Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oyo

Marketing

Filmski blockbuster ljeta: Usamljeni osvetnik

Početkom srpnja, 4.7., u svjetska pa tako i u hrvatska kina stiže pravi filmski ljetni blockbuster – „Usamljeni osvetnik“!

Riječ je o novoj suradnji redatelja Gorgea Verbinskog, producenta Jerryja Bruckheimera i glumačke super-zvijezde Johnnyja Deppa u kojoj njih trojica na potpuno novi način oživljavaju ikonske likove Usamljenog osvetnika i njegovog partnera Tonta u akcijskoj avanturi prepunoj humora i prave filmske zabave kakvu samo tvorci filmske franšize „Pirati s Kariba“ mogu isporučiti gledateljima diljem svijeta!

Američki ratnik Tonto (Depp) prisjeća se nikad ispričanih priča koje su pretvorile Johna Reida (Hammer), čovjeka koji poštuje zakon, u legendu pravde – noseći pritom publiku na epsko putovanje prepuno iznenađenja i urnebesnih događaja u kojima ovo dvoje naizgled nespojivih junaka moraju naučiti surađivati zajedno kako bi se uspješno borili protiv pohlepe i korupcije.

Iz kino najave jasno je da se radi o još jednom potencijalnom blockbusteru u kojem su glavne uloge ostvarili Johnny Depp (franšiza „Pirati s Kariba“) i Armie Hammer („Društvena mreža“). Uz njih dvojicu u filmu se u ostalim ulogama pojavljuju William Fichtner (TV-serija „Zakon braće“), Tom Wilkinson („Michael Clayton“), Helena Bonham Carter („Kraljev govor“) i Ruth Wilson (TV-serija „Luther“). Film je režirao Gore Verbinski („Meksikanac“, „Krug“, trilogija „Pirati s Kariba“), a producirao Jerry Bruckheimer („Zločesti dečki“, „Hrid“).

Trailer novog ljetnog hita pogledajte na OYO.

Post je objavljen 24.06.2013. u 12:08 sati.