Sastojci:
100 g šećera
200 g maslaca
200 g marcipana mase
prstohvat soli
1 jaje
200 g glatkog brašna
100 g gustina
pola praška za pecivo
aroma vanilije - 4 kapi
Priprema:
Šećer, maslac, marcipan i sol umijesiti. Dodati jaje, glatko brašno pomiješano sa praškom za pecivo, gustin i aromu vanilije. Sastojke izraditi u glatku smjesu. Pećnicu ukljuciti na 200°C da se zagrije.
Tjesto puniti u špric sa zvjezda otvorom, te na pleh obložen papirom za pečenje stavljati oblike po želji, slova, krugove, polumjesece i peći 10 minuta. Na plehu se hlade, te po želji posuti ih štauh šećerom ili močiti u otopljenu čokoladu.
< | siječanj, 2012 | > | ||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv
Recepti, o kuhanju...
Coolinarika
Neno blog
Slatko i čarobno kuhanje
Knjiga recepata by Nina
Iva Tomić stranica
Sanela blog1
Sanela blogspot2
Punkufer.hr
Gastro hr<
domaćica blog