Išli smo jučer na ručak u čuveni restaurant «Rivica» na otoku Krku, tamo traju dani mlade krčke janjetine (290 kuna/kg), a počeli su i dani šparoga (fritaja 44 kune/porcija). Konobar je bezuspješno sugerirao da bi u fritaju bilo dobro dodati škampe ili pršut, i da ispod 35 dkg nema smisla porcija janjetine. Primjetili smo da postoje dvije vrste gostiju, koji se prežderavaju i koji se najedu. S prvima se konobari opraštaju s «hvala lijepo, poštovanje», s ovima drugima samo s «hvala lijepo». Pogodili smo koji ćemo pozdrav dobiti. |
| < | ožujak, 2007 | > | ||||
| P | U | S | Č | P | S | N |
| 1 | 2 | 3 | 4 | |||
| 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
| 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
| 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
| 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |