Milinković želi superfinale s Dorijanom Ilićem!

21 petak lipanj 2013
Cibona je spremna, a spremni su i naši superteškaši. Snage u kavezu u kategoriji preko 93 kg će odmjerit Osječanin sa zagrebačkom adresom Danilo Popović (Huber Team) i Osječanin Saša Milinković (HK Osijek). Tko će u ovom slavonskom dvoboju odnijeti pobjedu saznat ćemo uskoro. Milinković je uvjeren u svoje slavlje u kavezu, a otkrio nam je i da već gleda prema velikom finalu najesen.

- Kontinuirano sam u treningu, ritam je ubitačan. U Zagreb dolazim super spreman. O protivniku ne znam puno, čuo sam da je dobar dečko. Pokušat ću tu borbu riješiti što prije. Pokupiti što manje “štete“ i ići dalje. Nadam se da ću uspjeti povjeđivati do kraja godine. Vidim se u finalu Hrvatske MMA lige, a jako mi je milo i superfinale. Gledao sam Dorijana Ilića na nedavnom FFC-u, bio je sjajan. Volio bi imati borbu s Ilićem – otkrio je Saša Milinković.

Do superfinala Hrvatske MMA lige u prosincu i potencijalnog okršaja s opakim Dorijanom Ilićem, Milinković ima još tri velike prepreke. Sutra ćemo vidjeti da li će savladati prvu.

Drugi krug četvrtfinala Hrvatske MMA lige odigrat će se 22. lipnja u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat.

Svjedočit ćemo istarskom dvoboju, okršajima zagrebačkih klubova , srazu Splita i Dubrovnika, borbi Osječana – cijela Hrvatska se bori u MMA kavezu! 22 boraca, 11 borbi, jedan kavez.

Prijenos UŽIVO je na OYO od 21:30 i na Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.
Potražite ulaznice već od 45 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.