<xmp> <body><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script> </xmp>
<META content="MSHTML 6.00.2900.2180" name=GENERATOR><script type="text/javascript"> <!--//--><![CDATA[//><!-- var pp_gemius_identifier = 'p8ZF1D7vmeoe8Uuxwuq2j_TSLd8RN1sF.aREMenHvGT.i7'; var pp_gemius_use_cmp = true; var pp_gemius_cmp_timeout = 10000; // lines below shouldn't be edited function gemius_pending(i) { window[i] = window[i] || function() {var x = window[i+'_pdata'] = window[i+'_pdata'] || []; x[x.length]=arguments;};}; gemius_pending('gemius_hit'); gemius_pending('gemius_event'); gemius_pending('pp_gemius_hit'); gemius_pending('pp_gemius_event'); (function(d,t) {try {var gt=d.createElement(t),s=d.getElementsByTagName(t)[0],l='http'+((location.protocol=='https:')?'s':''); gt.setAttribute('async','async'); gt.setAttribute('defer','defer'); gt.src=l+'://hr.hit.gemius.pl/xgemius.js'; s.parentNode.insertBefore(gt,s);} catch (e) {}})(document,'script'); //--><!]]> </script> <!-- slowmetrics --> <script type="text/javascript"> /* <![CDATA[ */ (function() { var d=document, h=d.getElementsByTagName('head')[0], s=d.createElement('script'); s.type='text/javascript'; s.async=true; s.src='//test-script.dotmetrics.net/door.js?id=' + (document.location.hostname.indexOf('dnevnik.hr')== -1? 610: 977); h.appendChild(s); }()); /* ]]> */ </script> <!-- Google Tag Manager --> <script>(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5H83FN');</script> <!-- End Google Tag Manager --> <!-- Google Tag Manager (noscript) --> <noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5H83FN" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript> <!-- End Google Tag Manager (noscript) --> <script type="text/javascript" src="//blog.dnevnik.hr/js/hr/prototype.lite.js?=1"></script> <script type="text/javascript" src="//blog.dnevnik.hr/js/hr/moo.ajax.js?=1"></script> <script type="text/javascript" src="//blog.dnevnik.hr/js/hr/frontend.js?=2"></script> <link rel="shortcut icon" href="//blog.dnevnik.hr/blog.ico" type="image/ico" /></head> <body onload="javascript:popUp('http://quincc.blogspot.com')"><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script>
The One...
Freemasons radio edit pjesme 'The One' biti će ekskluzino dostupan za download s kylie.com od sutra (28.srpnja.)

Cijela verzija mix-a (dugačkog 7 minuta) će se moći kupiti preko iTunes-a.



KYLIEX2008 update

Kylie Minogue KylieX2008 tour

Kylie at O2

Sinoć je Kylie u Londonskoj O2 Areni započela niz od 7 završnih koncerata KYLIEX2008 turneje.

Kako se neslužbeno saznalo koncert koji će se održati 02.kolovoza biti će snimljen za TV prikazivanje te DVD.
Također saznalo se da će snimljeni koncert biti prikazan sljedećeg mjeseca na novom kanalu 'Channel 4music'.



Kyliena broj 1 dvorana u svijetu

Službene brojke izdane nedavno pokazuju da je Kylie do sada prodala 317,045 ulaznica u M.E.N Areni u Manchesteru od njezinog prvog nastupa u dvorani 2002. godine što znači da je Kylie najviše ljudi vidjelo u toj dvorani.

Kylien menadžment je potvrdio ovaj svjetski rekord nakon što je Kylie prodala više ulaznica – i održala više koncerata – u M.E.N Areni nego u bilo kojoj na svijetu, uključujući i one u rodnoj zemlji, Australiji.

Nakon zadnjih 6 rasprodanih koncerata u sklopu KylieX2008 turneje, broj njezinih nastupa se popeo na 23. u toj areni koja je jedna od najvećih Europskih zatvorenih arena.

John Knight, glavni direktor M.E.N Arene je izjavio: "Ovo je nevjerojatno postignuće i za Kylie i za Manchester. Ne samo da potvrđuje njezinu dugotrajnost kao umjetnika već i jaku vezu koju je ostvarila s gledateljima u dvorani i sa samim gradom u proteklih šest godina".



Najtraženiji izvođač u Newcastleu
(By Nenad)

Još jedan rekord postignut, ali ovoga puta u Newcastleu. U spomen tome, događaj je obilježen darivanjem slike na kojoj Kylie nastupa u Metro Radio Areni, a koju je naslikao John Coatsworth na što je izjavila da je jako iznenađena. Kylie je prva koja je uspjela održati četiri showa za redom i trenutno drži rekord u brzini prodaje koncertnih ulaznica u toj dvorani, te u popunjenosti iste dvorane.

Za novinare direktor marketinga Metro radio Arene je rekao: "Prošlo je dugih šest godina od kada je Kylie zadnji put gostovala ovdje, ali je ponovno ovdje u Newcastleu. Počela je prvi od četiri nastupa u Metro Radio Areni kao dio KylieX2008 turneje i dokazala jednom i zauvjek da zaista ima X-faktor "


Kylie u pregovorima o KylieX2008 u Australiji
(By Nenad)

Glazbeni promotor i odgovorni za organiziranje turneja Michael Gudinski je izjavio kako se nada da će Kylie nastupiti i pred australskom publikom u prosincu ove godine nakon završetka 53 nastupa diljem Europe. Gudinski je bio u pregovorima da bi se turneja u Australiji održala još u svibnju ove godine za njen četrdeseti rođendan, ali niti ona niti njen menadžment nisu htjeli uzimati u obzir tu opciju.

Izjavio je: "Ako postoji bilo kakva mogućnost održavanja nastupa, nastojat ćemo ih održati krajem ove godine. Koliko nastupa i u koliko gradova, te o sličnim stvarima moramo se još dogovoriti zato što je ovo ogromna priprema.
To je kao da prevozite cijelo kazalište cestom do druge lokacije, ali ću uložiti sav trud da u tome uspijemo i da se to ostvari. Danas smo po prvi put porazgovarali o tome i razgovor je bio obećavajući. Voljela bi doći u Australiju i mislim kako bi bilo totalno nepošteno prema australskim obožavateljima da ne vide najbolju turneju koji sam do sada vidio. Australija je njena rodna zemlja i treba se ponositi onim što radi."



Propala suradnja Bobby Gillespie i Kylie
(By Nenad)

Početkom devedesetih Kylie Minogue imala u planu suradnju s Primal Scream, ali kako je bend konzumirao previše droge nisu bili u mogućnosti učiniti tako što.
Pjevač Bobby Gillespie je objasnio kako je Minogue tražila bend da napišu pjesmu za nju u ranim devedesetima i čak ih je otišla vidjeti na nastupima puno puta.

Govoreći za Q, Gillespie je rekao: "Pitala nas je da napišemo pjemu za nju jednom davno, upoznali smo je i bila je j****o draga. To je bilo kada je već bila pristojna POP zvijezda.,ali bili smo totalno pod utjecajem opijata da nismo mogli pisati pjesme ni za sebe.
Nudili smo joj stvari, ali je govorila 'Hvala, ali ne hvala'. Bila je draga! "
nedjelja, 27.07.2008. • KOMENTARI • (2) • # ~ TOP.

"Kylie" izdan prije više od 20 godina!
Prije nekoliko dana, točnije 4.srpnja prošlo je 20 godina od kad je Kylie izdala svoj prvi album!

Kylie album cover

"Kylie" je debitantski album australske pop pjevačice Kylie Minogue koji je izdan pod PWL Records 4. srpnja 1988. Dobio je različite kritike, te bio broj jedan u Velikoj Britaniji, te broj dva u Australiji gdje je ostvario 3 broj 1 singla. U siječnju 1989. "Kylie" je postigao u Velikoj Britaniji šest puta platinasto izdanje, te je prodan širom svijeta u skoro 6 milijuna primjeraka.

