07

petak

listopad

2011

Ljubavni ULTIMATUM (ili kako navesti momčića da ispravno odluči)

Nikad nije kasno. Ipak, nekima od nas koje se mlade želimo bogato tj. sretno udat (a to sve želimo) u prvih četrdeset i sedam godina pripravničkog staža se dogodilo ono najgore:
Šetali se sa momčićem po šumama, po gorama šetali, nakon toga momčići po cigarete odšetali...
Čemu čekati taj trenutak?

Šetamo se sa momčićem i po pešest godina dok se uvjeravamo da nam je za zdrav život najpotrebniji svjež zrak a zapravo čekamo da:
-Momčić shvati stvarnu vrijednost naše unutarnje ljepote te je odluči implicirati što više u svom svakodnevnom životu te zbog toga:
-samostalno počme prelaziti cestu, započne sa odvikavanjem od dojenja, u tom vedrom raspoloženju završi i na iskrenom traženju smisla i sreće pa čak i posla, nadamo se i dalje najboljem tj:
-Da momčiću ode mama
-Ponekad i da momčiću ode žena
-Te da momčić shvati da bez nas ima sve vrste problema, u najmanju ruku ozljede
i strah

Da ne bi poduzimali nepopravljive a drastične mjere (short tip: što se tiče nepopravljih mjera za dišpet mužu ga ipak odsijecite mužu)
Bolje je jasno i na vrijeme ukazat momku koja su vaša očekivanja. I stavit do znanja da ste odlučni ostvarit svoje planove. Npr: "Ili se zaposli, zarađuj i davaj mi za rentu ili prošetaj po cigare!"

Kod ultimatuma postoji kvaka: Da bi Vas se shvatilo ozbiljno morate uvijek ispoštovati ono čime prijetite.


Zato nikad nemojte prijetiti da ćete se ubit. Moram napomenit da i ako samo težite teatrologiji pred susjedima te se nadate i jačem publicitetu, a nije vam nešto posebno ni stalo do momka, plesat gola po rubu krova je ipak opasna radnja. Safety first, nabavite dobar pojas i sigurnosni dinamički konop, karabinere s maticom. Nije se jednoj tako dogodilo da je skliznila dok je svisoka bacala vizitke, ili reklamirala donje rublje.

Nemojte prijetit ni sa odsijecanjem organa, uništavanjem imovine, djece, životinja, biljaka.

Nakon što smo se upoznali sa osnovama sigurnosti, drugo je i osnovno da shvatimo što želimo, a što ne želimo. (short tip: Želimo bit sretni, ne želimo bit nesretni)
Ako Vam je za sretan život potrebna stabilna veza u kojoj višemanje jednako dajete i primate, shvatite da je za izgradnju takve veze ipak potrebno dvoje. Ispitajte vaš utjecaj na vaše odluke i odluke vašeg partnera. Ako je vaš utjecaj neograničen na obje osobe, moje testove čitate samo iz zafrkancije, jel da?
Ako pak nemate utjecaj nad svojim vlastitim odlukama, potrebna vam je nešto stručnija osoba od mene, po mogućnosti sa medicinskom diplomom.
Međutim, ako je vaš utjecaj na odluke vašeg partnera ograničen, a ipak imate suverenitet i samostalnost u donošenju vlastitih odluka, pokušajte mudro a diplomatski te nježno uz mnogo brige i ljubavi lagano gurnuti momčića u sreću. Gurkanje naravno ne bi trebalo trajat godinama, kao što bi trebali pazit i na to da je ovo guranje figurativno i da ga ne ozljedite
U slučaju da blago gurkanje ne daje rezultate, ultimatum uvijek možete začiniti i suzama, grižnjom savjesti ili lažnim obečanjima. Na duge staze iskrenost je ipak jednostavnija.

Nastavak na:

http://split-online.info/blog/grad-split/sex-files/

<< Arhiva >>