Išli smo jučer na ručak u čuveni restaurant «Rivica» na otoku Krku, tamo traju dani mlade krčke janjetine (290 kuna/kg), a počeli su i dani šparoga (fritaja 44 kune/porcija). Konobar je bezuspješno sugerirao da bi u fritaju bilo dobro dodati škampe ili pršut, i da ispod 35 dkg nema smisla porcija janjetine. Primjetili smo da postoje dvije vrste gostiju, koji se prežderavaju i koji se najedu. S prvima se konobari opraštaju s «hvala lijepo, poštovanje», s ovima drugima samo s «hvala lijepo». Pogodili smo koji ćemo pozdrav dobiti. |
< | ožujak, 2007 | > | ||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |