Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oyo

Marketing

Za početak ljeta gledatelji odabrali seriju 'Da sam oblak'

I

ntrigantna serija 'Da sam oblak', koja se emitira na Novoj TV i koja je dostupna na OYO, postala je najgledanija serija prošlog tjedna. Priča o opsesivnoj ljubavi Mustafe Buluta, odnosno nagrađenog glumca Engina Akyureka, prema turskoj Audrey Hepburn svakodnevno je pratilo gotovo pola milijuna gledatelja.

Ova intrigantna priča osvojila je gledatelje u Hrvatskoj, a u njoj sudjeluje krema turske produkcije. Ulogu majke Indži u seriji tumači scenaristica serije, preminula Meral Okay, koja je radila i na 'Sulejmanu Veličanstvenom'.

Narinina rastava od posesivnog Mustafe, dolazak fatalne Bahar u živote obitelji Bulut te vjenčanje između profesora Haruna i glavne protagonistice serije donijelo je seriji 'Da sam oblak' status najgledanije u Hrvatskoj. Prelijepa Narin, koju tumači glumica Melisa Sozen, za prvi dan ljeta je pred malim ekranima Hrvatske obukla vjenčanicu te tako potvrdila svoju sličnost s ikonom Audrey Hepburn.

Gotovo pola milijuna gledatelja svaki dan s velikim žarom prati ovu neobičnu priču. Niti u daljnjim nastavcima serije neće nedostajati uzbuđenja, a lavinu događaja pokrenut će Mustafina otmica Narin s njezinog medenog mjeseca. Mustafa će se zajedno s otetom Narin zaputiti prema minskom polju na kojem će stradati. Mustafa će biti u kritičnom stanju. Nove epizode serije 'Da sam oblak' možete već danas pogledati na OYO!



Post je objavljen 24.06.2013. u 12:18 sati.