muzikologija

srijeda, 28.01.2009.

NOVO: TONI BRAXTON


Toni Braxton - Get Loose.mp3
S nadolazećeg šestog po redu studijskog albuma Toni Braxton, nazvanog jednostavno Pulse, nakon pjesme Melt (Like An Iceberg) dolazi nam i pjesma Get Loose. Produkciju potpisuje Darkchild, a osim njega na albumu su radili i Babyface, Jesse McCartney, Midi Mafia, The Clutch, The Underdogs, Soulshock & Karlin, The Writing Camp, Claude Kelly, RedOne i Danja. Imena svakako obećavaju, a novi album očekujte kroz 3 mjeseca.

28.01.2009. u 00:54 • 4 KomentaraPrint#

nedjelja, 25.01.2009.

NOVI SINGLOVI


Novi singl za Pussycat Dolls s njihovog drugog po redu studijskog albuma Doll Domination, novi singl za Jay Seana, s re-izdanja njegovog posljednjeg albuma My Own Way, objavljenog u svibnju prošle godine. Zatim odličan najavni singl novog albuma Lily Allen, te najavni singl debitantskog albuma Ave Leigh koji će se u prodaji pojaviti u veljači, a koji sam već imao prilike preslušati. A tu vam je i novi singl za The Killers, najnoviji singl za Solange, izvrsna T.O.N.Y, te najnoviji singl za Johna Legenda i meni jedna od najdražih s njegovog posljednjeg albuma, Everybody Knows.

The Pussycat Dolls - I Hate This Part.mp3
Jay Sean - Tonight.mp3
Lily Allen - The Fear.mp3
Ava Leigh - La La La.mp3
The Killers - Spaceman.mp3
Solange - T.O.N.Y.mp3
John Legend - Everybody Knows.mp3

Posjetite naravno i moj novi BLOG.

25.01.2009. u 19:27 • 2 KomentaraPrint#

RECENZIJA: KINGS OF LEON


Kings Of Leon - Use Somebody.mp3
Kings of Leon je američki rock band sastavljen od 3 brata i njihovog rođaka. Veću popularnost postigli su u Velikoj Britaniji nego u rodnoj im Americi, a jedno od glavnih priznanja došlo je upravo ovih dana u obliku BRIT Awards nominacija za najbolji inozemni bend i album. No stvari su se napokon pokrenule i u Americi. Na nadolazećim Grammy nagradama imaju nominacije za najbolji rock album, najbolju rock pjesmu, te najbolju rock izvedbu grupe s vokalom. Radi se naravno o pjesmi Sex On Fire, s kojom su osvojili i vrh UK liste singlova.
Only By The Night njihov je četvrti po redu studijski album, objavljen je prije nekoliko mjeseci, a kao i prethodnici, dobio je široki spektar ocjena. Od onih najboljih do nekoliko iznimno loših. Sredine su rijetke. Meni osobno paše Calebov vokal, odlična Use Somebody drži me još od kad sam ju čuo, a tu je i još nekoliko odličnih pjesama - Crawl, nezaobilazna Sex On Fire, Notion, I Want You i pomalo jeziva Closer. Ostatak album drži neki njihov standard, dobra glazba i nešto slabiji tekstovi.
OCJENA: -4

25.01.2009. u 19:21 • 0 KomentaraPrint#

četvrtak, 22.01.2009.

