Biskvit:
4 jaja
14 žlica šećera
16 žlica brašna
1,5 dcl ulja
1,5 dcl mlijeka
1 pecilni prašak
1 vanil šećer
Krema:
1/2 šlaga
1 čaša nutelle
Priprema:
Bjelanjke posebno istući, dodati šećer, brašno i pecilni prašak, te ostale sastojke i staviti peći u pravokutnu tepsiju. U biskvit se može dodati i dve žlice kakaa po želji,da bude tamni biskvit. Šlag istući skoro do kraja, pa u njega promiješati mikserom nutellu. Pečeno tijesto premazati na pola, filovati kremom i malo ostaviti za na vrh, te posipati čokoladnim mrvicama.
Vrlo jednostavni recept.
< | lipanj, 2011 | > | ||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 |
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv
Recepti, o kuhanju...
Coolinarika
Neno blog
Slatko i čarobno kuhanje
Knjiga recepata by Nina
Iva Tomić stranica
Sanela blog1
Sanela blogspot2
Punkufer.hr
Gastro hr<
domaćica blog