06

utorak

rujan

2011

Kako popraviti muškića?

Pošto ste uopće kliknuli na ovaj naslov morate pročitati i ovo:
Buahahahhahahahahaha!



Ako imate viška vremena, novca, volje, strpljenja, optimizma, altruizma i naivnosti, mladosti i gluposti a nemate pametnijeg posla možda poželite malo gurkati muškića u životu. Prije nego započmete sa gurkanjem muškića, provjerite da li se on uopće kreće. Ako sjedi, nećete ga pogurkati nego baciti na pod.



Ako ste u vezi sa ovisnikom, nasilnikom, varalicom, propalicom, besposličarem, alkoholičarem, (i najgore od svega) desničarem, a to vam nije sexi, možda se osjećate nesretno. Uglavnom, nesretno je suprotno od sretno. Vjerovatno priželjkujete sreću.

Često tada mlada nada tuče dnevnice moleći se Spasitelju, utječući se Svetom Juri, Mati, Luki, Petru, Pavlu, ekipi tog muškića u nevolji, medvjedićima dobra srca, vračari dobre ruke, Cosmopolitanu, nasljednicima Velikog Sime pa čak i potencijalnoj sukrvici. Mlada nada ide tako daleko te pokušava popravljati život momčiću kad on ne gleda, crta mu plan spasenja na veliku školsku tablu, učlanjuje se u GSS, pohađa tečaj prve pomoći, odlazi čak i u Crkvu. Čini sve kako bi postala ovlaštena spasiteljica,ali, avaj, time se ogriješuje o prvu Božju zapovjed. Samo je jedan Spasitelj! Ne oduzimajte mu njegov posao, uhvatite se pametnijeg posla!

Čest slučaj kod mlade nade je da slabost, lijenost i inertnost muškićevu opravdava njegovim teškim životom. Kako sa težim životom ide i više potrebitog spašavanja, tako se obično dogodi da i po tri žene (mama, žena, ljubavnica) rade u tri smjene. Što nije dobro, jer gdje je puno žena, malo je dobre volje.

Da bi opet došli u milost Svevišnjeg morate prestati bit oholi i misliti da vi smijete upravljati drugim dušama.
Možda Vam u tim razmatranjima pomogne i slijedećih nekoliko izvadaka iz raznih tiskovina.

više na čik-fix

<< Arhiva >>