Jadranka Varga Mi što letimo u pakao - Nachtfresser - Blog.hr

subota, 11.04.2020.

Mi što letimo u pakaoPita žena na twitteru hoćemo li u pakao mi koji smo jučer jeli meso, a danas možda ribu, naravno da hoćemo, samo zbunjuje ogroman broj tih koji su svojim komentarima potvrdili to svetogrđe. Meni nije padalo na pamet ići u ogroman red pred novootvorenu ribarnicu, guštao sam gledajući fotku što nisam u toj gužvi.
Moj haustor je na veliki petak od vremena socijalizma uvijek mirisao na ribu, jučer bogami ne, čak ni kod susjede koja je bila na mom oproštajnom hodočašću 1999. u Rimu. To se za vrijeme takozvanog socijalizma nije moglo dogoditi, koliko god neki danas lupetali o tom mračnom dobu proganjanja vjernika.
Zanimljivo, zadaće dolaze u neradne dane, djeci fali škola ili vjerojatnije komunikacija.
Jučer smo bili u Kauflandu, mene obradovao broj razgolićenih cura, te podsjetio kako me fotić sve lošije i loše služi. Al neka ih, dižu nadu da će opet biti moguć normalan život.
p.s.
Danas ću opet dodati i novu fotku vegaške plesačice samo zato što ne primjećujete, a mene to fascinira, 25 godina, a kolike zalihe, neću vam reć čega, ima u pozadini :P10:39 | Komentari (18) | Print | ^ |

<< Arhiva >>