TIJESTO: 8 jaja, 15 dkg šećera, 20 dkg oraha. Bjelanjke i šećer istući u čvrst snijeg, dodavati jedan po jedan žutanjak i na kraju lagano umiješati mljevene orahe. Staviti peći.
KREMA: Skuhati dva pudinga od vanilije u koji se doda 8 žlica šećera (od kave), 2 žlice gustina. Kada se ohladi u to dodati 20 dkg izmiksanog margarina.
PRELJEV: 5 dcl soka od ribiza ili borovnice i 1 puding od vanilije. To se skuha i prelije vruće na vrh kolača.
POSTUPAK: Na pečeno tijesto premazati malo više od polovice kreme, zatim poslagati kekse namočene u kakao, preko toga ostatak kreme Na kraju zaliti preljevom.
< | lipanj, 2010 | > | ||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 |
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv
Recepti, o kuhanju...
Coolinarika
Neno blog
Slatko i čarobno kuhanje
Knjiga recepata by Nina
Iva Tomić stranica
Sanela blog1
Sanela blogspot2
Punkufer.hr
Gastro hr<
domaćica blog