Prva dostupna scena iz ljetnog blockbustera 'Usamljeni osvetnik'

28 petak lipanj 2013
Za nešto malo manje od tjedan dana u domaća pa tako i u svjetska kina dolazi pravi ljetni blockbuster – 'Usamljeni osvetnik'! Riječ je o novoj suradnji 'zlatne trojke': producenta Jerryja Bruckheimera, redatelja Gorea Verbinskog i holivudske superzvijezde Johnnyja Deppa!

Među prvima u Hrvatskoj predstavljamo prvu dostupnu scenu iz ovog filmskog hita kojeg svakako preporučamo kao savršen bijeg od ljetnih vrućina. Pogledajte kako Usamljeni osvetnik i njegov vjerni pratitelj Tonto započinju surađivati zajedno na krovu vlaka koji juri u vlastitu propast.

O radnji:
Američki ratnik Tonto (Depp) prisjeća se nikad ispričanih priča koje su pretvorile Johna Reida (Hammer), čovjeka koji poštuje zakon, u legendu pravde – noseći pritom publiku na epsko putovanje prepuno iznenađenja i urnebesnih događaja u kojima ovo dvoje naizgled nespojivih junaka moraju naučiti surađivati zajedno kako bi se uspješno borili protiv pohlepe i korupcije.

Scena iz filma
Prilog o filmu
Trailer

OSVOJI NAGRADE: OYO u suradnji s Continental Filmom i ovaj puta nagrađuje vjerne OYO korisnike! Osvoji majicu ili USB na temu filma 'Usamljeni osvetnik'.

Nagradno pitanje: Koja vam je (i zašto) najbolja/najdraža uloga Johnnya Deppa? Odgovore šaljite na natjecaj@novatv.hr, a najbolje odgovore nagrađujemo!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.