http://filmclub.blog.hr/

Obavještavam vas ovim putem kako ću na svom drugom blogu pisati o filmu. Bez previše filozofiranja i gnjavaže, ukratko ću opisati svoj dojam, ocijeniti film, a ispod ću vam napisati kako stoji na IMDB i na Rotten Tomatoes, dvjema "najvažnijim" stranicama koje se bave filmom i ocjenjivanjem istog. Prva je glas naroda, a druga glas kritike, pa što vam je draže. Odlučio sam se za to prvenstveno jer ne samo da pratim film, nego sam veliki obožavatelj DOBROG filma, a većinu filmova koji se trenutno prikazuju u kinima pogledao sam odavno. Druga, važnija stvar je to što ima jako puno velikih malih filmova, o kojima se ne čuje puno, ne dobiju velike reklame, a samim time ni svoju publiku, a neki od njih su svojevrsna mala remek djela. I tu će biti prilika za njihovo predstavljanje. Ova ideja postoji već neko vrijeme, nekoliko filmova sam i na ovom blogu predstavio, no odlučio sam filmu posvetiti zaseban blog. Otvaranje bloga pripalo je filmu The Curious Case Of Benjamin Button.

22.01.2009. u 17:28 • 0 KomentaraPrint#

srijeda, 21.01.2009.

RECENZIJA: FRANZ FERDINAND


Vrlo dobro poznajem oba prva albuma grupe Franz Ferdinand, mogu se čak nazvati i fanom grupe i njihovih albuma i iako na prvo slušanje nisam mogao reći da je novi album loš, osjećao sam se uskraćenim za nekoliko vrhunskih trenutaka koje su ponudili na prethodnicima. Rijetkost je da se nakon odličnog debitantskog albuma pojavi isti takav nasljednik, još rijeđe da se niz nastavi. I da sam ga kojim slučajem išao ocjenjivati nakon prvog slušanja, konačna ocjena zasigurno ne bi bila ova dolje navedena.
Preslušavajući album, Ulysses mi je bila i ostala najzanimljivija (iako možda ne i najbolja) pjesma na albumu. Većina ostalog materijala zvučala je prilično predvidivo, iako neobično usklađeno, možda čak i više nego na prethodnicima. Bilo je tu nekoliko dobrih pjesama, daleko od toga (Turn It On, Send Him Away, Twilight Omens, Live Alone, Can't Stop Feeling) no dovoljna je bila samo pomisao na Darts of Pleasure, Take Me Out, Do You Want To i meni najdraže This Fire i Walk Away....Međutim, Franz Ferdinand i u svom prosjeku zvuče bolje od općenitog prosjeka i to im je najveća prednost, a još važnija - najnoviji album svakako ima bolji učinak svakim novim preslušavanjem. Sve navedene pjesme nakon nekoliko slušanja nameću se kao potencijalni hitovi, a Franz Ferdinand bez sumnje kao vodeći u svojoj kategoriji.
Album Tonight: Franz Ferdinand u prodaji će se pojaviti sljedeći tjedan, a dolazi nakon multiplatinastih Franz Ferdinand i You Could Have It So Much Better.
OCJENA: -5

21.01.2009. u 16:19 • 1 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 19.01.2009.

RECENZIJA: MGMT


MGMT - Time To Pretend.mp3
MGMT - Kids.mp3
Ovih dana na radio stanicama i u prodaji pojavio se novi singl grupe MGMT, odlična Kids. Kako je dakle album još uvijek aktualan, odlučio sam mu posvetiti ovim putem zaseban post i reći nekoliko riječi o njemu. Uostalom, i da nije, spomenuo bih ga jer sam se doslovce zakačio na nekoliko pjesama. Vidio sam da je netko ispod recenzije albuma Santogold napisao da kasnim s recenzijom. Što bi to točno trebalo značiti? Da onda ne trebam nikad spomenuti album? 90% albuma na blogu recenziram prije nego su uopće objavljeni, a blog se uglavnom bavi r&b i pop rock glazbom, a svakako ću povremeno ukazati i na neke odlične albume koji nisu mainstream. Da, čak i ako su objavljeni prije nekog vremena. Za predstavljanje dobrog albuma nikad nije kasno, to sam već nekoliko puta napomenuo.
MGMT je američki bend sastavljen od dva člana, a prije godinu i pol objavili su svoj, uvjetno rečeno, prvi pravi debitantski album. Prvi pod tim imenom i većom izdavačkom kućom, iako su jedan objavili i prije njega, pod drugim nazivom grupe i za manju nezavisnu diskografsku kuću. Mnoge glazbene web stranice i časopisi proglašavali su ih izvođačem o kojem će se puno čuti 2008., a vrhunac doživljavaju upravo ovih dana nakon što im se album našao na mnogim listama najboljih albuma prošle godine, zajedno s odličnim singlom Time To Pretend.
Album osvaja već prvom pjesmom. Tekstualno vrlo zanimljivu i duhovitu Time To Pretend imao sam prilike čuti u nekoliko stranih TV emisija još davno, a na toj iznimno visokoj razini na albumu je čak nekoliko pjesama (redom singlovi, pa se možda nepravedno na prvu može učinit da ostatak albuma nije toliko jak). Odlične Electric Feel, Kids, Weekend Wars samo su neki od primjera s ovog izvrsnog albuma, nepredvidive i zanimljive mješavine indie popa, rocka i elektronike. Za sve koji nisu čuli za MGMT, ovdje vam ostavljam prvi singl, jednu od najboljih pjesama prošle godine, iako vjerujem i nadam se da ste ju čuli. A tu je i najnoviji singl, pjesma Kids.
OCJENA: -5

19.01.2009. u 14:47 • 9 KomentaraPrint#

srijeda, 14.01.2009.

NOVI SINGLOVI: LETOYA, KELLY CLARKSON, TEAIRRA MARI


LeToya - Not Anymore.mp3
Sjećate se LeToye? Predstavio sam ovu djevojku još negdje na početku pisanja bloga, a radi se o bivšoj članici grupe Destiny's Child čiji je debitantski album LeToya došao na #1 Billboardove liste albuma u srpnju 2006. 4. travnja u prodaji će se pojaviti njen novi, drugi po redu studijski album - Lady Love. Not Anymore naziv je najavnog singla, a potpisuje ga Ne-Yo. Slatka pjesma, u svakom slučaju puno zanimljivija od novih singlova za Kelly Clarkson (koja je samo potvrdila ono što o njoj ionako mislim cijelo vrijeme- ta djevojka stvarno nema osobnost i glazbeni identitet, a pjesma je reciklaža njenih bivših singlova, About You Now grupe Sugababes i Hot N Cold Katy Perry, dakle nažalost- zagarantirani hit!) i dugoočekivanog novog singla za Teairru Mari (reciklirano sve ono loše i iritantno iz r&b glazbe, bez trunkice identiteta i originalnosti).
Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You.mp3
Teairra Mari - Hunt 4 U.mp3

14.01.2009. u 22:52 • 4 KomentaraPrint#

petak, 09.01.2009.

NOVI SINGL: THE-DREAM


The-Dream - My Love (feat. Mariah Carey)
Neću previše o The-Dreamu, vjerujem da znate da stoji iza hitova Beyonce, Mariah Carey, Mary J. Blige, Rihanne i mnogih drugih. My Love najavljuje njegov drugi po redu studijski album, a u prodaji će se pojaviti u veljači. Na pjesmi gostuje izvrsna Mariah Carey. Obavezno poslušajte.

09.01.2009. u 17:46 • 5 KomentaraPrint#

utorak, 06.01.2009.

RECENZIJA: SANTOGOLD


Ne znam sjećate li se, ali prošle godine predstavio sam vam Res, djevojku koja je još 2001. objavila odličan prvijenac How I Do. Na tom albumu radila je Santogold, djevojka koju vam ovim putem želim predstaviti i nešto reći o njenom albumu - Santogold. Uz turneje s M.I.A., Björk, Jay-Z, Kanye Westom i Coldplay, napisala je (s L. Allen) Littlest Things za Lily Allen, te Outta My Head za Ashlee Simpson, a prvi se put pod imenom Santogold pojavljuje na albumu Marka Ronsona - Version. Njezin debitantski album objavljen je krajem travnja prošle godine, a zasluženo je uvršten na liste najboljih albuma prošle godine prema mišljenjima većine glazbenih kritičara.
Iako je istaknula kako je htjela surađivati s Ronsonom i na svom albumu, zbog neusklađenih rasporeda pričekat ćemo na tu suradnju. Album međutim donosi brojne druge zanimljive suradnje (Diplo, Disco D, Switch) gdje Santogold uspješno kombinira elektro pop, r&b, indie rock i hip hop. Vjerujem da ćete prepoznati i dodirne točke s M.I.A., ništa čudno s obzirom da je Switch radio na oba albuma. No, uz sve sličnosti, M.I.A. ima jedan futuristički prizvuk u osnovnoj liniji albuma, Santogold na nekoliko mjesta ne samo da vuče na melankoliju, nego čak zazvuči kao nešto iz popa 80-ih. Santogold naravno potpisuje cijeli album, a radila je i na produkciji na većini pjesama. Izdvojit ću primjerice I'm A Lady, L.E.S. Artistes, Lights Out i You'll Find A Way, no zaista nije potrebno isticati svijetle trenutke, njih ima na pretek, cijeli album je kategorija za sebe. Rijetko se to dogodi u glazbi i nije nužno dobro, no Santogold je i više od toga.
OCJENA: -5

06.01.2009. u 01:26 • 10 KomentaraPrint#

RECENZIJA: JAMIE FOXX


Nisam ovaj album recenzirao do sada jer sam mu htio dati vremena. Nemojte se iznenaditi ako čujete neku od pjesama s novog albuma Jamiea Foxxa i ne prepoznate da je to on. Gosti redom preuzimaju stvari u svoje ruke, okreću ih u svoju korist, a nakon višestrukog preslušavanja, mogu otprilike pretpostaviti da mu je vijek trajanja ograničen popularnošću pjesme Just Like Me (feat. T.I.), koja se trenutno penje američkom top listom singlova. Oskarovac Foxx svoj je prethodni album samo u prvom tjednu prodao u preko pola milijuna primjeraka, no njegov nasljednik u istom se roku prodao duplo manje. A otprilke ima isto toliko potencijala.
I ovaj put uspio je skupiti vodeće i/ili kvalitetne producente (Timbaland, Just Blaze, Salaam Remi, Tank), no za razliku od prethodnika, rezultat je mlak, nema potencijalnih hitova, pa čak ni šačica iznadprosječnih ostvarenja. Iza Tricky Stewarta već je nekoliko hitova (Umbrella, Touch My Body, Single Ladies) pa nije zapravo čudno da u bolje trenutke albuma spadaju upravo njegove pjesme. Među gostima su T.I., Ne-Yo (OPET s bills paid on time, možda bi bilo zanimljivije da prizna da mu treba čvrsta muška ruka, a ne žena koja plaća svoje račune), T-Pain, Kanye West, Marsha Ambrosius, Lil Wayne, Fabolous i The-Dream. Album u prodaji od 16.prosinca.
OCJENA: -3

06.01.2009. u 00:13 • 1 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 05.01.2009.

PREMIJERA: CIARA


Ciara - Never Ever (feat. Young Jeezy).mp3
Prvi post u novoj godini, čast je pripala Ciari. Never Ever prvi je pravi službeni singl (ako ne računamo propali Go Girl) kojim najavljuje svoj novi album koji će se uskoro pojaviti u prodaji. Pjesmu je producirao Polow Da Don.

05.01.2009. u 00:29 • 6 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< siječanj, 2009 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Siječanj 2011 (3)
Prosinac 2010 (4)
Studeni 2010 (1)
Kolovoz 2010 (1)
Lipanj 2010 (1)
Travanj 2010 (2)
Ožujak 2010 (3)
Veljača 2010 (4)
Siječanj 2010 (5)
Prosinac 2009 (11)
Studeni 2009 (20)
Listopad 2009 (26)
Rujan 2009 (5)
Ožujak 2009 (11)
Veljača 2009 (2)
Siječanj 2009 (11)
Prosinac 2008 (16)
Studeni 2008 (22)
Listopad 2008 (14)
Rujan 2008 (12)
Kolovoz 2008 (13)
Srpanj 2008 (4)
Lipanj 2008 (12)
Svibanj 2008 (8)
Travanj 2008 (5)
Ožujak 2008 (9)
Veljača 2008 (11)
Siječanj 2008 (13)
Prosinac 2007 (28)
Studeni 2007 (20)
Listopad 2007 (21)
Rujan 2007 (25)
Kolovoz 2007 (19)
Srpanj 2007 (19)
Lipanj 2007 (37)
Svibanj 2007 (43)
Travanj 2007 (47)
Ožujak 2007 (70)
Veljača 2007 (18)

Komentari da/ne?

Opis bloga

Glazbeni blog; recenzije pjesama, albuma, spotova, izvještavanje o raznim glazbenim top-listama + recenzije filmova, komentari društvenih događanja....




ALBUM OF THE WEEK:


U prodaji!

DOWNLOAD HERE

NEW SINGLES AND MORE:


Adele - Rolling in The Deep.mp3

Rihanna - What's My Name (feat. Drake).mp3

Jamie Woon - Spirits.mp3

Drake - Karaoke.mp3

The National - Conversation 16.mp3

+


Friendly Fires - Kiss Of Life.mp3

S reizdanja albuma Friendly Fires grupe Friendly Fires

+


Amerie - Why R U?.mp3

S albuma In Love & War!

DO SADA RECENZIRANI ALBUMI.....


ERYKAH BADU Part Two: Return... 4
MGMT Congratulations 4+
JUSTIN BIEBER My World 2.0. -3
JASON DERULO Jason Derulo -2
ELLIE GOULDING Lights 3+
MONICA Still Standing -4
USHER Raymond v Raymond 3+
SUGABABES Sweet 7 2+
MARINA&THE DIAMONDS Family... 2+
VAMPIRE WEEKEND Contra 4+
CORINNE BAILEY RAE The Sea 4+
FLORENCE+THE MACHINE Lungs 4
SADE Soldier Of Love -4
SUSAN BOYLE I Dreamed A Dream 2+
KE$HA Animal 1+
DAVID GUETTA One Love -3
GLASVEGAS Glasvegas -5
FRIENDLY FIRES Friendly Fires 4+
ANTONY AND THE J. The Crying.. -5
THE BIG PINK A Brief History ofLove 4
PHOENIX Wolfgang Amadeus... -5
THE XX The XX 5
KID SISTER Ultraviolet 2+
EMPIRE OF THE SUN Walking On... 3+
DANIEL MERRIWEATHER Love&War -3
JACK PENATE Everything Is New 4+
YEAH YEAH YEAHS It's Blitz 4+
WILCO Wilco 4
LADYHAWKE Ladyhawke -4
BAT FOR LASHES Two Suns 4
MARY J. BLIGE Stronger WithEach... 4
BOJAN JAMBROŠIĆ Bolji od ljubavi 2+
ROBIN THICKE Sex Therapy -3
ARCTIC MONKEYS Humbug 4
LITTLE BOOTS Hands -4
CHRISETTE MICHELE Epiphany -3
ALICIA KEYS The Element Of... -5
LEDISI Turn Me Loose -4
PLEASURE P Intr. of Marcus Cooper -4
MUSE The Resistance 3+
MR HUDSON Straight No Chaser 3
CHRIS BROWN Graffiti 4
TIMBALAND Shock Value II 2
JAY SEAN All Or Nothing -4
PIXIE LOTT Pixie Lott 3+
ADAM LAMBERT F Y Entertainment 4
LADY GAGA Fame Monster -4
KRIS ALLEN Kris Allen 2+
RIHANNA Rated R 4
NORAH JONES The Fall 4
JOHN MAYER Battle Studies 3
ONE REPUBLIC Waking Up -3
LEONA LEWIS Echo -3
AMERIE In Love & War 3+
RYAN LESLIE Transition 4
MELANIE FIONA The Bridge -3
CHERYL COLE 3 Words -4
ALEXANDRA BURKE Overcome 3
TREY SONGZ Ready 4
FRANKMUSIK Complete Me -4
LA ROUX La Roux 4
THE BLACK EYED PEAS The E.N.D. 2+
SHAKIRA She Wolf 2
MIKA The Boy Who Knew Too Much -4
LETOYA Lady Love 3+
MARIO D.N.A. 4+
KID CUDI Man On The Moon 4+
MAXWELL BLACKsummers'Night -5
BACKSTREET BOYS This Is Us 2+
ELECTRIK RED How To Be a Lady... 4+
JORDIN SPARKS Battlefield 2
CIARA Fantasy Ride 3+
MARIAH CAREY Memoirs of... -5
WHITNEY HOUSTON I Look To You 3
NATALI DIZDAR Pronađi Put 4+
KERI HILSON In A Perfect World -4
RAZORLIGHT Slipway Fires 2
FLEET FOXES Fleet Foxes 5
VAMPIRE WEEKEND Vampire Weekend -5
RYAN LESLIE Ryan Leslie 3
MUSIQ SOULCHILD Onmyradio 4
AVANT Avant 4+
KELLY CLARKSON All I Ever Wanted 3
THE-DREAM Love vs. Money 5
LILY ALLEN It's Not Me, It's You -4
KINGS OF LEON Only By The Night -4
FRANZ FERDINAND Tonight: F. Ferdinand -5
MGMT Oracular Spectacular -5
SANTOGOLD Santogold -5
JAMIE FOXX Intuition -3
DINO DVORNIK Pandorina Kutija -4
JACQUES HOUDEK Crno i Bijelo 3+
KEYSHIA COLE A Different Me 3
THE KILLERS Day & Age -5
KANYE WEST 808's & Heartbreak -4
BRITNEY SPEARS Circus -5
DAVID ARCHULETA David Archuleta 2+
DAVID COOK David Cook 2+
BEYONCÉ I Am...Sasha Fierce 5
DEBORAH COX The Promise -5
CHRISTINA AGUILERA Decade Of Hits -4
DIDO Safe Trip Home 4+
SUGABABES Catfights & Spotlights 3+
T-PAIN Thr33 Ringz -2
T.I. Paper Trail 3+
P!NK Funhouse 3
JOHN LEGEND Evolver 4
JAMES MORRISON Songs For You... 4+
ROBIN THICKE Something Else 3
KEANE Perfect Symmetry 4
LANA Volim Biti Zaljubljena 3
SANDRA BERKOVIĆ Upali Radio 2+
JENNIFER HUDSON Jennifer Hudson 4
JAZMINE SULLIVAN Fearless 4+
THE PUSSYCAT DOLLS Doll Domination -3
NE-YO Year Of The Gentleman 4
LADY GAGA The Fame -3
NEW KIDS ON THE BLOCK The Block 3+
SOLANGE Sol-Angel & The Hadley...5
MICHELLE WILLIAMS Unexpected -4
GIRLICIOUS Girlicious 1
M.I.A. Kala -5
ROISIN MURPHY Overpowered 4
ASHLEE SIMPSON Bittersweet World 2
JASON MRAZ We Sing, We Dance... -4
KATY PERRY Katy Perry 2+
LIL' WAYNE Tha Carter III 4+
COLDPLAY Viva La Vida 3+
ASHANTI The Declaration -3
GNARLS BARKLEY Odd Couple 4
USHER Here I Stand -4
SEVERINA Zdravo Marijo 4
CHERISH The Truth -3
JESSE McCARTNEY Departure 4
ERYKAH BADU New Amerykah (pt 1) -5
J. HOLIDAY Back Of My Lack 3
DUFFY Rockferry -4
MADONNA Hard Candy 4
MARIAH CAREY E=MC2 5
DANITY KANE WellcomeToTheDollhouse 2+
JANET JACKSON Discipline 4+
ADELE 19 -5
NATASHA BEDINGFIELD P.ful Of Sunshine 4
LEDISI Lost & Found 4
KATE NASH Made Of Bricks 3
LCD SOUNDSYSTEM Sound Of Silver -4
ARCADE FIRE Neon Bible 4+
BRIGHT EYES Cassadaga 3+
RICHARD HAWLEY Lady's Bridge -5
KLAXONS Myths Of The Near Future -4
RADIOHEAD In Rainbows 5
BURIAL Untrue 4+
MARY J. BLIGE Growing Pains 4+
KYLIE MINOGUE X -4
MARKO TOLJA Stare Dobre Stvari 4
NINA BADRIĆ 07 -5
JORDIN SPARKS Jordin Sparks 3+
LEONA LEWIS Spirit 3
ALICIA KEYS As I Am -5
CHRIS BROWN Chris Brown 3+
BRITNEY SPEARS Blackout 5
MARIO Go -5
KATIE MELUA Pictures -5
JENNIFER LOPEZ Brave 4
JILL SCOTT Words and Sounds Vol.3 4
JAMES BLUNT All The Lost Souls 3+
KANYE WEST Graduation 4
50 CENT Curtis -3
KEYSHIA COLE Just Like You -4
VANNA Ledeno Doba 2+
SAŠA LOZAR 1 Dan 4
FERGIE The Dutchess 2+
PARIS HILTON Paris 3
GWEN STEFANI The Sweet Escape -3
JESSICA SIMPSON A Public Affair -4
SARA BAREILLES Little Voice 3
DANITY KANE DK -4
CIARA The Evolution -4
CHRISETTE MICHELE I Am 4
KELLY ROWLAND Ms. Kelly 3
RIHANNA Good Girl Gone Bad -5
FABOLOUS From Nothin' To Somethin' 3+
KELIS Kelis Was Here 4
FEIST The Reminder -5
JOE Ain't Nothing Like Me 3+
JUSTIN TIMBERLAKE Futuresex/L.sounds 5
MAROON 5 It Won't Be Soon Before Long -3
TRAVIS The Boy With No Name 5
AMERIE Because I Love It -4
BOBBY VALENTINO Special Occasion -3
NATASHA BEDINGFIELD N.B. -4
NE-YO Because Of You 3
ARCTIC MONKEYS Favourite Worst... 4+
NORAH JONES Not Too Late -4
BEYONCE B'Day 5
JAMIE T Panic Prevention 4
TIMBALAND Timbaland Presents... -3
ELISABETH WITHERS It Can Happen to... 2
MACY GRAY Big 3
FANTASIA Fantasia 4
ELLIOTT YAMIN Elliott Yamin -4
MONICA The Makings Of Me 3+
THE GOOD, THE BAD & THE QUEEN 4
TAMIA Between Friends 4+
JOHN MAYER Continuum 4+
MUSIQ SOULCHILD Luvanmusiq -5
BRIAN McKNIGHT Ten -4
JANET JACKSON 20 Y.O. -4
AMY WINEHOUSE Back To Black 5
IVANA HUSAR Familija 4
MARIJA HUSAR Familija -3
ROBIN THICKE The Evolution of R Thicke -4
MIKA Life In Cartoon Motion -4
PAOLO NUTINI These Streets -5
THE FRATELLIS Costello Music 4
JAMES MORRISON Undiscovered -5
KATHARINE McPHEE Katharine McPhee 4



THUMBS UP