Posljednje utočište (Last resort) - hrvatska premijera serije!

19 srijeda lipanj 2013
OYO predstavlja izuzetno napetu priču smještenu u potencijalnu budućnost u kojoj posada najmoćnije podmornice svijeta, naoružane nuklearnim oružjem, odbija izvršiti naredbu za nuklearni napad i time postaje glavni državni neprijatelj.

'Posljednje utočište' je napeta triler serija koja se događa u bližoj budućnosti. Posada američke podmornice Colorado koja nosi nuklearno oružuje dobije naredbu da napadne Pakistan. S obzirom da je kapetan Marcus Chaplin (Andre Braugher) dobio tu zapovijed preko komunikacijskih kanala koji su se koristili tijekom Hladnog rata, on odbija izvršiti naredbu. Nakon njega i drugi zapovjednik XO Sam Kendal (Scott Speedman) odbije napasti nuklearnim oružjem. Posada Colorada od tada je proglašena neprijateljem države.

Nemajući izlaza Chaplin i Kendal odvode posadu podmornice na egzotičan, ali opasan otok. Tamo će pronaći utočište, romansu i priliku za novi život. Posada Colorada tako će postati svjetski najmanja nuklearna sila koja je došla na jedino preostalo utočište na svijetu.. Posljednje utočište…

GLUMAČKA POSTAVA:
SCOTT SPEEDMAN (XO Sam Kendal)
Scott Speedman glumio je u filmu 'The Vow', nasuprot Rachel McAdams i Channing Tatum. Drugi blokbusteri u kojem je Scott glumio su 'Underworld' te 'Underworld:Evolution' s Kate Beckinsale te 'The Strangers' Liv Tyler. Speedman je odrastao u Kanadi. Studirao je na 'Neighborhood Playhouse' u New Yorku prije nego što je dobio ulogu u popularnoj seriji 'Felicity'. Majka mu je olimpijska atletičarka te je dobar prijatelj s Kate Beckinsale. Išao je na audiciju za ulogu Robina u seriji 'Batman zauvijek'.

CAMILLE de PAZZIS (Sophie Girard)
Sophie je otkrivena na ulicama Pariza u dobi od 15 godina kada ju je tamo spazio sam Jean Paul Gaultier. Njezina televizijska karijera započela je naslovnom ulogom u hit seriji 'La Vie Deavant Nous' na francuskoj TV. Ostvarila je uloge u filmovima te je surađivala s Xavier Giannolijem ('The Singer'), Harmony Korine ('Mr. Lonely') i Remi Bezançon ('The First Day of the Rest of Your Life'). Također glumila je u filmu 'Zig Zag Kid' s Isabellom Rossellini.



DAISY BETTS (Grace Shepard)
Daisy Betts ostvarila je mnogobrojne uloge, a hrvatska je publika poznaje po ulozi u 'Đavoljoj odvjetnici' koja se emitirala na Doma TV-u. U seriji 'Persons Unknown' imala je naslovnu ulogu. Daisy je rođena u Australiji. U Australiji' lijepa Daisy ostvarila je vodeće ulogu kao Peta u 'Out of the Blue', te kao Sally Blake u 'Sea Patrol'. U njezin filmski opus ubraja se uloga Sam u trileru 'Caught Inside'. Ovaj triler osvojio je nagradu na Sydney Film Festivalu 2010. godine.


DICHEN LACHMAN (Tani Tumrenjack)
Dichen (Dee-Chen) Lachman je rođena u Nepalu gdje je živjela do 1989. godine. Nakon Nepala njezina obitelj se preselila u Australiju. Sudirala je na Parsons te joj je bio san postati slikaricom. Ipak život ju je odveo u drugom smjeru te se priključila castu 'Neighborsa'. Kasnije, Lachman je glumila u 'Dollhouse' te je prihvatila ulogu vampirice u američkoj verziji 'Being Human'. Nedavno se okušala i kao producentica.



SAHR NGAUJAH (Julian Serrat)
Sahr Ngaujah (Saw En-Gow-Ja) je kazališni redatelj i glumac podrijetlom iz Sierra Leonea. Svoju karijeru je počeo u kazalištu, radeći u Atlanti s Freddie Hendricks ansamblom. Ngaujah je diplomirao na DASARTS-u , te je u Amsterdamu nagrađen s nagradom Obie za ulogu Anikulapo –Kuti u projektu 'Fela'. Na Broadwayu 'Fela' je zaradila 11 Tony nominacija, a Ngaujah je nominiran u katerogoriji glavnog glumca.



JESSY SCHRAM (Christine Kendal)
Od princeze iz bajke 'Once Upon a Time' do zarobljenice izvanzemaljaca 'Falling Skies' glumica - kameloen glumi u seriji 'Posljednje utočište'. Rođena u Chicagu, Jesse je odmalena ima strast prema glumi. Već u dobio od 10 godina snimila je svoju prvu reklamu za Chucky-Cheesea. Nakon srednje škole, Schram je nastavila svoju glumačku karijeru. Ostvarila je uloge u 'Bostonsko pravo', 'CSI:Miami', te utjelovila mlađu verziju Alisson u seriji 'Medij'. U privatnom životu glumica radi u Corazon De Vida, neporfitnoj organizaciji koja se skrbi o siročadi.

ANDRE BRAUGHER (Marcus Chaplin)
Dobitnik Emmyja Andre Braugher poznat je po svojoj ulozi 'Muškarci u krizi'. Glumio je s Angelinom Jolie u filmu 'Salt'. U njegov zaista bogat glumački opus spada i film 'Passengers', u kojem je glumio s novom oskarovkom Anne Hathaway. Uloga u mini seriji 'Thief' donijela mu je nagradu Emmy i nominaciju za Zlatni globus. Na velikom platnu ostvario je ulogu u filmu in “City of Angels,” s Nicolasom Cageom, Meg Ryan i Dennis Franz. Rođen je u Chicagu, a ima diplome sa Stanforda i Juilliarda.

Seriju 'Posljednje utočište' gledajte na OYO. Nova epizoda serije stiže svake subote.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.