AnaM

ponedjeljak, 06.04.2020.

Gangsterka…


Fascinirali su me tipovi sa pištoljem u mraku koji skaču sa jedne zgrade na drugu, a juri ih policajac. U ranijim filmovima policajac je uvek stigao gagstera… Sada i ne, dapače, često je policaj, taj koga juri neki policaj, i tako se jure celi film dok ne okreneš kanal na TV.
Ponosna sam na svoju veliku, ljubav iz vrtića, koji je kasnije uspeo u životu i postao međunarodni kriminalac. Uvek sam znala izabrati pravoga.
Moja profesija je isto tu negde, od Mediči trovačice, preko prodavačice kako kaže predsednik zemlje, pa do farmakomafije.


Loš odgoj, kriminalni uspeh su moji sasekli u samom početku kad su me zatekli sa obe ruke u torti i sumnjivim znacima oko usta. Badava sam se branila ćutanjem, plakanjem, i bežanjem iza kauča. Nemilosrdno su me ubacili u kupatilo i rifljali dok sam ja zadnjim snagama pokušala odbraniti komadiće božanstvenog krema.
Ceo život mi je prošao sa pogrešne strane zakona, mislim na onu stranu gde rmbačiš za platu koju razvlačiš po mogućstvu do kraja meseca.
Ali…

Sudbina je sudbina. Najzad sam se dočepala vrhunskog kriminala… to ne mogu oni sitni, mali, bedni lopovčići. Jučer sam oprala novac.
Kako mi ko vrati kusur, ja u džep… Pre pranja pregledal sve sem jednog…
I…
He he he. Nisu baš evrići, ali i ove što sam našla samo da osušim i prepeglam. Ko kaže da se pranje novca ne isplati??

- 09:11 - Komentari (46) - Isprintaj - #