Nastanak i snimanje

1987. povodom održavanja koncerta za Fitzroy Football Club, Kylie je otpjevala "The Loco-motion" zajedno s ostalim glumcima serije "Neighbours", te nedugo nakon toga je pozvana na potpisivanje ugovora u Mushroom Records. Singl je bio izdan u Australiji i postao je najprodavaniji singl u toj zemlji 80-tih godina prošlog stoljeća. Uspjeh singla je rezultirao odlazak Kylie Minogue s Gary Ashleyem u London na suradnju s trojcem Stock, Aitken and Waterman. Kao posljedicu njihovog neznanja o Minogue i da još pri tome dolazi u London, napisali su "I Should Be So Lucky" dok je čekala u hodniku studija. Snimili su pjesmu za manje od sat vermena nakon čega se vratila u Australiju na snimanje epizoda Neighbooursa. Pjesma je ostvarila veliki uspjeh na ljestvicama nakon čega je Mike Stock otišao u Melbourne ispričati se Minogue za odgođeno prethodno dogovoreno snimanje. U prvoj polovici 1988. Kylie se vratila u London na snimanje prvog studijskog albuma.

Top Ljestvice i prodaja

Kylie je debitirala s njenim prvim studijskim albumom u UK na prvo mjesto još u istom tjednu po izdavanju gdje je ostao osam tjedana. U 1988. je prodan u oko 1.8 milijuna primjeraka te je postao te godine najprodavaniji album u Velikoj Britaniji. U Australiji je došao do drugog mjesta i ostvario dvostruko platinasto izdanje. Do siječnja 1989. je uspio ostvariti šest platinastih izdanja, te se iste godine uspio plasirati na 53. mjesto Billboardovih 200 albuma u SAD-u gdje je postigao zlatnu nakladu. U ostatku svijeta je prošao također odlično.

Singlovi

Prvi singl s albuma "Locomotion" je proveo sedam tjedana na austalskoj ljestvici i postao najprodavaniji singl u zemlji tijekom osamdesetih godina. Njen drugi singl koji je napisao Mike Stock "I Should Be So Lucky" je također došao na prvo mjesto u UK i u Australiji, a zanimljivo je to da je nastao u uvjerenju da je Kylie kao uspješna i talentirana glumica sapunica i kao takva sigurno nesretna u ljubavi.Treći single "Got to Be Certain" je djelomično bio uspješan u u ostatku svijeta te je došao do drugog mjesta u UK. Vrijedi spomeniti i ostale singlove koji su bili vrlo uspješni: "Je Ne Sais Pas Pourquoi" na drugom mjestu u UK, te posebno izdani singl za američko "It's No Secret", te za japansko tržište "Turn It into Love".

Track list

Sve pjesme napisali i uglazbili Stock, Aitken i Waterman izuzev naznačenih

1. "I Should Be So Lucky" – 3:24
2. "The Loco-Motion" – 3:14 (Gerry Goffin and Carole King)
3. "Je Ne Sais Pas Pourquoi" – 4:01
4. "It's No Secret" – 3:58
5. "Got to Be Certain" – 3:19
6. "Turn It into Love" – 3:37
7. "I Miss You" – 3:15
8. "I'll Still Be Loving You" – 3:50
9. "Look My Way" – 3:36
10. "Love at First Sight" – 3:08

(Tekst: Nenad / Wikipedia)



CGYOOMH 6. najprodavaniji singl desetljeća u UK!

Na ljestvici koja uključuje 100 najprodavanijih singlova u Velikoj Britaniji ovog desetljeća do 1.7.2008. Kylien najuspješniji singl, "Can't Get You Out Of My Head" se nalazi na 6. mjestu sa prodanih više od 1,084,000 primjeraka.

Kylie Minogue Can't Get You Out Of My Head
1. Will Young - Evergreen/Anything Is Possible 1,789,000
2. Gareth Gates - Unchained Melody 1,338,000
3. Shaggy - It Wasn't Me 1,179,000
4. Band Aid 20 - Do They Know It's Christmas 1,138,000
5. Tony Christie - Is This The Way To Amarillo 1,128,000
6. Kylie Minogue - Can't Get You Out Of My Head 1,084,000
7. Shayne Ward - That's My Goal 1,081,000
8. Hear'Say - Pure & Simple 1,079,000
9. Bob The Builder -Can We Fix It 1,009,000
10. Atomic Kitten - Whole Again 956,000

