Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oyo

Marketing

Mijatović: Nemam 'game plan' u glavi, u borbi se oslanjam isključivo na svoje instinkte

Dio priprema za prijenos četvrtfinala Hrvatske MMA lige koji je ovu subotu na OYO od 21:30, svakako je i pregled izjava boraca koji se za četvrtfinale jačaju fizički, ali se obično ne štede ni u izjavama.

Antonio Mijatović (Ban Team) prošlogodišnji je viceprvak Hrvatske MMA lige u kategoriji do 84 kg. U finalu je tada izgubio od Davida Vasića pokazavši da je odvažan borac vrijedan respekta. Svog protivnika u prvom krugu MMA lige pobijedio je gušenjem u prvoj rundi. U subotu ga u kavezu Cibone čeka Anđelko Kitić (UFK Novi Zagreb) koji, također, svoje protivnike voli „gušiti“. Kitić opušteno čeka tu borbu iako zna da s momcima iz Ban Team-a nema šale.

- Znam da je on favorit. Pripremam se 100 posto, imam sjajne sparinge. Mislim da će on tražiti parter. Meni je svejedno, parter ili stojka, spreman sam. Dat ću sve od sebe, nikoga ne potcjenjujem, ali nikoga niti ne veličam. U kavezu smo svi jednaki do konačne pobjede ili poraza – izjavio je Anđelko Kitić.

Mijatović je poznat po dozi prgavosti koju unosi u kavez bez obzira tko mu stoji u kutu.

- Dobro sam pripremljen. Za svaku borbu imam uvijek isti ubitačni spartanski ritam. Nije mi bitno tko je moj protivnik, uvijek u borbu idem kao da je protiv svjetskog šampiona. No prema svakom borcu imam dozu poštovanja. Bez obzira što sam ja favorit, on je dečko koji je pokazao da ima srca. Svjestan sam da će to biti dobar meč. Nemam “game plan“ u glavi, prestao sam na takav način pripremati se za mečeve. Kada borba krene oslanjam se isključivo na svoje instinkte – ispričao je Antonio Mijatović.


Drugi krug četvrtfinala Hrvatske MMA lige odigrat će se 22. lipnja u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat.

Svjedočit ćemo istarskom dvoboju, okršajima zagrebačkih klubova , srazu Splita i Dubrovnika, borbi Osječana – cijela Hrvatska se bori u MMA kavezu! 22 boraca, 11 borbi, jedan kavez.

Poslastica večeri bit će PRESTIGE FIGHT između prošlogodišnjeg prvaka Hrvatske MMA lige Marka Burušića i Dževada Muftića (BiH).

Prijenos UŽIVO je na OYO od 21:30 i na Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.
Potražite ulaznice već od 45 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

Ulaznice za MMA četvrtfinale možete osvojiti i na OYO! Pošaljite nam na e-mail natjecaj@novatv.hr odgovor na slejdeće pitanje: Koja će borba (i zašto) biti najatraktivnija u ovom polufinalu?

Najbolje odgovore nagrađujemo s po 2 ulaznice za MMA četvrtfinale 22. lipnja!

Post je objavljen 18.06.2013. u 17:52 sati.