kupus_vulgaris

subota, 06.10.2018.

ručak

- šta ćemo danas za ručak?
- kupusa i buncek
- znači, mesno-vegetarijanski
- je
- a kako će nato gledat udruge za zaštitu životinja i zeleni?
- jebe mi se kako će gledat važno da nema ugljikohidrata
- al ima masnoća
- masnoće su zdravije od ugljikohidrata!
- kad ti kažeš ja neman razloga sumnjati :)))

dakle, nagradno pitanje dana je 'šta ćemo danas za ručak'? ručak kao glavni dnevni obrok zauzima središnje misto u našem metaboličkom procesu. neki, ka šta to možemo vidit i ovdje po blogu preferiraju mesne izvedenice, drugi vegetarijanske a ima i onih šta preferiraju slatkiše, ti je najviše, ka i pisnika, a ima i oni šta ti najprije posluže gravče na tavče pa te poslin ubiju šečernim mrkvicama u parfe kremi, oti su najopasniji za porast ugljikohidrata u vašem organizmu koji pogubno utječu na vaše zdravlje ako niste minimalno učinili 6000 koraka tog dana. jedni govore da netriba jist ništa šta ima oči, a drugi da kupus bolje raste kad mu puštaš mocarta umisto baha čime impliciraju na to da i biljke imaju osjećaje.

neznan kaki je vaš stav prema tome i negledan drugima u pijat ali npr. neke biljke imaju puno ugljikohidrata, a opet bez bjelančevina i proteina se ne može. eno su oni japanci ljuštili rižu koja baj d'vej ima ugljikohidrata, pa su obolili od nedostatka vitamina b, ja npr. radi prevencije uziman b kompleks, tj. pijen pivu. neznan šta piju ovi šta se zdravo hrane, ma šta to značilo, al znan da kola deblja više od parfea sa šečernim mrkvicama. onda opet šta je sa crvima i šišmišima, oni nemaju oči, a poznato je da su crvi puni proteina dok su npr. grahorice ka fažol i biži puni ugljikohidrata, doduše fažol ima još i bjelenčevina i proteina pa kao takvog ga moš jist permanentno a da se ne razboliš, jedina nus pojava je prdac, a i tu ima više tipova pa nije sve isto jel te uvatija zvonimir il tihomir, žene obično vata trpimir šta nije dobro za provjetravanje poroznih criva koje može prouzročit ozbiljne zdravstvene probleme. oko ribe su stavovi podijeljeni. oni šta ne jedu oči je ne mogu ni pomirisat dok se dio nji izvlači na to da su bogate omega3 masnim kiselinama koje su snažni receptori slobodnih radikala i kao takvi dobri za naše zdravlje. za zdravlje je isto tako dobro ponekad pojist i janjetinu koja obiluje dobrim masnoćama za regulaciju holesterola, ili divljač koja uopće nema masnoća, o dobrom raspoloženju njanci da ne govorim. kad već spominjem dobro raspoloženje valja napomenit da nikad nisan vidija da je neko iz perlice oša neraspoložen za razliku od ovi neki šensi-fensi restorana di se ka služi zdrava spiza u pet sljedova.

u svakom slučaju mene danas čeka šufigani kupus sa pancetom i juha od kupusa sa buncekom. nema ugljikohidrata i puno je dobri masnoća. vi možete i parfe kremu sa šećernim mrkvicama pošto se gravče na tavče potaracalo prije nego se oladilo il se možete uštekat elici za filet brancina na pjenici od avokada.

06.10.2018. u 12:16 • 17 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< listopad, 2018 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Veljača 2024 (2)
Siječanj 2024 (4)
Prosinac 2023 (4)
Studeni 2023 (2)
Listopad 2023 (3)
Rujan 2023 (3)
Kolovoz 2023 (3)
Srpanj 2023 (6)
Lipanj 2023 (12)
Svibanj 2023 (13)
Travanj 2023 (10)
Ožujak 2023 (8)
Veljača 2023 (8)
Siječanj 2023 (7)
Prosinac 2022 (10)
Studeni 2022 (12)
Listopad 2022 (9)
Rujan 2022 (11)
Kolovoz 2022 (10)
Srpanj 2022 (11)
Lipanj 2022 (3)
Svibanj 2022 (4)
Travanj 2022 (2)
Ožujak 2022 (4)
Veljača 2022 (2)
Siječanj 2022 (5)
Prosinac 2021 (5)
Studeni 2021 (7)
Listopad 2021 (10)
Rujan 2021 (7)
Kolovoz 2021 (6)
Srpanj 2021 (10)
Lipanj 2021 (8)
Svibanj 2021 (11)
Travanj 2021 (7)
Ožujak 2021 (6)
Veljača 2021 (9)
Siječanj 2021 (15)
Prosinac 2020 (9)
Studeni 2020 (7)
Listopad 2020 (13)
Rujan 2020 (4)
Kolovoz 2020 (9)
Srpanj 2020 (5)
Lipanj 2020 (6)
Svibanj 2020 (11)
Travanj 2020 (7)
Ožujak 2020 (5)

Opis bloga

svekolike konteplacije o smješnoj strani povijesti i inim stvarima