11. Gnarls Barkley - Crazy 927,000
*12. Leona Lewis - Bleeding Love 894,250
13. Leona Lewis - A Moment Like This 825,000
14. DJ Otzi - Hey Baby 776,000
*15. Enrique Iglesias - Hero 769,700
16. Westlife - Uptown Girl 756,000
17. Eminem ft Dido - Stan 739,000
18. S Club7 - Don't Stop Moving 731,000
19. All Saints - Pure Shores 709,000
20. Baha Men - Who Let The Dogs Out 707,000

21. Nelly & Kelly Rowland - Dilemma 706,000
22. Elvis vs JXL - A Little Less Conversation 695,000
23. Sonique - Feels So Good 645,000
24. Black Eyed Peas - Where Is The Love 628,000
25. S Club 7 - Never Had A Dream Come True 616,000
26. Robbie Williams - Rock DJ 612,000
27. Shakira - Whenever Wherever 606,000
28. Girls Alound - Sound Of The Underground 596,000
29. James Blunt - You're Beautiful 592,000
30. Shaggy -Angel 589,000

31. Las Ketchup - Ketchup Song 583,000
32. Spiller ft Sophie Ellis Bexter - Groovejet (Why Does It Feel So Good) 583,000
*33. Rihanna - Umbrella 578,655
34. Gareth Gates -Anyone Of Us (Stupid Mistake) 575,000
35. Eamon - f*** It (I Don't Want U Back) 569,000
36. Michael Andrews Ft Gary Jules - Mad World 569,000
*37. Shakira - Hips Don't Lie 565,285
38. Leann Rimes - Can't Fight The Moonlight 560,000
39. Gareth Gates Ft The Kumars - Spirit In The Sky 558,000
40. Wheatus - Teenage Dirtbag 552,000

41. Crazy Frog - Axel F 550,000
42. Fragma - Tocas Miracle 533,000 (Not including 2008 remix sales)
43. Daniel Bedingfield - Gott Get Thru This 530,000
44. Mika - Grace Kelly 525,000
45. Eminem - Without Me 523,000
46. Afroman - Because I Got High 521,000
47. Eminem - Lose Yourself 513,000
48. Madonna - Hung Up 512,000
49. Will Young - Leave Right Now 510,000
50. R Kelly - Ignition (Remix) 505,000

51. Liberty X - Just A Little 501,000
52. Scissor Sisters - I Don't Feel Like Dancin 496,000
53. Daniel Bedingfield - If You're Not The One 494,000
54. Ronan Keating - If Tomorrow Never Comes 493,000
55. Take That - Patience 491,000
56. Craig David - Fill Me In 490,000
57. S Club 7 - Reach 485,000
58. Pussycat Dolls - Don't Cha 483,000
*59. Nickelback - How You Remind Me 482,300
*60. Take That - Rule The World 480,650

61. Gorillaz - Clint Eastwood 477,000
62. DJ Pied Piper & The M.O.C. - Do You Really Like It? 476,000
63. Leon Jackson - When You Believe 473,500
64. Kelly and Ozzy Osbourne - Changes 471,000
*65. Nickelback - Rockstar 470,560
66. Christina Aguilera/Mya/ Pink & Lil Kim- Lady Marmalade 464,000
*67. Mark Ronson & Amy Winehouse- Valerie 461,960
*68. DJ Sammy - Heaven 459,100
69. Gabrielle - Rise 458,000
70. Eminem - The Real Slim Shady 456,000

71. Modjo - Lady 456,000
*72. Duffy - Mercy 453,100
73. Nizlopi - JCB Song 449,000
74. Britney Spears - Oops!...I Did It Again 439,000
75. Destiny's Child - Independent Women 437,000
*76. Snow Patrol - Chasing Cars 435,500
*77. Timbaland & One Republic - Apologize 424,200
78. Geri Halliwell - It's Raining Men 424,000
79. Craig David - 7 Days 419,000
*80. Sugababes - About You Now 410,250

