:44, TKO
5) Luka Oršanić, 2R, 5:0, odluka sudaca 3:0
6) Filip Pejić, 1R, 4:03, TKO
7) Tonči Peruško, 2R, 5:0, odluka sudaca 2:1
8) Matej Batinić, 2R, 5:0, odluka sudaca, 3:0
9) Kristijan Perak, 1R, 1:58, gušenje
10) Burušić, 2R, 3:25, predaja zbog ozljede

Sve borbe četvrtfinala Hrvatske MMA lige možete gledati na OYO:
1. event
2. event



Post je objavljen 24.06.2013. u 12:04 sati.