81. Bloodhound Gang - Bad Touch 410,000
82. Atomic Kitten - The Tide Is High 409,000
83. Eric Prydz - Call On Me 408,000
84. Scooter - The Logical Song 407,000
85. Holly Valance - Kiss Kiss 405,000
86. McFly - Youve Got A Friend / All About You 403,000
87. Melanie C ft. Lisa Lopes - Never Be The Same Again 402,000
*88. Basshunter – Now You’re Gone 400,675
89. Madonna - Music 399,000
90. Sugababes - Push The Button 395,000

91. True Steppers ft. Dane Bowers & Victoria Beckham - Out Of Your Mind 394,000
92. Ronan Keating - Life Is A Rollercoaster 391,000
93. Westlife - What Makes A Man 390,000
*94. Timbaland Ft Keri Hilson & D.O.E - The Way I Are 387,875
95. Akon - Lonely 388,000
96. Westlife - You Raise Me Up 387,700
97. Atomic Kitten - Eternal Flame 385,000
98. S Club 7 - Have You Ever 382 000
99. Madonna - American Pie 381,000
100. Bob The Builder - Mambo No.5 380,000

utorak, 08.07.2008. • KOMENTARI • (16) • # ~ TOP.

Princ Charles uručio Kylie OBE priznanje!
Kylie Minogue OBE
Kylie Minogue OBE

Čestitke Kylie koja je jučer odlikovana Redom Britanskog carstva(OBE) za njezin doprinos glazbi. Odličje joj je na svečanosti u Buckinghamskoj palači u ime kraljice Elizabete uručio princ Charles.

"Ovo je odličje za mene nevjerojatna čast. Priznanje za posao koji toliko volim čini me i poniznom i ponosnom", izjavila je Kylie.

Kylie su na ovom posebnom događaju pratili njezini roditelji, Ron i Carol, sestra Dannii i menađer Terry.

Pričajući nakon ceremonije novinarima koji su je dočekali Kylie je priznala da je bila pomalo nervozna.

"Bila sam veoma uzbuđena i imati svoju obitelj do sebe je bilo magično...Osjećam se veoma ponosno. Mislim da je moj posao, osim glazbe, komunikacija a ovo simbolizira komunikaciju sa mojom publikom iz cijelog svijeta."

Za medalju, Kylie je izjavila: "Neko vrijeme ću joj se diviti, a onda je čuvati u kutiji na sigurnom!"

Nekoliko videa s dodjele nagrade možete pogledati ispod te također intervju s Kylie.

Kylie Minogue OBE

Videos

BBC News (live) - http://www.youtube.com/watch?v=LMQ3Y4BQsAM

Interview - http://www.youtube.com/watch?v=xc0lZwA-T9k


Više videa, slika i sve ostalo vezano za Kylie možete pronaći na forumu!
(Kliknite na sliku)
Kylie Minogue Croatian Forum
petak, 04.07.2008. • KOMENTARI • (8) • # ~ TOP.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.





KYLIE FAN BLOG

Writer: LiMBO

KONTAKTI: jalle_01@hotmail.com


Online Users



Free Counter

LINKOVI
Kylie Krazy

Kylie.com
Kylie Twitter
Facebook
Kylie Konnect
Official Kylie MySpace
Official Japan site

SayHey
Kylie's Place - Kylie in Australia
TripTheSwitch
Kylie Minogue Brasil
Dance Kylie
FinerFeelings
Kylie Vault (Picture Gallery)

ARHIVA

02/2014 (1)
09/2012 (2)
08/2012 (2)
05/2012 (1)
03/2012 (1)
02/2012 (7)
01/2012 (2)
07/2011 (1)
04/2011 (1)
01/2011 (2)
12/2010 (5)
11/2010 (6)
10/2010 (9)
09/2010 (8)
08/2010 (8)
07/2010 (11)
06/2010 (17)
05/2010 (17)
04/2010 (10)
03/2010 (7)
02/2010 (4)
01/2010 (8)
12/2009 (6)
11/2009 (7)
10/2009 (14)
09/2009 (16)
08/2009 (15)
07/2009 (8)
06/2009 (16)
05/2009 (29)
04/2009 (25)
03/2009 (12)
02/2009 (7)
01/2009 (6)
12/2008 (6)
11/2008 (6)
10/2008 (8)
09/2008 (6)
08/2008 (7)
07/2008 (3)
06/2008 (4)
05/2008 (7)
04/2008 (9)
03/2008 (7)
02/2008 (8)
01/2008 (10)
12/2007 (8)
11/2007 (15)











DISKOGRAFIJA
STUDIO i VAŽNIJI ALBUMI/ SINGLOVI

(Kliknite na naslov albuma za više informacija)

X
-2 Hearts
-In My Arms
-Wow
-All I See
-The One

Showgirl Homecoming Live**

Ultimate KYLIE*
-I Believe In You
-Giving You Up

Body Language
-Slow
-Red Blooded Woman
-Chocolate

Fever
-Can't Get You Out Of My Head
-Love At First Sight
-In Your Eyes
-Come Into My World

Light Years
-Spinning Around
-On A Night Like This
-Kids
-Please Stay
-Your Disco Needs You
-Butterfly

Intimate & Live **

Impossible Princess
-Some Kind Of Bliss
-Did It Again
-Breathe
-Cowboy Style

Kylie Minogue
-Confide In Me
-Put Yourself In My Place
-Where Is The Feeling?

Greatest Hits *
-What Kind Of Fool
-Celebration

Let's Get To It
-Word Is Out
-If You Were With Me Now
-Give Me Just A Little More Time
-Finer Feelings

Rhythm Of Love
-Better The Devil You Know
-Step Back In Time
-What Do I Have To Do
-Shocked

Enjoy Yourself
-Hand On Your Heart
-Wouldn't Change A Thing
-Never Too Late
-Tears On My Pillow

KYLIE
-I Should Be So Lucky
-Got To Be Certain
-The Loco-Motion
-Je Ne Sais Pas Pourquoi
-It's No Secret
-Turn It Into Love

* Greatest Hits album
** Live album



OSTALI ALBUMI

- Compilations:
Greatest Hits (1992) · Hits+ (2000) · Confide in Me (2002) · Greatest Hits 1987-1999 (2003) · Greatest Hits 1987-1997 (2003) · Kylie Minogue: Artist Collection (2004) · Ultimate Kylie (2004) · Confide in Me: The Irresistible Kylie (2007)

- Remix albums:
The Kylie Collection (1988) · Kylie's Remixes Volume 1 (1989) · Kylie's Remixes Volume 2 (1992) · Kylie's Non-Stop History 50+1 (1993) · Greatest Remix Hits 1 (1997) · Greatest Remix Hits 2 (1998) · Mixes (1998) · Impossible Remixes (1998) · Greatest Remix Hits 3 (1998) · Greatest Remix Hits 4 (1998) · Boombox (2008)


OSTALI SINGLOVI

-Locomotion
-Especially For You
-Keep On Pumpin' It
-Where The Wild Roses Grow
-G.B.I
-Over The Rainbow



TURNEJE

- For You, For Me - 2009
- KYLIEX2008
-Showgirl Homecoming - 2006/2007
-Showgirl - The Greatest Hits Tour - 2005
-Money Can't Buy (samo jedan koncert) - 2003
-Fever - 2002
-On A Night Like This - 2001
-Intimate & Live - 1998
-Let's Get To It - 1991
-Rhythm Of Love - 1991
-Enjoy Yourself - 1990
-The Hitman Roadshow/Disco In Dreams - 1989


TV

1980. Skyways (mini serija)
1980. The Sullivans (TV serija)
1985. The Zoo Family (TV serija)
1985. The Hernderson Kids (TV serija)
1986. Piano / Fame and Misfortune (mini serija)
1986.-1988. Neighbours (TV serija)
1994. The Vicar of Dibley (TV serija)
1997. Men Behaving Badly (TV serija)
2004. Kath & Kim (TV serija)
2007. Doctor Who, Voyage Of The Damned (SF serija)
2009. Horne & Corden (TV show)


FILMOVI

The Delinquents (1989)
Streetfighter (1994)
Hayride To Hell (Short) (1995)
Bio-Dome (1996)
Misfit (Short) (1996)
Diana & Me (Cameo) (1997)
Sample People (2000)
Cut (2000)
Moulin Rouge (2001)
The Magic Roundabout (2004)
White Diamond (dokumentarni film) (2007)
Blue (2009)